Always look on the bright side of life

Runt halv 7 imorse (och nu också för den delen) kändes det som jul. Det är ju så mörkt ute och jag får nån liten konstig mysighetskänsla. Dessutom känns det redan som att det är fredag jättesnart! Trots att det är 3-4 månader kvar till jul och trots att det bara är måndag. Här är vi inte pessimistiska inte!!

Jag och mysigaste missen chillade när jag kom hem från jobbet idag♥

Sån där bra helg!

Fyndade en kofta för 15 spänn på loppis i lördags, fikade med Majan och Lovisa, drog hem och vilade mitt sjuka huvud med en pn innan jag åkte in till stan igen och mötte Paula. Yrade runt hemma hos henne och fixade allt inför kvällen, som blev så sjukt bra!! Körde olika drickspel, släppte fram Josefs bögiga sida och fick naglarna målade, videosamtalade med tboy och ja, bara hade det allmänt superkul!!! Utgång blidde inte utgång då vi kom in till stan först halv 2 så blidde hemgång istället men lika bra det. Spenderade söndagen med Sagan om konungens återkomst och var lika irriterande som vanligt när jag sa dom flesta replikerna men jag kontrollerade mig faktiskt väldigt mycket för att inte säga fler än vad jag gjorde! Duktigt av mig. Tycker jag. Faktiskt. Sen tokdäckade jag sådär skönt♥

Majan och Lovisa

 Heavy loaded på väg till P aula

Obbe, Viktor och jag.
Gick runt med blå peruk och gul mössa, sen en ko-keps, sen svampbob fyrkant-keps, sen denna keps och ja, säkert många, många fler. Kul med huvudbonads-tema!!

Oliwen och jag tatuerade oss. Eller så hittade vi Leos lekland-tatueringar i en påse. Trott vad ni vill!

TGIF i förskott

Så himla klad, slutar 13:30 de två kommande fredagarna, om jag inte behöver jobba över. IIH, hur skönt? Och nästa fredag är det Macklemore & Ryan Lewis, KG-cupen plus att Tboy kommer hem under helgen, yeeey!!!! Och denna helg blire loppis, shopping och huvudbonadsfest i Paulas ära, längtar!!!

Åt födelsedagsmiddag och sjuukt god tårta hos Paula i tisdags!

Sånt därna

 Helgen gick snabbt, standard. I fredags tjockade mig med Lollo hemma hos Palle med godis och Anastasia på tv. I lördags skulle vi tre ta en öl ute vilket sluta med tre öl, tre nationer och lite mer folk, stulna och trasiga tavlor, twerktävling mot bord,ett jäkla tjat och ja, en riktigt kul kväll! Fick inte nog av mina kompizar så i söndags drog vi en fyra timmars lång fika på Årummet innan jag drog till Oliwen, snylta lite mat, såg slutet av Man City - Man United (han var allt annat än nöjd höhööh (hej ollieboy:)))) och sen drog vi till Josef för spelkväll. Skratta så jag grät och hade det allmänt bra. Så det förklarar väl saken. Tiden går ju fort när man har kul! Kul på jobbet idag också hihi. Sovmorgon imorgon, börjar 9:30 men funtar på att lägga mig och läsa hp redan nu, myyyys♥

Nån random musikskrivare, tavlan och Andrej i lördags

Det här med att bestämma sig...

NÄMEN TJEEENARE. En vecka senare och ambivalenteli har hunnit bestämma sig, ändra sig, bestämma sig för nåt nytt och sen ändra sig igen. X antal gånger. Varit i gooa Göteborg ju (herregud vilken dialekt jag har i huvet när jag skriver det där), spenderade 12-13 timmar på tåg under en dag. Inte heeelt nöjd. Förseningar är kewl :))) IALLAFALL. Inte det viktiga! Det viktiga är att jag var på intervju och några timmar senare ringde dom och sa att jag fått jobbet. KUL BA. MEN. Så lätt ska jag inte fatta beslut inte! Where's the fun in that liksom? Saatte... Om en vecka, beroende på lite olika saker, vet jag nog om jag åker nu på en gång  eller till våren istället, stay tuned ;)

Ikväll ska jag iallafall till Lousie eller Paula, tjocka oss och bara ha fredagsmys. Så himla taggad, jeeeteleenge sen jag hängde med dom känns det som. Ha en härlig fredag gullungar! Och helg kanske om vi inte hörs innan dess. Och ja, vecka kanske t.o.m. ni vet ju hur grym jag är på att uppdatera ofta!

Körde temys med bröder igår efter jag varit på föräldramöte (vuxenpoäng). Jeeeeetemysigt och kul ♥

Kulturnatten

Kulturnatten. Kom ihåg när jag beskrev det för en stockholmare när jag var yngre, som inte förstod varför det var så stort i Uppsala; "det är då alla unga sitter i slottsbacken och super". Tror själv inte jag gjort det, barat tittat och festat på annat håll men nu blire första kulturnatten utan att pheezta, istället blire Pub 19 för att se Kids on the run och sen spelkväll hos Louise med vin och godis, MMM!

Lollo, Kimsie och jag på bj förra helgen.
DRA MIG BAKLÄNGES, en vimmelbild! Sånt var länge sen va? Coola kids.

And this, that I want.

 
 

Bajs, kiss, matte och tatts

 Får bajs på strumporna och kiss på kinden på jobbet och efteråt pluggar jag matte hela kvällarna but I aint sad 'bout that; känner mig ba duktigare och smartare för varje dag. Matteprov på fredag och arbetsintervju i Göteborg nästa onsdag så drar dit över dan. Ba sådär. PAAAOW.

Min tat förresten! Härligt plåsterröd runt om höhö. Me love looong time.

Sunday

Sökt jobb, sökt lägenheter och nu pluggar jag matte, trigonometri och skit. Hohojaja vilken söndag.
Kanske träffar Lollo sen för att plugga matte inför högskoleprovet och sen blir det tidig säng,
ska upp vid halv 6 imorgon bitti för jobb. Helgen har ba förvunnit jue, ahmagad!

 

RSS 2.0