Slutetappen

De senaste dagarna har jag varit tvungen att stressa iväg direkt efter jag vaknat och knappt kommit hem förräns sent på kvällen. Det har varit bra dagar dock - cupido i solen nedanför slottet, utspark med MKV, Bryggan, event med Ica Stabby med bollplank, ISUN och barn och häng på VG's pub. Idag har jag dock äntligen haft tid att städa, tvätta två maskiner, få bort allt från golvet i mitt rum och bara ta det lugnt. Skööönt. Det enda som riktigt står på schemat idag är att fira mors dag med mat så dit drar jag iväg om nån timme. Ha en sån där mysig söndag och skäm bort era mammor ni som kan!

Här står vi och leker med världens sötaste kids

Rosé och fina vårkvällar

I tisdags förtärde jag och mina kära klassisar några flaskor rosé på Taket och sedan slog vi klackarna i taket på Bryggan. Dansade, hängde med folk och mådde! Mådde gjorde jag sedan dagen efter också. Var iiiinte taggad på att dra iväg till skolan på morgonen kan jag lova. Ännu desto mindre taggad var jag på att springa Vårruset på kvällen. Men. Bestsämt är bestämt och betalt är betalt, så jag åt mac and cheese, sov i en timme och cyklade sedan till folkhorden som också hade bestämt sig för att springa 5 km (frivilligt?!?? (och betala för det?!)) den där ljumma och härligt vackra majkvällen.

Weeell... Jag slog mitt personbästa ever på 5 km, who would have known? Och avslutade med en sån himla mysig picknick efteråt med da gäls så jag är mer än nöjd! Sicken bra kväll det blev ändå!!!♥

 
 

B-uppsats

Efter att ha suttit avskärmade från solen i Ekonomikums källare från kl 10 till 16:42 kunde vi ääääntligen säga tack och bock och skicka in vår B-uppsats! WOOP WOOP!!!!! Nu är det bara presentation och opponering kvar, sen tar jag soooommarloooov! Bara lite jobb men äsch, blir kul!

Har spenderat kvällen så som den bör efter mycket plugg - med att vägra resa mig ur soffan och ha som sällskap en film. Pitch Perfect fick det bli och jag är nöjd! Kommer att däcka gött strax! G'night!

Look at me, trying to be happy men egentligen smygsover jag bara

Yeey me

Efter en dag med plugg och handledning trotsade jag både spöregnet och orken och drog ut på en joggingtur ut vid Högarna. Sprang runt på de småstigar jag hittade som ledde in i skogen (som alla slutade i världens uppförsbackar...) och 5,7 km senare var jag hemma igen. Var så trött och dyngsur av allt regn och svett att jag inte vet om jag sakta gled av toastolen pga yrsel och trötthet eller pga blöthet. Nice. Duschade, tvättade, storhandlade och lagade en chevresallad. BRA DAG. BRA JAG.

SER GLADARE UT ÄN VAD JAG VAR

Italien

Åh mat. Seriöst. Mat. Suttit och kollat på Ernst i Toscana och mitt sug efter Italien har aldrig varit större. Jag vill åka runt i små byar, provsmaka oster och viner, knackla mig fram på italienska, gå på kullerstensgator och känna solen. Åh typ dreglar vid tanken på all mat jag kommer äta, I can't wait ♥
 
 
 
 

Twins

Igår fyllde världens bästa tvillingar år så efter plugg i Ekonomikum cyklade vi hem till Valsätra, handlade, lagade mat, tårta och firade med världens matkoma. Supermysigt familjehäng i vanlig ordning och jag lyckades laga en sjukt god tårta med smulade digestivekex, karameliserad mjölk, bananer och grädde och Kicki bjöd på brownies med havssalt, mmmm! Wanna eat it all over again♥

 

ISUN - Flogsta FF

Kvällssol, adrenalin, nervositet, skratt, kämparglöd och en jäkla laganda→det kan pretty much sum up torsdagens match. Justja, det blev 1-1 kanske jag också ska nämna men vi gjorde det reejält bra! Vi fick bara inte till något ordentligt skott. Nästa match är 1 juni men nästa träning är redan om tre timmar. Aaah, att spela fotboll ute i solen, aint that the best? Skulle ut och joggat imorse men hade sån huvudvärk, hade typ tryckt tungan upp i gommen och spänt käkarna i sömnen. Vettefasen om jag försökte låta som Kalle Anka  i min dröm för jag vaknade av att jag lät. Haha so much weird...


 

Stepping it up a notch

Igår kl 17 var det Vårstämma för Föreningen Uppsala Medievetare och veeeet ni?
Jag är numera vice ordförande. HIHIIHIHIHIH. Emma är ordförande och vi kommer vara bästa radarparet! Vi har så många idéer, mål och motivation så den här hösten kommer att bli rejääält bra!

SÅHÄR TAGGADE ÄR VI

Busy day

Från att inte ha varit i skolan på en halv evighet (typ två veckor pga sjuka och bortrest) till att hänga där från 10-18 igår, varav de sista två timmarna bestod av möten... När allt var avklarat cyklade jag hem, slängde i mig två mackor och drog iväg på fotbollsträning. Fiiiinally kände jag mig frisk nog att delta, so much fun!!!! Kom hem halv 10 på kvällen, slängde i mig mackor och däckade rejält skönt sen.

Idag har större delen av dagen bestått av nervositet. Först nervositet över att ringa och göra en telefonintervju (som ändå inte blev av, blev vidarebefodrad till allmän mail </3) och nu nervositet inför vår fotbollsmatch ikväll. Ihhihiih. Kul men ack så läskigt. 19:45 på Kronåsen smäller det!!!

