Sista mars

Efter föreläsningen idag promenerade jag och Britta i solen i 1½ timme, först förbi apoteket för att köpa pollenmedicin, sen till järntorget och kolla skor och sedan rörde vi oss hemåt. Var så död och kände mig febrig i huvet och tjock i halsen när jag kom hem, återigen. Antingen har jag en sjuka som visar sig lite halvt några dar i veckan de senaste veckorna eller så är det pollen men märkte ingen skillnad av tabletterna förutom att jag blev i enormt behov av en liten pn mellan pluggandet heehehe.

NU är jag pigg i huvet iallafall och helt härligt slutkörd i kroppen efter ett MLR-pass. Såååå jobbigt men ack så kul!!! Nu ska jag läsa klart det som läsas skall så jag kan börja skriva uppgiften imorgon!

 
 

Soon....sooooon....

Min helg låter bra; invigt jeansjackan för i år, strosat runt i solskenet på smågator vid Järntorget, kollat second hand, mysiga kristallaffärer och haft sällskap av Dilan i telefon, lagat god mat, ätit godis och tittat på serier. Fint eller hur? Hade det varit också om jag inte känt mig så himla ensam, bläää. Inte van vid det och jag veet, det är nyttigt och blablabla men inte särskilt kul att ha tre dagar som man spenderar helt ensam, ingen som kan umgås och 50 mil bort har alla vänner och familj jättekul utan mig. KUL. Skönt att folk hemifrån hör av sig trots att dom är upptagna iallafall, uppskattat!

Den här dagen har varit mycket bättre so far, bara en dag kvar av helgen jue yeey!!! Kollat på Vem vet mest, kört ett hårt träningspass här hemma och nu har jag precis tvättat håret i kallt vatten med hög musik♥ Resten av dagen ska bestå av städning, diskning, matlagning och plugg.
 
In the provrum. Den randiga, färgglada saken fick följa med mig hem för 40 spänn, wooop!

Earth Hour at mah crib. Bilden är no filter och tagen på andra försöket #pro

Ah <3

Känslan när man kommer hem, tar av sig jeansen, strumporna, bh:n och slår sig ner i soffan framför tv:n♥ Haft intressanta föreläsningar, supit in varenda solstråle i varje rast, promenerat hem från skolan, handlat och laddat upp med godis inför helgen och har allt som behövs för att göra en tacopaj ikväll! Blir en lugn helg, tänkte plugga högskoleprov, träna, kika runt på stan själv och försöka hitta en hårvårdsbutik jag hört om. Hoppas jag går vilse, kewl hihi. What's your plans?

Sommarkväll, längtar!!!

Dagens i-landsproblem

Det är helt stört vilken beslutsångest jag har. Kollat utbildning för hösten och vet inte vilken stad eller vilket program som lockar mest, gah. Sen när jag eventuellt bestämde mig var det tydligen jättehöga antagningskrav. Sacré bleu!!! Meeenne.... Uppsala, Göteborg, Lund eller eventuellt någon annan stad och samhälle, medie- och kommunikation eller miljö. Nåt av dom, vad ska man prioritera högst? GAH. Vill bara veta nu vad jag ska ställa in mig på, inte vänta till sommaren mööh. Jobbigt ju.

Åh, whineli. Måste försöka få bort önskeprogrammet ur huvet nu och fokusera på den jädrans oklara seminarieuppgiften istället. VEM VILL LÄSA EN FN-RAPPORT ÅT MIG? Jetekul, lovar :)

Nyinflyttad i Götet med hjälp av systrar♥

"Det är käpprätt åt helvete om jag får säga så"

Efter en lång och god natts sömn sitter jag med öppet fönster, tittar på Efter tio och äter frukost. Tänkte inte fastna, tänkte sätta igång med plugget direkt men Sebbe från Kartellen är med och Isabella Lövin som jag lyssnat på, intressant ju! Han sköter sig väldigt bra, impressed ändå.

Idag är det fiiinfint väder men tänkte spendera den inomhus och plugga fram till kvällen då jag smiter iväg på quiz. Blir nog en himla bra dag ändå! Kanske irrar runt på en pw i området om jag lessnar också, hört ryktas om ett fint skogs- och sjöområde i närheten hihihi. Wish me luck babes!

