Shuu

Efter jobben styrde jag och syskon grym middag tillsammans som avnjöts med ett glas tokgott rödvin, mer än rätt. Efternjuter med ett glas smothie nu också, mm♥  Ser väl mest bara fram emot sängen för tillfället, har alltså inte så himla mycket annat festligt att skriva så inte bästaste uppningen hehe.
 
Imorgon ska jag försöka hinna med gym innan jobbet för på kvällen blire usa-planering och på lördag ska jag på ledarkurs i Stockholm. Taggad!!!!! Trots att jag måste upp kl 6 en lördag... På kvällen blire utgång eller något annat trevligt för att sedan avsluta helgen med Quentin Tarantino. Reservoir dogs lutar det mot so far och det låter perfekt in my ears. Och ja. Det är väl min helg i stora drag, woah??

Jag och min bff Hugo sist vi planera. Bild snodd från Louises blogg

DONE AND DONE

Chillar i soffan efter en bra dag med ett ihopvikt diplom i plånkan som resultat. Mhhhmm, that's right, jag är härmed halkbanekörklar!!  Och åh, var sick kul! Extra kul att få prova på automat, riktigt skönt att köra med det! Igår blidde det chill även då, hos Oliwen med han och Thomas. Tanken var att vi skulle se Django unchained men slutade med att vi spelade tv-spel och jag utklassade dom på kort. Stört kul, älskar att vinna :) Nu tänker jag avnjuta El clasico md brur, AAH SÅ TAGGAD, kommer bli pheett!!!!! 

Bruri och jag ba chillar i bilen i somras

Åh.

Ikväll längtar jag. Efter våren, solen, sommaren och glädjen. Känslan när dom sopar bort gruset från asfalten, lukten av nyklippt gräs och att lämna jackan hemma och bara ta en tunn tjocktröja. Hetsäta glass vid fyrisån innan den smälter, det första iskalla doppet och solen som tinar upp en liiite för långsamt. Dricka cider i en park, cykla in till stan för utgång och dra upp tidigt morgonen efter för att bada. Impulshäng och nattbad, spela kubb och gå hem en sommarmorgon till ljudet av nyvakna fåglar. Allt grönt, åh allt det gröna♥ Sandis, bygga pyramider och bli skjutsad på en hård pakethållare.

Åh herregud vad jag längtar.


Sommar i sin perfektion

upppis

Gym och bj i lördags! Linnéa gick modevisning så hennes kompis, jag och majan befann oss där precis när dom öppnade för att haffa goodiebags från Makeup store. Dom bjöd på en tidning. EH WHERE'S THE MAKEUP HUH?! Heheh men vi satt och snackade och hade det trevligt sen kom halva ISUN och dansade sådär vackert som bara dom kan och trots att jag var nykter vaknade jag med vääääärldens huvudvärk. OVÄRT. Och det har jag nu också, måste göra nåt åt det där, suck.

Var på Kilroy med Lollo D och Palle Pee idag och snacka USA. HYRBIL ÄR KIRRAD. En cab.
HUR FREAKING AWESOME SOM HELST; WOOAOH. Om jag är taggad? HELLSYEAH.

Sån här bil kommer vi glida runt i. På stranden. I solnedgången. FETTTT!!

Kjolen, wzup?

Zup homeboyz? Glidit runt i turkbyxor, mysig tröja och sockor hela dan minus nån timmes paus då jag mötte upp Paula för att gymma. Reeedigt skönt och jag längtar tills imorgon då det blir mer gym! 

Förövrigt har jag been living on the edge ikväll; På spåret, Skavlan och isdans med päronen och syster. Tokmysigt, såna kvällar behövs! Nu tänker jag lägga mig och läsa och sen somna till Mumford and sons och hoppas på att jag vaknar utan huvudvärk, plzzzz. Godnatt kära ni, dröm sött!

Syster på Fårö i somras

God damn it

God damn it, min huvudvärk försvinner ju aldrig! Varken sömn, massvis med vatten, panodil, kaffe, musik eller godis hjälper. Frisk luft hjälpte lite men det är på tok för kallt för det! Och god damn it igen, skulle på Riskettan imorgon, fixat vikarie på jobbet och allt men så läste jag precis nu i mailet att jag skulle betalat senast i måndags för att få gå. BAJSPELLERÅÅÅ. Då får jag jobba igen istället, åhhh pallar inte om huvudvärken är kvar. Jaaaja, Resten avv morgondagen kommer bli bra iallafall, då blir det promenad med mina fina kompizar och  Django Unchained. Hoppas Tarantino levererar som alltid!!

