stressadtjej.com

Shuuu! Bra dag idag på jobbet, det brukar bli så när det är soligt ute, allt blir så mycket skönare då liksom. Har suttit och väntat på svar från antingen Gabbi eller Russel om vem jag ska leka med ikväll men nu verkar det bli Russel. Eller verkar och verkar, ska ta bussen om tio min (GAAH, gå från datorn BUMS!!) till honom så jo, Russel blir det ikväll. Om inte Gabbi hör av sig sen. Anyhooooe. Blir nog Sagan om ringen tv-spel ikväll :D Dags att gå! POSS!

Jag och Russel var charmiga i lördags


31 maj

Ibland inser man hur sjukt bortskämd man är. Det är ingen vidare skön insikt, men en nödvändig sådan. Vad har jag för rätt att sitta här och klaga över absolut ingenting?

 Dom sa igår på Top model (nej, skratta inte, det var faktiskt bra) att en av tjejerna skapade orosmoln. Att hon förstörde för sig själv. Jag tror att jag är lite så. Jag funderar och analyserar på tok för mycket. Och när någonting litet händer, då tänker jag mig scenarion som gör det hela mycket värre, scenarion där jag får uppmärksamhet. I mitt huvud är jag en riktig attentionwhore. Jag måste sluta tänka så mycket, iallafall på helt onödiga grejer som bara gör saken värre. Det funkar liksom inte om jag ska fortsätta så.
Det håller inte. Fan...

 

Nu sitter jag här och klagar igen. Och analyserar mig själv. Just det jag inte skulle göra.


videoklipp från i lördags

Avslutar kvällen med ett klipp från i lördags. Mer kommer upp en annan dag
men det här är iallafall när Paula kör charader och jag gissar. Svårt as hell!




Nu ska pappa ha datorn och jag ska sova
(läs: fortsätta läsa (oh, två läs i en och samma parentes :D)).
GODNATT!! :)


morr

GAH, facebook ger mig spunkryck!!! Kan jag bara få ladda upp mina bilder där eller???? Tänkte print screena allt och visa min förtvivlan, men då vill inte det som inte funkar inte funka. Så jag kan inte visa er vad som inte funkar. Förstår ni hur frustrerad jag är eller??


Typ såhär arg är jag just nu. Och btw kom jag på mig själv med att göra samma ilskna min som smajlisen när jag rita den. Kul att jag fortfarande kan roa mig själv iallafall!


bilder från i lördags: 20års-fest


Malin och Amanda hade gemensam 20-års fest!!


Jag och Russel kom en timme tidigare och hjälpte till att fixa borden som dom snela hestar vi är. Två timmar senare blev han tvungen att åka, innebandy-gala you know (på riktigt den här gången)


Såg en bil som i stort sett bad oss att sno den. Inte så konstigt att alla bilar blir vandaliserade i Stenhagen...


Louise och Lurwig!


Paula är söt och jag är lite halvdan (höhö)


God välkomstbål!!


Amanda kör charader. Hon var en pingvin som dödar sin sälkompis?


Tricky?


Det spöregnade ute så den stod under ett partytält. Johan tog ut den i regnet då det kom för mycket eld. Viktor: Ta in den igen!! Bättre ett sönderbränt tält än en blöt grill.


The grillning


Malin var tydligen naken


Paula: Jag ska döda dig och gömma din kropp i den där


The killer herself


Stenhårda poser! Jakob, Anton, Viktor


Lööööv was in the air! Johan och Marcus


Mitt lag! Annika, Tim, Siri, Paula


Louise var snygg i mjukisbyxor (det var kallt)


Eh. Var inte hungrig men ville ändå smaka. Då gör man såhär.


Paula in the kitchen


Louise och jag chillade på golvet med Ludwig och sen Malin


Ludwigs boobies?


Louises tånaglar?


Vi spetsade Paulas morgan med vitt vin. Mums.


Louise och Ludwig på bussen hem


här är vi bra

Nu har jag läst Systrar i jeans och ätit så många filidutter att jag mår lite halvt illa. Det dumma är att när jag snart går in i mitt rum igen för att fortsätta läsa, då kommer jag att fortsätta äta och jag kommer att må ännu mer illa. Selfcontrol, någon?

Bild från igår, snodd av Louise. Kände att den passade in..


efterrätt

Precis ätit en efterrätt som var sjukt mycket godare än vad den ser ut.
Haha, seriöst. Den ser asäcklig ut på bilderna.


Ehm, ja.. Told you so

Päron med After Eight på och banan med choklad i i ugnen

Syster i väntan på att få börja


Nu: Top model!!!


crap

Åh, här sitter jag och trycker på den gröna knappen under datamusen om och om igen. Typ var tionde sekund. Orkar inte leta upp nya batterier, men antar att jag måste göra det tillslut.. Skulle gärna vilja låta den som har datorn efter mig ta hand om det men tyvärr tror jag att det blir jag som har den efter mig. Och sen jag igen. Crap!
The backsides of databeroende....!

Edit: Det är 20 sekunders mellanrum. Jag räknade precis.


middag!

En middag senare och chaise bitte vad välbehövligt och gott det var!!
En och en halv bakad potatis senare och jag är i form igen!


Min pärlplatta!!!

Det här är Majans "stolta min"

Lottis hade tagit mammas plats

Efter..


bilder från studentmottagningen


Jag är redo att gå


Lovisa the student!

Linnea. Den som hugger av deras hår och ger till mig får en kram

Tvillinarna


Fundells


Linnea och Majan roar sig med pruttleran. Hysteriskt rolig!!!


Moi

Lovisa, Henrik, Linnea


vad hände där liksom?

Alllllltsåå! Värsta jag vart med om! Jag och Majan cyklade helt fredligt (!!) hem från Gottsunda efter att ha handlat mat då det flyger någonting och fastnar på mitt ben. Kollar efter vad det är så är det en larv!!!!! WTF???????? Sen när började dom flyga och landa på cyklandes människor????! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Majan gissade på att det var en fjärilslarv som trodde den var klra för tidigt. Guess we'll never find out....

Såg ut som en halv såndär. Blä


schtek

Jag har legat ute i solen hela dagen, så skumt att igår gick jag runt i vinterjacka och idag låg jag i bikini. Men dessa bikini-dagar, då klagar jag icke! Det är så underbart skönt! Nu ska jag och min syster cykla och handla och sen laga mat till mamma. Bakad potatis och till efterrätt blir det konserverade päron i ugn med After Eight. Kan bli riktigt bra. Kan bli totalt failure, som det blev en gång för många år sen. När min storasyster står och kryddar maten med typ peppar och säger "Man kan aldrig ha för mycket, det har mamma lärt mig."

Den kvällen lärde vi oss att jo, man kan visst ha för mycket..



Det ser fint och gott ut, men skenet kan bedra...


oh, those sweet dreams

Jag är så sjuuuuuuukt trött, ska bara säga att jag varit på Malin och Amandas gemensamma 20-årsfest, därför jag varit helt off idag. Kom hem lagom i tid för att joina familjen i slutresultatet på Eurovision, hon som vann var värsta gullig, väl förtjänat! Nu ska jag sova. I 20 000 år, ska bli såååå nice. *helt glad tjej över att få sova :D:D:D*


i got lucky?

Åh, jag som varit så stolt över att jag typ aldrig får myggbett, trodde jag hade mycket av min mammas blod i mig; myggor gillar inte hennes blod, men nej. Tydligen inte. Jag har redan fått typ 5 myggbett. Fast när jag klagade kom min syster och sa att jag inte hade någon rätt att klaga. Hon hade 15. Så lite tur kanske jag har ändå? Plus att dom bara kliar i några minuter så det stör mig inte så mycket
(åh, nu kommer dom säkert börja klia i timmar bara för det)

nice

Studentmottagningen var riktigt kul, eller det blir ju alltid så när man träffar Fundells, men det var massa människor där, det togs kort i massor och åts glass. Har bilder på kameran som jag överför en annan dag, Russel är på väg nu och jag vill se Så ska det låta hehe. Trots att mamma nyss kom ner med ett systembolagetskvitto till mig som jag glömt i vardagsrummet och frågade lite vänligt att pappa undrade om jag langade till mina syskon. Känner att jag kommer vara lite obekväm när jag kommer upp dit, men jag får hoppas att pappa är tillräckligt inne i tv:n för att inte komma med några gliringar hehe
(första gången jag använder det ordet?).


Orkar inte klippa till bilden men Majan, Lovisa, jag och Storbyxan för 6-7 år sen?


det skulle kunna funka...?

Jag, mamma och pappa satt i köket igår. Mamma försökte komma på någonting att skriva på ett studentkort, hon ville få in antingen frihet eller nånting med arbete:

Mamma: Åh, jag tänker bara tokigt och kommer på tyska saker.
Jag: Vadå för tyska saker?
Mamma: "Arbeit macht frei"
Pappa: Nein nein nein!!
Jag: Vadå, vad betyder det?
Mamma: Det var det som stod över Auschwitz. Arbete skapar frihet.


28 maj

Ska hjälpa syster med några saker inför eftermiddan innan jag ska iväg och jobba. Kommer nog inte hinna uppdatera innan jag åker iväg på studentmottagningen, nånting säger mig att min familj kommer ha panik och vara kaos, det  brukar bli så när vi har bråttom hehe.


godmorgon!

Idag har blivit en bra morgon, jag hittade rätt kläder att ha på mig direkt, awesome haha. Nu slipper jag stressa över det. Plus att jag orkade ta en dusch så nu är jag inte en eklig hest hehe. AWESOME!

 

Jag och Majan åkte inte till utspringningen tyvärr, that sucks a little bit,
men får fira Lovisa extra mycket sen på studentmottagningen!


time to go to bed

Nu har Majan och hennes kompisar kollat klart på New moon i mitt rum (fuck, hoppas dom inte upptäckte mina smutsiga trosor som låg i soffan haha) och pappa vill ha datorn så det finns väl inte så mycket annat att göra än att sova. Kul liksom!
*vill inte erkänna att jag faktiskt är exalterad över att få sova hehe*

Imorgon ska jag och Majan försöka hinna iväg till Livets Ord där Lovisa springer ut klockan 12! Men eftersom jag börjar jobba klockan 1 så kan det bli lite tricky, men som sagt, vi ska försöka! Ska få sluta vid 3 imorgon eftersom vi ska på hennes studentmottagning direkt efter, ska bli riktigt kul! På kvällen blir det bio med Russel om vi hittar någon bra film,
varför går det inga för??? Kommer inte gå några bra i sommar, that sucks.

Och btw. Helt seriöst. VEM VARE SOM RÖSTA PÅ ANNA? Ett av barnen på fritids sa att hon hade röstat på henne. Jag fick verkligen anstränga mig för att inte hälla mitt vatten över henne. Driiiver. Helt seriöst. Klart jag inte skulle
 *hoppas verkligen ingen förälder läser det här och tror att jag på något sätt är seriös*



Nej. Godnatt med er! POSS!


min rolighet förvånar t.o.m. mig själv


grillning i regn

Honey, I'm home! Trots att det började regna efter ett tag blev grillningen sjukt mysig! Vi satt under ett stort träd så fick inget regn på oss och vi hade massa filtar, flintastek, potatis, vitlökssmör, banan med choklad och en grill som ena stunden knappt hade någon glöd alls för att i nästa flamma upp. Bra där! Grillmästarna liksom. Fo sho.


Så himla skönt att vi kommer så bra överens på jobbet, det här är det första jobb som jag verkligen trivs med. Jag brukar ha svårt att komma in och vara social på arbetsplatser eftersom jag blir så osäker när jag är den nyaste som inte kan nåt. Jag koncentrerar mig först och främst på att göra ett bra arbete och när jag väl börjat lära mig lite blir det lite fel att börja vara social sen, när man inte varit det från början, men nu har jag inte varit nyast på jobbet, det kanske har hjälpt? Plus att det är riktigt bra personer jag jobbar med nu och att vi är ett gäng på 4 pers. Det är pretty mycket nice!


off to grillning

Oj, fastnade lite väl länge med att klippa min toviga katt hehe, så nu har jag bråttom. Ska egentligen vara hos Emelie nu men äh, brukar komma 5 min försent till jobbet så tror verkligen inte dom bryr sig. Det blir grillning och vi var inte en personal mindre idag, bra!

Ha en trevlig torsdagskväll, uppar när jag kommer hem precious!



Grillning förra året med the ring-drabbade pöjkar


jobb

Dags att jobba! Har laddat upp med extra varma strumpor,

ser ut att bli kallt idag, hujeda! Ha det så kul idag, poss!


27 maj

Godmorgon! Vaknade imorse av att jag hade så himla ont i magen, men jag kunde somna om efter ett tag iallafall och låg och snoozade i nästan en timme. Måste sluta med det!

Idag blir det jobb för hela slanten, vi är en personal mindre idag och jag stänger kl. 6. Direkt efteråt blir det grillning med kollegorna, men får se om det blir av efter vi som sagt är en personal mindre idag, roligast att köra när alla är med så we'll see!

Förövrigt har lönen kommit idag, FYFAN VA SKÖNT. Har haft lite pengar på kontot de senaste veckorna, inte alls van vid det sen jag började jobba men nu är jag på G igen!!


