Uppsala

Hey you. Sitter och äter en sen frulle och väntar på att Oliwen ska höra av sig, ska flytthjälpa lite. Efteråt ska jag förbi gamla jobbet en snabbis och sen till Paula och Fanny för tapas, basket, förfest och utgång! Ska bli så keeewl att få gå ut i Uppsala igen, längtat! Blir nation och skitbra blire också.
Bild från middag i somras i Fannys dåvarande lägga. Dessa svarta blondiner alltså...

Dagens nörd-problem

Gah. Precis skickat in min hemtenta. När jag äntligen fått den någorlunda bra var jag tvungen att ägna två timmar åt att korta ner den och sen försvann tiden och helt plötsligt var klockan 11:45, den skulle in om en kvart och jag hade fortfarande 80 ord för mycket och ingen källhänvisning
MEN SLÄNGDE IHOP OCH FIXA DET. Så. Hoppas det blev bra, aaah. Blev det säkert. Inte sämst iaf.

Är äcklig som ett arsle så tänkte duscha, skynda till bussen till syster, ta hennes katter till veterinären för sterilisering, gymma, tvätta håret, fika på stan, åka tillbaka till syster och hänga och sen hem och sova. BAAAM, min dag. Blir nog bra den så fort jag kan inse att jag kan slappna av lite igen. Gah.

Otroligt fin, oquasimodig och lagom stressad tjej

Välkommen hem

IMORGON DRAR JAG TILL UPPSALA WOOP WOOP! Hakar på några från skjutsgruppen så vid 12 drar jag från Götet och kommer tillbaka nästa söndag så en hel vecka hemma hihihi. Såååå. Min vecka kommer bestå av hemtentan först och sen massa häng, hjälpa till med flytt, utgång och massa andra trevligheter, SÅ HIMLA TAGGAD! Klappa alla katter också åh♥ Så... Catch you on the flipside!

 Lite så jag känner just nu. Fastnade framför Vänner medan jag åt. Måste.fortsätta.plugga.ah!

Fucking veleli

Aaaah kanske spontandrar till Uppsala imorgon. FUCKING BESLUTSÅNGEST, ger mig vääärldens huvudvärk och magont ändå kan jag inte chillaxa haha. Kanske hakar på några främlingar från skjutsgruppen ehehe och annars på tisdag. WHO KNOWS LIKSOM. Gah. För överhyper för att plugga så drar och fikar med Brittz om en halvtimme. FÖRSÖKA FÅ LITE PLUGG GJORT INNAN DESS KANSKE? Återstår att se gott folk, återstår att se. Som det ser ut nu sååå... oerhört tvek på det.

En liten, skeptisk gammal bild från Barcelona får ni för min webcam var myycket bättre då
och då velade jag också om när/hur jag skulle åka hem, PASSANDE JU! HALLÅ!!
 
 

The hemtenta so far

Två dagar in på hemtentan och jag är väldigt harmonisk och taggad. Känns lite fel haha... Läst när jag varit hemma men igår kväll drog jag ju till Linn för en sjuukt trevlig kväll!! Vi drack vin, åt ost, kex och melon, gjorde egen asgod sushi och snackade om massa intressanta ämnen, lär mig så sjukt mycket nytt varenda dag, hur kewl som helst med ny kunskap ju #herregudsickennörd

Idag hänkade jag på Britta och körde tentaplugg med några från klassen. Himlans trevligt och lärorikt #herecomsthenördagain Resten av kvällen har jag snackat med tboy och Louiegirl, handlat och lagat sjukt god lax med pesto och fetaost (tack Palle för tipset höhö), sammanfattat kapitel och nu ska jag kötta ett kapitel till innan jag lägger mig! Sitter med klassisk musik i bakgrunden och behöver inte skriva mer på datorn nu så kan lägga mig i soffan och läsa, aaah taggad♥ (överdrivet uppskatteli)

 Igårkväll

Imorse

Bra sätt att bryta pluggandet på

Bröt pluggandet med att gå på ett pass med Britta, 30 min mage, rumpa och axlar. SÅ.HIMLA.SKÖNT :D Efteråt drog vi och handlade kex, ost, päron och melon inför ikväll; vi och några ska på lite sushi och ost- och vinkväll hos Linn! Faktiskt så ska jag vara där ooom... 5 minuter. Heheeh. MEN hon skrev 7-ish, så det är helt okej hehehe. Ska kolla vagnen nu, okej???? Heh. Ha en trevlig kväll!!


