Tapas

Tapas och underbart sällskap på Ibérico är tanken för kvällen så snart kommer jag att trotsa regnet och cykla ner på stan. Ska bli så skönt att fixa sig, blivit lite för mycket slappa dagar framför datorn gaah. Imorgon var tanken utgång men vet inte om det blir av längre, kommer dock krypa på väggarna annars hhehehehe. Eller bara nöja mig och sitta tyst med en påse godis framför netflix.
NETFLIX OCH CHILL MED MIG SJÄLV ÄR JU KUL DET OCKSÅ VAVAVA. Va. Ha en bra kväll!♥

Sällskapet för kvällen minus Gustav (som ja, han är gömd där bakom nånstans)
 

Cause it takes a boy to live but it takes a man to pretend he was there

Hur underbara är inte The Lumineers? Dumt att jag inte har lyssnat på dom innan fastän min syster sagt det hehe. So don't be like me folks, lyssna nu. Perfekt nu när regnet byter ut solen. Puss.

 

Nördeli is back

22 augusti och jag har varit tillbaka i Sverige i lite mer än en månad nu. Det är ju alltid jobbigt att komma hem efter en lång resa - man både vill och vill inte falla in i samma gamla vanor.
Gå tillbaka till sitt liv som om man aldrig har varit borta, som att man inte har påverkats. Nu börjar det dock kännas okej igen. Skolan börjar om en vecka och jag och Emma har redan börjat tagga inspark, föreningsgrejer och C-uppsatsen. Japp, vi taggar C-uppsatsen. Orka nördigheten men det är okej.

Sen jag kom hem från Gotland har jag, förutom att kolla OC på Netflix, fikat, druckit vin, gått på stan och letat väska (och kommit hem med en nyårsklänning (ja jag vet inte, det är bara konstigt)), spelat spel med syskon, läst, varit hundvakt, kollat fotboll och lite sånt. Och OH, fyllt i min kalender! Såå skönt att ha anledning att använda den igen! Använder till och med olika färger beroende på event! Aaah, peppen för att nörda mig är total♥ Ska dock fortsätta njuta nu av denna veckas tomma sidor!

 
 

Gotland

Hejhehej! Hemma från Gotland igen efter att i stort sett ha spenderat 2,5 vecka läsandes i solen i en solstol på tomten, gå de 50 metrarna ner till havet för att doppa sig och spela spel på kvällarna. Ni hör ju hur underbart? Hann med Fårö ett dygn också där jag och Louise cylade runt på gamla cyklar, drack öl på stranden, drack cider i hängmatta på mysbar på stranden med finaste himlen, spelade spel och läste. Även en utgång på Kallis och strosande i Visby blev av. Älskade Gotland♥

Nu måste jag börja ta mig i kragen och tvätta håret. Hade redan lite bråttom eftersom jag ska träffa Paula och Malin på stan kl. 16 men nu skrev Paula precis att hon slutar kl. 15 istället. Hehehhe. Måste ta bussen till henne först med nåt verktyg, fixa låset på min cykel som nån försökt sno och sen cykla till stan. Wish me luck heheh (särskilt eftersom jag BÖRJAR blogga efter hennes meddelande...ffs...).

Dom enda bilderna jag har nu är från Fårö så resten kommer upp sen!

RSS 2.0