Paint är min bästa vän


shuuuuuu

Ouch, jag har typ växtvärk. Känns det som iallafall. Eller så är det bara vanlig hederlig träningsvärk, faktiskt cyklat en timme idag, men det känns inte som det... Aja, vad det än är så går det nog över under natten och därför tänker jag sova nu
(därför och för att jag är sjuuuukt trött).

Drömde btw om The Ring-tjejen inatt (visst heter hon Samantha och inte Samara?) och massa andra läskiga skräckfilmsfilurer. Sjukt hur nånting kan fastna så bra på minnet, nånting från en film som man var dum nog och såg för typ 6 år sen (ANNELI, SLUTA GE DIG SJÄLV ÅLDERSKRIS GENOM ATT SKRIVA UT HUR MÅNGA ÅR SEN DET VAR!!!!!)
Nej. Inatt ska jag drömma braaa drömmar. Det har jag bestämt. Och därmed pasta!

Här hade jag först tänkt googla the ring-tjejen men för att inte skrämma upp mig
lägger jag istället upp en kärleksfull bild på mig! Much better!

lolololol

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!
Paula gjorde den här filmen för ett år sen och jag dör lika mycket nu som då :'D:'D:'D
(sorry martin hehe)

nostalgi

Majan har haft massa kompisar här som fixat sig inför en skiva, temat är Out of space
 och dom kommer nog få det sjukt kul! Det och att jag var på Slaget idag får mig att tänka ett år tillbaka. Ett år tillbaka då man gick på skivor flera nätter i rad och var helt död i skolan efteråt. Men it was so worth it.

Ett år tillbaka då planer tog form för att kontakterna måste hållas, man fick inte glida isär.

Ett år tillbaka då man suktade efter studenten samtidigt som man bävade inför den. Det var ju så underbart just då, just de stunderna då man verkligen körde all in, då man verkligen levde ut eftersom det var ju så lite kvar.

 

.

 

Nu. Ett år senare och för tillfället saknar jag den tiden. Man hade någonting att längta efter, verkligen längta, samtidigt som man hade så jäklasjukthejdundrandekul längs vägen. Det var gemenskap, det var spårat och det var fest tills man verkligenverkligen inte orkade mer. Tills man låg däckad i en dag innan man var redo igen.

 

Ikväll, när jag satt halvt död och var på vippen till att somna, då fick jag tillbaka de där känslorna. Ännu en gång. Fastän jag var så sjukt trött ville jag ändå ut och festa. Jag ville slita ut mig totalt, bara för att man kan. Bara för att man bara lever en gång. Och nu sitter jag här istället. Och får ångest av min egen text. Fail. Sova kanske...?







filmer från slaget


Fyrisskolans film. HUR BRA??


Fyrisskolan gör entré. HUR COOLT????

 


Russel och Zaid


videoklipp på g

Jag håller på och laddar upp videoklipp från idag, uppar när det är klart!


26 maj

Halloj! Här sitter jag med huvudvärk pga den långa dan, hungervärk pga att det inte finns något ätbart hemma och halsvärk pga att jag har skrikit på tok för mycket, det var ju Slaget idag och det var sjukt kul!! Dom hade fixat allt himla bra, hur coolt som helst.  Filmade lite och tog nåt kort innan min kamera dog, lägger upp det senare och berättar mer vad som hände sen, nu måste jag försöka hitta någonting ätbart, kan inte tänka klart för tillfället.
To be continued!


slaget

Nu har vi kikat klart på Sagan om de två tornen. EPICEPICEPICEPICEPICEPICEPIC. Epic.

Föröker få tag på Elsa på skype just nu, come on in, måste sova snart???? :( Vet ni varför? Jo för imorgon är det SLAGET! Fyrisskolan vs. Rosendalsgymnasium i massa olika sporter och tävlingar, och som föredetta Fyriselev samt flickvän till nuvarande fyriselev och syster till rosendalselev måste jag ju självklart dit och visa mitt stöd! Plus att båda två ska delta i olika grenar. Det kommer bli sjukt kul!! Så därför cyklar jag imorgon hemifrån tio i nio. HUJEDA.

dude and mr duudles

Imorgon ska min syster spela fotboll. I en väldigt hal sal. Därför behövde hon nu köpa Coca Cola att ha under skorna så att hon inte skulle halka så jag följde med henne och Kajsa upp till OK där jag passade på att köpa ostbågar. Min räddning ikväll. Min komp1zz.


Han kallar mig Dude och jag kallar honom Mr. Duudles.


Vi körde ba!


Att posa är ett måste när man leker med en komp1zz


Don't touch...! :(


Vi har chillat vid datorn


Och nu ska vi se resten av Sagan om ringen!



(NEJ JAG HAR INGENTING BÄTTRE FÖR MIG ÄN ATT GÖRA ETT KOLLAGE OM OSTBÅGAR)

i can't get enough


tips till i sommar


Ellos, 89 :-


25 maj

GAAH, jag är så galet mätt! Chaise bitte. Har iallafall kollat på HIMYM och Vänner,
hinner typ aldrig kika på tv nuförtiden så skönt att ha gjort det nu i nån timme.

 

Jobbet var väldigt lugnt idag, satt och gjorde pärlplatta till mamma på Mors dag. Familjen kommer helt seriöst tro att ett av barnen gjort den men niet, I did it all by myself! *borde inte vara så stolt...*. Lägger såklart upp bild när den är hemkommen och klar!


that's just vider

Oh, gotta go! Mina mjukisbyxor STINKER. Tror dom legat mosade nånstans way to länge. Måste iallafall byta om och äta nånting innan jag ska gå 20 i.

Och förresten. Igår. En katt hade spytt på min matta. BLÄÄÄ bara det. Men sen, precis innan jag skulle ta upp det med papper, påpekade Russel att det såg ut som rester. Och det gjorde verkligen det. Det hade formen av en liten mus. Öh, shit vad jag blev sugen på att ta upp det då? Körde hundbajspåse-style och fick upp det. Med hjälp av papper och plastpåse. One can never be safe enough.



VEM VARE? VEM VARE SOM SPYDDE????


min vecka

Idag efter jobbet har jag ingenting planerat, förutom att möjligtvis skypa med Elsa men we'll see about that! Resten av veckan har jag saker varje dag så ska bli skönt att bara chillerilla.

Onsdag:
Slaget, Fyris vs. Rosendal, 9.30.
Jobb, 13-16.
Stan med mamma och Majan.
Eventuellt träna afrodans 19.00.

Torsdag:

Jobb, 13-18.

Grillning med personalen 18.30

 

Fredag:

Titta när Lovisa springer ut kl 12.

Jobb, 13-15 el. 16.

Lovisas studentmottagning

 

Lördag:

Malin och Amandas födelsedagsfest

Russels innebandy-gala-efterfest

 

Söndag:

Mors dag, laga middag hemma?


shooooo

Godmorgon! Här sitter jag med spänningar i bakhuvudet,
någon som vet hur man stretchar för att bli av med det?

Russel åkte iväg för en timme sen och jag fick titta på mitt Project Runway ifred. Fick även titta på Sagan om ringen igår hihi, men vi orkade bara halva, sen blev vi så trötta. Kanske var för att vi spelat Wii hela kvällen innan typ? Det är verkligen beroende-framkallande....


Idag blir nog en väldigt chill dag på jobbet! Det kommer bara vara typ 8 barn fram till 4, då kommer typ tio stycken till och stannar i nån timme, dom kommer nämligen vara på Skansen fram tills dess, så det blir pretty nice! Synd bara att vädret är mulet och regnigt, då kan man inte vara ute och dom barnen som kommer vara mest på fritidset idag kommer nog inte vilja måla. Sacré bleu! Får helt enkelt försöka hitta på nåt annat, amagad.

Idag skulle jag vilja mysa ner mig med den här tröjan.
Varför köpte jag inte? Why? WHYY?
Lindex, 399 :-


ett stycke rubrik

Nu är jag ordentligt klädd och nyduchad. Trodde jag skulle bli mycket gladare efter duschen men jag åt ett äpple direkt efter och min mage har ont nu. Sacré bleu! Dags att jobba iallafall, hoppas jag inte stänger idag, har inte riktigt koll på det..


dags att bli människa igen

Nej, dusch-dags. Och sen blire till att hitta kläder. Vädret är sådär krångligt idag,

det är jättesoligt med lite moln men det blåser väldigt friskt. Vågar man köra på

jeans idag då? Eller riskerar man att svettas ihjäl? Tricky det dära!


Saknar dessa jeans. Och denna skjorta ska jag definitivt ta och leta upp!


vaknat på fel sida?

Sho! Snoozade i en timme imorse, är på sådär jobbigt humör att jag inte är pepp på någonting. Vill inte jobba men vill inte heller vara hemma så det blir ju lite krånligt. Ska jobba iallafall, ofc, tror det kommer bli mycket bättre när jag väl kommer dit. Och när jag tagit en dusch här hemma, just nu går jag bara runt och är bitter och känner mig ofräsch. Inte världens smartaste kanske?

 

Efter jobbet blir det lek med Russel, vad vi hittar på får vi se, men jag har varit sjukt sugen på att se Sagan om de två tornen sen jag såg Härskarringen hos Louise, you may call it Aragorn-abstinens. Får se om Russel vill det efter han har sett det här inlägget och anledningen till att jag är så sugen på att se filmen hehe.

Cool killle :D:D:D:D


dräggel-afton

Upptäckte att A cinderella story är på 3:an just nu och Win a date with Tad Hamilton är på 5:an. Två snyggingar i två annars ganska så keffa filmer. Hillary Duff i ena (TÅL INTE!!!) och

i den andra får den superirriterande fula killen tjejen i slutet. Vilken väljer man?

Eftersom jag sett båda förut kommer jag nog zappa lite och se vilken av dessa

två gorgeous killar som får mig att fastna mest. Lutar mer åt Chad för tillfället..


VS.


super smash bros

Mina syskon ropar på mig. Jag ska vara med och spela Wii igen

tycker dom. Okej da. Ibland är det jobbigt att vara populär...


Edit:  Blev bara en match, det var inge kul den här gången...


två videoklipp från igår

 


bilder från gårdagen

Gårdagen i bilder:

Solning och chill i trädgården

Jag när jag och Russel spelade kort

Marilyn!

I kö till tårtan

Jag lindade in mig själv i en grön filt då det var chokladtårta och jag hade vit klänning.
Som jag skrev i inlägget innan: one must know your limits.
Önskar att jag vetat det idag. Sista matbiten jag åt idag var en tomat.
Den lyckades jag självklart få på min vita älskling. Torkade med röd
servett. Då blev det rött istället. Så fick stå och skölja vatten och såpa
på klänningen i handfatet, men aa.. förhoppningsvis försvinner det i tvätten!


mario kart in my heart (lol)

Herre min je vad trötta mina ögon och mitt huvud är nu! Hela dagen har varvats med att sitta i köket med morfar och äta och spela Wii. Mest Wii om jag ska vara ärlig. Mario Kart och det är sjukt kul, jag börjar bli riktigt duktig nu! Dock har jag pain i min hand och en huvudvärk på G så jag slutade. One must know your limits.


my baby-doll

Morfar anlände precis till vårt hus! Vi ska fira Majan och Henrik idag också

med middag, tårta, diskussioner och skratt. Sounds perfect to me.


Jag öppnade dörren för honom i en gammal fotbollströja och siden-kalsonger

med pussmunstryck på. Kändes lite fel så nu har jag bytt om. Till min favorit
just nu. En klänning som köptes förra sensommaren och bara hann användas
en gång. En klänning som jag glömt bort. En klänning som är både enkel och
underbar. Räddar i alla lägen och man känner sig sådär somrigt söt. Nästan
så att man inbillar sig att man har fräknar och brunbrända ben med skrapsår.



Bilderna gör inte min baby-doll rättvisa men den är från New Yorker förra året, 99 :-


åska

Det åskar ute! Och spöregnar! HUR SJUKT MYSIGT ÄR INTE DET????

Kommer ihåg för ungefär 6 år sen (AHMAGAD, måste sluta skriva hur många år sen, kommer få ålderskris av det!) när jag var hemma hos Louise. Och det började spöregna och åska. Minns hur jag sprang runt på tomten, barfota i regnet och ropade till en livrädd Louise att det var lugnt, blixten skulle inte slå ner i mig, det fanns massa höga träd vid sidan om. Och sen slog blixten ner i mig. HAHAHHA skoja. Just had to. Nej men jag lydde Louises oroliga rop och satte mig tillslut under tak på altanen. Med en filt om jag inte minns helt fel och bara tittade på alla blixtrar. Det är så himla mäktigt tycker jag.




gårkvällen

11 timmars sömn senare och jag är nöjd! Mer än nöjd med tanke på att jag sov som en stock hela natten och inte drömde några groteska och läskiga saker. Good thing!

Igår däckade jag direkt när jag kom hem, så sjukt trött, och därför skrev jag inte om gårkvällen men den var riktigt mysig! Jag missade bussen, vi handlade på Maxi, vi brände korvar och Malin brände fingrar. Sedan åt vi chipsringar och ostbågar medan vi tittade på Champions League-finalen och jag lyckades endast välta ut vattenkannan. Stolt över mig!

Paula i väntan på bussen

Min kamera kände för att göra Paula till en läskig person

Malin: the master of grill!

Paula!

Mumma!

Mumma!

Lånade bild från Paula: Malins brända fingrar


grattis!!

