Good stuff

Håret är tvättat (finally, efter min dröm) och jag ska strax gå och lägga mig i en park för lite solning innan klockan blir 5. Vet ni vad som händer då eller?? Vavava? Nej det gör ni inte. Då ska jag, Britta, Elin, Marja och Julia träffas utanför Willys för att köpa med picknickmat, sen dra förbi systemet och till sist upp på nåt fint ställe som jag alltid velat gå uppför och ha picknick wiiiiiiie. Sen sen sen ska vi se Timbuktu på Liseberg! Hallå perfekt kväll ju! Nu är det typ sommar?!?! Omgomgomg helt sjukt.

Såhär fint ser det ut bakom parken om man vill jogga där. Vilket jag ville en dag.
Ser dock bara ut såhär i typ 20 meter #booooooooooring

Longboard

Vårt 23-sidiga grupparbete är inlämnat och nu har jag tagit lite minilånghelg innan nästa veckas redovisning och opponering. Vi firade lite igår med att köra minigolf (jag vann omgomg) och slänga i oss lite falafel innan vi drog och åkte longboard i Slottsskogen. Aldrig varit där innan and oh my vad vackert det var! Och stort! Jag och Britta åkte runt som två n00biga barn på longboardsen, så himla kul! När det blev för kallt gick vi till Elin och helt plötsligt var det massa sälar och pingviner där i parken och jag var tvungen att kämpa för att inte sno med mig två hem.
GULLIGT ATT HA DOM OMKRINGGÅENDES HÄR. Dom skulle ha det jääättebra. Hehehehe. Heh.

Resten av kvällen spenderades med lite champagne, vinylskivor, massa prat om allt möjligt och iaktagning av när Elin klippte Marja och hennes hår blev så fint och lent att jag drömde att jag tvättade håret hela natten omg. På vägen hem lyckades jag och Britta gå till fel hållplats och fick gå omkring en halvtimme men det var sååå skönt väder så det gjorde inte så jävla mycket. Iiiih. Mys.

Britta och en and med ungar, cutie

JAHA HÄR BODDE DET SÄLAR. Vem som helst kunde hoppa i och bada kändes det som?????
Skulle säkert jag göra på fyllan nån gång, hälsa på mina små sälkompisar

 Och här bodde pingvinerna. Mina bästa kompisar är dom två som står och stirrar in i väggen för dom stod så jättelänge och hade en romantisk stund innan dom började pussas.
Aaw, such a good first date♥

 Såna här fina bilder tog jag hela tiden men gick samtidigt så dom blev inte fina alls, sacré bleu!

 Jag lovar, det var jättefint överallt!!!

 Britta, Elin, Marja och ett fint solljus bakom som inte kom med på bild #mästerfotograf

 Vi konstaterade att Elin har den typ mest ultimata och snyggaste läggan #inteallsavis

Isun

En helg senare och jag har varit omgiven av massa brölande, bajspratande, slåendes och helt enkelt toksköna grappar mest hela tiden. Var helt slut i söndagskväll när jag till slut blev ensam men ack, sicken bra helg jag har haft! Kört mörkerkurragömma, haft sängkrig, vandrat runt i Nordstan lite för mycket, röstat, varit på Liseberg, stått i kön till Helix förgäves lite för länge, ätit sockervadd, hatat mina skrikandes-hela-nätterna-grannar, kämpat upp 7:30 två dagar i rad, stått som en orolig hönsmamma vid varje fotbollsmatch på Korpiaden, sett CL-finalen på ett kokhett Glenns, legat toktrötta mellan massa fotbollsplaner och kastat godis, sett stormtroopers gå runt på gatan, ätit pizza i en park med bra musik, sett IFK Göteborg - IFK Norrköping, hört Snart skiner Poseidon av ett hav av människor (mäktigt), vinkat hejdå till alla och slutligen gått förbi Glenn Hysén. Iiiiiih.

DET VAR VÄL EN DEL AV HELGEN, orkar inte komma på mer saker men åh, brabra helg.

 
 
 
 

EU

Jag är så besviken på mänskligheten idag. Kan knappt glädjas över att Miljöpartiet sköt i höjden eller att F! kom in; alla rasistiska partier som nu får så jäkla mycket makt tar bort all den glädjen. Varför lär vi oss aldrig av våra misstag? Det här valresultatet är ett sånt stort steg bakåt och jag är helt ärligt rädd på riktigt. Vart fan kommer vi hamna? Ååååh. Men ja. Vi får helt enkelt kämpa extra hårt för en rättvis värld och aldrig vika ner oss. Aldrig att rasismen ska få vinna igen. Aldrig. 
 

The boys are back in town (lol)

Efter handledning, plugg och lunch ute i solen har jag nu tagit tidig helg. Om nån timme kommer Thomas hit, sen drar vi till Viktors och Leos hotell och förfekkar och väntar in Oliwen och Josef innan vi drar ut. Typ. Tror jag. Dom kommer vara här i Göteborg iallafall och det kommer bli fantastiche!!! Och hallå, inte nog med det! Imorgon ska det bli lika tokfint väder och då tillbringar vi den dagen på Liseberg och resten av helgen spenderas med fotboll. IH BRA HELG. Pusspussspuss.