Svanskull igår på träningen

Gotland i bilder

 

Gotland

Om nån timme rör jag mig hemifrån för att åka iväg på en minisemester till Gotland under tre dagar och det kommer bli underbart! Spelkvällar, te, promenader, sitta utanför grinden och titta på vågorna, läsa, promenera i Visby. Ååh, can't wait. Villvillvill ta årets första dopp också men har en känsla av att sjukan kommer ge igen tusen gånger om då.... Meenne... Har med bikinin ändå utifall att jag skulle börja må lite bättre och jag känner för att äventyra den friskheten. Ha en underbar långhelg!

Kommer få ha den här utsikten igen i några dagar♥
(inte kattrumpan då, utan det andra)

ISUN - Not So Sirius

Jag är ungefär lika täppt i näsan som en kompakt jordhög, halsen gör ont och bihålorna trycker på meeeeen jag är i stort sätt feberfri och åker till Gotland idag = so much happy!!! På grund av det icke befinnande välmåendet stod jag på kanten under gårdagen och tittade på istället för att vara med under ISUN damlags andra match. Det var lerigt, det var glädje, det var kamp och det var ett avgörande i slutminutrarna av ingen mindre än vår so far enda målgörare - Marianne aka lillasyster aka lord aka SO DAMN GOOD!!!!!!!!!!!!!! Hoppade och firade så att jag tappade nästan mjukisbyxorna men det gör inget för vi vann!!!!!!! Nu är vi på delad serieledning!!! (av fyra lag heeheheh)

Såhär firade Majan och Kajsa segern mot Not so Sirius (bästa namnet btw hahaha♥)

Kul.

Jag är sjuk och gnällig och trött och less och mööh. Feber och jag orkar inte göra någonting riktigt. Dock har den nog gått ner lite sen igår, då låg jag och feberfrossade hela natten. Funny bunny. ÅÅÅH jag är så bitter, fucking tråååååkigt att vara sjuk. Blev nog värre efter i lördags men that was so much fun. Hade fotbollsträning ute i vårsolen med musik och roliga övningar, sen drog vi och åt, körde lasergame och någon sportsimulator och sen hängde vi i Elins säng, tog dubbelhaksbilder och skrattade så vi grät, världens ont i magen, ingen luft och ja ni vet the feeling? Det var kul.
Det är det inte nu. Wow. Bra peppande avslut på inlägget Anneli. Verkligen. Inte alls uppenbart.

Konstigt nog väljer jag att lägga upp en bild på mig och el gato istället för mig och dubbelhakor...

Pubrunda - vart är vi på väg?

MKV ska kicka in våren med pubrunda and that's where I'm heading right now! På spåret-tema gäller och lagen kommer få ledtrådar som tar dom vidare till nästa nation. Ni hör ju, det låter hur kul som helst! Ändå är jag otaggad men peppen infinner sig nog väl där. Och annars smiter jag iväg runt 9 och kikar fotboll hehe, fucking Champions League med Barcelona - Bayern Munchen ikväll ju!!!

 

Stationen

Hade mysigaste kvällen igår. Satt med Majan, Lovisa och Linnéa på stationen och fikade. Vi köpte hur många kakor som helst som vi delade på (vissa mer lyckade än andra...), pratade om allt och inget, skrattade så vi grät och bara hade det underbart♥ Aah, hade sån där känsla av lycka i bröstet när jag cyklade hem, ni vet när det känns som att man bubblar över och bara ler för sig själv? I love it!
 
Här är en craycray bild som pretty much sammanfattar kvällen 

C.R.E.A.M

Läser på om pälsindustrin inför vår B-uppsats och fyyy satan. HUR kan det här fortfarande finnas? Hur kan över 45 miljoner djur världen över avlivas ÅRLIGEN för att giriga typer vill ha pengar och andra typer vill visa upp att de har pengar? Hur kan minkar inte ens få tillgång till att leka i vatten, något som de värdesätter ungefär lika mycket som mat? Och hur kan de fortfarande avlivas genom att gasas ihjäl på koldioxid, något som anses som väldigt ohumant för vilken djurart som helst pga ångest och smärta, SÄRSKILT djur med en förmåga att hålla andan - så som minkar. ÅÅÅH. Och det händer ju verkligen heeela tiden världen över. Cash rules everything around me.... Så otroligt äckligt.
 
Här borde de få leka istället (tänker inte lägga upp nån av alla vidriga bilder jag hittat....)

Well hello

Ni vet den där tyngden i huvudet, ömheten i kroppen, tröttheten och halsen som börjar göra sig påmind? Weeell yes, it seems like a sjuka is on intåg. Skulle varit i skolan 9-18 idag men istället blev det 9-13:30 och det är helt okej det också faktiskt med tanke på dagens form. Soffan har varit mitt bostad sen jag kom hem men nu har jag äntligen masat mig upp till köket där maten står och puttrar på spisen. Har Eat pray love redo att avnjuta också ikväll! Läste boken för två år sen men avslutade aldrig sista kapitlet så ska bli spännande att se hur den slutar höhö. Hoppas ni haft en marvelous måndag!
Jag ska gosa ner mig i den ultimata myströjan och lyssna på Mumford and sons nya album så länge!

 

Kvalborg + Valborg

Jaha. Dags för en uppdatering kanske? Kvalborg och valborg var apbra! Kvalborg med drinkar, lunch, ÖG (som var kallt som ett arsle, stort minus) och sen var det dags för valborg. Inleddes med champagnefrukost, jordgubbar och hembakat bröd vid forsränningen, häng med bra människor i Ekonomikum, champagnegalopp på Snärkes, liten förfest hos Elin och sen Norrlands på kvällen.
INTE HELT FEL JU. Här. Bilderna är inte så många men de får berätta resten självt. Enjoy mates!

 

RSS 2.0