Insparksmöte + Bryggan

Ah, alltså kaoset i fredags. Jag skulle frakta en platta (24 st 50 cl öl) samt tre dunkar vin på cykel till Polishuset (YOLO). Där skulle jag möta upp Emma som skulle frakta två plattor öl och hon kommer med ett styre som givit vika för tyngden, jag tappar dunkarna och ah, so much chaos. Vi lyckas ta oss fram iallafall där vi skulle dumpa alkoholen bara för att därefter skynda ner på stan, springa runt i massa olika affärer och köpa det sista inför insparken och ja, i två timmar flängde jag runt innan jag äntligen kunde slå mig ner och köra lite insparksmöte och packande av goodiebags. Vi skrev lite sånger, pratade lekar, planerade och åh, insparken kommer att bli så bra! Nu är i stort sett allt klaaaaaaart.

Runt 17, när vi blev för hungriga, drog vi och köpte mat, tände grill, knäppte cider och körde lite lekar i sann kickoff-anda. Kickoffen slutade på sommarens sista Bryggan där vi fick shots och drinkar gratis, hängde med rosa pantrar, dansade och hoppade i trängseln på dansgolvet och efter stängning åt jag och Paula mat framför Systrar i jeans. OCH JAG HÖLL MIG VAKEN HELA FILMEN, that's a first.
 
 
 

På intåg

Sensommaren är här, kvällarna är inte längre ljusa och regnet börjar infinna sig men det är okej faktiskt. För med hösten kommer även alla roliga planer. Insparken kickar snart igång, imorgon har vi kickoff för föreningen och idag har jag och Emma haft vårt första riktiga möte som Ordförande och Vice Ordförande. Det gick bra och vi är så himla taggade inför hösten och allt vi ska göra! So much plans! Idag har vi även spelat fotbollsmatch i regn (1-0 :D) och nu är jag sådär härligt mör i kroppen.

SÅ HIMLA TORR OCH FRÄSCH EFTER MATCHEN

Korpen

I returmötet mot Blue Girls fick vi rejäl revansch och vi vann med 2-0 och vet ni? Jag gjorde mitt första mål! Det var helt otroligt kaosigt och dammolnen från grusplanen samt röken från bengalerna hos publiken täckte typ allt men det gör ingenting alls, I did it hihih! Var den jobbigaste matchen nånsin typ. Var sånt tryck, planen var jättestor och dammet gjorde en heelt torr i halsen. Men vi vann!!

I gårdagens match mot Ravens däremot... Då spelade vi hur bra som helst, vi höll i boll, dribblade, stressade inte och var allmänt bra men trots det... Vår första förlust. 2-1. Bajsbajsbajs. Orättvist. Bajs. Ville fortsätta vara obesegrade.... Jaaaajaaaaa..... Får se till att vinna serien iallfall.... Morr.

Uppladdningen inför match på Palermo

Vandring

Efter en rejält rolig och blöt utekväll på Bryggan i lördags studsade jag och Paula in genom dörren vid 4 men trots dessa vaknade jag upp, mådde bra och var redo för vandring i Fjällnora med systrar. Vi missade två bussar och tittade upp vilken hållplats vi skulle av på medan vi satt på bussen och började sedan gå när vi var framme. Gick Vildmarksleden, åkte en flotte över sjön, slog upp vårt tält, lagade mat i vårt nyinköpta spritkök och somnade med stenar som kände för att störa våra ryggar. Vaknade upp, plockade blåbär att ha i vår gröt, tog ett morgondopp, tappade toarullen i vattnet (ah, the panic...) och vandrade leden klart. Var helt otroligt slut när vi kom hem men ah, så mysigt!

 
 

Isun - Blue Girls

Sommaruppehållet i fotbollen är slut och igår kickade vi igång med första matchen för i höst. Och vilken match det var. Vi var väldigt pressade och gick in i halvtid med underläge, 0-1. När vi marscherade ut på planen igen till andra halvlek tog vi över spelet - vi pressade tillbaka, höll mer i bollen och med en avbytare mer än innan kunde vi ta tillbaka spelet och matchen avslutades 2-2. Returmöte på onsdag och då matchen igår var så hård kommer det bli en spännande match men gah, vad taggad jag är! Kommer nog bli ännu mer taggad då vi ska möta herrlaget innan matchen på Palermo för att eventuellt ta en öl (och skriva autografer, hmm...). Eeh, ja. Bra uppladdning...
Ännu bättre uppladdning blir det ikväll - picknick med knytisfika istället för träning. SÅ TAGGAD!

 

Hälsingland

Beskökte Norrland med dess skogar, stilla spegelblanka sjöar och disiga ängar i helgen. Så obeskrivligt vackert och vi systrar stirrade ut på omgivningen medan vi sjöng och for förbi i bilen.
Vi har badat, fikat, spelat kort, fikat, hälsat på släkt och vänner, fikat, ätit på takterassen på en hamnrestaurang i Hudik, fikat och myst. Här kommer ett litet urval av kamera- och mobilbilder.

 
 

Oh those summernights

Vädret fortsätter att leverera, sommarnätterna fortsätter att se sådär magiskt vackra ut men jag är rastlös. Jag vill uppleva sommaren till max men den är snart slut och hösten tar över. Vad de kommande månaderna har att erbjuda är fortfarande oklart men någonting spännande kommer troligtvis att hända. Någonting stort, spännande och läskigt. Skriver jag sådär kryptiskt och går inte närmare in på det men det är fortfarande oklart så vi får se vad jag gör helt enkelt. Det jag ska göra nu är iallafall ganska klart - jag ska packa det sista, cykla ner på stan, hämta ut mitt simkort samt 100 kondomer (inspark, don't even ask...) och sen åka iväg till Hälsingland över helgen. Ha det underbart!

 
 

In the summertime

 

Sommarprat

Äntligen har det börjat kännas lite som sommar och jag har spenderat hela dagen ute på balkongen, lyssnandes på sommarprat, druckit smothie och läst ut min bok. Låter ju otroligt bra, eller hur? Otroligt bra var även Johan Rockströms sommarprat. Han pratar om hur det faktiskt står till med jorden, på riktigt, och vad som behövs göras men han lämnar en med en känsla av hopp, inspiration och en jävlar anamma (ja, faktiskt). Det är faktiskt nödvändigt att alla lyssnar på den so please do.

 

Systerhäng

Förvirringen när storasyster frågar om jag vill äta kantarell- och skaldjurssoppa hos henne igår kväll. Trots tveksamheten över den kombinationen åkte jag dit och det visar sig att jag hade missat ett ELLER mellan de två sopporna hehe. Så vi lagade skaldjurssoppa, tittade på Vänner och spelade 500. Och jag utklassade henne i vanlig ordning, fastän hon ökade vinnarnivån men efter att jag hade fått över 1500 poäng sa jag niet och cyklade hem. Hade suttit där än idag ifall vi skulle köra tills hon vann..

Idag blir det fortsatt systerhäng - jag ska till lillasyster och fika med Lovisa och Linnéa. Kommer nog bli underbart i vanlig ordning♥ Först ska jag bara vara klart hundvakt. Myser med Paulas hund Hugo! Vi tittar på tv men ska ut och sätta oss på balkongen och lyssna på lite sommarprat snart. Mysmysmys.

 

RSS 2.0