Inspark - #4 Pubrunda HP-style

 

As I was saying...

...dagen igår blev precis lika fullspäckad som jag trodde. Kom hem runt 8, heeelt slut men då vare bara att fixa massa inför insparken och sen sätta sig framför kurslitteraturen och läsa ett kapitel så jag skulle slippa läsa alla 90 sidor idag. Blev klar runt midnatt, woop woop, JAG ORKADE! Det var ju dock ingen dålig dag igår; seminariumet gick bra, vi trotsade snön och körde en sjukt rolig femkamp med några tappra nollor, mös lite hos Therese i väntan på Styrelsemötet som gick bra och sen hann jag utföra massa ärenden på stan också. PLUS att kurslitteraturen inte alls var piiiissjobbig, vad hände? Fortfarande chockad. Hoppas resten är på samma nivå, då blire nemas probs att hinna klart!
 
Tittarå vad glada dom är efter femkampen!

Busy

Imorgon är den mest fullspäckade dagen i min kalender so far. Föreläsning 10-12, gästföreläsning 12-13, femkamp 13-nån gång, styrelsemöte 17 och efter det ska jag hinna åka ner på stan och fixa lite saker, städa, storhandla, plugga och ja... Kommer bli en stressig dag men ack så kul!

Insåg precis att när jag skriver om plugg tar jag typ alltid en bild på mig med glasögonen på haha... 

A double

Soo... Dubbel utgång this weekend. Var ju hur jäkla kul som helst! Först en magisk pubrunda i fredags där dom duktiga små nollorna klarade massa uppdrag innan vi drog till Värmlands. Kom in dit vid halv 9 och tanken var att "No way att man stannar till stängning kl 2". Eeh jo, that happened.

Igår, efter att ha spenderat en hel dag i soffan framför Netflix, drog jag in till stan vid 23 för att möta upp kompisar and dance the night away på Norrlands (bra svengelska där). Riktigt kul det med och även den kvällen bestod av shottar, dans, kompisar och andra trevligheter! Resorben räddade mig igen för trots att jag lagt mig vid 5 orkade jag mig upp och körde ett hårt gympass med mina syskon. Seriöst, hade kvar träningsvärken från förra veckans gympass och jag gissar på att jag kommer ha kvar den här träningsvärken lagom till nästa veckas pass.... Magen kommer vara dödare än död imorgon...

Overly excited

My precious

Ni anar inte min lycka. Eller jo, ni som har följt min jakt efter en kalender kanske gör det.
Och Oliwen som fick vara med mig irl ända in i valet och kvalet gör nog det också. JAG HAR HITTAT MIN KALENDER. Och jag har gjort den så himlahimla fin också. OCH VET NI? Man fick med klistermärken!!!!!!!!! Hallå!!!!!!! Hur fantastiskt?!?!?!?!?!? Jag gick lite wild and crazy med dom på min födelsedag men det är okej, jag fyller ju ändå 25 då (valde att inte ta med bilden på det heheh).

Så, nu kanske jag kan sätta igång och plugga. Ska bara bläddra liite mer i den... Hehehe. CAN'T STOP.
 
Sen är den såklart finare än vad några halvkassa mobilbilder kan visa, but you get the picture?

Inspark - #1 Beerpong

Ångesten när larmet ringde halv 9 imorse, tänkte verkligen "heeell no". Kom hem vid 3 inatt, efter att ha krigat mig hem på en olåst, punkterad cykel (cyklade på den halva vägen, sen blev det för jobbigt så jag ditchade den och gick istället). Saatte.... huvudvärken imorse var sannerligen ett faktum och taggningen på skolan var helt obefintlig men det gick. Kul var det igår så det var helt klart värt det!

Efter massa kaos med lokalen (killen vi skulle få nyckeln av var inte hemma och svarade inte, fick nyckeln först en halvtimme innan vi behövde vara på skolan för att möta nollorna haha MEN det löste sig) kunde vi äntligen hämta upp dom små nollorna för att kicka insparken med en magisk beerpongturnering och sortering in i elevhem. Efter finalen tog vi oss till Snärkes som var överfullt, så vi drog istället till V-dala, körde öllekar, drack blåbärsshots och avslutade sedan kvällen på Palermo (yep, that happened). Trots slitenheten är jag reeejält taggad på pubrundan på fredag, WOOP WOOP!