Min älskade nördlista inför alla uppgifter, SNART ÄR ALLT AVBOCKAT! 

Min pannkakstårta igår♥

Fucking norska.....

Varit asarg över min norska kurslitteratur (MYCKET VÄRRE ÄN ENGELSKA TAR TYP EN TIMME ATT KNAPPT FÖRSTÅ TVÅ SIDOR VAD ÄR DET FÖR SKIT!?!?!) men nu är det lugnt igen, som ni märker. Hehehe. Tröttnade så håller på med pannkakstårta nu och ska slå på Vänner. Såklart. Hemtentan börjar jag med på riktigt imorgon, den känns ganska överkomlig, förutom ena boken...

Resten av dagen har varit bra! Och igår med! Matchen sågs nånstans på Vasa med billig öl och Elin och Britta som diskuterade snygga skådisar och jag hoppade in lite då och då. Sjukt trevlig kväll som bara blev bättre och bättre i och med Barcas vinst (NEJ det var inte felbedömt, sluta gråt).

Leeeeeeeeeess på oförståelig kurslitteratur

Badminton + CL

Jag, Britta, Linn och Elin har nyss varit och trotsat regnet och dragit och kört badminton. Sjukt jäkla kul vare och sjukt jäkla jämnt var det också! Astaggad redan nu på nästa gång! Fast nu sitter jag här som en tant med trötta leder och ont i knäna fucking så har ringt och bokat tid hos sjukgymnast. Inte okej att jag inte längre bara får ont när jag joggar utan när jag går i trapporna i skolan eller bara går till affären typ. Fuckingdon'twannabetanteli. Drar kanske i ren trots och gymmar snart ändå och resten av dagen hade jag tänkt läsa lite kurslitteratur (wish me luck ;)).

Ikväll har mina homeboys gått med på att gå på quiz nästa vecka och istället gå till en sportbar och se CL. AAAAH TAAAGGGAD!!!!!! Längtat efter denna tid på året när det börjar drar igång på allvar♥

Inför el clasico för nåt år sen. #Fuckingposer #staph

Brur

Så.himla.godissugen. Gah. Käkat scones som jag och Britta fick igår när fiket vi satt på stängde. Dom gav oss varsin påse och sa att det bara var att ta av det som fanns kvar, HUR BRA? Så bra!

Världens finaste väder idag OCH det blev inte mörkt förräns efter 5 hallåå vad underbart♥ Sjukt vad lite solsken kan göra, lite jobbigt med fnissattacker under föreläsningarna bara men det är ett helt okej problem liksom. Pratade med Palle i tele efter skolan och kollade på OS och nu har jag precis pratat med familjen och kollat på Vänner. Lillebror åker ju till Nya Zeeland imorgon, aah♥ :(

Lillebror på en av dom bästa semestrarna någonsin i Turkiet. I typ en månads tid flöt vi runt
på såna 
här och spelade kort, när vi inte hängde på stranden då. Bästaste!

Lite av lägenheten

 

Le couch

Kleningar och byrå/skrivbord

Veeskor

Smyckesställ och Kent (don't ask me why han heter så)

 ♥
 

On this Sunday someone's sititng down to wonder where the hell among these mountains will I be?

Frukosten avnjöts med ännu ett os-guld (wooaah) och resten av denna söndag har jag glidit runt i en mysig tjocktröja, öppet fönster och städat med The tallest man on earth i bakgrunden. Nu chillar jag välförtjänt i soffan efter att ha tagit hand om räkningar, anmälning högskoleprovet och sånt därna. Tagit kort på min lägga också, lägger upp strax! Runt 6 drar jag och Brittzz till järntorget och fikar och så kanske Äjlin hakar på sen efter sin repning. Skön söndag gott folk, skön söndag!


Ah, the good old days

Tror ni att jag bara ljuger i bucketlistan till höger äre bara att trycka på dom fetmarkerade och så får ni se att jag inte alls ljuger!!! HA! Fucking nonbelievers... Skjjj. Puss. Kollat igenom gamla inlägg
HIMLANS KUL JU!!! Vill leka i Barcelona igen och med fina Uppsalakompizar hihi, miss you guys!

