Hollywood & Santa Monica

Shulululululu. Sitter och halvblundar i köket på hostlet, aaaptrött. Bokat det sista nu, nu är vi redo för Grand Canyon, San Francisco och Alcatraz, bara Niagarafallen och boende i New York kvar!

Är ju i LA serrni. Bodde första natten i Hollywood, 3 min från Walk of fame. Smutsigt hörni, riktigt smutsigt med massa skumma människor dansandes på gatorna, svenskar överallt så föredrar Santa Monica som vi är i nu. Bor nära stranden och stan, riktigt bra när man vill vara creepy och stalka kändisar. Which we did today. Cruisade runt i Beverly Hills, köpte en Star map och spana på hus. Åkte förbi playboy mansion, Nicolas Cage, Leonardo  DiCaprio (lovar att det var han som åkte förbi oss), Kim Kardashian och Kanye West och Neverland. OCH VET NI? Jag körde idag. WOOOAH. Fett kul, astaggad på att köra imorgon! Blir stranden och Rodeo Drive.

Nu ska vi däcka gott folk. Puss puss på er, sleep tight!

Såhär cruisar vi runt

San Diego

Soo... San Diego. Efter att skrattandes ha kutat i panik på flygplatsen efter en mellanlandning i ett snöstormigt Denver kom vi hit, hittade hostlet, tackade motvilligt nej till beerpong för att käka och sen däcka. Gatorna här är fulla av restauranger, heaven med så stort utbud!!

Spenderade första riktiga dagen med att se Bayern München - Barcelona (......) på en bar med nyfunna australienare som vi sen drog till Ocean Beach med innan vi drog ut på kvällen tillsammans. Sjuukt rolig kväll men chaisse bitte vilken kväll. Knappt sovit nåt och ingen av oss har nån aning om var den där sista kareokebaren låg, den vi gick till efter Hooters... Åh så lost tjejer haha men vi har krigat oss iväg för att hämta vår bil (!!!!!) och sen varit på San Diego Zoo. VET NI HUR GALET SNYGG BILEN ÄR ELLER? Convertible Ford Mustang och muuummma, dregglar fo realz.

Imorgon ska vi upp 5:30 för att byta parkeringsplats, KUL. Not. Fucking. Checkar ut härifrån vid 10, drar till Sea world och sen lämnar vi San diego och drar oss mot LA. Ba sådär.

Jag och Paula vid da säxy car tudaj

Bourbon street

Efter att ha lämnat underbara och varma Miami för ett grått och farligt New Orleans där man blockerar dörren med stolar och får strömavbrott pga blixtnedslag kändes det lite sisådär va men sen. Sen drog vi in till the french quarters och ja. Vildare än de galnaste bargatorna i Grekland haha, reeeally didn't see that one coming. Alla gick runt fulla så vi körde på med drink vi med och ja, sen hjälpte vi till att fira svensexa med ett gäng killar som var så stört roliga. SJUKT BRA KVÄLL!! Och igår med. Mötte upp dom på en kyrkogård och kollade fina gravar innan vi drog på crawfestival på ett college campus (bocka av det på the bucketlist), drack lite öl och lyssna på musik innan vi körde the french quarter igen. Inledde med Louis Armstrongs 75-årige barnbarn stod och sjöng hur han ville sätta på oss. DEN HÄR STAN SLUTAR INTE CHOCKA MIG HAHA. Allra minst tjejerna som jobbar här som trycker ner killarna i sina boobs och tvingar i dom shots som dom sen måste betala för. Åhhh I'm loving it!!


New Orleans

Vi kom iväg till Universal! Fick åka dan efter och fick se allt det vi ville, GRÖMT JU!! Minus att jag inte druckit kaffe så mitt huvud och solen dödade mig, joinade L och P som vampyrer i skuggan.

Idag flög vi vidare från vackra Miami Beach till farliga New orleans. Haha nejrå, vi är lite (?) nojiga bara efter allt man läst men blir nog sjukt bra!! Kollar Simpsons på hotellet, värmer nudlar i micron och vägrar öppna när nån knackar. Snart hugger vi in på popcorn!! Sjukt skönt med chillkvällen, sånt behövs verkligen när man är på intensiv resa men imorgon drar vi till french quarters och hänger under dan och kvällen. Funtar på att hyra bil också för att slippa ta taxi överallt.

Upptäckte att jag glömt min kamerasladd hemma saatte... Snor dom andras bilder hela resan,
här är Paulas bild över hur vi ställt upp stolen mot dörren hahaha, så nojiga brudar.

ALLTSÅ. Inte konstigt att man blir nojig haha, nu var det nån som försökte öppna dörren igen,
tredje gången, KAN FOLK SLUTA GÅ FEL? Kom ihåg ert fucking nummer grannar haha

Everglades

JAHA. Så har man gått upp 04:40, stått i ett trött Miami och väntat på en buss i 1,5 timme som aldrig kom. VI SKULLE JU TILL UNIVERSAL IDAG :'( Hogwarts, jurassic park, all of it!! Istället är vi tillbaka på hostlet och väntar på att klockan ska bli 9 så vi kan ringa och fråga dafuq is happening?

Igår var en mer lyckad dag! Träffa en tysk som kunde flytande svenska och tillsammans med honom
tog vi oss till Everglades, en stor nationalpark. Vi åkte airboat tour och spanade (och såg!!) alligatorer!
Käkade hamburgare á la americana style sen innan vi kika i affärer och drog hem på kvällen. Trävlans!!