Det tappra gänget som var kvar till V-dala

Schäxigt

10 timmars sömn senare och jag känner mig faktiskt mycket bättre, tror jag fick bort den största sjukan YEEEY! Det jag däremot inte fått bort är min träningsvärk i magen (såklart). Jag kan knappt sträcka på mig så jag står rakt efter att jag har suttit ner, JAG GÅR RUNT FRAMÅTBÖJD SOM EN GAMMAL GUBBE. Ack, ack, denna sexapeal. Jaja, nu måste jag faktiskt sätta igång med att duscha, laga matlåda, hitta kläder och fixa mig, ska iväg runt 2 och inhandla allting inför kvällens festligheter!

Såhär går jag runt idag. Åh, älskar den här bilden förresten. Dels för att den är tagen under den bästa semestern jag varit på, längtar tillbaka♥♥ Och dels för att jag drömde att jag hade ett helt fotoalbum då jag och min syster stod i den här posen. HAHAHHAHHAA hur bra fotoalbum?!?!

Chocolate is the answer. Who cares what the question is?!

Sjukdom är på väg och det är inte dags någon jäkla stans. Efter att ha tvättat, diskat och fixat med lite inspark har jag nu parkerat mig i soffan för lite kurering i form av varmt vatten med ingefära, citron och honung, nån kärleksfilm och choklad. Snart är det sovdags, ska bli sååå skönt.

 

Progresseli

Benen skakade av adrenalin och hjärtat slog megasnabbt men nu har jag gjort det. Stått inför minst 80 främmande människor och babblat på. KUL JU! Taggat dom inför insparken (såvitt jag minns iallafall haha) som officiellt börjar imorgon med en beerpongturnering. Såååå taggad!!!!!
NU KÖR VI, TYP SÅN TAGGNINGSNIVÅ ÄR JAG PÅ! För övrigt är det ju ganska kul att tänka att för några år sen vågade jag inte ens räcka upp handen i skolan - och nu är jag den som folk säger
"Men Anneli, du kan väl börja prata för du är bra på sånt". Pretty neat. Pretty jävla neat.

 

B

B-kursen börjar idag och jag behöver inte vara i skolan förräns kl. 14. Detta är lite lurigt, det får mig att tro att jag har heeela dagen på mig vilket jag börjar inse att jag faktiskt inte har så jag borde börja fixa mig och äta lunch meenne... Orkar inte riktigt ännu... Jag har nymålade naglar så skyller på det, vill inte paja upp nagellacket heller! Introduktion 14-16 idag iallafall och direkt efter ska vi gå och presentera oss för dom nya nollorna. Kommer nog mest bli jag som får stå där och snacka inför dom 100 nya nollorna men är taggad, blir asbra det där! Så... Lite mer chill sen ska jag peppa järnet, puss!

 
 
 

Brunch + workout

Går in på andra dagen som huvudvärksfri AND DAMN IT FEELS GOOD. Firade med att inleda dagen med brunch på V-dala. Var orutinerat pga två anledningar; 1) jag hade ätit frukost innan så var mätt... 2) skulle träna direkt efter så kunde inte äta för mycket. Himlans mys trots rookie-mistakesen. 

Träningen däremot.... Jag och min lillasyster körde ett gympass med vår bruri och gaah. Vi körde mage och de första övningarna gick bra! Sen.... Ja, sen.... När vi skulle köra en slags situps, alltså hahha. Varken min hjärna eller min kropp kom på hur man faktiskt skulle göra, det gick verkligen inte!! Världens bästa PT till bror fick det att gå ändå och nu är min mage trött som ett arsle. Tänkte skämma bort den med lite god mat och eventuellt lite godis snart heheh. Trevlig söndagskväll på er!

