If you're going to San Francisco, be sure to wear flowers in your hair

Åh känner mig lagom dum som inte uppat på pisslänge men verkligen inte hunnit/orkat. Lämnade bästaste San Francisco idag, åh vad jag gillar den stan! Så sjukt färgglad och knäpp stad, man kan verkligen inte åka en kort busstur utan att tusen konstiga händer, I LOVE IT.

Efter 15 timmars resande är vi nu i Georgetown, Washington DC. Verkar sjukt gulligt här! Ska turista och se alla saker man bör se, gå i alla söta antikaffärer, dricka vin på uteserveringar och bara ta igen oss lite. Det har varit ganska intensivt men grymt i SF. Varit i Yosemite nationalpark som var så vacker att man inte visste var man skulle ta vägen, gått runt och facinerats av Alcatraz, haft födelsedagspicknick med baguette, brie, vin och jordgubbar, dansat fulaste dansen med mustach för att undvika jobbiga lammkött ute på klubb, hängt på bio (The great Gatsby. SE DEN. SÅ BRA), sett transor bråka, fått en shemale i en bil som säger "Get in hoes", träffat så sjukt skumma och härliga människor, hängt bland alla människor i park under San Franciscos motsvarighet till valborg och aldrig velat åka därifrån.

En av alla kvällar på hostlet, sånt stört bra hostel!!

Kommentarer
Katt

Åh vad kul det låter!!!!!!!! <3 <3 <3 vi saknar dig men det är jättejättekul att du verkar ha det så bra, bara njut nhut njut <3 amerika är ditt!

2013-05-21, 22:13:27
dilds

Det låter underbart!!!! :D :D hahaha och jag vill höra mer om shemalen när ni kommer hem!

2013-05-24, 02:28:46

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0