Mina småsyskon fyller år idag, GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!♥
Så har firat dom hela dan och lekt med Russel. Nu ska jag
försöka ta mig samman och åka till Malin med Paula för
att grilla och se finalen i Champions League.

Tomas, Majan, mamma och Henrik. Egypten -09.
Hinner inte leta upp bild på bara Majan och Henrik so this will do!


hate it

Det gick inte lättare att sova bara för att jag hade sällskap. Jag kunde inte sluta gråta igår natt. Det värsta är att jag inte vet varför jag grät heller. Jag hatar att inte kunna identifera känslorna, att inte kunna sätta fingret på vad det är som får mig att kippa efter luft. Jag vill veta varför, annars kan jag ju inte få det att bli bättre. Då blir det bara att ligga där och vänta på att tårarna ska ta slut eller tröttheten ta över. Nu blev det ett mellanting och tillslut somnade jag ifrån allt. Skönt. Om jag bara hade lyckats lämna ifrån känslorna också..


struntar i detaljerna

Russel är på väg hit. Vi ska titta på min brorsas fotbollsmatch,

kanske spela lite Super Mario Wii och sen ska han försöka

lära mig gitarr utomhus. Nu när sommaren börjat komma

känner jag ett sånt sug efter att sitta och grilla med ett

gäng och jag spelar gitarr och sjunger gudomligt.

Att jag inte kan sjunga borde jag kanske ta mer

hänsyn till, men det känns som om jag lär mig att

spela gitarr så kommer det andra automatiskt.

Min syster försökte lära mig i höstas. Gick sådär....


regina spektor

Marianne, this is for you.♥


NEEEEJ!!!

Påminn mig förresten om att aldrig äta champinjoner igen. Om jag så bara skriver det med pyttesmå bokstäver får ni skriva NEEEEJ!!! För antagligen tål jag det inte. Iallafall de två gångerna jag har ätit det är jag mätt i timmar efteråt och har en lätt illamående känsla i halsen. Det kan ju iof vara bra att vara så mätt så länge eftersom jag äter konstant, men nej. Jag börjar bli hungrig i magen nu och då blir det jobbigt, för halsen säger NEEEEJ!!! Alltså måste ni också säga NEEEEJ!!! nästa gång jag tänker äta champinjoner.

Eller jag kanske inte behöver er hjälp..
Det räcker nog att jag kollar på den här äckliga bilden..


älskar dagar som denna

Åhhh, vilken bra dag det har varit idag! Gick och hämtade det andra gänget från skolan och sedan satt vi ute större delen av dagen. Jag pratade med barn jag inte pratat lika mycket med förut. Och barn jag pratat mycket med förut pratade jag ännu mer med idag. Social och glad och barnen var likaså, så det blev dunder, vi spelade kula. Det är inne igen.

Minns när jag hade massa kulor när jag var liten och hade alla i en svart glitter-påse. En kille kom fram till mig och frågade varför jag hade alla kulor i en hundbajs-påse. Tror inte jag kom på nåt passade svar, vet faktiskt inte hur jag reagerade. Och nu såhär i efterhand är jag inte ens säker på att det var en glitter-påse, det kan lite gärna ha varit en hundbajspåse. Men ändå. Dumma pojkvaskel att påpeka det. Efter den incidenten blev det inte lika kul att spela kula längre för mig. Eller så blev det bara allmänt ute, dunno.


a little bit too loving

Har på mig min älskade byxdress idag, dock tror jag att den är lite för kärleksfull.
Dom två översta knapparna knäpps nämligen upp med jämna och ojämna mellanrum, snuskhumrar. En säkerhetsnål räddar allt och nu blir det pizza-bakning på jobbet!

Hahaha omg, nöjd tjej.....


hatar känslan

Usch, inatt var en jobbig natt. Jag var inte alls trött,
utan istället låg jag där och skrämde upp mig själv.
Grät gjorde jag också stundvis, bara för att jag
hatade känslan just då och det kändes som att
det skulle bli bättre av att gråta lite.
Och det hjälpte faktiskt.

Blev så trött att jag tillslut somnade. AWESOME! Typ..?
Tur att jag får sällskap inatt av Russel iallafall,
då spelar det ingen roll hur mycket jag skrämmer upp mig själv,
då är jag inte ensam.


godnatt


krångligt det där

Åh, jag är inte van vid att ha dubbla skärmar! Varje gång jag ska stänga ner en ruta åker pilen över på andra skärmen, jag missar. EVERY TIME! Vad är oddsen liksom????

Edit: Jag lyckades träffa rätt direkt nu när jag stängde förhandsgransknings-fönstret!! :D

Edit 2: Och sen failade jag när jag tryckte upp det nu.. That's it. No more förhandsgranskning, det här inlägget åker upp som det är,
utan att jag tittar efter någon mer gång.


it's mine. my own. my precious

Majan var nere på stan idag och köpte min älskade byxdress.

Som nu är vår älskade byxdress. 399:- som sagt och den

finns att hitta på Lindex. Ville inte skriva ut det innan om

den skulle ta slut hehe.... Men nu är det alltså säkert, så.

Lindex it is mina damer och herrar (eller nej, inte herrar?)


nihice

Idag kom pappa hem med dessa saker från jobbet:

En byrå. Gratis tror jag.

En stor dataskärm. 100 spänn.

Skrivbordsstol. 100 spänn eller gratis.

En till skrivbordsstol. Samma deal som innan.

Och ett bord. Sånu ser det ut såhär vid datorn!


Pretty darn good liksom!


dagens fundering?

Vet ni hur jobbigt det är att asgarva när man är jättekissnödig?

Eller så kanske man är jättekissnödig för att man asgarvar så mycket....


done?

Okej, jag tror jag är klar med mitt cv..... Ska kolla igenom det snart igen,

nu ska jag spela Super Mario Wii med mina syskon, måste skynda

mig innan Henrik tar Luigi istället för mig! MORRRR!


long time since

Åh, jag försöker skriva CV för att typ behålla mitt jobb,

det ska bli nån omställning så dom behöver cv från alla.

Jag är riktigt nervös och stressad, märks att det var

länge sen jag slutade skolan, är helt ur form för detta..

 

Jag återkommer när jag har skrivit klart, måste bara få

det här ur världen innan jag kan koncentrera mig på annat!



Edit: Ahhhh, jag måste typ ta andningspauser och lugna ner mig själv varannan minut!
Jag har ingen aning om hur jag ska skriva! Känns så himla konstigt att skriva cv till folk
som typ känner en, eller vet hur man är. Inte för att jag ljuger i cv men jag vet inte
om jag har lyckats leva upp till allting som står i mitt cv nu. Liksom jag är inte hur
social som helst mot människor jag inte känner, därför är det här tokläskigt!! :(


nu är det banne mig sommar punkt

Jag har precis kommit ut från duschen. In från altanen och sol

till en svalkande dusch. Jag älskar att duscha på sommaren.

Att spola iskallt vatten och skölja bort en hallon-luktande tvål.

Det älskar jag. Känslan efteråt, när man kommer ut sval

och luktar likadant som sommaren, den är underbar.


en fågel viskade

Jag hörde det ryktas om att det var fint väder och soligt ute nu.

Ska sätta mig ute och läsa men skriver ett inlägg innan jag åker och jobbar!




Btw.... Jag orkade inte gå upp och åka ner på stan idag.... Fail...

Kände mig jättetaskig, jag måste komma över min sov-kärlek!


dreaming me wild

ALLTSÅÅÅÅ. Mina drömmar är så sjukt störda!! Drömmer alltid massa knäppa och helflummiga saker men dom två senaste nätterna har det varit värre och mer groteskt än vanligt. T.ex. igår. Då drömde jag b.la. om en indian som blev strypt av sina barn och ett av barnen drog pappans ansikte över sitt eget, vilket var ganska sämst för dom hade helt olika hudfärger. Plus att man fortfarande såg en hand som hängde ut vid halsen. Vidrigt? Eh, ja.

Inatt drömde jag lika skumt. Tänker inte gå in på detaljerna för tror inte det kommer bli tillräckligt intressant för er att läsa, men den handlade iallafall om en gammal död tjockis, fritidsbarn, jäger-flaskor, skelett och massa hemliga gångar. Om man slår ihop allt det där blir det faktiskt ganska läskigt och äckligt.


enough svamling

Nog svamlat. Enough svamling. Stopp. Jag är hungrig och ska sova, pussnatt!


magiskt men tragiskt

Jag har precis spelat Bouncing balls på facebook och lyssnat på Simon Norrsveden. Det är helt stört hur mycket känslor som kan komma fram igen bara av något så litet som ett spel.

En stor del av sommaren ägnade jag åt att sitta uppe hela nätterna, prata på msn med Keela och spela bouncing balls samtidigt som jag lyssnade på musik. Och längtade. Och drömde. Efter min nuvarande pojkvän som befann sig i Filippinerna i 5 veckor. Det var nytt, spännande och sommar. Lära känna personer och vara på gränsen till nåt.
Exakt vad vet man inte, men det är något speciellt med det.

 

Nu är det inte nytt längre, men det är fortfarande spännande och snart är det sommar. Men alla dessa nätter. De var bra, trots att jag inte gjorde så mycket alls. Förutom att fortfarande sitta uppe när pappa gick till jobbet, vilket kanske inte var helt okej?

Jag saknar det lite nu när jag spelar. Samtidigt som det inte kunde vara bättre än vad det är nu. Det är helt perfekt och i sommar är det dags för sena nätter igen.
Ja, det är någonting magiskt med sommar-nätter.


så jobbigt att jag t.om. svär på franska

Åh, sacré bleu, jag är på väg att få rethosta! Kliar as hell i min hals, måste hålla munnen stängd och andas genom näsan om jag inte har vatten tillgängligt. Tänker inte börja hosta, no way, vet att det bara blir värre då. Precis vad jag inte behöver, curse!


final i spanska cupen

Jag har kollat på finalen i Spanska Cupen, Atletico Madrid - Sevilla. 0-2. Det var blod, svett och tårar och spännande, särskilt sista tio minutrarna typ. Hejade inte på nåt särskilt lag, men när Atletico Madrid låg under hejade jag på dom för att få igång spänningen. Men när Jesus Navas slog in det andra målet i tilläggstid var det ändå grymt. Grattis liksom! Och nu är det slut med spansk fotboll för ett tag, tråkigt as hell...
Tack och lov att VM är i sommar!

Efter att Diego Capel gjort första målet efter 5 minuter


my new love


Så. Detta är min nya kärlek. Hur söt som helst och sitter bra.
399 :- går den på. Jag la undan den idag, får se om jag slår till imorgon,
ska kanske följa med Paula ner på stan, Fashion against aids släpps på H&M.


fail

Jag har precis cyklat hem från stan och trött är jag! Direkt efter jobbet (som gick massa bra, det hade inte alls gjot nånting att jag började senare, vad skönt!) slängde jag i mig lite tomatsoppa med tortelini och det är faktiskt riktigt gott! Alltid haft nånting emot tomatsoppa, men aldrig smakat det förrän igår typ, och det är ju massa gott!

Cyklade ner på stan och hann komma halvvägs med min skrikande cykel (nej, det räcker inte att säga gnälliga. Den skrek. Helt seriöst. Fastän jag hade hörlurar i med hög volym hörde jag ändå cykeln hur högt som helst) då jag mötte min syster och bytte cykel och halsduk med henne, hon skulle bara hemma. Det var ett halleluja-moment!! För cykeln var inte bara skrikig, däcket var snett också plus att det inte finns några växlar. Annars är den jätteskön (heheh får dåligt samvete mot cykeln, den är faktiskt bra!).

Mötte upp Russel, Paula, Malin och Louise vid ån och vi köpte glass innan Russel drog hem och vi andra gick runt i affärer. Köpte presenter till mina småsyskon som fyller år på lördag, 18, it's crazy! Letade stickad tröja och blommig klänning till Louise sen och jag förälskade mig i en byxdress. Lägger upp bild på den sen hihi.♥

 

Jag och Louise skulle ju träna... men ja..... Båda var så sjukt trötta och så fick vi reda på att man inte ska äta äpple innan träning, man får tydligen lättare håll då, och vi båda som hade med äpple för att just orka med träningen. Vi planerade in promenad på fredag och satte oss på Mc Donalds med varsin cheeseburgare istället. BRA DÄR!

Jag och Paula för två år sen (återigen. Ofta så länge sedan???)


rubrik liksom

Jag hade så ont i magen så jag börjar en timme senare istället, alltså om 5 min. Då ska jag gå direkt till skogen precis utanför mitt hus. Dock börjar jag få ont i magen igen, fick svar nu på mitt sms jag skickade vid 12 och det verkade inte vara så uppskattat att jag började senare, åhh, ångest... Men nu blev det som det blev och jag ska gå iväg strax.

Ska skynda mig ner på stan efter jag slutat och sedan träna som sagt, jag som känner för att bara ligga hemma och läsa, men ska försöka!

Nej jag är inte naken på bilden, har tubtopp. Pråmiz.


yeeeeeey!!

