Ska bara.....

Bordepluggamenskabara.... Ska bara uppdatera lite. Hehehe. Igår hade jag huvudvärken from hell, seriously. Efter att ha pnat, hällt i mig vatten, tagit på mig glasögonen, fått alvedon hemlevererat av brosef, tagit två ipren, druckit kaffe igen och ätit lättade det och folk kom hit på förfest. Körde drickspel och hade kul men jag höll mig till 1½ cider och stod och vinkade adjö till dom i trapphuset när dom drog ut på äventyr = jag mår bra idag iallafall! Så no excuses till att inte plugga... So long!

 
Pic 1. Inspelning av presentationen till vårt grupparbete i form av radioprat. Vi hade iallafall kul... Pic 2. Therese överraskningspresent blev Fångarna på fortet, SÅ KUL!!! Pic 3. D2 analyserar filmer, bra grupparbete liksom Pic 4. Kickis el gato gör sig hemmastadd i min väska Pic 5. Jag och Malin körde en brunsch och bakade scones, mm! Pic 6. Alla hemmafester borde ha kapplah!!!

Hej. Igen.

Linnéa. Hej. Det är okej. Nu är jag tillbaka. Spenderade förra veckan i Kickis lägenhet som kattvakt. Utan internet och tv försmäktade jag i sju dagar likt en crazy cat lady isolerad i en stuga i skogen eller nåt. Det är okej dock, katterna var jättemysiga (när dom inte tog in daggmaskar och kissade på golvet...). Haft fullt upp med roligt plugg och andra roligheter och ikväll fortsätter vi på det spåret med först kinabuffé och sen bygga pepparkakshus. Hörs snart, don't worry (Linnéa...), puss!

Bildbomd kommer sen, så länge får ni en bild från min supercoola lillasysters förra vecka♥

Young Victoria

Lagade middag igår och utklassade Oliwen på Mario Kart. That sums up a pretty good night, huh? So far idag har jag kollat på Young Victoria (supermysig film), städat toaletten, lagt i tvätt, börjat dammsuga och insett att dammsugaren sög (inte) så ställde in den igen och nu sitter jag och planerar inför kvällen. Förfest, fotboll och utgång, yippie kay yay mf's! Nu ska jag skriva eller läsa bok, pöss!

 
 
 

Sverige har världens bästa djurskydd, eller?

06:00 igår ringde larmet och jag satte jag mig på tåget till Stockholm, hur nervös som helst. Den djurrättsorganisation som jag har volontärat lite för hade bjudit med mig på Jordbruksverkets Djurskyddskonferens och jag kände mig som ett blygt litet barn igen utan social förmåga. Det är dock okej, var ju faktiskt min första konferens so I did good anyway. Fick lyssna på otroligt intressanta personer som talade och trots hur mycket ångest jag hade innan var det helt klart värt det, nu vill jag göra om det igen! Huvudfrågeställningen för dagen var om Sverige har världens bästa djurskydd eller inte och ja, även om vi är bätre än andra länder på vissa punkter är vi sämre än länder på vissa punkter och tja, känner ett ganska tydligt NEJ. We still got a loong way to go!

 
 

Love them feels

Ni vet när man har så mycket på gång att tillslut vill man bara lägga sig i sängen och dra täcket över huvudet? Släng på lite pms på det så har ni min helg, YEEEEY!!! Trots det blev den väldigt bra ändå, tack vare alla bra människor jag hängt med. Pizzapicknick på golvet, sjunga allt vi kan till Frozen i bilen, sällskapsspel, fotbollscup, kortspel, dricka, mörkerkurragömma och sen fira fars dag med middag, sällskapsspel och tv-spel (jag vann över alla på Mario Kart woop woop, så himla nöjd!!!!).

Elin under picknicken

Wii

Familjesöndag igår och förutom när vi åt satt vi syskon spikade framför Wii heeheheh. Tillslut föreslog mami och papi att vi skulle köra nåt sällskapsspel när vi fikade, dom ville visst också umgås med oss hehehe.... Men gaaah tv-spel är så kul, måste köpa massa egna!!!!! DOCK är det inte lika kul när Henrik bär upp mig och kastar ner mig i lavan flera gånger eller står och hoppar på mitt huvud så jag inte kan hoppa undan fienderna själv och dör. HALLÅ WE WERE SUPPOSED TO BE A TEAM!!!!! Han hämnades för att jag sköt ner honom innan mållinjen och åkte förbi honom på Mario Kart och åkte på honom när jag hade stjärna så han kom sist. SÅ GÅRE NÄR MAN BRÅKAR MED WARIO!
 

Effekten av mintu

Den att gå ut när man precis blivit friskare är inte ett genidrag, iallafall inte om man vill hålla sig frisk. Nu är jag snuvig som ett arsle och bara allmänt eländig men det är okej, det var helt klart värt det! En förfest i dess bästa form med massa bilder, deeptalk, mintu och sen dansa hela kvällen ute är ganska bra ändå. Det som däremot inte var superbra var min och Paulas form dagen efter men det är inget som inte lite bärande av en aptung soffa upp till femte våningen kan fixa..... Eller? Nja, kanske inte roligaste sättet att spendera dagen efter med men ja, vad gör man inte för bröder? Det som däremot fixade formen var finmiddagen ute på Peppar Peppar senare på kvällen. Himlans trevligt!

 
 

RSS 2.0