Förberedelser á la dagens generation

Gick upp tidigt för att åka till Stockholm och Brasilianska ambassaden men mitt visum verkade inte vara klart än så jag stannade tacksamt kvar hemma i soffan. Jag har istället spenderat min förmiddag med youtube-klipp om Brasilien. Rejält sugen på att köra segelflyging över Rio, tagggg!

Tänkte spendera nästa timme med att hitta vaccineringsställen som kan ge mig Tyfoid och kolla om jag bör vaccinera mig mot Gula Febern. Det känns ju ändå ganska legit att vara vaccinerad mot, eller? 

 

Preparations

Åkte ner på stan idag för att hänga med Paula och medan jag vänta på att hon skulle svara i telefon gick jag och vaccinerade mig. När jag var Hepatit B:ad och klar hörde hon av sig, hon hade missat att vi skulle träffas idag haha, så iställlet gled jag runt och provade baddräkt, köpte färgläggningsbok och en portugisisk ordbok. Ihihi nu börjar det bli daaags, typ 10 dagar kvar!

Fortsatte stanhänget ett Intensivjympa-pass på Friskis med syster, såååå joobbigt men sååååå skönt. Skyndade hem till henne efteråt, duschade, turbosminkade mig och hetsåt en baguette och drog sen ner på stan igen och Norrlands där Påsklaget inledde sin pubrunda! Där fick jag hetsdricka en cider och sen var jag så sjukligt, äckligt mätt att jag, redan vid 8 när de andra skulle till Värmlands sen, tackade mig för och åkte hem och såg på Skavlan istället. Så värt, var så illamående och så slapp jag frysa, yeey!
 
Skippade kycklingen och körde påskkärring idag!

En högtidlig inspark VT16

"Jag har inget planerat på måndag" tänkte jag och började göra massa planer - tills jag insåg att jag har ju för bövelen tandläkartid och sen inspark hela dagen. Så det var bara att börja klä ut mig till en kyckling med min bedövade kind och åka iväg till mitt påsklag. De duktiga rackarna hade haft teambuilding under dagen och när jag kom drog vi och köpte mat och intog sen beerpong-lokalen!

Eftersom jag bara kommer vara med knappt halva insparken har jag bara en liten fadder-roll men det är sååå svårt att inte ställa mig och ropa ut reglerna etc., etc., såå insparksskadad hehehehe. Men jag lyckades tygla mig och istället körde jag bara beerpong med mitt lag och vi drog sen med reccarna till Palermo och hade superkul! Ah, Palermo. Such a beauty♥ Nästa grej blir på fredag - PUBRUNDA!

Power Påsk Pinglorna fixar den finaste flaggan!

Sista svenska rycket på ett tag

Efter några dagar med enbart tentaplugg skrevs tentan på en timme igår och jag skulle bli förvånad om jag inte fick G. Nu går min energi åt till att försöka slappna av haha, har ju inget mer svenskt plugg på över ett halvår, säg vaaad. Visumet, boendet och den portugisiska intensivkursen verkar lösa sig, insparken har inte jag hand om och på måndag är jag inte längre vice ordförande i Uppsala Medievetare. Vad ska jag göra med all min tid de kommande veckorna innan jag åker liksom? Bara kolla på Vänner typ och hinna träffa alla? Ja, det är ju helt okej tidsfördriv, inte den som klagar!

Idag kör jag dock lite sista rycket; svarat på lite mail som jag skjutit upp, ska hämta ut 100 kondomer till insparken (har inte heeelt släppt kontrollen där hehehh) och sen. Sen blir det fredagsmys!It's time again

Jag vill seriöst bara gråta så fort jag kommer ut. Det.är.för.kallt. Seriöst. Aja, fint att vintern kommit iallafall. Det firas med skridskor imorgon och sen after skate på nån pub! Hur bra som helst! Meeen innan dess är det tentaplugg. Det är vad jag spenderat den här veckan med och det går sakta men säkert framåt. Jag kommer få VG i hela den här kursen oavsett så den här tentan känns ganska chill MEN. Den är ju fortfarande svår och jag måste fortfarande få G (okej, jag kommer bara bli nöjd med ett VG nu bara för att jag fått hybris). Och för att det ska gå måste jag plugga. Plugga, plugga, plugga. Soo, that's what I'm doing. Förutom i förmiddags, då började jag plugget sent och körde istället frukostbuffé med Elsa, Dilan och Louise. Såååå mys och sååå gott. Vill ha varje morgon typ!

 

RSS 2.0