DET VERKAR SOM OM LALEH KOMMER TILL YRAN!! VET NI HUR GLAD JAG BLIR DÅ??? FASTÄN HON TURNERAR MED WINNERBÄCK HOPPAS JAG HON KÖR NÅGRA AV SINA EGNA LÅTAR OCKSÅ OCH JAG ORKAR INTE SLUTA SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER, ÄR FÖR UPPSPELT. GAAAAAAAAH!


godmorgon

Jag har ont i magen som jag har nästan varenda morgon nuförtiden *less tjej* och jag har ingen inspiration alls så därför har jag inte skrivit någonting innan, bara visat vad jag sysselsatt mig med. Så ni ska slippa mitt gnäll. Och tro mig, det hade varit mycket värre om jag skrivit tidigare, nu har jag blivit på liiite bättre humör iallafall.

 

Så. Jag skulle ju som sagt dö idag. Och åka ner på stan (konstigt ställe att dö på?). Jag ska möta Paula, Louise och Malin och spana efter presenter till mina syskon sedan ska jag och Louise pallra oss iväg till Friskis och Svettis för att köra ett Basjympa-pass. Ska bli... intressant. Och förhoppningsvis hilarious! Om inte annat så kommer resten av alla där inne få ett gott skratt men det kan vi allt bjuda på!


sko-kollage (skollage hhöhööhö)


Jag vet inte, jag tänker mig alla dessa tillsammans med shortsen och det känns bara rätt.
Alltså funkar alla i sommar. Alltså borde jag köpa alla. Eller? Har jag missförstått?


simon norrsveden


tricky

Åh, jag vill jättegärna läsa den tredje boken av Edies dagbok, men wtf, jag kommer aldrig kunna somna då.... Vet inte om jag kommer kunna lägga ifrån mig den... Åhh... Vågar jag? Should I go for it? SHOULD I???! SHOOOOUUULD I????????!?

Nej men.. Trött tjej med magont borde nog sova istället för att svamla. Imorgon börjar jag 1, jag har avböjt att få massage dom två eller tre kommande onsdagarna för det skulle kosta 150 :- varje gång och fastän det var jätteskönt vill jag inte lägga ut pengar på det. Så. Sovmorgon imorgon! Ska nog gå upp ganska tidigt ändå, eller runt 10 hehe, och sola,
så länge det är fint väder. Hoppashoppashoppas!

Efter jobbet ska jag ner på stan direkt och sedan dö lite. Berättar mer om det imorgon!

Godnatt little precious, tack för att just du
(nej, inte du. Du! (ååh, hahaha tråkig tjej))
läser min blogg hihi :)

*glad tönt*


perfect match

Jag och Russel sitter ute på altanen och lyssnar
på musik då Release me - Oh Laura spelas
Jag:
*vänder mig kärleksfullt till Russel* Det här är vår låt!

Jag och Russel sitter fortfarande på altanen och jag pillar på hans knän
Jag:
Dina knän är håriga

Russel: *öppnar munnen men stänger den igen*

Jag: Tänkte du säga att mina knän också var håriga?

Russel: Hur kunde du veta det??!?

 


Aren't we all loving and stuff?


hälsokur

Nu har jag spelat Super Mario och det hjälpte mot min ångest, har skrattat så mycket så nu är det bättre plus fått ut lite av min frustration, t.ex. när Tomas eller Majan dog eller bubblade sig i onödan. Men det är lugnt. I vår familj är vi taskiga, no hard feelings liksom.

I Tomas rum för fyra år sedan. Amagad. Låter sjukt länge sen. Vad hände????


bajs

Alltså åh, jag får sån ångest av att sitta här och inte ens göra något nyttigt, blir så stressad. Iallafall nu, när alla bloggar blivit lästa. Jag borde skriva på ett cv som ska vara klart den här veckan men jag skyller på att jag inte har fått den där mallen ännu att gå efter. Ska väl iallafall få tummen ur röven och maila min gamla lärare och fråga om jag kan ha henne som referens. För visst kan man det? Ha lärare som referens? Äh, kör på det ändå.


Edit: Jag har mailat nu. Känns lite bättre iallafall. Ska spela Super Mario Wii nu, puss!


bada bör jag, annars dör jag

JAG ÄR SÅ SJUKT SUGEN PÅ ATT BADA, GAAAH!!

Tänk er: bara slänga sig i en svalkande pool, dyka under vattnet, flyta omkring och öva på att sitta på varandras axlar. Lägga sig på en stekhet solstol för att sedan sätta sig vid poolkanten när det blir för varmt, hälla vatten på brunbrända ben.

JAG VILL HA TURKIET OCH SOMMAR NU. OCH EN POOL. BUMS! NU. NU. NU. Åh..

Måste dricka lite vatten, då kanske mitt sug går över lite, men helt seriöst, den som köper en katt-säker pool till mig blir min bästa vän 4 evah. Och blir länkad en gång i timmen!

(OBS: Poolen måste vara minst 170 cm bred, lång och över 1 m hög)







back from the dead? or from my head?

4 timmar och 262 sidor senare har jag läst ut Edies dagbok - hjärta och smärta. Kunde helt enkelt inte sluta när jag väl börjat och imorse hade jag det för mysigt för att blogga hehe. Jag och Russel satt ute på altanen och åt frukost medan han spelade lite gitarr, sedan låg vi och solade en snabbis innan jag gick iväg till jobbet.

Jobbet tillbringades mest utomhus. Både jag och Daniel slutade klockan 4, men någon var tvungen att stanna kvar 30-40 min och hjälpa Emelie så vi kastade sudd om det. Daniel vann 4 gånger på raken. Vad är odd sen liksom??? (eeh....50%-50%). Äh, hjälpte till att plocka pärlor istället sista timmen så det var chill ändå, inte värsta kraftansträngningen liksom.


svar

Olle om videoblogg:
Kul att du stänger in dig i ditt pannrum(?) när du videobloggar!

Svar: Kul att du tittar! :D Det är ett av badrummen jag stänger in mig i, där är det bäst ljus i huset, alltså blir det då bäst kvalité på inspelningarna, that's why!

godkväll

Hallu! Nu har jag och Russel bråkats och skrattats massa. Han har kittlat mig och jag har slagit och nu är det dags för film, min mage klarar nog inte så mycket mer, särskilt inte efter pizzan jag ätit. Kickass lutar det mot!

iiiiiih

Måste kuta till bussen nu, ska möta russel på stan kvart över, hörs mer senare!


gotta go

Jag har knaprat morot och tittat på Bella&Tyra show, nu måste jag gå. Men jag vill se klart. Curse. Ska jobba om tio minuter men jag hinner nog. Typ. Hehe. Hörs efter jobbet!


videoblogg

Stressig videoblogg med lite halvkass kvalité. ENJOY!


it's on

Har spelat in en videoblogg som kommer upp strax FYI, länge sen känns det som!


godmorgon

Åh, jag hade sån bra dröm imorse så ville inte upp, men likt väl, här är jag efter att ha snoozat i en halvtimme. Och ooh, det är visst fint väder idag! Hur fint vet jag inte för jag stod bara utanför dörren i 5 sekunder för att känna efter, men hoppas det inte är för varmt för höga svarta chinos? Hmm... får funka! Orkar inte leta upp nya kläder att ha hehe.

Hihi blommor!!


sweet dreams are made of this

Färdig-dräglat för mig. Ikväll kommer jag sova gott. Och drömma om att jag spelar fotboll i Barcelona. Skitsamma att jag inte tränat fotboll på typ 8 år och skitsamma att jag är tjej. Det är min dröm, mina regler.

Imorgon blir det jobb som vanligt, möte klockan 12 och sedan jobb till dunno how long,

4, 5 eller 6 iallafall hehe. Ska leka med Russel på kvällen men mer om det senare!
Uppar när jag vaknat och ätit frukost om inte vädret är på tok för fint, godnatt!


kollage - nelly.com



Tydligen gillar jag rosa, för här sitter jag och dräglar.


fc barcelona

Om jag hade haft min dator på om nätterna hade jag somnat till denna låt inatt.
Istället får jag knarka den så den går på repeat i mitt huvud tills jag ska sova.


bilder från i lördags

Jag har lyckats hitta rätt sladd och överför nu bilderna från helgen, here we go!
Dock bara från i lördags, glömde ju som sagt kameran i fredags, CURSE.

Louise hade bakat tårta dagen till ära!

Fina Dilan!


Paula och Louise i solen halv sju en lördagskväll. Underbart. I solen liksom.


Louise blev sjungen för


Dilan och Keela


MUMMA!


Ehm ja... Suddig bild....


Det här var bästa bilden jag kunde åstadkomma under vår promenad. Jag lovar, jag provade alla blixtar! Vi såg iallafall massa grodor, larver och supersnabba spindlar överallt!


Lek med Joyston!


Snodde två bilder från Louise herself också.
Pic 1: Vår present till henne. Massa gott plus att vi bjuder henne på Gröna lund. LÄNGTAR!
Pic 2: Jag och Paula. Vi har nästan aldrig uppsatt men då lyckades vi båda tajma. Nice!


fika

Fikade som sagt med Martin idag, inte träffat honom sen typ.... Åh, jag kommer inte ens ihåg, men typ två månader sen kanske? Så det var massa skoj att träffa honom igen!

Vädret var fortfarande lovely, eller det var varmt i luften och soligt stundvis så vi satte oss längs ån och köpte varsin kulglass, gott! Blev bara 1½ timme typ, skulle ju hem i tid till andra halvlek hehe, men om en månad är han klar med sin tjänstgöring i lumpen,
då blir det till att ses fler gånger!

Martin sa att han var kamera-rädd. Jo pyttsan..


barcelona spanska liga-mästare

JAAAADÅ!! FYFAN VA SKÖNT!! Barcelona har tagit hem spanska ligan i år igen! Så himla välförtjänat, som hela laget har slitit! Detta är 20:e gången dom vinner La liga, hur nice???
Satt och log för mig själv under hela firandet, ända tills Tv4Sport slutade sända. Innan pris-utdelningen. Mitt när alla spelare höll tal. WTF!!!!!! Aja. SÅ NICE IALLAFALL!!!
Åhhhh, hade gett så sjukt mycket för att få vara i Barcelona just nu, på Camp Nou,
och fira med dom. Så himla mäktigt!!


fika

Halloj! Jag har varit väldigt off idag som ni kanske märkt hehe, har läst Edies dagbok och sen tvingade mina syskon mig att spela Super Mario Wii hehe. Nu håller jag iallafall på och fixar mig, ska möta Martin på stan strax efter 6 för att ta en fika, ska bli kul, länge sen som alltid. Fast baaaajs, såg nu att Barcelona börjar spela mot Valladolid ikväll 18.55. FUCK! Vill ju se när dom vinner La liga.. Jaja, hinner kanske se andra halvlek!


finally!

Jag är sjukt taggad inför att få sova haha, ska bli så skööönt!
Hoppas det är lika dunderväder imorgon men har hört att det ska bli mulet?
Aja, we'll see vad det blir (nähä?) och om det blir sol blir jag glad som en galen gnu!

Godnatt allesammans, sov så gott så talkar jag to you later imorgon.
Japp, korrekt engelska!


in the sun

Idag satt jag ute med mina syskon Majan och Henrik:


Jag:
Jag sätter i mina hörlurar nu så ni vet
Henrik: Ingen pratar med dig ändå

 

Henrik: Shit vad varmt det är!!

*en halv minut senare*

Henrik: Varför sitter jag i mjukisbyxor för? Varför?? Svarta också!!


Jag och Henrik, Turkiet, två år sen


bilder från utgång

Louise har lagt upp bilder i sin blogg och jag snor dom. MOAHAHAHAH!!!


FREDAG:

Party-Alias spelades under förfesten


Paula och Keela var i samma lag


Louise, jag och Malin var i samma lag och Louise skulle hoppa på ett ben


Keela var tvungen att klappa sig själv på huvudet medan hon beskrev ord


Malin skulle vara deprimerad


Jag och Keela tog en kisspaus innan bussresan!


Malin, Paula, Keela och jag on the bus. Freeescha.


Hittade kompiizar på bussen!


They kept calling us awesomeness. Dunno why.


Thorsteinn (rätt-stavat?)


Inne i stan - paparazzibild


Paula och Malin


Louise



Piggelin-shots


Louise och jag


Modevisningen


Carlos!


Ehm... Ja.... Let's just leave it there..


helmysig lördag

Halloj! Jag är hemma nu, det blev lite change of planes. Eller ingen av dom andra (Dilan, Paula och Keela) kunde sova kvar så jag cyklade också hem för att få sova i min egna säng, ska bli skönt! Fast det var jätteläskigt att cykla hem. Var först rädd för att köra på grodor, finns 20 000 grodor i Sunnersta typ, sen blev jag rädd för allt annat och framlyset funkade inte så ringde Russel. Dock var min kavaj jag hade på mig jättetrång i ärmarna så fick typ blodstopp av att hålla i mobil, aouch!

 

Hos Louise var det iallafall jättetrevligt (låter som en gammal dam). Jag var först med att anlända, cyklade dit i shorts och linne, lovely! Vi chillade vid hennes pool, och gick sen promenix med hennes hund och sedan gick vi till Konsum för att handla Cola och Juice. Vi var hungriga så gjorde toast som vi åt ute, sedan åt vi tårta och sjöng för soon-to-be födelsedagsbarnet. Efteråt mysa vi ihop oss i soffan och åt morötter med dipp, ostbågar och chips medan vi såg Sagan om ringen - Härskarringen. Hann inte mer än den, skulle ut med hunden efter filmen och sista bussen från Sunnersta gick inte så sent så vi åkte hem efteråt, men det var jättemysigt ändå hihi!

