Blivit med lägga

Vet ni vad jag gjorde i torsdags? Jag skrev på kontrakt för en lägenhet!!!!!! Det är andra hand och bara på 24 kvm men jag är såååå lycklig!! Jag kommer att bo själv med mina egna möbler en lååång tid, hur underbart är inte det?! Så tacksam! Jag kommer flytta in redan den 3:e oktober and I can't wait♥

Jag har börjat tömma mitt rum och tagit fram flyttlådorna (som har stått ouppackade i snart 1 år?!), jag har även upptäckt att jag har typ 50 miljoner stora påsar med kläder, det är där, gömt i mitt rum, som alla kläder har hållit hus! Jag har skissat upp typ 20 gånger hur jag vill inreda (skissar alltid på samma sätt men så kul ju, have to do it again and again♥), jag har börjat kolla inspiration på We heart it och spanat vad Lagerhaus har på lager höhö. Det här kommer att bli såå bra, åh vad jag längtar!!!

Det här inlägget skulle egentligen upp igår men fick helt plötsligt tokbråttom saatte hehe.

 
 

gah

Alltså jag är så uttråkad. OCH SÅ HYPER. Jag vill dra ut helt spontant, jag vill köra en roadtrip, jag vill nattbada, jag vill bara göra något episkt helt enkelt, jag får spunkryck! LEK MED MIG NÅGON.

 
 
 

Det är sååå skönt med de där effektiva dagarna! När man faktiskt bockar av massa grejer från to do-listorna, när man har jeans på sig och när kommer ut lite och när humöret är på topp hela dagen.

Jag har fått massa små föreningsgrejer undanstökade, jag har varit på ett kort men bra möte, jag har fått plugg gjort (dock har jag inte läst det jag ska men det är skitsamma, här fokkar vi på det positiva!) och snart ska jag lyssna klart på P3-dokumentären om tsunamin (var tvungen att pausa 5 min ifrån mötet, den sorgliga delen var på väg, orka gråta in public liksom). Skön dag som avrundas med chill!

Här får ni lite bilder som seriöst får det att pirra lite i magen och min mun att vilja framkalla saliv.
 
 
 

60

Från 10 på morgonen till midnatt irrade jag runt och fixade. Jag och främst tjejerna i familjen (sorry bro's men true story). Det var papis 60-årsfekke, det var 40 gäster, det var så mycket att göra och det var så kul! Bingo, Melodikrysset, tal, mat, mat och efterrättsbuffé (do I need to say more?).

Så, efter slutkörning där i lördags har jag tagit det väääldigt lugnt idag. Eller jag har kollat på lägenhet (och sagt ja och fått bekräftat IIIIIIH!!!!!!!!!!!), sökt stipendie i New York (ja jag vet, mina handlingar motsäger sig själva men var tvungen att söka) och burit massa stolar och bord men mest av allt har jag kollat på How I met your mother och ätit rester. Lätt det bästa efter fester!!! Much pleased. So happy.

Papi och mami♥

Hehe

Alltså jag orkar inte. Så dålig på att uppa här haha. Har haft sjukt mycket med inspark och skola, förra veckan var det liksom fyra insparksgrejer och fyra möten. Sen blev jag sjuk. Hehehe. På bättringsvägen nu och det är bra, för den här veckan har jag två seminarier, en workshop, möten och lite sånt. Helfestligt men festligare blir det för på lördag är det dags för papis 60-årsfekke. OJOJ!
Här får ni lite kräftskivebilder från förra helgen, det som troligtvis definitivt utlöste min sjuka hehehe.

Gustav, jag och Louise gjorde våra egna kräfthattar

Maaaat

Här vann jag kasta-pappersflygplan-längst-tävlingen!!!

RSS 2.0