Titta vad fint det är utanför skolan

Monday

Heerrro. Sitter mätt och nöjd i soffan efter ett MLR-pass (mage, lår, rumpa) och middag.
Tänkte hugga in på godiset som är kvar från helgen efter den värsta mättheten lagt sig hehe och avnjuta Filip & Fredrik - La Bamba. HALLÅ IGÅRDÅ? Hur bra kväll som helst, jag och Britta käka på Glenn's sportbar och tittade på El Clasico. Sjukt händelserik match och jag är nöööööjd.

 

Det är helg så jag kan ta sovmorgon iallafall, det är det som är huvud(!)saken

Första sovmorgonen på länge och jag vaknar upp med en viiidrig huvudvärk. KUL. And it's not over yet folks, HUR ROLIGT ÄR INTE DET???? Ska ta itu med städning i läggan, träna lite här hemma då gymmet brukar vara överfullt och fullbokade pass på helger och kvällar, duscha och sen möta upp Tboy på stationen! Vi spenderar kvällen med mat, godis, mat, godis och yatzy typ. NICE!

Såhär coolt ska vi hänga ikväll. Minus palle, hon får inte vara med
(skoja bara Palle, KOMSI DU FÅR OCKSÅ LEKA!!!!!!!)

Done and done

Min första 15hp kurs är nu avslutad! Min grupp firade det med en öl grupp efter vår redovisning och ikväll ska jag iväg igen och fira med resten av klassen runt 6. Ligger och tar igen mig i soffan nu, såååå himla trött och ont i huvudet så kopplar av med Top Model innan jag ska hoppa in i duschen och ta itu med berget av disk. Ska peppa med musik, lite taggad hih #hemmafrumaterial
 
Min mat igår, mmmmm♥

HELGEN HALLÅ + BILDBOMD

Jag har haft en så sjuuukt bra helg! Mina besta kompizar har hälsat på och vi har gått på stan, lagat pizza, druckit vin, myst, gått runt på stan, lagat sushi, druckit vin i pyjamas, förfestat, kört sanning och konka, slirat runt på avenyn, dansat på Excet, haft sjukt jäkla kul, fyllekäkat korv, varit lite för bakis, vinkat hejdå till Louise (möööh :'(), legat i solen vid vattnet, sovit, bakiskäkat, sovit, sovit, haft filmkväll, gått på stan, vinkat hejdå till Paula (möööh :'() och slutligen köttat sönder med Britta på ett pass och avslutar nu kvällen med godis och Hasselhoff. BRA SUMMERING VA?
 
Fredagsmys

 Frulle

 Sushi och vin

Klad palle

 Återigen, egopics i badrummet nån gång mitt i natten och missat bh:n...

 Bakishäng

Missnöjd bakiseli


 Söndagsmys

Work

Hej kära ni. Hur mår ni? Jag mår bra. Skjja. Fast jag mår faktiskt bra, trots att jag är helt slut. Jobbat och det gick himlans bra, jättestressigt men kontrollerat stress, then it's funny höhö! Städat senaste timmen och har nu äntligen slagit mig ner i soffan! Resten av kvällen spenderas här, sittandes på mitt arsle, pluggandes och well, let's face it; facebookandes. IMORGON KOMMER KOMPIZAR!!!

Omotiverad bild på mig och storasyster i Egypten för två år sen. VARMT. SKÖNT. BRA.

12 mars

Kämpade mig upp tidigt imorse för lite grupparbete i skolan och sen dess har jag pluggat hemma med lite pauser bestående av Top Model, tvätta, bloggar och facebook. Otroligt relevant, I know.
Så himla trött, var och körde quiz på Henriksberg igår och vi var mycket bättre än sist, go us!!! Avslutade med lite biljard och sen vagnen hem där en väääldigt full och påtänd man berättade för mig och Britta vad han tänkte göra mot oss med sin plastsked. HIMLANS TREVLIGT, HONOM TYCKER JAG OM. Neee nu ljög jag, han var inte trevlig alls och jag tycker inte om honom så värst men det är okej, jag ska iväg och träna och bli stark ikväll så jag kan bryta sönder hans plastsked.