 

Hade kamera med mig! Dock vet jag inte var sladden är som man kopplar in den till datorn hehe.. Ska försöka fixa det! Annars har en liten fågel viskat i mitt öra att Louise lägger upp bilder på sin blogg nu, snor dom nog snart då hehe ;)

Jag och Louise. Tequila-race. Tre år sen. Tufft.


tre bilder från igår

Paula har lagt upp bilder från igår på sin blogg, är så fräck och snor dom hehe.

Har bråttom, ska åka till Louise om en kvart, måste packa and stuff. Vi ska ju
ha Sagan om ringen-maraton och käka massa onyttigheter för att sedan sova kvar,
ska bli übermysigt! Ha en jättebra lördagskväll, uppar när jag kan!

Soon-to-be födelsedagsbarnet Louise och Malin


Modevisningen


Mange Schmidt


suck

Saker jag borde göra när jag har bråttom:

- Duscha

- Byta om

- Lägga i saker i väskan

- Sminka mig

- Äta

 

Saker jag gör när jag har bråttom:

- Sitter vid datorn

- Läser bloggar

- Provar fula frisyrer i spegeln

- Tar kort


Om en timme ska jag vara hos Louise.
Jag sitter oduschad, oäten, ofixad och opackad här. Fuck.


i'm lovin' it

SJUUUKT UNDERBART VÄDER! I'm lovin' it och har varit ute hela dagen, ända sen Majan väckte mig runt 11 fram tills att jag kom hem från Gottsunda för en kvart sen. Legat ute i bikini och svettats. UNDERBAAAART! Okej, hyper tjej. Därför jag inte suttit vid datorn idag.

Igår blev det så sjukt stressigt innan jag skulle iväg till Louise, inte hann jag med min powernap heller och kameran glömde jag, sacré blue! Kommer sno bilder av mina kompisar när dom kommer upp hehe, men var sjukt kul igår iallafall! Dansade järnet på BJ och var allmänt supercoola. Typ. Hehe. Det var Springbreak så var modevisning där, dom som var med var riktigt duktiga, lite drygt bara att den höll på så länge, typ en halvtimme kändes det som? Sen uppträdde Mange Schmidt, men han körde bara okända låtar så orkade inte lyssna på hela, han körde säkert Giftigt och Glassigt när vi inte var där, curse. Alla vi var jättehungriga men ville inte dra, men när några släppte 4 stinkbomber kände vi att det kanske var läge. Inte för att stinkbomben gav aptit men har man ont i magen av hunger är det inte så skönt att stå och dansa direkt. Mc Donalds var heaven sen!

 

Visste ni btw att stinkbomber luktar äggmök?? Hur sjukt äckligt som helst!!!
Trodde det skulle lukta rök eller nåt, men nej. Fiiifan.


På bj

Halloj! Sitter på bj nu hihi, nice! Hörs imorgon, ska party on, WOAH!!!!

bilder från igår

Såg att Louise lagt upp bilder från igår så jag snor dom rakt av hehe

Vår mat! Inte för att jag var så delaktig i själva lagningen, men jag var delaktig i ätandet!

Paula och otroligt snygga jag


Paula och jag på promenad

Vi tog hoppbilder..

..sen ville Louises hund Joye (?) också vara med. Jag ser livrädd ut haha,
men jag var bara rädd att jag skulle råka hoppa på hans tass, lovar!

Paula och jag. Igen.

Joye (?), Louise och Paula

Läste om Sunnerstafortet tror jag det hette som legat där. Intressant! Faktiskt!

För variationens skull tar jag en bild med Paula och mig!


utsliten tjej

Gaah, vad trött jag är! Jobbet idag har varit lugnt men långt. Satt och målade med dom två små barnen, båda 6-7 år, hela förmiddagen, sen runt 12 åkte vi in till stan, åt på Max och efter det mötte Linn upp oss och vi gick till Biotopica (satt i 5 minuter och försökte komma på namnet, tänker bara Botanica), men först svängde vi förbi Domkyrkan. Helt seriöst, det är så sjukt fint där, fatta hur mycket arbete och tid som lagts ner???

Uppsala domkyrka

Efter att ha pratat med Russel i en halvtimme tänker jag ta en powernap för att orka med kvällen, är så sjukt trött. Och hungrig. Men vill inte äta nånting nu, då kommer jag säkert inte kunna somna hehe. Godnatt!


övertid hehe

Gotta go, skulle ha datorn i bara en kvart, har suttit tre kvart nu, curse hehe.
Hörs mer imorgon efter jag jobbat, pussnatt!


min awesome kommande helg

I gotta feeling... ooooh.... att min helg kommer bli sjukt nice
(man kan få det i takt med musiken om man försöker några gånger hehe!)!
Först blir det ju jobb imorgon, 8-15. Efter det ska jag fixa iordning mig för att vara hos Louise klockan 7. Hon fyller år på måndag så vi firar henne hela helgen! Nu på fredag blir det förfest och sedan utgång på BJ, ska bli sjukt kul, börjar verkligen bli pepp nu! WOAH!

På lördagen ska vi till henne runt 5 igen för att ha Sagan om ringen-maraton och äta onyttigheter för att sedan sova kvar hos henne. Kommer bli massa mys!! Allltså... Massa mysigt, inte massa mys... Ni fattar? Jaja! Skoj blire iallafall! Därför blir det nog lite dålig uppdatering, ber om ursäkt på förhand för det, men kommer igen sen efteråt och lovar att I'll make it up to you! Men jag kommer uppdatera så fort jag har mer än 5 minuter på mig och en dator i närheten hehe ;) Ni får ha en härlig helg iallafall!

Förra onsdagen när vi var ute på BJ


my day

Honey, I'm home! Har suttit och stressat mamma och pappa som försökt bokat resa till Gotland, jag ville ju ha datorn liksom hehe, men har hunnit skriva dagbok och stretcha under tiden så skönt, då kan jag lägga mig direkt efter!

 

Det var massa mys hos Louise! Vi åt middag, dom hade lagat kycklingfilé, pommes och god sallad, sen gick vi på en promenad i typ 40-50 min innan vi åt efterrätt: Mango Sorbet, gott! Sen blev det kex, ostriskakor och lite smått och gott innan jag blev tvungen att åka hem, jobbar ju imorgon, curse! Det kommer vara två barn på fritidset imorgon. TVÅ BARN. Sjuuukt ovärt! Aja, blir säkert mysigt! Ska äta på Mc Donalds, ta med dom och bada och ta hem dom hit och typ titta på film så blir nog bra, men sjukt ovärt att gå upp 7 bara för två stycken....


Jag, Paula, Louise på Värmlands


hos louise

Halloj! Sitter hos Louise nu, trängde mig på henne och Paula som fixat middag hehe. Vi ska strax äta och sen typ spela spel eller nåt. Hörs sen! BYE!


Mobilblogg

Godmorgon! Jag och russel håller på och spelar sagan om de två tornen ps2, love it! Jag är ganska grym om jag får säga det själv, dock är jag sämst på trollen :-( åh, i helgel ska vi ha sagan om ringen-maraton hos louise, ska bli askul! Ska fira henne imorgon men berättr mer om det senare, min tur nu!

vägen till en mans hjärta?

Säger dom "When I go home" på CS? Det låter precis som det och Russel går inte att få tag på just nu, iallafall så ignorerar han min fråga. Det enda han inte ignorerat som jag sagt är att jag ska utmana honom sen och spöa honom. Det skrattade han mest bara åt.

Edit: Okej, jag överdrev.... Han svarar visst på det jag säger,
jag blir bara lite drama-queen när jag är uttråkad hehe..

manboob

SHOOO! Sitter hos Russel just nu, han spelar cs nu. Han sa precis att han måste spela, han mår inte bra annars, det var så länge sen. Why not liksom? Jag har spelat Spore iallafall, sött spel hihi. Förövrigt sjunger Russel Manboob, manboob, you can call me manboob. Tidigare sjöng han Mangirl. Borde jag bli orolig? Eller ja, det är klart jag borde, bara att han sjunger den låten liksom. Vi har köpt godis och ostbågar så vi ska tjocka oss snart, mums!

it's a lovely day, just can't wait

Yuuhuu! Nu är jag hemma igen efter att ha suttit nästan en hel dag i skogen! Eller okej, två timmar hehe, men riktigt skönt var det, vädret var som sagt loooovely. Och vissa barn är så underbara haha! Nu ska jag duscha och raka benen sen ska jag möta upp Russel och tillbringa kvällen hos honom, mysigt! Fast innan det ska jag knarka vatten, börjar få ont i huvudet så måste dricka massamassa. Lånar dator hos Russel så hörs sen! :)


schtek

Satt ute 20 minuter innan massagen och solade och lyssnade på mp3, sjukt underbart.

När jag kom hem ville jag sätta mig i solen igen men då var det moln, curse.
Nu ska jag till jobbet iallafall, vi ska vara ute i skogen idag, skönt det!

Slutar klockan 4, ska leka med Russel ikväll men hörs innan, poss!


Längtar till Turkiet i sommar!! Vill schhteka!


massage

Godmorgon! Kom hem från massage för en halvtimme sen, det var himla skönt, dock var jag lite obekväm i början, aldrig varit på massage förut liksom, det blir ju så nära med en främling men det var skönt. Dock var jag nära på att börja dreggla hahahha när jag låg med magen neråt och hade ansiktet i sånt där hål. Vad ska man göra då liksom? Armarna ligger utmed sidorna så man kan ju inte använda dom heller.. Lyckades iallafall undvika olyckan haha. Nu vet ni.  Åh, fast jag hade jätteont i magen hela massagen och har det fortfarande, bleee. Gå över snabbt tycker jag då, hoppas min mage håller med mig!


love it

Imorgon 11.30 kommer jag att få massage. Sköööönt!

Därför måste jag sova nu. Måste vara utvilad tills dess (eh?).
Pussnatt you guys!

HAHHAHA dör åt den här bilden. Louises panda-bränna♥
Louise: Kan jag sola med solglasögon på?
Jag: Ja självklart, solen tar nog ändå inte så mycket nu!

Ehhm...Jag lovar att det inte var med flit.....


så himla mycket i-landsproblem

Jag har nästan bestämt mig för vilka skor jag ska köpa.

Tänkte passa på att beställa något mer när jag ändå måste

betala frakt men det är svårt. Svårt att sålla bort alla underbara

klänningar fram till sådant som jag faktiskt kommer använda.


Hur cool klänning? 329:-, är det värt?
Kommer jag kunna gå normalt i den?


att släppa tillbaka ibland

Ikväll kollar jag igenom gamla bilder och har blivit kär i den här, ser ni
hur underbar bakgrunden är (förlåt Louise och Kim, även ni är underbara).
Ja, ikväll lyssnar jag på Melissa Horn och är nostalgisk. Ikväll faller jag fritt.


sommar-längtan

Åh, min kompis Paula har fått mig att längta efter sommaren jättemycket!
Här kommer en rad sommarbilder för att visa vad jag längtar efter


Öl på uteserveringar

Cykla in till stan inför utgång

Sommarkvällar på balkonger/altaner med chillkrök, spotify och vattenmelon

Grillningar

Sena nätter blir till tidiga sommar morgonar


Bad och boobie-solning


fail

Så! Vi spelade en bana för Majan ville sova och jag ville sitta vid datorn hehe.

Idag alltså. Jag och Louise skulle ju på Afrodans klockan 7 i Ultuna så direkt efter jobbet, jag slutade klockan 6, skyndar jag mig hem, äter fil, byter om och cyklar iväg. När vi kommer fram frågar Louise: Visst är du säker på att det var idag? Jag ba Ja, jag är helt säker, så går vi in. Och självklart så är det imorgon. Fail. Enda passet idag var intensiv styrka eller nåt. Hehehhehee. Så vi cyklade hem till Louise och gick promenad i 45 min istället på en stig där det var så sjukt fint! *gammal tant* Hehe synd att jag inte hade med kamera.... Iallafall..

Promenad på 45 min då da och sedan tvingade Louise mig att se lite av Sagan om de bannlysta på youtube. Eller okej, jag sa att hon kunde visa mig eftersom hon så gärna ville hehe ;) Sen turbo-cyklade jag hem, åt middag, hjälpte mamma med disken, duschade och nu sitter jag här! När jag kom hem kom  Majan förresten och berättade att hon också hade failat. Hon skulle ha fotbollsmatch men hon hade kollat fel datum så hela laget samlades i onödan hehe. Märks att vi är systrar?

Louise under vår förra promenad


himla skönt

UNDERBART VÄDER DET HAR VARIT! Suttit ute i stort sett hela dagen medan ungarna gjort parfym av växter och det luktade faktiskt gott! Riktigt fräsch och härligt, himla stolt över dom! Ska spela Super Mario Bros Wii med min lillasyster och storebror, vi har precis fått nya Wii-kontroller, återkommer snart och berättar om mitt big time-fail idag!

Himla underbar bild, kommer dock inte ihåg var jag hitta den tyvärr


ska bli med gym-kort

OOOH, vet ni förresten?? Jag ska försöka skaffa gym-kort!! Jag, Louise och kanske Paula ska pröva på afro-dans eller yoga ikväll och på torsdag ska vi pröva att gymma själva, man får pröva två gånger på Friskis och Svettis så får man pengarna tillbaka när man väl köper gymkort. Hoppas det blir nice, jag tror det! Ska alltså iväg och träna efter jobbet,
19.00 eller 19.30, we'll see. WOAH!! Hihi. Men nu är det jobb, poss!


i-landsproblem as hell



Vilken av dessa skor och i vilken färg? GAAH. Me want them all!
Tror dom blåa kostar 499 och dom andra ungefär 100 kronor mer.


clumsy you said?

