:)))))))))))

Ni vet när man har skjutit upp nånting ett tag och så blir det bara värre och värre ju mer tid som går? Well... Har inte ens loggat in på min blogg på en halv evighet pga dåligt samvete och tänkt att ingen ändå är kvar MEN LIKVÄL är det några tappra som går in varje dag ÅH <3 Hallå!!! HEJ!!!

Brukar inte vara så mycket för att "börja om" vid nyår, föredrar att göra mål och drömma i slutet av varje sommar istället. Då är man brun, har levt livet, läst massvis med böcker och ändå lite taggad på att återgå till rutiner. Nu på vintern är man bara mörkerdeppad, blekfis, kall och trött, vem orkar göra några, eller ens drömma om, life changes då? Men vet ni? Igår vaknade jag med sån pepp på att göra saker så jag storstädade lägenheten, lagade mat, skrev lite på bok, anmälde mig till kör, letade jobb, tränade, skrev ner skoldagarna i min kalender och jobbade lite. JAG VET, vilken powermänniska va? Och även fast jag inte varit på topp idag har jag ändå haft bra jobbmöte och jobbat på hemifrån, börjat plugga (läste 1½ sida sen kom jag in hit hehe), handlat och lite sånt. Och är fortfarande taggad på att göra saker resten av veckan. SÅ SKÖNT att vara lite taggad på livet och att jobba lite hårt igen! Hoppas att det håller i sig och inte försvinner med nästa våg av pms hehe, kan ju bli så ibland...
 
Tänkte passa på nu iallafall när jag är pepp och göra må bra-planer för 2018:

♥ Tänk om det blir skitbra
Har inte insett förräns nu riktigt hur många negativa "tänk om"-tankar jag har egentligen, dom har liksom smugit runt där i skymundan dom jäklarna... Så nu ska jag föreställa mig hur bra det faktiskt kan gå och hålla peppen uppe istället för tvärtom!

♥ Träna 2-3 gånger i veckan
Mår ju sååå bra med regelbunden träning! Inte värt att bli försoffad och inte orka göra något - vill vara frisk och glad!
 
♥ Meditera mera
Jag vill göra mindfullness minst 1 gång/dag för att kunna hitta lite ro vid stressiga perioder. Andaaas och bara vara.

♥ Läsa och skriva
Älskar ju att läsa böcker och att skriva och har börjat försöka få in rutin att läsa lite innan jag ska sova istället för att scrolla på mobilen. Vill dock också få in att skriva mer också, antingen här (wooh) eller på min hemliga bok :))

♥ Tacka ja
Haft en period då jag behövt tagit hand om mig själv och inte gjort saker bara för att men känner att jag har blivit lite för bekväm och låter osäkerhet stå lite för mycket ivägen så nu ska jag börja tacka ja till saker igen! Såklart bara till saker som jag vill göra dock eller som jag tror att jag skulle må bra av men se till att jag gör spelar fotboll, går på konserter, träffar kompisar, äter ute, spontantar en öl osv.
 
♥ Mod att vara sårbar
Bland det viktigaste - våga vara sårbar! Det är okej att misslyckas, herregud ingen är ju perfekt! Bara coolt med folk som vågar visa det so let's do it!
 
♥ I can do it
Börja mantra "jag klarar det" när det är jobbigt, typ vid träning eller jobb eller inställning eller vad som helst. Kul att se vilken förändring det blir ju!

Passande bild när jag filosofiskt sitter och drömmer mig bort (/posar fast ansiktet är bortvänt...)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0