Imorgon ska jag jobba 8-15:30, plugga massa och storstäda lite, sen upp tidigt för föreläsning på fredag, springa ifrån den lite tidigare och... och.... HÄMTA LOLLO OCH PALLE FRÅN STATIONEN!!!!!!!!! WIIIIIIE dom kommer och leker med mig i helgen!!!!!! Så himlans kul!!!!!! Ska introduce them till min nya spårvagnskompis. Skjjjj hihi. Släpper av dom hemma och sen springer jag tillbaka till skolan för lite mer grupparbete och sen tar jag helg!!!!!! YEEY!!!!

The boys are back in town!

Yes. T.

Åkt vagn runt i stan lördag och söndag, hoppat av lite här och var och försökt ta mig fram genom demonstrationer i solen, kollat second hand (och köpt två linnen och en kjol för 145 spänn helt okej hihiihih), köpt godis, storstädat läggan och bara mått. Bra helg med andra ord!

Idag började ett två veckors grupparbete och vårt ska handla om makten över maten. Ska bli himlans intressant att lära sig massa! Ska läsa på lite nu ikväll innan jag däckar. Imorgon ska jag till sjukgymnasten, bokade in en till tid för att pröva på mina övningar så jag har rätt teknik (sen att det är på samma gym som Frölundas A-lag använder kanske spelade in liite heehh), plugg och quiz på kvällen. Typ så en tisdag borde vara. Passade på att äta fetaost som smakade jäst också idag. Yes.t.

I brist på nya bilder får ni en gammal brun bild på mig och bruri i Turkiet

Vårens första dag

Fick skönaste starten på dagen genom att vakna 9 av solen, dricka lite kaffe och sen ut och få bort huvudvärken på gymmet, dra och köpa frukost efteråt och laga bananpannkakor. Dock har huvudvärken kommit tillbaka nu och solen har gått i moln så ligger i soffan och försöker tokslappna av i axlarna för att må bättre i huvudet. Tänkte dra ner på stan, leta solglasögon, kolla second hand och hitta nåt Hemmakväll nånstans och köpa massa caaaandy! Är det lördag så äre!

Igår lagade jag och Britta sjukt god pizza in her crib, satt vid bordet och snackade och lyssnade på musik. Sjukt mysig fredagskväll! Denna kväll tänkte jag spendera med godis och Vänner, länge sen!

En av pizzorna igår, gottgottgott

 Efter gym imorse and I'm rocking major clevage (var mer anständig på gymmet men skulle precis duscha när jag kom på att jag ville ta bild och orkade inte ta på tröjan igen hallå
(hahah mot vem försvarar jag mig egentligen, LÅT MIG BOOBSA OM JAG VILL))
 

Scientist

Shulu mates. Varit så himla död de senaste dagarna pga sjuka, jobb (som gick bra men sååå trött efteråt), föreläsning kvällstid av Isabella Lövin, plugg och rollspel idag. Var en vetenskapsman och efter att ha lagt fram faktan (sluta fisket av torsk dirr om den ska fortsätta existera) satt vi män och luta oss bakåt och lyssna på fiskarnas och NGO:s diskussioner. Dock är det lite jobbigt att få världens gråter-av-skratt-men-kan-ändå-inte-sluta-skratta mitt i deras diskussion för att min co-vetenskapsman försökte äta knäckebröd tyst utan att lyckas. You kind of had to be there...

Nu mina vänner, ska jag nog pna lite om jag ska orka laga middag med Brittz ikväll. Längtar tills imorgon då jag ska kika Vänner och äta godis, städa läggan och ta igen allt hihi. Trevlig helg, TTYL!

 
 

Tuesday

Inledde dagen med att skratta massa och ha askul på badminton, fortsatte med en sjukt härlig sjukgymnast som berättade att smärtan i mina knän inte är nå farligt att träna med, tvärtom ska jag träna mer (skönt!!!) och nu ikväll var jag på ett pass med Britta. Heelt slut i magen, rumpan, benen, ryggen, armarna och axlarna nu. Ja överallt typ haha, LOVE IT. Tvättade håret, åt apelsinklyftor, macka och fil med äpplen och flingor i. Hur bra kvällsfika som helst, så himla nöjd hihi.

