Årssammanfattning 2015 - Del I

JANUARI
Det nya året började med planering och genomförande av en magisk inspark med Harry Potter-tema. Jag, Emma och Cissi fixade ihop allt så himla bra trots att vi aldrig gjort något liknande förut. Go us!

Som väntat, i samband med insparken, så bestod resten av januari av rejält mycket festande och fixande under två veckor samtidigt som jag började läsa Medie- och kommunikationsvetenskap B.


FEBRUARI
I februari tog jag en paus och drog till England för att hälsa på Louise tillsammans med Dilan! Vi hade en underbar weekend med mysiga bokaffärer, middagar, barer, marknader och massa härligt mys!
 
I februari startade vi även upp ISUNs damlag. Så otroligt megaglad över att vi faktiskt vågade ta det initiativet! Vi började med fyra spelare i en trött inomhushall och mot slutet av säsongen hade vi 18 registrerade, kärleksfulla spelare som stortrivs med varandra på och utanför plan. Så stolt♥
 
MARS
I mars var det en del festande varvat med plugg varvat med sjuka. Var verkligen i skolan så mycket och när jag inte var där festade jag eller låg hemma sjuk och avundades alla andra. Rejäla vårkänslor hade jag också. Verkligen big time. Vilket gjorde det faktum att jag var sjuk och behövde plugga ännu värre...
 
APRIL
April och jag fyllde 25. Det firades med långhelg och shots och Labyrint på V-dala, middag med kompisar på Aaltos, mys med familjen och ISUN-fest. Hur bra födelsedagshelg?! I april smällde det även med Kvalborg, Valborg och allt vad det heter. Sen. Det största av allt. Vi hade vår första fotbollsmatch! Det var så sjukt nervöst, särskilt när halva herrlaget kom inmarcherandes under bengaler och sång men bästa lillasyster gjorde mål och vi kunde stoltsera med oavgjort!
 
 

Nyårsafton on the g

Imorgon är det nyårsafton och jag känner mig taggad. Taggad på mat (vi kör knytis), taggad på att klä upp mig, taggad på att hålla mig på en salongsberusad nivå och taggad på att fira med fina vänner. Vi ska köra middag hos Oliwen (dom har plockat isär hans soffa och ställt in den i hans sovrum för att 14 pers ska kunna klämma in sig runt några bord), fira tolvslaget där och sen åka till Tonis korridor där vi kör efterfest. Such much taggness! Lika mycket taggness som finns på bilden från förra året!
 

Mellandagarna

I stort sett så. Förvirringen över dagarna och vad jag ska spendera tiden med nu är total. Jag har iallafall letat nyårsklänning (lyckades hitta en idag ), fikat på tok för mycket (fikade tre gånger igår med olika personer, liksom va)varit så förvirrad att jag försökt plugga lite pga tristess (BA VA?),
gått lite för hårt ut på juldagen, spelat spel, uppnått 2% flytande portugisiska och ja. I stort sett så.

Julafton

Julafton var så där mysig som den alltid är. Hur kan det bli annat i sällskap med världens bästa familj? Dock saknades den riktiga julkänslan och allt gick så fort, ena stunden höll vi på att slå in julklappar och skriva julrebusar och i nästa stund var det dags för mat och sen Kalle Anka. Ba swoosh. Så lät tiden. Efter det var det dags för braiga julklappar, godis, sång, spel, godis och midnattsmässa. 
 

Jul och allt som hör till

Jag är helt slut efter en dag med julklappshandel så nu tar jag kväll. Jag tänker gosa ner mig med mina katter som ockuperar min säng och kolla på Love actually♥ Helst av allt vill jag bara läsa Twilight. Jag läste första boken i helgen och jag är fast. Så fast. Jag vill bara fortsätta läsa de andra böckerna men ska hålla mig till efter jul så att jag kan vara social hehe. Får fortsätta längta tills tiden är inne</3

Katterna har lagt sig på min pyjamasbyxor också men det är okej

Ljuset i tunneln

Nej, jag har inte flyttat än, jag har bara haft fullt upp. Idag skickade vi in vår gruppuppgift så vi slipper ha den över jul, så då är det "bara" tentaplugg kvar! Jag håller för fullt på att boka flygbiljetter, fixa boende, internationella betalningar och visum and frankly my dear så är det ganska förvirrande.

Jag hade iallafall tänkt ta lite kväll. Jag blev så sjukt sugen på att läsa Twilight imorse (så random, tänkte på att man kunde ramla pga halka och då blev jag jättesugen på att läsa Twilight....) så med det tänkte jag spendera min kväll. Blir dock en tidig kväll då det är redovisning imorgon bitti men sen! Sen så är det ingen obligatorisk skola kvar i år hihi, ska bli såå skönt att koppla bort lite. Plz lov nu♥

Smygstartade jullovet lite förra fredagen med glöggmys och fika (a lot) med styrelsen

Var jag kommer spendera min vår

Hörni, kära ni, jag har lite nyheter. Vet ni var jag kommer spendera halva 2016? Jo, i Brasilien! Närmare bestämt i Porto Alegre, en grön (!) kuststad med ett stort universitet där jag kommer plugga en termin. JAHA LIKSOM. Vad hände där? Jag kan inte en gnutta portugisiska men det är därför jag drar dit lite innan kursstart och går en intensivkurs. Så. Nån gång i februari (troligtvis i början nån gång) flyttar jag dit. Jag är tydligen inte ensam, det är fyra andra från Uppsala som också ska dit och vi har pratat om att åka dit för karnevalen och börja allt i Rio. Hur bra liksom?? Så. That's whats up. (!!!)

Jag har ju en del att fixa. Har visum att söka, boende att fixa och yada yada men det där löser sig! Än så länge har jag sökt CSN och så har jag vaccinerat mig idag! Så stolt och nöjd sitter jag här med två plåster på en lite öm arm. Ska tillbaka om en månad och få lite kolera också, sounds pretty good ey?

 

Kaos I tell ya

Ikväll är det inflyttningsfest hos Josef som gäller! Jag är såååå trött men har varit såååå taggad och det kommer jag nog bli så småningom! Just nu är det mest bara fokus på att hålla mig vaken under dagen och fördriva tiden på något roligt sätt. Tyyyyp som att fixa i mitt rum. Alltså det är kaos där. Totalt kaos. Min säng har fått en plats, resten av rummet är bara flyttlådor och möbler i ett virrvarr, helt ihoptryckt saatte... Tänkte försöka se till att spegelbyrån och kanske skrivbordet får en egen plats plus se till att hitta någonstans att ha mina kläder så jag slipper rota runt i min resväska på golvet där dom för närvarande befinner sig... Ja, ni hör ju? Kaos. Roligare saker kunde man göra en lördag men tänkte försöka hitta bra musik (är inte på rätt humör för musik dock = problem) och göra fint. Peace!

Mitt rum innan jag flyttade, så fint och okaos...

Långhelg

Casetävlingen gick utmärkt och sen den har jag tagit lite långhelg och myst hemma, bland annat genom att fira storebror igår. Jag och Kicki hade gjort rebusar istället för rim och han var tvungen att klura ut dom innan han fick öppna presenterna. HELLO NEW TRADITION ON JULKLAPPARNA! 

Här är en av rebusarna (den övre delen, ignorera det under (internskämt heheh)).
Kan ni lista ut vad han fick?

RSS 2.0