Bra kompizar

I just want back in my head

Försöker sova bort min huvudvärk men efter 11 timmars sömn och en ännu värre huvudvärk inser jag att that aint working. Irrrrriiiii, pallar inte ha huvudvärk hela tiden. Pallar inte kolla upp varför jag har det heller heh saatte... Nu tar jag till mina bästa vänner kaffe&musik istället i väntan på att syster ska vakna.
GET UP, STAND UP, jag vill leeeka jue!! Tänkte träna och övningsköra, woop woop!!

Den här utsikten hade nog kunnat bota min huvudvärk...♥

Shullulul

Okej, det blev ingen direkt totalkross på badmintonen igår men.. men... vi sög inte iallafall! Ne, jag och Paula did gooood ändå! Och på jobbet idag did I good också. Haha keff meningsuppbyggnaden, schh.
Käkeliräkat klart och snart drar jag till Paula för USA-planering med henne och Lollo DDDD.

Imorgon är jag ledig, förhoppningsvis, för då hade jag tänkt hänga med storasyster som för en gångs skull också är ledig innan hon åker iväg på en två veckorssemester till Kenya. Hon ska på safari en vecka och 5-stjärnigt hotell andra. OM JAG ÄR AVIS? HELT STÖRT!!!!! JAG VILL OCKSÅ SE LEJON!! Fast okej, jag hade faktiskt chansen att följa med så får inte klaga egentligen heehhhh.



 

Badminton

Åh denna matkoma. Lagom jobbigt att jag ska sitta på bussen om en timme
för att jag och Paula ska äga ut Thomas och Robba i badminton men det ska gå!!

Åh skulle varit ledig idag men blidde inringd. Var sick otaggad men gick asbra!
Nu ska jag tagga till!!! Shit vad vi ska krooooossa dom, can't wait! KBK!!

Fnilz

Snart blire Fnilzhäng. Fundells och Nilssons. Sistahs from da same och from different mistahs.
Can't go wrong, lika kaosigt bra varje gång. Hade tänkt baka pizza med dom. If they know it yet?
Hells no men dä lunch, inte som att dom kommer ha nåt emot att äta liksom. Åhhh längtar!!!!
Hahahahhaha längtar efter dom också men syftade mest på pizzan hahaha. Inte helt okej va?

JAHA, här sitter dom med sitt överdrivet snygga hår ba en solig septemberdag. Pretty nice ju.

Så som det ska va

Alltså vilken natt. Min röst är borta, jag har en stukad tumme, fönster gick sönder, dricka spilldes ut överallt, blod, svett och tårar utsöndrades innan vårt lag (UNIPORN!!!!!!) tog hem en välförtjänt seger i fyrkampen efter att Louise satte den sista bollen i beerpongfinalen och vi firade genom att vråla som män, sedan vrålade vi ännu mer, allesammans, när vi hoppade och dansade i ring till gamla godingar, bäst var När vindarna viskar mitt namn. 6 timmar gick så fort och helt plötsligt hade vi missat att gå ut och sista nattbussen var tvungen att tas från Studentstaden. Åhh helt stört bra kväll!!!!! 

Idag kraxar jag fram och upprörs över att lejon är utrotningshotade. AMAGAD STOP IT YOU GUYS!!

Enda bilden från igår men enough said. VI PWWWNADE DOM

Avlopp och kewl

Krigade oss runt från nation till nation i 1½ timme igår i ISKYLAN innan vi hittade sittplatser.
Värt såhär i efterhand för då hade vårt gäng utökats markant och ölen smakade ljuvligt så blidde ju bra.
 
Nu är morfar här och avloppen fungerar inte som dom ska så ska fortsätta moppa avloppsvatten YEEY!!
After that fun part så blire middag och ikväll blire utgång. Ha en skööön lördag kära ni! Ses vi ute?
Utgång med dessa ikväll!

TGIF

Alltså denna träningsvärk är inte att leka med.... Vet ni hur PAIN det är att ha döda lår och rumpaaah när man jobbar på förskola och måste böja sig ner hela tiden? Om ni vet det, I PITY YOU precis som ni förhoppningsvis pityar mig nu! Men jag överlevde och det ska firas med nån öl på nation med Paula, Thomas, Robba och kanske nån mer, bra inledning på helgen! Och sån efterlängtad helg!! 