 
 
 

Fucking

Såg den här dokumentären idag i skolan, handlar om överfiske och dumpning av död fisk i Östersjön. Rejält sevärd, see it! Eftersom den var så bra har jag precis avslutat Garbage island: an ocean of plastic. Som att dokumentären inte var nedtyngande nog, läste kommentarer till klippet. Dom flesta handlade inte om hur det i stort sett inte finns någon plats på jorden där man inte kan se spår av miljöförstöring från människan, att inte ens när man åker i 7 dagar på en båt mitt ut till ingenstans och det finns fortfarande plast överallt i vattnet, nej det handlade om att en i dokumentären svor för mycket. SERIÖST EFTERBLIVNA FANSKAP, VEM BRYR SIG? Man får säga "fuck" hur ofta man vill, DET skadar inte jorden. FUCKFUCKFUCKFUCKINGFUCK. Åh, vissa människor.

Nä usch, less på mänskligheten just nu. Bara ignorerar skiten och förtränger, tror att nån annan ska ta hand om ens skräp. GÖR DET SJÄLV, det är ditt skräp, ditt ansvar. Argeli fucking.




I'm coming home

FÖRRESTEN HAR JAG BOKAT BILJETT HEM. Igen. Stalker. Hehehehehehhee. För valborg så inte förräns om nästan 2 månader men blir hemma lite mer än en vecka och då är det PHEEEEEZT!!!!!!! 400 kr tur och retur, SÅ GÅRE NÄR MAN ÄR UTE I GOD TID. 25 april kommer jag gott folk!

SÅHÄR GLAD ÄR JAG

Back in the GGGGGGGG

HEY YOU. Tillbaka i skolan efter en veckas uppehåll, himlans kul att träffa alla igen!! Bättre blir det av att det känns som vår ute, woho! Efter skolan gick jag och Brittz en promenad hemåt och passade på att stanna till vid en ekologisk affär och köpa äpplen (som jag tappade ut halvvägs men det är ok) och deoderant så nu slipper jag lukta äckligt yeey!!!!! Min tog slut imorse så hann iofs inte lukta äckligt så det är ok det med. NI BEHÖVER INTE OROA ER FÖR MIG. Vet att ni gör det gullisar.


Imorgon är tisdag = inga föreläsningar, istället ska dagen spenderas med att köra badminton 11, sjukgymasten 13, träna med Britta och sen laga massa matlådor, börjar bli knapert, har bara dom äckliga kvar nu haha... TIPS PÅ MATLÅDOR HALLÅ? Helst vegetariska, kött lockar inte atm...

Åh selfies, inte helt nyktert, mitt i natten i badrummet♥

Den när man tagit massa egopics efter utgång och har för sig att dom blev ganska bra...
och så upptäcker man dan efter att man visar bh:n på varenda en hahaha.

Bilder från helgen

Dilan och jag spenderade lite för mycket tid med att snapchatta under basketen i fredags,
inte helt ok kanske hehheh

 Dans, dans, dans upp på borde hos Larsa på förfest #2

 Palle och jag gömde oss från skummisar i baren innan konserten

 Klad paulutt♥


Avicii

Rejält rolig utgång i fredags med lång förfest, dans i soffan, snärkes, återseende av massa kompizar som avslutades med att vi åkte till Max och käka innan Josef var snel och skjutsade hem mig. Lördagen bestod av häng hos Majan med syskon, inspaning av Oliwens nya lägga, laga lite hamburgare och sen tagga till sthlm för Avicii. Delade en flaska vin med Palle och så körde vi dans hela kvällen med för små skor, ack sicka döda fötter men kul vare!

1 h tåg, 6 h buss och världens tyngsta fucking packing senare är jag tillbaka i läggan. Riktigt skönt faktiskt, handlat, köpt lite godis och nu kollar jag på Vänner hihi. Snart dags att sova, blivit lite för lite sömn, SKA BLI SÅ HIMLANS SKÖNT, löjligt taggad på att sova. Bra helg, tack you guys♥ 

Viktor och tydligen gravida Leo i baren innan Avicii

 Mäktigt

RSS 2.0