Mitt face under hela passet typ
 

Here we go again

Vaknade upp med vääärldens huvudvärk... Så irri, jag kan ju försöka slappna av mer på dagarna men hur fasen slappnar man av när man sover?! Aja, en dusch, två alvedon, lite frukost och ett stycke podcast har hjälpt så nu är jag redo att inta stan med Paula. Jag ska leta efter en kalender, iih! Eeehm och ja, det var ett himlans snack från mig om kalendrar... Särskilt när jag har pratat om hur jag sitter och gör min egna och sen nästa dag säger att jag ska köpa en heehehe. Jag har suttit och valt ut bilder som jag vill ha i den men den känns inte heeelt hundra... SÅ, jag ska kolla om jag hittar någon på stan som jag klickar bättre med. Måste vara kärlek vid första ögonkastet känner jag, viktigt ju. Och ja, jag lägger kaaanske ner för mycket tid på det, kommer säkert inte användas så mycket men så kul ju!!!!

I våras när huvudvärken var som värst, nu har jag det bara dagligen periodvis FRAMSTEG

It's in

Jag tror inte ni förstår hur skönt det känns att äntligen vara klar med hemtentan och inte ha några måsten för ikväll. Och bara för det har jag sökt jobb och letat kurslitteratur... Dock har jag ätit godis och ostbågar till middag så det väger upp vuxenheten. Ooooch bara för det ska jag precis ta tag i mig själv och laga mat. Okej, jätteoklart inlägg, jag har skrivit lite för mycket de senaste dagarna, jag kan inte riktigt ta in vad jag vill skriva. Vet ni vad jag gör just nu? Jag ordbajsar. Som fan. Bara svamlar på och skriver, typ så som jag har gjort de två senaste dagarna höhö. Nä men okej. Mat alltså. Skriver jag strax efter att jag har använt ordet bajs i en mening. GAH TYST NU ANNELI. Mat. Okej. Schh.
 
 

Virunga

 Tryck här, se trailern och titta sedan på filmen.
Det kan vara den starkaste dokumentären jag har sett.
Snälla.


White and nerdy

Den där insikten om ens nördighet när man inser att man blir alldeles glad i magen av att göra listor, vara med på möten, planera, göra en kalender, maila, strukturera sammanfattningar osv. osv..

Åh jag vill pyssla fina saker, fixa i mitt rum, göra ett fotoalbum, skriva en lista, planera en resa, ALLT!!

 
 
 
 
 

Plugg och belöningar

Idag är det mat, plugg, plugg, mat, plugg, träning, mat och plugg på schemat. Vad gör jag då här kanske ni undrar? Jo jag har redan sammanställt mina anteckningar så nu tar jag en liiten paus innan jag hugger in på boken. På 14 kapitel. På engelska. Som jag borde ha läst inför onsdag och imorgon hinner jag nog inte pga skola och annat plugg. Eeheheh. MEN blir nog skitbra ändå det. Extra taggad på att få det här klart så att jag kan sätta mig och pyssla med min kalender som jag ska göra sen. IHIHIH so much fun! Här är ett utdrag från hur min förra kalender ut, såååå fin, Ronnieboy hihi♥

 

Work, work, work

Mornin' sunshines! Ska iväg till jobbet om en halvtimme, passar på att blogga lite nu innan, vettefasen när jag hinner det nästa gång. I onsdags jobbade jag 8:30-15, slängde i mig en banan och åkte direkt till Eko för Styrelsemöte kl 16. När jag kom hem två timmar senare var jag sååå trött så jag åt mackor och ostbågar till middag. Good stuff. Igår jobbade jag 11-17 och när jag slutat blev jag hämtad från jobbet för en mini-roadtrip till Gävle med Oliwen och Elin, dom hade fixat biljetter till Brynäs - Djurgården. Jag är inte världens hockeyfantast men kul grej ju!

Idag jobbar jag 11:30-16:30, ska på ett Pulsmedelpass 17:30 och sen baka bröd med syskon höhööh. Alltså. Passet. PULS. Varit avskräckt för det även när jag var i bra form så varför i hela friden ska jag gå på det nu när min kondition i stort sett är obefintlig?!?! Aja, ska bli skönt att äntligen komma igång med träningen igen så aa. Därför i hela friden ska jag gå på det. Ha en bra fredag, iih!!!!!