Igår blidde det fika med mina tjäjär, tokmysigt och sååå gott! Café Årummets brownie, mmm♥
näää meenne... om man skulle ta och laga middag innan man drägglar sönder? Pöss på er!

Jag och Paula i somras när vi hade picknick i slottsbacken utanför Kents konsert

<3

STÖRT SKÖNT att få träna och att träffa mah görlz, saknat dom!! Bara därför ska vi nu träffas torsdag, fredag och lördag, hur bra?? Så länge jag kan gå imorgon, mina ben och mitt arsle är helt döda nu...


training

Löneansvarig ringde och var på "anställningshumör" så drog in till jobbet en liten stund för att skriva
på kontrakt för våren, sen fastnade jag i gamla dagböcker hemma. Herregud vad mycket känslor.
Nu tar jag en paus i HIMYM och åker ner på stan för att gymma med Paula och Louise, ska bli skönt!


Men det skälvde när du rörde vid mig


 

Årsresumé del III

AUGUSTI:
Drog till Göteborg, såg Barcelona - Man. United, boddee hos Elsa och Raphael, hängde med Isun och brur, sprang runt som barn på Liseberg, stod i timlånga köer och åkte Balder med Best coast

Åkte till Hälsingland, hälsa på våra kusiners helt okejiga-hus, fick låna deras fiskestuga med helt okejig havsutsikt, blev sönderätna av mygg i vår skog, stalkade farmor och farfars gamla hus♥

Hade kräftskiva

Feeeztade

Utomhusbio

Var på Gotland med familjen, fikade, badade, såg solnedgångar, vandrade och njöööt

Återvände till Barcelona på weekend med päron+brur, badade, åt och drack gott, visade mina gamla hoods och allt annat sevärt (typ pastabar och camp nou!?!?)

SEPTEMBER:
Hade sleepover med sis och sis from anotha miss och gick i fin trollskog

Firade Paulas b-day med lasergame (!!!!) och feezt


Fick besök från Schweiz och firade ISUN

Mer feezt och isun

 
Drog till Berlin med Louise, Morgan och Martin, mötte upp massa folk, glömde röra vid Berlinmuren (epic fail??!), SÅG THE KILLERS och ja, feeztade och turistade

OKTOBER:
Hängde på nation

Kom fram till vad jag vill plugga med hjälp av syo och sis

Körde underbara Halv åtta hos mig-middagar

NOVEMBER:
Var cool ute (......??!?!??!?)
Firade halloween

Katt blev pirat♥

Klaaaaaaaaaaaaaar!

DECEMBER:

Firade första advent med att se fyrverkerierna och pynta Louises lägga

Jobbade röven av mig med b.la. julspelet

Körde ba

Middag med dom bästa (plus Louise!!)

Firade normal jul

Styrde episkt nyår

SÅ!!! Längsta inläggen I know men vet ni hur svårt det varit att välja ut bilder?!?!?!? Sållat bort mer än hälften av vad jag egentligen velat ha, försökt kontrollera mig för er skull. Men iallafall. Verkar som att jag mest festat haha, men där det tas mest bilder! Saatte... GRYMT ÅR, det här blir grymmare punkt

mmmmmm<3

Råkade visst bli lite längre jobb idag MEN VAD GÖR DET NÄR MAN HAR SÅ HÄRLIGA COWORKERS OCH GÖLLIGA UNGAR?? Inte särskilt mycket ska ni veta, inte särskilt mycket. Cash är ju alltid trevligt så att säga och nu ska jag försöka få ihop alla cash jag kan så att jag ÄNTLIGEN kan få shoppa i Usa!! Har i stort sett inte shoppat på över 1 år. Förstår ni hur mycket jag saknar det elläär?!?!?





Well you forgave and I won't forget

Jag är helt vidrigt trött, tänkte bara uppa lite vettni. Typ berätta att jag övningskört massa och gjort det grymt både igår och idag, spelat biljard, även det både igår och idag, blivit bjuden på middag, sett fotboll och ja, det är väl min helg i stora drag SORT OF. Just satan, tränade imorse också, Medeljympapass WOOP WOOP! Sick jobbigt men ack så skönt. Weeell... Imorgon äre planeringsmöte med jobbet så blir jobb 9:30-15 och ja, det var väl allt? Tittat på världens bästa film, Mumford and sons - The road to the red rocks och planerat usa också. SÅ. Det var allt, säger vi. Puss på er.