Det senaste halvåret har jag märkt att jag har blivit så sjuukt klantig. Jag spiller varannan gång jag dricker eller häller upp vatten, jag välter ner saker ständigt osv.
Ska berätta lite om min morgon, en helt vanlig morgon för mig.

När jag kom ut ur mitt rum fastnade jag med shortsen i en kartong. När jag duschade välte jag ner tvål-flaskor. När jag provade kläder satte jag på mig linnet bak och fram och slog i en lampa. När jag åt frukost blev tidningen jätteblöt pga att jag spillde 20 000 liter vatten. När jag sminkade mig tappade jag mascararan i handfatet. Och allt detta är bara vardagliga händelser för mig. Tack och lov har det inte hänt någonting (än) här vid datorn men det kommer ladies and gentlemen, det kommer..

HAHAHHAHAHHAHAHAHAH dör åt den här bilden!!
Familjen var hos farmor och farfar för 5 år sedan. Majan blev arg på oss syskon,
varför kommer jag inte ihåg, och skulle springa iväg. Hon hoppar över ett staket, ramlar
och kicki lyckas precis få med det på bild. Vi asgarvar och hon springer rasande vidare.


morr

Åh, dessa drömmar is killing me, kan min hjärna bara sluta?


godnatt

Nej nu ger jag och min höft upp. Pussnatt!

arrrrrrrrgh

Åh, jag är arg för att jag inte orkar skriva på den här datorn, så obekvämt. Sen är jag arg för att jag har ont i min höft fastän jag stretchade för mindre än 1 timme sen. Sen lyckades jag sparka ner min dagbok på golvet så massa lösa papper for ut. Då blev jag arg igen. Sen blev jag jättearg för att det är förjävla stökigt och dammigt och blööö på mitt golv, i hela mitt rum och jag orkar verkligen inte göra något åt saken. När jag är i rummet ligger jag bara i sängen eller kollar på film så störs inte riktigt av det tills dessa tillfällen kommer. GAH, försvinn små grejer som jag inte vet vad jag ska göra av och inte heller vill slänga.

lame as hell

Shooo! Wtf, jag sitter vid min dator och jag kan inte centrera texten, that's weird..
Aja. Får väl bli så här!

Planeringsmöte alltså 9 imorse till klockan 12, paus för kebabtallrik och efter det var det direkt jobb fram till klockan 5. Gick riktigt bra, iallafall på planeringsmötet. Resten av dan var delvis jättejobbig, delvis hur nice som helst men så ska det väl vara!

Kom hem, hur trött och hungrig som helst men åkte ner till 6 igen för att gå till Värmlands där Gabbi undrade om jag kunde rösta på Micke och jag tänkte Well ofc! Tills jag kom för sent, glömde ta röstningslapp och efter 40 minuter i möte med årsredovisningar utan att röstningen var riktigt nära var jag tvungen att gå, min mage var farligt nära på att kurra och ett stycke Russel väntade på mig, vi skulle ju äta på Il Forno vid 7. Dock failade det. Vi hittade inte restaurangen haha så vi gick till Basilico istället och det var lika gott som sist! Satt kvar i 2½ timme, vi skulle inte kunna sova med varann så ville inte åka hem riktigt än då hehe. Sen var vi sådär jobbigt kära vid busshållsplatsen att vi pussades hejdå flera gånger, gick några steg ifrån varann, sprang tillbaka för att "ge en sista puss". Lame, jag vet.


off to work

Måste till jobbet nu. Blev klar tidigare än vad jag trott så hann sitta vid datorn en liten stund, plus att jag ville avreagera mig pyttelite också. Slutar klockan 5 har jag kollat upp så hinner nog skriva innan jag åker iväg ner på stan sen! Bye you!


fuck it

Helvete, jag hatar när jag drömmer sådär...


morgondagen

Jag är under lite pressure här, pappa ska ha datorn så måste fatta mig kort. Imorgon är det planeringsmöte på jobbet klockan 9 så förvänta er ingen uppdatering på morgonen. Ingen aning när jag slutar men ska äta på restaurang med Russel på kvällen iallafall och ska sedan hem till honom. Jag har kollat ut Il Forno, en italiensk restaurang här i Uppsala som verkar bra. En pizza går strax över hundralappen och det finns sallader och sånt där. Jag är sugen på italienskt så hoppas han går med på det! Äh, vem försöker jag lura.. Klart han gör... Hehe nej då. We'll see, men det lutar åt Il Forno iallafall. Ska försöka hinna uppdatera mellan jobbet och stan men det beror som sagt på när jag slutar, annars lånar jag dator hos Russel. This is not the last you'll hear from me!!! Ehm... Godnatt vare va?


Edit: Orka att datorn hängde sig när jag hade så bråttom!! Ofta jag print screenade och skrev om hela inlägget mega-snabbt! Ofta inlägget fanns kvar i Utkast när jag loggade in på min blogg igen... Åh... Måste definitivt gå nu!


just our luck

Okej, jag har varit fast i Super Mario Bros Wii hela kvällen. Ett undantag var när jag och min syster Majan gick och tittade på Unik - Sunnersta på ip:n precis vid oss. Vi kom dit precis när det blev halvlek, crap liksom. Det var kallt, vi var hungriga och till råga på allt blev Majan tvungen att skjuta tillbaka bollen två gånger, trots det var det kul, as always. När det var 15 min kvar av matchen gav vi upp, det var för kallt och en kladdkaka hemma lockade.


kevin jumba

Paula har paxat Kevin Jumba som sin framtida man. Hon gick med på att dela på honom så sorry Russel, detta är antagligen ett engångserbjudande. Om jag säger nej nu kommer jag kanske aldrig få chansen igen. Så. Detta är min och Paulas framtida man. Enjoy!




we've taught them well

Igår efter pjäsen, Linnea äter kaka och tappar en bit på marken
Jag:
Vart tog den vägen? Var det den där pyttelilla biten?
Linnea: Det kanske inte är den som är liten, det kanske är du som blivit större
Jag: Det finns bara ett ord för stor. Marianne.
Linnea: Marianne är för stor för ett enda ord.

Linnea och Lovisa. They may look innocent...
(kolla deras hår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)


<3

Idag är min och Russels 8 månadersdag hihi. Vi har inte gjort nånting speciellt egentligen, spelat Super Mario Bros Wii och chillat men det har varit jättemysigt! Får se om vi äter på restaurang ikväll eller imorgon när hans slutprov i fysik är över.

Jag: Vi kanske ska äta imorgon och fira då?
Russel: Ja!
Jag: Det blir lite efterskott men det kanske inte gör nåt
Russel: ........?
Jag: Du trodde jag menade fira ditt slutprov i fysik va?
Russel: Hehehe....

HAHAHHA älskar bilden btw!♥


borde egentligen inte vara förvånad

Justja, jag och Majan var nära på att missa hela pjäsen igår hehe. Först missar vi bussen från stan för att vår buss dit var sen. Då underhåller vi oss på Hemköp i 20 min och köper kakor, vatten och Fruxo (?). När vi sedan kommer fram är det 5 min tills pjäsen ska börja och vi har ingen aning om vart vi ska, verkligen ingen aning alls. Vi trodde att vi skulle se det direkt men nej. Vi ringer pappa och går lite på måfå och luckely hittade vi rätt! Då är klockan prick och vi springer fram, rycker i handtaget till Livets ord där den skulle hållas men det är låst. CURSE! En kille går förbi, som tydligen var vakt, vi frågar honom om hjälp och han säger att det är i gympasalen på andra sidan gatan så vi springer dit och rycker i 5 dörrar; alla är låsta. CURSE IGEN! Majan ringer Linnea trots att hon ska delta i pjäsen som ska börja nu och jag provar sista dörren and it's wooorking! Vi springer in i en tom skolbyggnad, läser på skyltar och till slut hittar vi rätt och vi kommer fram i sista sekunden. Vi ville ha våra kakor, believe me, det ville vi, men att komma inrusandes, andfådda, en minut innan pjäsen börjar kändes inte så bra. Att då börja prassla med värsta kakpaketet kändes ännu värre så ja. Vi höll oss till efteråt, vilket Lovisa och Linnea uppskattade hehe.

Barret och jag. We may look calm but we're not. Believe me, we're not.


atridersagan

Pjäsen igår var grym! Alla var riktigt duktiga skådespelare och dom hade verkligen lagt ner tid och arbete, blev speciellt stolt över Lovisa och Linnea, GOOD JOB!!

Jag och Majan missade bussen från stan så vi underhöll oss på Hemköp och köpte kakor!

Lovisa och Linnea är snygga!

Majan var lonely-boy och åt kakor ensam på toaletten


kulturell afton

Jag ska fixa mig iordning nu, jag och Majan ska nämligen vara kulturella ikväll! Vi ska åka och se Atridersagan som Majan och mina kompisar är med i, Lovisa och Linnea. Ska bli jättekul, bara mitt magont går över, morr.... Russel kommer förhoppningsvis med hem till mig sen!


aj mitt mage

AJJJJJ min mage! Vadan detta????

Åh, vill inte ha magont nu, jäkla skit :(

Åh, min mage behöver nog bli brun igen.. I think that's it...


för kräsen?

Igår medan jag läste En berättelse om Herr Roos var jag så sjukt sugen på en rostad macka med ost och skinka på. Så sjukt sugen! När jag äntligen läst klart gick jag in i köket för att äta det och tog fram skinkpaketet och la på en skinka, men den hade stor mörk fläck på båda sidorna så såg så himla äckligt ut, tog en annan men den var likadan! Kollade igenom typ alla skinkor men alla såg lika äckliga ut, med en stor typ lila fläck på både fram- och baksidorna så det blev bara ost. Nu börjar jag fundera... Är jag för kräsen när det gäller mat? Eller vad hade ni gjort? Nu hade jag tänkt ha bild på en skinka men alla var så äckliga..


louise dör av skratt

Här är klippet från igår då Louise asgarvar.
Vad hon garvar åt finns på länken nedan, hoppas den funkar.

http://www.nbc.com/saturday-night-live/video/digital-short-firelight/1173548/


love it

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHA!!
Min syster är awesome!!

Varför? Läs här


rensning av filmer

Helvete, varför har jag så många filmer för? Hårdisken är full och jag har tydligen tagit mer än en fjärdedel av all plats. Jag har hållt på i en halvtimme och har fortfarande över 100 filmer kvar. Bajs. Vilka tar man bort och vilka sparar man?


cuuurse..

Åh vad det krånglade förresten när jag skulle ta mig till Paula. Var ju tvungen att fylla på busskort åt mina syskon så traskade iväg till Norby och hade 10 min på mig tills bussen gick. Fyllde på min mobil och ställde mig i kö för att fylla på busskortet. Killen framför mig tog jättelång tid och när det väl var min tur var han i kassan borta i 5 min, jag ba ihhh... min buss ska gå nu... Så kom han tillbaka och sa att maskinen inte funkade, en tjej skulle komma och fixa och han frågade om jag hade bråttom, jag ba ja men att jag skulle komma tillbaka om jag missat bussen så går jag ut. Står och väntar i 10 min. Inser att jag faktiskt har missat bussen så det är bara att gå tillbaka in igen och ställa mig i den långa kön. När det är min tur igen frågar jag om maskinen funkar nu, han säger att han ska kolla och är borta typ 3 minuter. Ser på klockan, inser att min buss ska gå nununu. Vänder mig till tjejen bakom och ber henne säga åt honom att jag var tvungen att gå, precis då kommer han ut igen. Maskinen funkade inte nu heller så jag skyndar mig ut och precis då kommer bussen. TIIIIMING. Jag hann precis. SKÖÖÖNT. Hade inte orkat missa ännu en buss..

Fräsh tjej is (or was) irriterad


godmorgon

Godmorgon! Kom upp ur sängen för en timme sen hehe, nästan inte okej att sova i 12 timmar va.... Fattar inte varför jag blivit så sjukt trött på senaste tiden? Kom hem från Paula igår vid 1 och då orkade jag inte gå in på datorn, sorry, men nu när jag har tvättat håret, rakat benen m.m och ätit frukost är jag fit for fight!

Jättemysigt hos Paula igår, vi köpte godis, tittade på youtube-klipp och New moon. Ingen av oss var riktigt på humör för att bara sitta tysta och titta så vi skrattade mest åt filmen, särskilt en scen som jag och Paula spolade tillbaka flera gånger tills Louise fick spunk-ryck på oss hehe men hittar den inte på Youtube, crap!

Paula och Louise

Mötte min katt nån gata bort och vi slog följe hem. Tog dock ganska lång tid, hon stannade till vid minsta ljud och såg sig omkring jättelänge, men mysigt vare ändå!


nu är det dags för fredagsmyyys

Just nu sitter jag och shakar boobiesarna till Telephone haha. Skumt one might think. Ska gå till norby snart för att fylla på busskort och mobil innan jag tar bussen för att åka till Paula. Om Louise inte hinner med bussen från stan hoppar jag av så tar vi en promenix till Paula istället på 20 min, handlar godis på Willys och sen blir det film, massa mys!