Ett av barnen ritade av min katt. Alltså likheten hahahaha♥

Garderoben är färdigfixad, min gamla kurslitteratur ligger uppe på försäljningssidor nu, rummet är lite städat och nu ska håret tvättas innan jag ska äta, plugga och sen hänga med tboy lite. Resten av veckan är det jobb + plugg. Nu jäklar ska jag spara ihop pengar så jag kommer iväg som volontär!
 
 
 
 

Multitasking

Rensar i min garderob, lyssnar på Linkin Park och hittar på uppdrag till pubrundorna på insparken. Omgomgomg så taggad, dom små nya studenterna måste vara lika taggade som mig!!!! Annars kommer jag springa runt och göra alla uppdrag själv! VILL OCKSÅ VARA MED OCH LEKA.

Vår pubrunda i höstas. VÅRA SKA VI GÖRA SÅ JÄKLA BRA

Minijul

Har knappt varit hemma de senaste dagarna, därför ska det bli rejält skönt att inte ha för mycket planerat imorgon. Ett skype-möte vid 12, lek med Malin vid 3 och sen nada so far. Kommer troligtvis bli väldigt uttråkad om jag inte gör något men just nu känns det skönt, focus on that.

Idag har jag varit hemma hos mami och papi hela dagen för att fira minijul med familjen + Jocke.
Så himla mysigt men nu är jag lika mätt som en plätt... Julmat och julgodis all over again liksom.

 

Poker tour á la Abdo

Igår firade Josef sin födelsedag med sin årliga pokerturnering. Sexton motståndare och jag och Dilan (vi spelade tillsammans) plockade hem tredjeplatsen. Woop woop fucking woop woop!!!!
SÅ VIKTIGT. SÅ NÖJD. Vi fick pris på 200 kronor, åt sjuukt god smörgåstårta och bara njöt. 

Dilan och jag är lagom stela när vi tar emot pengarna för bronsplatsen av Josef
 

2015 so far

Första dagen på nya året vaknade jag upp obakis men trött. Vaffö har jag då inte uppdaterat? Joorå sörrni, jag var upptagen med att bete mig som att jag hade en bakisdag ändå genom att sitta i soffan hela dagen, äta fryspizza, ostbågar och kolla film med Paula. Framåt kvällen åkte vi ner på stan och såg The Hobbit med lite folk. Inte helt nöjd alltså, hollywoodiserad och överdriven, tyvärr. Klassen var inte ens i närheten av Sagan om ringens men så får det vara. Efter bion körde vi Tjuv och polis i två bilar och åkte runt och gömde oss i Uppsala. SÅ HIMLA KUL tills jag blev jätteåksjuk heheheheh.

Igår orkade jag mig upp för att promenera till moskén, tejpa fast lite hjärtan där och sen promenera hem igen (åh man blir så glad av människor ibland). Fortsatte dagen med skypemöte om insparken och sen åkte jag till bästa lillasyster som äntligen kommit hem!!!! Spenderade hela dagen där, först med henne och bruri och sen med Lovisa och Linnéa. Sån himla kul dag!!! Mat, kladdkaka, mys, spel, kärlek.
 


Så mycket kaos bakom den här bilden hahaha....
 

Nyårsafton

Roligt sällskap, god middag, lekar, chips, dricka, dans, fyrverkerier, tolvslaget, kramfest, tomtebloss, mousserat, dans, allsång, chillhäng, dans och lite allsång igen. Typ så mitt nyår var och jag gillart!
Inte överdrivet taggad på fest då det var fest numbero tre på en vecka så var alldeles lagom med bra människor! Avslutade kvällen och började det nya året med att äta mac and cheese med Paula hemma i vårt kök, himlans mysigt hihihi. Bilderna är förövrigt ganska så obefintliga och kassa tyvärr men några bilder på mig kan ni få, after all så är det ju faktiskt dom bilderna som är de viktiga höhöhö #själviskeli

Jag under tolvslaget

Jag några minuter efter tolvslaget

Jag några timmar efter tolvslaget

RSS 2.0