Krig igår

I will not hear what you have to say cause I need freedom now and I need to know how to live my life as it's meant to be

Nu kommer jag vara sån där överglad och hurtig typ med rosiga kinder, världens leende som ba Åhh vilken bra dag! Men serri, vilken bra dag!! Började dåligt men det vände och gick så bra på jobbet! Behövde bara använda min "snälla och lugna röst" hela dan haha. Kom hem till jättegod thailändsk mat som Majan och Kajsa gjort och så avsvlutade vi kvällen med att träna hemma, pallade inte gå fram och tillbaka till gymmet. Intervaller i 23 min med crosstrainer, boxningssäck och hopprep, ytterligare 6 min kondis efter det och sen 5 min magövningar. SÅ JOBBIGT MEN ACK SÅ SKÖNT. 

Nu taggar jag sönder till Mumford and sons och börjar inte förräns 12 imorgon, how soft?!


Woah

Ni vet när man mitt i natten är SICK taggad på att storstäda, gymma och bara göra allt man skjutit upp i tusen år? Den känslan hade jag igår och för världens mest ovanlighetens skull var den inte försvunnen när jag vaknade, alltså har jag spenderat hela dagen so far med att storstäda mitt skrivbord. Det är tomt nu fast det är inte sängen hehheh. Tar en välbehövlig paus sen sätter jag igång igen, WOOP WOOP!

Igår övningskörde jag hela (!!) vägen till Louise, klarade alla rödljus utan att få motorstopp en enda gång (!!), HUR FUCKING GRYM ÄR INTE JAG?!? Vi planerade Usa där, SÅ SICK TAGGAD!!!!!!!


 

Back to reality

Mjukstartade med jobb idag, 8-13, för att sedan vara ledig imorgon. Lite lagom sådär.
Tänkte läsa lite medan jag väntar på att syster ska komma hem med busskortet för
att kunna gymma på stan och sedan dra hem till Louise, fixa middag och kika film!
Bild från i somras, så mycket mysigare att läsa då somehow

Årsresumé del II

MAJ:

Välkomnade våren i parker och på Robins takterass

Fick besök av roomie #1, Jenny från Barcelona!

Firade Louises födelsedag

Började hänga med ISUN


Såg CL-finalen och fick uppleva sanna böghögar hos Viktor (underbar Robba i bakgrunden!!)


Var på Thomas och Viktors episka födelsefiesta och var en hårsmån ifrån att supa bort våra cyklar

Fick äntligen se betessläpp!!!

Blev facerapead (litterally)

Störde Louises grannar med grym förfest innan vi drog ut (UNDERBAR första bild :'D)

Matchade mitt hår och tröja

JUNI:
Firade in sommaren på saluhallen

Firade midsommar med bra folk

Levde rövare på festival med GRYMMA människor och bästa konserterna!!

JULI:
NJÖT av sommaren

USA-insp.





I'm fine!!!! Aaaaaaaaand... not so much anymore...

Slapperislappappdag. Kikat hockey och ja, typ det. Är man sjuk så är man!! Japp, ni läste rätt. Magsjukan gick över och istället kom feber, WOOP WOOP! Bättre nu dock så ikväll drar jag till Paula för tjejkväll och Mamma Mia. MYS! Igår blidde det biljard. Kunde ju ha gått liite bättre...

Här får ni lite mobilbilder från de senaste två dygnen:

Fick sjukt bra presenter av Majan när hon kom hem, bland annat detta halsband!

Hängde på Ikea med päron igår och fick lite inspo

Käkade pastasallad 9 på kvällen

Spelade billjard och Leo försökte styla

Årsresumé

Jag vet inte hur många gånger jag och Elsa har hamnat framför Höga kullarna efter våra långa
promenader och försökt gissa framtiden. Vad kommer vi göra om fem år? Hur kommer våra liv se ut?
Vi har aldrig haft något svar, bara drömmar. Många som ändrats eller glömts bort och vissa som kommer finnas kvar livet ut. Tänker jag tillbaka ett år hade jag ingen aning om vad 2012 skulle ge. Inte då, när jag några timmar in på det nya året storbölandes cyklade hem från nyårsfirandet för att några dagar senare återvända till Barcelona på obestämd tid till nya roomies, ny lägenhet och nytt jobb. Framtiden var oviss och det är den fortfarande. Även om mitt 2012 började kasst blev året ändå riktigt bra! Träffat så många nya människor, kommit närmare mina gamla vänner och bara levt, faktiskt. Om ett år kanske jag bor i Lund, pluggar i Uppsala eller jobbar utomlands. Vem vet? Det enda jag vet är att jag ska göra det här året värt att minnas. Det här ska bli det året då jag tar mitt körkort, det året jag åker till USA och det året jag flyttar ut, på riktigt, hur rädd jag än är. Det här ska bli one hell of a year!!!!

