35-årsfest vs. Lego movie

Igår var jag Louises plus one på Jonas 35-årsfest. Det bjöds på champagne, smörgåstårta, vin, vanlig tårta och alla gäster hade bidragit med en flaska dryck var så det blev ett stort drinkbord där man kunde blanda lite hejvilt vad man kände för. Och jag kände inte för alltför mycket, särskilt inte för att gå ut så runt 1 när dom andra drog till Flustret åkte jag och kollade på The Lego Movie med Oliwen och Elin. Bra kontrast från att ha stått och minglat och hört berättelser om hur det gick till när folk köpte sina hus med sina fruar. Kom hem vid halv 5, och från klockan 10 imorse blev jag väckt sex gånger innan jag gav upp och åkte till Boländerna med familjen. Irrat runt på Ikea, Jysk, Rusta och CityGross hela dagen och äntligen hittat lite till mitt rum, så taggad på att fixa till det imorgon iih!!!

Åkte till Sunnersta nu ikväll för lite spel och mys med Louise, Kim och Dilan. Vill säga att jag vann men niet...... Men mysigt ändå!!! Och nu, kära ni, är det äntligen dags att ta igen lite sömn. Puss!

Louise och jag med våra standard badrumsselfies


Så otroligt irrigt inlägg

 
Jag är såååå trööött.... Vill uppdatera så jag inte behöver skriva så mycket sen hahah men vet knappt vad jag skriver.... LOUISE KOM HEM IDAG FRÅN ENGLAND! Vi två hade finslipat på en plan som bestod i att jag lockade da göörlz till Café Årummet för en fika och så dök hon upp. Jag borde verkligen ha räknat med alla tidsoptimister, hon fick överraska typ tre gånger för alla droppade in haha.... MEN SÅ HIMLA KUL ATT SE HENNE IGEN!!!!!!! Den lilla stund hon är hemma!!!!

Annars då? Julafton var huur mysig som helst, julbrunschen hos Fundells dagen efter likaså och juldagsfestandet igår var askul!! Kom hem vid halv 5 imorse eftersom köerna till taxibilarna var 20 000 timmar lång, gick upp och drack kaffe imorse och tog mig in till stan för fika. Precis kommit hem, inte varit själv på flera dygn, vill ba däcka men orkar inte. ÅH så osammanhängande blogginlägg hahahaha men nu när jag skrivit det orkar jag inte ta bort det. SO MUCH SENSE. Puss på er. Hej hej.

Syskonen minus Majan (SNART KOMMER HON HEM!!!!), Fnilzbrunsch på juldan och fikat idag♥

Canadian boot, babarkrök och mörkerkurragömma

I fredags var det skridskor och after skate som stod på schemat. Jag var inte den modigaste och smidigaste på skridskobanan men det är okej, jag tog mig runt iallafall! Åkningen varvades med varm glögg ur termos och sen avslutades kvällen på V-dala med öl ur en skridsko (a.k.a. canadian boot).

På lördagen var det babarkrök och mörkerkurragömma som gällde. Aaaah så kul, höll på att dö av skratt och skräckblandad förtjusning (paniken när man försöker hitta folk utan att se nånting, får en ölburk ställd i handen, sätter sig ner på marken av skräck när nån petar på en och sen blir ivägdragen i fötterna (kittlas i min mage nu när jag återupplever den paniken IIH)). Har ni haft en lika normal helg?

 
 

Jullov

16:10 igår tog jag jullov, då skickades sista uppgiften innan jul in, såå skönt att ha looov nu. Och hur firar man det bättre än genom att bygga pepparkakshus och lyssna på julmusik? Jag, Obbe och Elin lyckades få till världens bästa pepparkakshus med kåta, barbequefest på taket, en å och massa annat. OMG SO MUCH AWESOMENESS. Ser ni ferrarisarna på väg in i garaget? Och fisken på väg att simma under bron förbi alla grodor? Och råttan som ska plinga på dörren för att gå upp till festen men blir stoppad av två katter? Och tjejen som grillas medan hennes man tvingas stå och spela elgitarr på festen med högtalarna i bakgrunden? Och alla ljus som är uppsatta på tandpetare? Och den otroligt oklara myran på taket? Ochden supervackra julgranen bredvid den? Och badtunnan under extrataket? Och den samiska kåtan med en väldigt oklar pokal/badtunna på taket? Och snögubben framför huset?
SO MUCH FUCKING AWESOMENESS!!!


Tippsöndag + Musikhjälpen

Tippsöndag skapades tydligen igår på initiativ av Thomas så han, jag, Oliwen och Josef satt och kollade innebandy, fotboll och tippade. Vann typ 70 kronor men spelade bort allt under en stunds förvirring, adrenalin och stress (mitt i all upphetsning råkade Thomas betta på fel match....)...

Åkte ner sen till Musikhjälpen där ISUN lämnade in sin insamling på några tusen kronor (impressive!!), drog tillbaka till Oliwen, käkade och sedan ner till Musikhjälpen igen för att se Timbuktu och när dom gick ur buren. Vi satte oss som dom pensionärer vi är i ett hörn på torget med fällstolar, filtar, bullar, kexchoklad och julmust. Var verkligen en del av alla där borta i vårt hörn...

Här är dom och gemenskapen

Här är vi 

Raindrops keeps falling on my head...