 

Enu finarä

Åh bloggen blir bara finare och finare och jag blir bara gladare och gladare, iiiiih. Såklart är det Oliwens förtjänst. Jag försökte hjälpa men råkade istället ta bort allt han hade gjort. Ja jag vet inte hur jag lyckas. SÅ. Nu njuter jag genom att uppdatera min blogg konstant typ, äta nylagad tacopaj och titta på hockey. Taggar tills jag ska plocka fram godiset framför Vänner hihi (min standardkväll typ omg?). Träffade på en kursare på Willys och blev medbjuden på film hos henne men fucking huvudvärk hela dan och enda kvällen på läänge jag inte haft nåt planerat så blir nog kvar hemma ba.

Alla hjärtans dag igår med lite bubbel och öl hos Elin och hennes sjuuukt underbara lägga, åh himlans avundsjuk!!! Taggade in till Pustervik och såg Riddarna runt 11, inte riktigt min typ av musik men dom hade rejält bra drag så blev bra ändå och skönt danshäng efteråt men relativt tidig hemgång.

Nästan såhär ska jag chilla med min kudde ikväll♥

Snel hest

Hallå har ni sett hur fin Oliwen har gjort min blogg? ÅH. Det som jag hade suttit med i minst en dag och ändå inte kunnat göra lika bra gjorde han på 10 min. SÅ KLAD. Och bara för att han var så snäll så kan jag faktiskt erkänna...aatt... sist vi spelade kort så utklassade jag inte honom, snarare tvärtom...

Redovisning idag som gick helt ok och på lunchrasten gick vi och köpte godis i typ bästa godisaffären precis vid skolan ahmagad, vet var jag kommer hänga på helgerna nu♥ Efter skolan drog vi och köpte biljetter till nån spelning på Pustervik ikväll men först ska vi föra lite hos nån. Laddar upp med hemlagad pizza och Vänner so... There's my valentine folks! Ha så himla mysig kväll, puss!

 Ollieboy och Tboy i somras. DÅ utklassade jag faktiskt dom på kort! Tror jag...
ÄH kommer inte ihåg men var säkert så, brukar vara det

Gbg - Uppsala - Gbg

Några intensiva dagar senare och jag sitter halvdöd framför Vänner tillbaka i Göteborg.
Dansade halva natten i lördags och hade det skitkul, åkte tåg halva söndan till Uppsala,
hade familjemiddag, fikade, fikade, pluggade, pluggade, åt cupido och godis med Oliwen och
utklassade honom på kort med Mumford and Sons - the road to red rocks i bakgrunden.

Hela familjen var i Stockholm hela dagen igår, sån jobbig men fin dag. Tog emot sjukt mycket att åka ifrån bästa familjen men efter några avsnitt av Vänner och lite (läs: mycket) godis var jag finally tillbaka i läggan vid 11 bara för att dra upp tidigt och jobba på ett sjuuuukt krångligt grupparbete mellan 9-15. I slutet satt vi mest bara och garva åt allt, så himla slutkörda. Imorgon blire redovisning och sen heeeelg♥

 Sittning och Charlmers efter det. Tydligen dansar man konstigt här i Götet

Översocial katt♥
 
Uttråkad och provar ny tat

#plughest #yolo #stophashtagging

Åh sicken pluggis som sitter och mailar sin lärare en fredagskväll haha. Fått svar nu och efter att ha önskat honom en trevlig helg ska jag sätta igång med en skrivuppgift (lite för taggad på att skriva den för att det ska vara okej en fredagskväll egentligen), sen laga pizza, äta godis, kolla cougar town och kanske smita iväg till gymmet en snabbis därimellan. FÅR LA SE VAD JAG KÄNNER FÖR VAVAVA. :)
(väger upp versalerna med en smajlis så ni inte tror jag är org och blir rädda för mig, bra va?)

Imorgon blire att luncha med Tboy som har vägarna förbi Götet i 2-3 timmar, sen blire sittning!!!!
Ih ska bli sjukt jäkla spännande och kul! 11:35 på söndan (lär inte uppskatta den arla timmen då...)
drar jag till Uppsala för en snabbvisit och ska hinna med att träffa massa folk på två-tre dagar woop!

 

Åh.