Stor del av dagen spenderades med att jag försökte ringa för att boka biljetter till Atridersagan som två kompisar ska spela i, det tog lång tid innan nån äntligen ville svara men då gick det bra att boka biljetter, dock var det fullt ikväll så vi ska se imorgon istället. Nån timme senare ringde dom igen, nu var det en dam som sa att jag pratat med Torsten tidigare och hon skulle bara se om allt stämde. Haha, Torsten hade gjort allt rätt för det stämde, gulligt att ringa och kolla iallafall. Nu ska jag eta epple. Hörs sen you coola filurer!
Paula, jag och Louise i onsdags. Jag stabbar Louise?


youtube-statistik?

Hmm, varför visar statistiken olika på Youtube? Här är t.ex. en video jag gjort,
när jag är inloggad står det att den har 40 visningar. När jag loggar ut står det
att den har 15, men om jag trycker på själva klippet står det 40 igen. Why?
Någon som vet?


film från studentskivan

Jag håller på och laddar upp 20 000 filmer på Youtube, lägger upp en här så länge.
Bara att söka på annnelis1 på youtube eller annnelis.blogg.se så kommer filmerna upp,
lite blandad ordning sådär. Enjoy ladys and gentlemen!


Russel slickar på skärmen och Keela är toksöt hahaha!


min egna sång

Jag har precis ätit lasagne, gottgott! Gjorde även en sång åt min käre storebror som inte gillar lasagne, funderar på att spela in den vid nåt tillfälle. Den är sjukt catchig!
Texten är lite enformig kanske, men melodin.. Ohh, den melodin is to die for..


de två b:na

I onsdags sjöng vi ju Singstar, ABBA Singstar, och vi började diskutera vilka det var som varit tillsammans i ABBA egentligen:

Louise: Var det inte Agneta och Benny?

Jag: Joo.. kanske....

Malin: Eller var det Björn och Benny?

Vi: ....... *asgarv*

Malin: Oj... Det lät bra i mitt huvud..

Malin Stalin da......


pikachu!

Bättre bilder på mig från i onsdags:




done

Så! Fick ett mail om att jag inte följt min handlingsplan (igen hehe) som jag har eftersom jag är inskriven så jag får ersättning från Arbetsförmedlingen, så det var bara att söka jobb och skicka mail och informera om vilka jag sökt. Nu är jag done and done.

Imorse snoozade jag i två timmar. Det var helt omöjligt att komma upp och när jag väl gjorde det hade jag ont i huvudet och kände mig sjuk så blev inget jobb idag heller. Usch, får sån himla ångest när jag inte jobbar, känner mig så skyldig och att alla ska bli arga på mig, men det borde ju inte ske så ska försöka push those feelings back. Har iallafall läst klart Berättelse om Herr Roos. Done and done med den också. Himla bra bok, LÄS DEN.


brb hehe

Måste söka jobb och maila arbetsförmedlingen, I'll be right with ya!


planer inför imorgon

Imorgon måste jag cykla och ladda på ett nytt busskort på Ica Norby. Det hade inte varit några problem om det inte vore så att jag redan har ett busskort. Som jag fyllt på helt själv. Men min brorsa behöver låna det så då ska jag fixa ett som dom andra syskonen ska ha eftersom han inte hinner. Jaja. Sen ska jag ringa och boka biljetter till Lovisa och Linneas teaterföreställning, Atridersagan. Tror det kommer bli grymt!! Jag och Majan ska titta, ska bli så himla kul att se dom igen även om det bara blir snabbt. Linnea ringde idag och jag fick ont i magen av skratt. Dock är jag helt otränad så det säger väl inte så mycket men aa... Still... Sen blir det jobb iallafall, jag stänger runt klockan 18:00 och klockan 19:00 blir det antagligen teaterföreställningen, WOAH! Hoppas jag hinner bara! Fast jag har blivit himla bra på att stressa på senaste tiden, känns som att jag alltid rusar omkring i sista stund. Sovdags nu iallafall! Hörs mer imorgon när jag vaknat och ätit frukost, as usual!

Igår innan jag åkte till Louise. Gillar att jag tog upp mina fingrar i sista sekund?


fail

De 220 spännen vi hittade igår som ledde till piggelinshots,
det var tydligen Russels som han tappat hehe... D'oh!


pain

Åh nej, jag har fått ont i högra sidan av min nacke, vadan detta?

Plus att jag har ett blåmärke på smalbenet, kan inte sitta med benen i kors, morr..


bilder från studentskivan igår

Egentligen har jag ingen ork alls för det här men wtf. Har jag lovat och har jag varit borta utan ett ord i ett dygn så ja, då ska jag väl banne mig lägga upp lite bilder.


Kvällen började hos Louise där vi fixade oss.

På bilden: Paula och Louise tuperar sitt hår



Dom var utklädda till fjortisar in case you didn't notice. Helt awesome.


Jag var Pikachu!! Blev tvungen att köra med bajs-posen, visste inte what else han gjorde


Louise tänkte köra med papper som stack fram från bh:n, det skulle se ut som om hon stoppade upp den men när det såg ut som om hon försökte stoppa bröstmjök la hon ner idén.


Keela var Jigglypuff och attackerade Paula med sin penna


Keela och ett stycke mustach!


Mun och Erik


Singstar! Malin i mitten var emo hihi


Paula, jag, Keela


Vi kutade till bussen. SJUKT JOBBIGT, var andfådda halva bussresan


Dom var tvungna att leva sig in i rollen och andra halvan av bussresan spenderades med att sjunga på den där "Hej hej hej, jag är bara 14 år"


Jag och Malin


På BJ


Keela hittade 240 på golvet!!


Det blev 5 piggelin-shotts!!


Robotdansen? :D


Spegelbild - ett måste


Keela skulle rita nåt på mig, kommer inte ihåg vad och ser inte vad. Pikachu kanske?


Eftersom jag inte ens såg vad det var började jag rita grisar på folk istället


Vår mästare: Ash Ketchum!


CHEW!!


Russel, Pokémonbollen och Stoffe



Haha love it :D


Öronhållare!


I full färd med att tatuera folk



Erik


Vidar/Vidarlina
(vad är dealen med att jag alltid lägger på "lina" när man gör om till tjejnamn?)


Aram, även han fick en gris på armen!


tillbaka från de döda

Hehe tjaaa! I'm back och jag lever fortfarande. Igår blev det så sjukt stressigt, t.ex. var maten klar 18.21 och min buss gick 18.29 så det var bara att slänga i sig lite, packa klart allting och kuta till bussen. Och idag. Idag har jag och Russel legat pretty much däckade, ingen av oss har mått helbra så vi har sovit, ätit mac and cheese, sovit, chillat och ja, allt som hör till i dagen-efter-världen.

Gårkvällen var riktigt bra iallafall, hade sjukt kul! Dansade två-tre timmar på BJ tills våra fötter sa nej trots att vi hade converse, då blev det sitta-ner-och-rita-på-personer istället. Måste passa på att be om ursäkt till killen som var utklädd till Harry Potter och hade tappat bort sina glasögon. Han tyckte det var en skitbra idé att vi skulle måla glasögon på honom med penna istället och i stundens hetta tyckte vi samma sak. Så. Ja. Förlåt. Hoppas det inte var vattenfast eller nåt hehe.

 Visar bilder om en liten stund, hang on!

Preview (hur stavas det? :()


let's get it started in here

Nej, tummen ur röven nu kanske? Måste duscha, shuuu!


hey, the rain has stop (önsketänkande)

Det blev ingen massering idag, skönt! Istället blev det nästa onsdag och jag ser fram emot det, verkar jättebra! Förövrigt sitter jag här med ångest. Vet inte om jag ska cykla eller inte ikväll. Det hade inte varit några problem om regnet inte öööst ner, åh. Får hoppas att det slutar när det är dags för mig att cykla. Anledningen till att jag vill cykla är för att min sista buss hem från halv 1 inatt och det suger.. Åh. Jaja.
Håll tummarna för att vädergudarna är snälla ikväll!


Edit: Hmm... Taxi finns ju alltid och det är inte så dyrt om man delar....
Plöstligt känns allt mycket ljusare! Plus att himlen blivit ljusare också, regnet kanske slutar ändå?


massage

Idag kommer en tjej som utbildar sig till massös till jobbet. Hon vill öva sig på oss i personalen och hon ska komma runt halv tolv för att prata med oss. Hoppas verkligen inte vi ska masseras idag för mina ben är så orakade dom kan bli, nästan, och jag vill inte att nån ska ta på dom idag hehe.. Plus att jag inte orkat duscha, gör det efter jobbet så ja.. Hoppas för hennes skull (och för min) att det inte blir nån massage idag!
Oh, nu måste jag gå! Slutar 4, berättar hur det gick då!


crybaby

Åh, jag drömde att alla mina syskon och jag rymde hemifrån, alla var för sig och jag grät mig genom hela drömmen. Tror inte att jag grät på riktigt, kändes inte som att jag hade gråtit när jag vaknade, men i drömmen gjorde jag det, uschusch. Sen när jag läste tidningen blev jag tvungen att skjuta ifrån mig värsta gråt-impulsen när jag läste en dödsmemoar (?).
Kände inte ens henne, ändå var jag nära på att gråta.
Nej, mina kära vänner, jag tror definitivt vi går oss en girlygirly-week till mötes..


det var sommar och vi ville härifrån

Usch vad less jag är. Eller irriterad. Eller rastlös. Eller nåt.

Vet inte vad, gaah, men jag antar att det är allt girly-girly som

börjar spöka igen, please don't? Åh, sovdags för bitterkvinnan!


smyckes-kollage

Jag älskar att Lindex alltid lyckas förvåna mig.


awesome youtube-klipp!

HAHAHHAHAHAHAH det här är så himla underbart,
awesome människor som kommer på sånt här!!
Jag ska lätt göra så på mitt bröllop!!




Mellanakten ska vara så här



Och när folk tror att det äntligen är slut kommer det här. WE'LL NEVER STOP!!!


vill ha


Modekungen.se


candy-anne är handy-man

Åhhhh, jag är så himla nöjd! Precis gjort klart min outfit tills imorgon, fy bubblan vad skönt hihi! Jag kan visst vara ganska händig när jag vill, det visste jag inte! Lite gult papper, en gammal häxklänning, en skokartong och en räddande-i-nöden-häftapparat senare och voila! Tänker fortfarande inte avslöja vad jag ska vara, visar det imorgon, men ni får clue nu och den som gissar rätt får länk hehe. Eller nåt. Höhö.

Okej, snyggare på långt håll... Men ändå!
*skitnöjd tjej hehe*


pippi-paula

Halloj! Jag sitter hemma hos Paula just nu, på en stol halvvägs in i badrummet med datorn i knät eftersom jag är in charge of spotify, paula färgar nämligen håret på Louise igen, nu ska det gå från oranget till blont, håll tummarna! Direkt efter jag slutade åkte jag ner på stan och åt på Cupido med Russel, Erik och Keela. När Russel drog försökte vi komma på vad Erik kan klä ut sig till på Russels skiva imorgon, temat är Som ni aldrig sett mig förr. Jag och Keela tyckte han skulle partille johnny/fjortis, hoppas han blir det hihi! Louise, Paula och kanske Malin ska också vara fjortisar, åh, kommer bli så kul haha! Gick och letade efter lite inspiration på stan tills det stängde. Jag hann köpa ögonskugga, cider, fylla på busskort och hämta ut mina p-piller. För att jag hämta ut det 3 veckor försent får jag betala 300 spänn mer, SÅ SJUKT OVÄRT!!! Åh, dumma mig som inte hämtade ut innan jag fyllde 20. MORRRRRRRR. Aja..... Fräs.... Vi gick hem till Paula sen och nu sitter jag här. Ska vara lite socialare, sitter mest bara och skrattar och hmm:ar åt allt dom säger hehe. Hörs när jag kommer hem efter halv 9 nån gång.

Hahahahaha åh, hittade den
här på Paulas dator, blev tvungen att lägga upp.
Sliten tjej.com. Nollställdtjej.com. Lol.com.

videoblogg

Jag hann lägga upp! WOAH!


hur lyckas jag?

Jag skulle borsta tänderna och råkade missa munnen.

Tandkräm över hela näsan och jag undrar hur jag lyckas?

Nu går jag till jobbet! Hoppas jag hinner ladda upp videobloggen nu!


goooood morgon

Godmorgon indeed! Jag har precis kommit in från altanen där jag suttit ute och solat och läst, helt underbart. Har hunnit med att spela in en videoblogg också, men inte från altanen utan från badrummet ofc, där det är bäst ljus. Ska försöka hinna lägga upp den innan jag börjar jobba, vilket jag gör klockan 1 idag.

My lovely book (och prislapp :D)

Gustaf!

När inga andra poser blir bra


a glas of water longing for the ocean

Äh, jag ger mig. Jag går och lägger mig. Btw har jag ungefär 20 snytpapper bredvid mig. Kan jag sluta vara snuvig någon gång?? Varit det sen i höstas, blir en period där jag är mer snuvig nu. Curse. Jaja, imorgon är det jobb fram till 5 sen ska jag ner på stan och kanske äta på Cupido, hoppas!! Ska förbi Systemet också och leta kläder inför Russels student-skiva som är på onsdag, WOOAH!! Vad jag ska vara får ni se sen men jag hoppas det blir legendary!


film från valborg


Vi gör vår egen liten majbrasa!


boooooring

Men nej... Nu har jag läst alla bloggar... What to do now?