Här får ni en årsresumé från 2012 uppdelad i tre delar.
 


JANUARI:
Nyårskyssen och firandet fick gå till dom bästa, precis som detta år

Återvände tre dagar senare till Barcelona och in i vår nya fräscha lägga med Carro och Amanda!

Åt goda frukostar och hängde på balkongen i solen

Var kreativa i köket

Vandrade runt i soliga Barcelona

Förfestade i läggan

Hade mojitotävling

FEBRUARI:
Louise kom i sin supersnygga frilla och glada humör och bodde med oss i 3 veckor!!

Vi hängde på barer

Stekte i hamnen

Powerwalkade

Njöt av världens bästa fotboll

Fick besök av Claudio, käkade tapas, hängde på barer och spanade surfare på stranden

Förfestade och hade galna utekvällar

Sightseeingade och allt annat som hör Barcelonaliv till innan jag flyttade hem igen

MARS:
Återvände hem, catchade up med vänner och provade på Sveriges uteliv igen

En hel del verkar det som

Gick långa powerwalks i skogen för att motverka depress och rastlöshet

Åkte till Egypten en vecka med familjen. Vi åt, badade, solade, körde kubb och TOKNJÖT

APRIL:
Träffade sis from anotha miss

Färgade håret igen

Firade min födelsedag

Fortsatte försöka bota min svacka med powerwalks i skogen

Spelade in världens bästa musikvideo med Majan och Kajsa

Såg fotboll

 

Firade kvalborg och valborg

Välkommen hem

Min älskade lillasyster är hemma nu, otroligt skönt att ha henne hemma igen!!!



Sis

Jag överlevde natten och är väl ungefär det fräschaste som finns just nu
saatte... dags att duscha, byta kläder och göra en Välkommen hem-skylt
till lillasyster som ÄNTLIGEN kommer hem idag efter 2,5 månader i Asien!!
Vill verkligen kunna möta henne på Arlanda men får ge henne massa airhugs
när hon kommer hem istället!!! Apropå systrar var min storasyster världens
snällaste idag. Hon åkte och handlade allt jag jag var sugen på, fina fina♥

Fräschaste tjäjän någonsin

Min frukost, lunch (och middag?)

yeeeeey

KICKAR IN DET NYA ÅRET MED MAGSJUKA, WOOP WOOP!
Hörs litet senare istället, efter jag överlevt natten. Sov gott ni som kan!!

Nyårsafton!

GOTT NYTT ÅR!! Har haft ett fantastiskt nyår! Jag, Paula och Louise hyrde Sunnerstastugan och kickade middag med 25 pers och sen feeezt. Käkade, körde lekar, snapsvisor och åt efterrätt fram till 11 då dom andra började dyka upp. 2012 avslutades med att Thomas höll tal med byxorna nerdragna, hade Leo vid hans skrev, sa att dom med bröst skulle räcka upp handen och önskade alla ett gott nytt år innan vi gick ut och alla kramades, skrek, skålade, rökte cigarr och sprutade champagne. Hur jäkla bra som helst och sen kickade vi in 2013 med att dansa satan, barfota, pallade inte med högklackat då.

4 timmar in på det nya året var vi ett gäng på 10 pers kvar som stod och städade och sjöng med till Mumford and sons och väntade sen in första bussen. HUR UNDERBART ÄR DET INTE ATT DOM STANNADE KVAR HELA NATTEN OCH HJÄLPTE TILL MED ALL STÄDNING??? Blir så lewkli i hjärtat hihihi, fina.

Inte varit det minsta bakis idag, sköönt, bara rejält trött vilket kanske inte är så konstigt eftersom jag kom hem halv 7 imorse. Nu ska jag dra och käka, hoppas ni hade ett underbart nyår ni med??♥

Thomas rocka klänning

Best photobomb eveer

Middag

Jag och Leo chillar ba

Folk, lekar och dans

Tolvslaget

Paula, jag och Elsa kör duckfaces

Dom bästa

RSS 2.0