Förresten är Masterchef slut nu och min favorit kom bara tvåa. HALLÅ VAD SKA JAG KOLLA PÅ NU?
Åh. Ingenting alls kanske, bara in i kurslitteraturen. Men ack, så tomt utan mitt Masterchef, mööh </3

HALLÅ SKULLE GOOGLA FRAM EN BILD PÅ HONOM SÅ UPPTÄCKTE JAG ATT HAN ÄR DÖD?!?!?!?!??! Näääääääääääääääääääääääääääääää :(:((:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(:(:(

Åh.

PH

Fortfarande inte släppt paradise hotel, drömde om det  hela tiden inatt. SÅ HIMLA ARG HUUUUR KAN MAN VARA SÅN VIDIRG MÄNNISKA???? Förstår verkligen inte hur låååååågt man kan sjunka hallå????? Sen är han efterbliven också, kunde tjänat mer, åhhh. Praktvider. Iallafall. Lägg av. Andas.

Hjälpte inte direkt min vidriga huvudvärk igår att hetsa upp sig men tack och lov så försvann huvudvärken under natten så nu kan jag hetsa upp mig så mycket jag vill!!!!! Skjjj. Ska plugga hela dan, funfunfun.
SEN PÅ LÖRDAG ÄR DET SITTNING. OCH SEN PÅ SÖNDAG ÅKER JAG HEM LITE. Ojojjojoj.

Fast inte dö såklart, lite väl brutalt. Ba att han typ inser vad han gjort och får världens samvetskval eller tappar alla pengarna eller att hans husbil har vägglöss eller att han blir flintskallig och tjock.

5 februari

Började dagen med gå upp tidigare (efter att ha snoozat en timme hehe men det fanns tid för det) för att gå till gymmet där jag slog mitt gamla 5 kilometersresultat, jääädra skönt! Åt min frukost samtidigt som jag fick lite plugg gjort och när det var dags att dra till föreläsningen vare SOOOOOL ute så i sann våranda drog jag på mig conversen, skippade mössan och körde asskön musik hela vägen till skolan, pepppp!

Nu däremot börjar det bli mörkt ute och jag sitter med en vidrig huvudvärk plus ont i mitt knä. Damn those tantfasoner, JAG TÄNKER SPRINGA ÄNDÅ SÅ LÄGG AV MER'T VA. För att förstärka hela tantgrejen köpte jag ett fikabröd på affärn nyss hahaa. Nån framför på föreläsningen åt bulle, cravings sen dess mmmm♥ Ska få undan lite plugg nu så jag kan ta igen veckans Paradise Hotel inför kväll, finalen vavava?

Liten mix av de senaste dagarna. Pic1 gjorde bananpannkakor för första gången (gott!! ), pic2 min syn just nu, pic3 vi beställde in ett öltorn i måndags med 3l öl, trodde inte vi skulle få hela det tornet riktigt... pic4 svettigt och redface som fään imorse men ack så skönt!

Oooopsie

Hur skööönt det än är att internet äntligen funkar (minus att det inte funkar så bra, morrr...) så var det inte bästa timingen. I'm stuuuck, sjukt svårt att komma igång med pluggandet igen men okej! Efter Top Model (OMG vad har det har sjunkit i standarden, varför ser jag den här säsongen?!??! Nu gör dom according to me, not so bra musikvideos...) ska jag börja plugga igen, deal???? Ja okej. DEAL. Fucking. Puss.

Phin phellefant

Uppning

Utan internet har jag försmäktat sen i fredags. Frustrationen när man inte ens kan lyssa på musik, aaah!
Men nu så funkar det äääntligen igen so hello mates! Har en ledig dag så har pluggat och nu pausar jag
framför tv:n. Träning står på schemat efter lite koppar kurmedicin, småsjuk igen vafasen. STICK VA.

Igår drog jag, Elin och Britta till ett quiz på andra lång, hållt av världens gulligaste gubbe.
Sjukt spicy gubbe trots att han gick runt med sin rullator och var en del gamlingar där,
drickandes öl, helt fantastiche! Lika fantastiche gick det dock inte på quizet men var askul
ändå och efter gick vi vidare till nån annan mysig bar, käka mini-tacos, drack öl och sen drog
vi till Pustervik för att köra rundpingis med massa folk. Hur jäkla bra idé?!?!? Åh, I love it!

Pingisklubben

RSS 2.0