s4

Vetnivetnivetni? Efter mer än tre år tillsammans har min älskade mobbe börjat bråka. Eller ja, började den med för mer än ett år sen saatttteeee..... Gissa vem som köpte och hämtade ut en Samsung Galaxy s4 idag? AAAAAAAH. SÅ SNYGG. SÅ SNABB. SÅ BRA. SÅ MYCKET DREGGEL. MMMMMM. Leker massa med den just nu, spanar bakgrundsbild och har redan beställt ett skal hihihiih.

Me so happy!

Det här snygga skalet är snart mitt hihiihihih.

Midsommar

Åh vilken bra midsommar. Brabrabra. Tillbringade den i Knivsta där vi käkade lunch, drack, sjöng snapsvisor, badade, spelade crocket, körde kort, lekte Under hökens vingar kom, drack, hoppade runt en 2 dm hög midsommarstång, åt, körde snapsvisor, drack, körde femkamp, drack, dansade och bara hade det grymt ända fram tills 1 då vi tog bussen in till Uppsala igen. Käkade på Max och när mah görlz drog hem mötte jag upp Oliwen och Obbe. Vi cyklade till Fyrishov där vi rullade under staketet och klättrade in till utomhusbadet och hoppade i. Vill säga att jag var sådär ascool men jag var livrädd för att få skäll mest hela tiden men efter en halvtimme drog vi hem till Oliwen där vi väntade in morgonbussen där jag åkte hem klockan 7 på morgonen med blött hår, helt smutsiga kläder, ett tiotal rivsår och en höft som är pajad efter lite akrobatkonster och allt är så himla otroligt värt!! Sommar♥

Bilder snodda från fb, puss

up

Avsutade New York i topp, literally, då vi spendera dom sista kvällarna på rooftopbar och top of the rock. Sen vi kom hem, för typ en vecka sen, är det här enda kvällen so far som jag ska vara hemma på pga feber. Triiiist men välbehövligt. Kickade in Sverige med en GRYM välkommenhemfest i Ekonomikum som slutade uppe på ett dagistak. Så stört underbart att träffa alla igen!! Och efter det har jag besökt morfar, gett presenter, kollat fotboll och käkat tacos med grappar, suttit på kullarna och ätit kladdkaka med flikkor, varit på skolavslutning och spenderat varje dag med jobb, kewl att vara tillbaka!

Snor Louises instabild på Elsa och mig igår kväll. Ljusa sommarkvällar ♥

New York, I'm in love

Jag har hört att det är överskattat att uppdatera. Eller? Hehehe. Iallafall. New York and I'm in love.
Hängt på HIMYM-baren, varit vid 9/11-memorial, kollat second hand-butiker i East Village, sovit
på stranden, pratat med massa konstiga men sköna främlingar, haft askul på hemmafest i Brooklyn,
snott med glasunderlägg från Bubba Gump Shrimp, spanat in Vänner- och SATC-husen, fått underbart
pirr i magen av Times Square, blivit knuffade av galna asiatiska tanter vid Niagarafallen, sovit för lite, gått för mycket, väntat för länge på metron halv 6 på morgonen, varit hos tatuerare och ja. Typ så.

Lite om den senaste tiden. Ikväll tar vi igen oss hemma då för lite sömn leder till för mycket huvudvärk, feber och underbart humör WOAH! Imorgon blire shopping och på torsdag åker vi hem, ah.

Slitet i metron

RSS 2.0