Kräftskiva och allt vad det innebär

Kräftskiva som planerat i fredags med middag, snapsvisor, shots, lekar, tatueringar, snerkes, dans, dricka, efterfest med Super smash bros, fyllekäk av rester och sen en skön sömn på det. Efter att inte ha varit särskilt produktiv alls under lördagen avslutade vi kvällen på restaurang, Kök, kött & bar. Gottgottgott! Och ja, vill ni veta hur jag avslutade kvällen så kolla på länken i inlägget under.
 
Robin på god väg med sina klassiska selfies

 En av mina fyra ascoola tatueringar

Ice bucket challenge

Såhär kan man också spendera en lördagsnatt. Tryck på länken ba och njut av att ni inte badar när det är typ 10 grader ute. Bäst för mig att jag inte blir sjuk nu, aint nobody got time for that.

 

Stockholm

Gaaah ville köpa den här jackan MEN den var dum i ryggen. Fixa det åt mig, plz? Någon??

Nya byxor och tröja säg waaallla

Och lite mera nya byxor, tröja och skor

Girls

DET ÄR JU BRA ATT JAG UPPDATERAR SÅ OFTA ATT JAG INTE HAR MASSA ATT TA IGEN. Aight? Det har varit mycket vin- och tjejsnack på sistone men har också klämt in lite familjemiddag, shopping i Stockholm, matlagning och ja, ni vet, såna där typiska tjejgrejer. Skjj. Dock har det sett ut så. Nu sitter jag i en nystädad lägenhet, ska snart möta upp Paula på stan och fixa det sista innan vår kräftskiva ikväll!!! KUL JU!!!! Bilder och sånt får ni in the future. Trevlig helg!!!:)

Inga konstigheter på Louises avskedsmiddag + fest i helgen där Dilan blev fucking BUSTED!

Oh, look!

Efter några dagar med så himla rastlöst och drygt humör tränade jag igår och det släppte.
Se på fasen!!! Så gårkvällen hemma hos Louise blev så himla bra. Hon, Dilan, Elsa, vin, choklad och prat om allt möjligt, hur mysigt som helst. Atm, i skrivande stund, sitter jag i högklackat och försöker vänja mina stackars avvänjda fötter inför lördag. Avskedsmiddag och utgång, KUL ATT KLÄ UPP SIG LITE EXTRA PÅ RESTAURANG JU. Därav högklackat. Jag gissar på att jag står ut i högst 1 timme, dom kära conversen får ligga nära till hands i väskan. Nu ska jag fortsätta prova kläder, hänga upp tvätten och sen hitta på något festligt, typ äta, mmm, that's the best! Poss poss!
 
 

The last couple of days in pics

I tisdags, efter lite mysigt fika på uteservering kände jag, Louise och Malin för att halvt spontana en utgång och så blev fallet. Vilket, såklart, resulterade i egopics nån gång mitt i natten

I fredags, efter IKEA och regn, totaldäckade jag hos Paulas mami och blev väckt av att Hugo hoppade upp och la sig vid mig. GULLEHUND. Var helt oförståeligt trött hela dagen, ville typ sova ståendes. Fastän jag hade sovit bra, vaffödådå???

Tog mig i kragen och hade en sån sjukt jäkla kul utekväll med dancebattles, shottar, drinkar, fuldans och bara massa skönt folk. OCH. Såklart. Egopics runt halv 4-snåret någon gång.

Botade segheten dagen efter på bästa sätt: brunch med los extra sistros!  MMMMM!

Brabrabra dag 
AVSLUTADE HELGEN MED FAMILJEMIDDAG, SER NI VAD FINA VI ÄR?♥♥♥

Insp.

 

Ikea

Jag och halva familjen åkte till IKEA idag vilket har lett till att en stor del av min kväll har bestått utav ihopbyggandet av mitt skrivbord. Taaaack och looov kom Paula och räddade mig då jag ropade på hjälp en kvart in i arbetet efter att jag suttit och stirrat i förtvivlan på beskrivningen och på brädorna. "Vad har du gjort egentligen?" undrade hon. "Jag har sorterat skruvarna". Advanced shit.

Så trovärdig tjej jag är (inte det vinnande skrivbordet)

 Klad sis

Almunge

Helgen bestod som förutspått av bad, chill och spel. Släng in lite hinderbana (JAG VANN!!!), captain morgan, plaska omkring på luftmadrass och en jädra massa musikquiz så har ni min helg!
 
Jag och Thomas slappade medan Oliwen slet

 Thomas under en av tävlingarna

Into the wild

Natten innan jag drog till Gotland spenderades ute i det vilda. Obbe, Josef, Oliwen och jag paddlade kanot i kvällssolen tills vi hittade ett ställe att göra upp ett vindskydd och en eld på och där tillbringade vi natten. Högg ved, nattbadade, grillade korv och marshmallows, berättade historier och somnade sen under bar himmel med bara lite pressening som skydd. Mer såna kvällar, tack!

 
 

Gotland rond två

Inläggen ba flödar här på bloggen, woaah. Jobbat klart för i sommar iallafall och inatt kom jag hem efter några superduperbra dagar på Gotland. That island *heavy breathing* Om några timmar drar jag ut till en sommarstuga med Oliwen och Thomas för några dagar av bad, chill och spel. So long!

Pic 1: Gotlandsbåten 04:30 Pic 2. El gatos in los caros Pic 3 & 4. Morgonpromenad

RSS 2.0