Kommentera så går jag in på er eller tipsa om någon
I'm boooored och orkar inte sova, please don't make me?


Edit: Hittade detta inlägg. I think I'm good for now.


flydde fältet

Okej, en galen nattfjäril började precis attackera dataskärmen så blev tvungen att fly fältet. Slog i mitt knä under flykten och sen hoppade min katt upp och började försöka fånga den. Jag flydde in på toan. Funderade på om jag skulle hjälpa den eller inte.
Katten alltså, fjärilen var helt fierce.

My rescue.


star whores

Jaha..... Den där porrfilmen heter tydligen Star whores, inte Star horse..... Hehehhehehehehe.. Tyckte väl det var jäkligt konstigt att den skulle handla om hästar och att så många prata om den... Där ser man! Man lär sig nåt nytt varje dag!

Här har ni en preview. Om ni blev intresserade.
Jag har inte sett den och tänker inte se den, men om ni vill.


färgning is done and done

Färgningen av Louises hår gick galant! Eller lätt för mig att säga, jag satt bara på badrumsgolvet och skötte spellistan på Spotify medan Paula färgade men det såg ut att gå galant! Vi kikade då på Top model, Svenska Hollywoodfryar och åt kakor sen, helmysigt!

Våra helsnygga tröjor!

Hmm.. Mitt äppelskrutt till vänster, Paulas till höger


video-inlägg: hur man får volym håret


vänner och middag

Nu ska jag äta ugnspannkaka och titta på Vänner. Under tiden håller ett videoklipp där jag fixar håret på att laddas upp på Youtube så förhoppningsvis hinner jag lägga upp det innan Louise och Paula kommer hit vid 7, vi ska färga Louises hår, titta på top model och sen Svenska hollywoodfruar hihi.

Louise och Paula på Valborg!


never again

Usch, jag mår sort of illa. Till mellis serverade vi idag fransk löksoppa. Fyfan vad vidrig den var!! Eller det var mest stanken, den luktade så sjukt mycket och så sjukt äckligt, sticker fortfarande i näsan, bläää. Inte blev det bättre av att den var brun heller, kunde inte locka barnen (eller mig) med färgen. Gillar konversationen när min kollega skulle bära in den:


Han: Mums, vad gott det ser ut!
Jag: Mmmmm, visst luktar det gott också?
Han: Det påminner om mitt ex
Jag: *asgarvar för mig själv i köket då han går iväg*


it's on

Jag har spelat in två video-inlägg nu, ett om hur jag sminkar mig och ett om hur jag fixar mitt hår eftersom jag fått fråga om det, laddar upp vid ett annat tillfälle om dom inte är för keffa hehe. Nu är det måndag, dags för möte och sen jobbardags!


pollenallergiker?

Jag har varit så nöjd över att jag inte är pollenallergiker, slippa allt det där helvetet, men igår ägde den här konversationen rum efter att det kliade jättemycket i ögonen:

Mamma: Ta dom här allergidropparna

Jag: Men är det inte bättre med vanliga ögondroppar eftersom jag inte är allergisk mot nåt?

Mamma: Du är allergisk mot pollen?

Jag: Nej, det var bara som jag hittade på när jag gick på fritids för att verka cool

Mamma: Nej, du var allergisk på riktigt, du hade röda ögon och ögondroppar med dig
Jag: *.......*


Jaha. Där ser man. Jag är visst lite pollenallergiker ändå. And I had no clue haha!


clean up

Nu har jag fixat iordning lite bland mina bilder och rensat lite bland mina ego-pics
och lite annat smått och gott. Dags att sova nu, börjar bli så sjuuuukt trött.
Åh, ser jättemycket fram emot att få sova haha *tönt*


dreaming me wild


Den här klänningen skulle jag vilja strosa runt med på en gata längs hamnen i Turkiet.
Från Twist&Tango, 799 :-


dagens outfit sort of



Tills någon av mina vänner förbarmar sig över mig och lägger upp en bild
på mig från idag så är detta det bästa jag kan ge er i dagens-outfit-bild.

Jeansjacka: Gammal
Halsduk: Gammal
Linne: New Body
Höga svarta byxor: H&M


good luck chuck

Okej. Jag gillade inte filmen. Det berodde till största delen på grund av huvudrollsinnehavaren Dane Cook, vet inte vad det var, men störde mig bara enormt på honom. Tur att Jessica Alba vägde upp det hela lite, men serri
 Den där killen tålde jag inte alls, så nej. Ingen film för mig!


Dane Cook. Han ser bättre ut på bild..... :P


filmdags!

Jag ska kika på Good luck Chuck nu, hoppas den är bra!


fotbollsmatch och minigolf

Åhhh, jag var sååå nära på att komma tvåa i minigolfen men jäkla Louise fick ett poäng mer än mig! Cuuuuurse! Skitkul var det iallafall trots att det gick väldigt upp och ner för mig. Fick två hole in ones iallafall! Och då hann vi bara spela på 9 banor, sen stängde det hehe. Cyklade hem igen, var faktiskt skönt att få trampa på fastän det var tokjobbigt,
sadeln satt så högt upp så jag nådde knappt ner till pedalerna, damn.

Lekte snygg innan jag drog, kände mig lite småbrun liksom

Jag och pappa cyklade till IP:n och tittade på Henriks match

Vi försökte identifera honom och jag tror det är den snaggade biffen ute i hörnet

Började starkt misstänka att en katt har legat på mina byxor..

Vid minigolfen! Paula tog ut sin aggression på Louise

Looodwig!

Ludwig hjälpte Louise att fokusera.
Tydligen hjälpte det sist, hon fick alltid iväg bollen när hans huvud var där

Den här banan gillade jag!!

Såg ett rådjur på vägen hem hihi


planer som passar sommarkvällar

Nu har jag ätit beställd pizza, läst lite mer, sorterat örhängen med min syster och hängt tvätt. Hög tid att bege mig till min lillebrorsas fotbollsmatch som börjar halv för att titta i ungefär en kvart innan jag cyklar vidare in till stan för att spela minigolf med Paula, Louise och Ludwig. Det har varit en i stort sett data-fri dag men kvällen kommer nog bli annorlunda mina damer och herrar så vänta er mer uppdateringar då!

Louise, Paula och jag


underbart

I 3 ½ timme har jag legat ute på altanen och läst. Den första timmen varvades med att blundades vända ansiktet mot solen och bara njuta, men resterande timmar blev det bara läsning. Och det har varit hur underbart som helst!! Läser min första bok av Håkan Nesser och han är g-r-y-m! Han skriver på ett sätt som lätt kan bli flummigt, men ändå lyckas han få det klockrent varje gång. Inte den typen av böcker jag brukar läsa men jag älskar det. Att uppleva nånting nytt samtidigt som man blir röd på kinderna av solen. Underbart.
Vill använda mig av ett citat från boken "det blir aldrig bättre än såhär" men det låter för deppigt samtidigt som det är fint. Det blir bättre än såhär, men det här är bra. Riktigt bra.

Här har jag spenderat min dag. Dock utan snöhögen. Älskar att snön är borta for now!!


zova

Jag borde skriva dagbok. Jag borde stretcha. Men jag orkar inte.

Galet trött är jag och vill bara lägga mig ner och sova nununu.

Därför ska jag göra det också. Nununu. Yäääässs. Godnatt!

Jag och Paula igår


film från valborg

Film från Valborg. Russel, Erik och Keela shottar!


villareal - barcelona

Efter en välbehövlig och underbar dusch planterade jag mig själv framför tv:n:
Villareal - Barcelona. Var orolig helt i onödan att dom kommit in i en
svacka efter utslagningen från Champions Leauge, men dom var lika bra som alltid.
10 nervösa minuter i början men sen kom dom igång och efter Messis 0-1
mål var det bara att slappna av och njuta.
1-4 blev slutresultatet, inte långt kvar till liga-titeln nu!

"Smurftrion", målskyttarna. Messi x2, Xavi och Bojan. Alla under 1.69 cm.


it's in my head

Vad jag har fått saker i huvudet den senste timmen.

Först kastar min katt ner en leksaksråtta på mitt huvud

och nu sätter pappa dammsugarslangen på mitt huvud.

Luktar mitt hår verkligen så äckligt? Eh.... Ja.....

Ska duscha nu, fy fabian vad skönt!!!


i'm in love

Jag har hittat underbara skor. Jag är kär. Borde jag köpa????

599 :-, inte så farligt men dom är ju inte värsta sommar-skorna..

Åh, curse.... Att köpa eller inte köpa, det är frågan..


Om jag köper: svarta eller beiga?


valborg, bilder, del ii


You heard it. Akta, kör sakta.

Viktor chillar liksom

Jag och Malin

Paula

Jag och Paula på kiss-och-möta-Russel-promenad

GO GO GO!

Jag fastnade.

Vi hittade Russel och jag hittade en stol

Träffade folk dom kände medan jag letade kiss-ställe

Detta blev min räddning!

Stolen, Russel och Paula

Paula i tronen

Jag och Keela. Hon hittade bästa hatten på toan, awesome!

Keela, Erik och Russel

Svensk och utländsk öl

Paula smygsover del 1

Upp igen!

Paula smygsover del 2

Paula smygsover del 3

Paula smygsover del 4

Paula smygsover del 5

Nytt sällskap, denna gång av åländare, and she's up again!

Mysig park..!


Vi drog till Paula efter detta, bilder från kvällen kommer senare!


tack <3

Jag känner mig så himla euforisk just nu (googlade precis och ja, ordet betydde lycklig, upprymd, som jag hoppades. Himla fint ord). Jag har världens bästa familj, världens bästa vänner och världens bästa pojkvän. Jag har haft en helmysig dag igår och ikväll. Har läst en ny bok och snart är det barcelona-match som gäller. Allt känns så himla underbart just nu.
Vill bara att ni ska veta det, ni som är nämnda här ovan. Ni är bäst.♥

(Nej, jag är inte full fortfarande, jag är bara överkärleksfull och glad)


Valborg, bilder, del i


Amanda, Malin, Paula, Keela, jag.
Vi började som sagt vid ån med picknick. Louise tar kortet.

Champagne, jordgubbar och rullbulle (haha, vad heter det? bullängd?)

Keela hade med sig Tom & Jerry-kex!! Louise och Paula blev romantiska igen

COFFEE-COW!!

Bra bild på en av flottarna i forsränningen hehe

Keelas söta Svamp Bob-fyrkant!

Malin och Amanda vid picknicken

Louise, Paula och Keela på väg till Ekonomikum

Vin och Cupido-sallad

Vårt sällskap under första delen av dagen

Vid matkriget kastade jäkla Stalin en vindruva i mitt glas....

Mums.......

Viktor och Malin

Amanda och Paula vilar bland Jägerflaskor och Champagneflaskor

Lyckohopp efter att vi hittat kissplats bakom ett par bilar!

Klickbara bilder på Ekonomikumparken

Mer bilder kommer senare!


á la fjortisfylla-style

Sitta och spy och gråta mitt i natten längs en vägkant ute på landet med en kille som bara vill ligga. Vill kunna säga att det är mer saker än bara "en kille som bara vill ligga" som är falskt, men tyvärr. Jag drog en fjortis igår. Till mitt försvar var det inte för att jag var för full, det var för att min mage inte tålde det sura vinet jag druckit under hela dagen. Inte hjälper det att jag inte ätit riktigt ordentligt heller men nu vet jag!
Surt vin under en hel dag - big nono.

Trots det blev valborg riktigt sjukt lyckat! Jag hade himla roligt och bilder och filmer kommer komma upp! Vi började som sagt med champagnefrukost inne i stan, precis vid åkanten så vi hade bra överblick till forsränningen. Tills alla ställde sig ivägen. Men det var chill, vi spanade på eehhroomphhooor istället. Sedan bar det av till Cupido och Mc Donalds för att köpa mat och gömma sig för eventuella fritidsbarn innan vi drog till Ekonomikumparken. Smockfullt, högljutt och allmänt toknice. Satt där hela dagen, folk gick och nya männsikor kom. Gick på långa kisspauser där man försökte hitta en gränd eller buske som var någorlunda folktom. Måste säga att källarnedgångar är min nya bästa vän. Runt 5 (?) drog vi hem till Paula och fick sällskap av lite gamla fyrismänniskor och en och annan guc:are. Grillning, Jag har aldrig och sedan bar det av till Storvreta där vi kom in på festen med solglasögon och luvor med Alla som inte dansar i bakgrunden. Hur coola som helst. Väl där var det snack, moonwalk-träning och drick-spel á la Skank (?). Fyrverkerier på en äng med fulla tonåringar och det slutade illa. Inte pga fyrverkerierna utan för mig. För då blev min huvudvärk som jag haft under hela dagen på tok för mycket och mitt illamående kom så jag och Russel vandrade därifrån, hoppade på bussen, hoppade av bussen, hoppade på bussen, väntade på nästa i en tok-kall stad med dräggiga ungdomar innan vi äntligen kom hem och däckade på en gång. Som sagt. Trots slutet var det nice ändå. Jäkligt nice!
Vi körde ba!

Pre-peek-pic.
Jag och Russel vid Fyrisskolan där jag hittade en plaststol. Heaven.


RSS 2.0