Vaknade imorse och blev jätteglad över att det regnade ute eftersom då är isen borta och jag kan cykla = skönt då jag inte har hunnit köpa busskort ännu. När jag nån timme senare kom fram till skolan, helt slut av vinden och genomblöt var jag däremot inte lika glad längre. COME BACK SNOW!

BLÖTT

This generation-problem

Den när man tagit minst 50 selfies och inte en enda blir bra.... Ser ba ledsen ut fastän jag ler för glatta livet. Och inte ens kamerakvalitén blev bra... Sacré bleu! Mon dieu! FÅR VÄL FIXA NY PROFILBILD EN ANNAN DAG DÅRÅ. Nu drar jag till Sollentuna för att fira Emmas födelsedag med en middag. Hoppas tågen inte kaosar #jinx #damnit #byebye
 
 

Decemberfest

Decemberfest med After ski-tema igår som vi i Eventutskottet fixat. MKV:are, hamburgare på ÖG, insamling till musikhjälpen och sen dansa våra lurviga mössor på Norrlands. Otroligt skönt att gå ut i mössa och tjocktröja när det är världens regnrusk ute, rekommenderas hallå, sjukt skönt ju. Rejält kul faktiskt och kvällen avslutades utanför glasburen på Stora Torget där Kodjo säger "Whats up superfulla studenter" och försökte (utan att lyckas) få kontakt med de studenter som hoppade och sjöng utanför (jag var inte en del av dom där superfulla studenterna, jag stod bara och tittade på innan jag cyklade hem och slängde i mig en liten tallrik fil och däckade). Att gå upp tidigt för en föreläsning dagen efter var inte det roligaste, var trött som ett arsle men det blev bra för fick sluta en kvart tidigare, hade ett inställt möte och kunde åka hem och sova med en påse godis so that's okey♥ 

 
 

Let's get this day started...

Krigade mig upp i den arla morgontimmen imorse (06:50, jag har verkligen ingenting att klaga på egentligen men det var jobbigt) för en föreläsning och sen lite effektivt grupparbete. Fortsatte grupparbetet hemma innan jag däckade i 1,5 timme. Sååå skööönt ville sova mer men aa, kan ju vara kul att sova något inatt också kände jag. Plus att jag ska träna kl 17, köra ett Medeljympapass, var tvungen att äta nu så att jag slipper få håll sen. Kvällen fortsätter efter träningen med ett Quiz där Glenn spelar på Göteborgs nation. Omgomgomg so much götlabooorgness! Fattas bara feskekörkan!

 

8 december

Jag måste sluta skriva så sällan för då måste jag bara göra världens catch up-inlägg. Jag vill ju låta professionell och berätta om mötena och föreläsningarna jag har gått på, dock är det ju roligare att berätta om när vi ställde oss och gjorde våfflor mitt i natten i fredags (and it was divine), pannkaksbaren jag var på i lördags eller pannkakshänget igår. Eller familjemyset i torsdags när Tomas fyllde år eller det igår när vi träffade vår farbror och hans fru för första gången på massa år. Eller varför inte berätta om julbasaren i lördags där jag träffade massa gamla fritidsbarn? Eller hur jag och mina syskon körde Age of Mythology och vann över datorerna (hur det gick när jag och Kicki mötte Tomas och Henrik behöver vi inte nämna). Sånt vill jag ju berätta för er men det blir ju så svårt när jag uppdaterar så sällan så ni får klara er utan den vetskapen och förevigt undra vad jag har gjort de senaste dagarna som har varit viktigare än att blogga. Hope you can live with it. Puss.

Oliwens föräldrar katt tog över två av mina vattenglas, that sly minx...

The tenta of the home (yes, that's the correct name)

Så. Med det sagt kan jag skriva inlägget jag egentligen hade tänkt skriva (tack för det SD, på grund av era fasoner fick jag skjuta upp det här inlägget vafan... OCH HALLÅ JAG KANSKE ÄR UPPTAGEN
22 MARS TÄNKTE NI PÅ DET VAVA? KANSKE INTE VILL HÄNGA I VALLOKAL IGEN JU).

Idag skickade jag in hemtentan. Omg den har varit jobbigare än vad jag trodde men jag borde ha fått ihop den någorlunda bra ändå. Varvat hemtentan med att se otroligt vackra fyrvkererier vid slottet, leta efter ett café att fika på tillsammans med typ hälften av Uppsalas befolkning, ätit på restaurang, hängt i eko, hejat på Josef när han tatuerade sig, hängt på eko, tackat ja till lite ideellt arbete och översatt text mitt i hemtentan, skickat in skiten (plugget alltså), powernapat och hängt med Kim.
Nu kommer min belöning; ska äntligen lägga tid på att göra en önskelista hihihihii!!!

Eh. Bedrövliga bilder från fyrverkeriet hahaha MEN jag ville hellre titta på riktigt än genom mobilen

Min utsikt de senaste dagarna 

Josefs megagrymma tatuering

#fucksd

Seriöst. Sandlådenivån just nu är skrämmande. Jag blir så trött, frustrerad, ledsen och arg att jag inte vet vad jag ska skriva ens. Önskar att vissa människor kom ur sina små bubblor med imaginära hot och upptäckte det riktiga hotet mot mänskligheten. De själva. Jag önskar att de istället var lika vettiga som mig. Faktiskt. Tacka vetja alla som kämpar för mänskliga rättigheter istället för mot dom.

 

RSS 2.0