Jag och min kompis Larry. Me wanted to take him hoooome.

Freehand Miami

Klockan är 22.00 och vi sitter i våra pyjamas på rummet framför internet och snackar med vår holländske roomie. Precis upptäckt att han också gillar Mumford and sons, nicenice! Har sjukt bra roomies men alla ba lämnar oss, buhu </3 schpännande att se vilka som kommer imorgon höhö.

Lyckades käka lite middag ikväll på en italiensk restaurang runt hörnet (låter ju så jäkla coolt att säga det), jag och Louise hade det så romantiskt så. Paulutt mådde illa så hon gick tillbaka men har levererat resorb till dom så dom mår bättre hihihi. Bra, för imorgon villl jag UUUT. Alltså i solen, till stranden, simma med delfiner och allt möjligt. Vi har så mycket vi vill göra men tiden försvinner ju you guys, redan på torsdag drar vi till New Orleans.

Paula och Louise på strandpromenixen igår

Flyyyyt

Första helt soliga dagen och jag har legat i sängen non-stop eftersom jag sprang till toaletten non-stop inatt, vätskebrist är eyy latch mannar. Börjar äntligen bli nästan mänsklig och ska våga mig på min första måltid idag minus lite nötter, WISH ME LUCK YOU GUYS!!
 
Medan jag legat hemma och tyckt synd om mig själv har Paula och Louise blivit brändare än kräftor och kollat pridefestivalen, keewl hihi :D vill också </3

Jag och Lollo på strandpromenaden igår på väg hem från Ocean drive

I'm in Miami Beach

Jaha. Helt plötsligt ligger jag på ett hostel i Miami efter 20 timmars resande och utan att ha låtit er önska mig bon voyage. Haft så otroligt fullt upp men nu är vi här!! Trötta som as, så ska bara klättra nerför stegen en gång till utan att väcka han som sover under, kissa och sen däcka. GALET SKÖNT. Wifi här va sä vi hörs vavava. Pöss pöss!

Säg waalllaaaaaah

Med skinande solsken, en sprängande huvudvärk, tusen saker att göra och ett careface á la jag-åker-i-övermorgon-säg-wallaaah har jag tillbringat dagen. Bockat av Muntlig examination på kemin, sista arbetsdan på 2 månader (blev överröst av fina presenter, GULLISAR!!!!) och nu ska en födelsemiddag som heter TJOSAN bockas av! Eller det heter den inte alls, töntigaste någonsin hahaha. Meenne...
Mat mat, gott gott. Puss puss.

Titta alla fina presenter!!!! Gick och kände mig som en julgran med alla halsband hihi♥

KÖRKORT YAO

GISSA VEM SOM PRECIS HAR TAGIT KÖRKORT!?!?!? WOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.


The best

Precis haft finbesök av mina underbara görlfräänds, fikat och fått fantastiska presenter, me so glad!!!
Vi har precis kramats hejdå, sick att vi inte träffas på två månader nu, ahmajgash och allt sånt därnt.

I fredags la jag däcka jag innan 11 och igår spenderades kvällen med att utklassa Oliwen och Thomas på kort, monopol och se film. HIMLANS LUGN HELG ALLTSÅ, vill ta det ännu lugnare men tusen saker kvar att fixa innan vi åker, var har all tid tagit vägen!??!? Ba försvunnit ju. Chaisse bitte...

Snor Louises bild för att visa mina knallgula leggings jag rockat idag LOVE THEM!

USA

Om exakt en vecka är jag på flyget till Usa. HUR FUCKING SJUKT ÄR INTE DET?

COME ON

Aldrig kul när klockan ringer 05:30, allra minst när man sovit på tok för lite de senaste nätterna men nu är sista körlektionen avklarad, är lite ledsen över det faktiskt, så himla gullig lärare jag haft!! Snel katt, ska tacka honom massa om jag klarar uppkörningen och annars kommer jag tillbaka efter USA.

Förövrigt är lov tokskönt, speciellt då det är få barn och för mycket personal så det bara blir 3-4 timmar. Slöat i soffan framför tv:n sen dess, så otroligt välbehövligt, kommer inte ihåg sist jag gjorde det!
Well well, back to reality och kolla säkerhetskontroller på tuban, skriva labbrapport och läsa kemi, YEY!
Ni anar inte hur mycket jag ser fram emot att ha alla dessa måsten överstökade. OM EN VECKA SÅ!!

Önskelista


JAAARRÅÅÅ!!

Nu är det bara uppkörningen kvar! Håll alla tummar åt mig?!?! IH.


upupupupuuuuupdaaaate

JAHAJA. Sen sist har jag varit hos morfar, mördat mina ben och rumpa på gymmet (seriously, fyra dagar sen och jag går fortfarande som en stelbent cowboy), käkat god middag och haft GRYM avskedsfest med GRYMT folk (så himla kul!!!), spelat och kastat kortlekar mitt i nätterna, kört ett 12 timmars pluggmaraton och lämnat in uppgiften 23:59, igen, kollat Ducktales, cruisat runt lite och ja,
DET VAR VÄL EN LITEN SUMMERING AV DET HELA. Typ. Ja.

Brummat körlektion imorse, jobbat 2½ timme (slappaste ever, sååå skönt),powernapat
med en katt vid benen och NU är jag redo att sätta igeång med teorin, HUH, HUH, HUH!!!

Några av dräggen från avskedsfesten ;)

RSS 2.0