 

21 maj

Yr och svettig som ett arsle sitter jag mitt på golvet i en kaosartad lägga. Ehm ja, låter lite mer dramatiskt än vad det är; yr = hämtat ut mina glasögon (!!!) och försöker vänja mig; svettig = får inte upp fönsterjäveln mer, svettas i bikini här inne; kaos = börjat packa, gah. I helgen flyttas mina grejer hem och det är typ idag jag kan packa. Säger jag och tar tag i det först kl 4. Eller ja, har inte ens helt tagit tag i det än, sitter ju fucking här och skriver. Iallafall. En dag med huvudvärk spenderades lite med solning i en park och sen ner till Järntorget för att hämta glajjorna och ja, nu befinner jag mig så som jag inledde inlägget. TIME TO GO MENTAL, packa deluxe!!! #aldrigvila #minresaräknas

 
 

Köpenhamn

For helvede vad bra Köpenhamn var. Gick runt en jäkla massa hela helgen men det var bara underbart; solsken och fina byggnader överallt. Hittade second hand-butiker, mysiga fik, coola slaktarhusbarer/klubbar, vietnamesiska restauranger, små gulliga färgglada hus i Christiania och gick inte vilse fullt så många gånger som vi trodde! En sjukt härlig weekend och så lite bilder på det!
 
1. Slaktarklubb med fräsch toa 2. Britta på da slaktarklubb 3 & 4. Råkade vandra in i Botaniska
5. Nyhavn 6. Britta och Elin vid färgglatt och supergulligt hus
 

Copenhagen

Flyr Sverige till helgen och drar till våra kära kompisar på andra sidan; danskarna. Copenhagen, here I come! Jag, Elin och Britta ska spendera helgen med att äta glass, gå på alla kullerstensgator (visst är det massa sånt i Köpenhamn???), grilla, kolla fotboll (iiih), festa, shoppa, dansa, sightseeinga, cykla, snacka förjävlig danska och ja, sånt man gör i Danmark, vad tusan det nu är? AH SÅ TAGGAD! Drar imorgon bitti och kommer hem sent söndag kväll, hörs efter helgen, poss!

Pluggeli är tydligen så taggad att hon inte ens vet var hon ska ta vägen
(ååååh vad vidrigt att skriva om sig själv i tredje person hahaha, fyyyy)

Älskade facism

Grupparbete, träning och plugg. Pretty much det min vecka har bestått av. Igår pluggade vi i skolan 9:30-16, slängde i mig en macka på ett fik och följde med Britta på en tre timmars föreläsning om facism och rasism. Så sjukt jäkla intressant, vill typ att alla ska höra den! Jag hoppas verkligen att vi lärt oss av historien och inte gör om samma misstag. Det är farligt att underskatta SD.

 

Gentlemen of the road

Trotsade värken och vände dagen igår; tittade på Mumford and sons - the road to red rocks tills jag blev så taggad att jag drog ut och joggade. Trodde jag skulle orka absolut max 15 min eftersom jag knappt tränat på en månad men NIET! Sprang 35 min utan problem varav de första 10 var i uppförsbacke och slog mitt gamla rekord också. WOAH FY FASEN VAD SKÖNT! Firade med att dra på quiz på kvällen och ja, aptrötthet idag därför, upp tidigt till plugget ju för grupparbete som slutade med att vi grät lite halvt av skratt = I like my group! Nu: mat och sen efterlängtad träning!

 
 
 
 
 

Fucking sick of it

Åååh jag är så jäkla less just nu. Less på att det i stort sett är mer regel än undantag att jag har ont i huvudet. Less på att jag får ont i knäna om jag inte tränat på ett tag. Less på att jag får ont i höften om jag inte har ilägg i skorna. Less på att mina axlar och nacke alltid är spända och stela. I'm sick of it.

Kunde inte fortsätta sova imorse pga min huvudvärk så gick upp och drack kaffe, trodde den skulle gå över då. NÄÄ så kul ska vi inte ha det!!! Istället fick jag bara fått ont i min ena skuldra också :):):) Nu har jag druckit massvis med vatten, tagit ipren, druckit varmt vatten med honung, ingefära och citron plus gjort massa avslappningsövningar. Nu får det fan räcka, måste kunna plugga god damn it. Oh, and did I mention? Min hals har varit svullen i över två veckor, isn't that hilarious det också??? MMM PUSS PÅ DET HÄR :)) #bitterli Men okej. Mina problem är inte så stora, jag kan gå, jag har fungerande hjärta, hjärna och blablabla. Det är bra. Men jag är lite arg ändå. Och det får man.

 

I go Glen Coco

Känslan när man slänger sig ner i soffan, benen upp på bordet, datorn i knät, smoothie i handen och grym musik. Aaaah, välförtjänt♥ Krigade mig upp halv 8 imorse för att leta mig fram till nån tandläkarklinik för lite gratis undersökning pga huvudvärken. Dom säga bettskena, jag säga vill dom bara tjäna pengar? Vem veta? Inte jag. Drog hem och åt frukost sen ner på stan igen och lämna tillbaka grejer och shooooppa hihi. Råkade bli mer än en grej som hoppade ner i min påse men vem är jag att säga nej liksom? Sen var jag förnuftig nog att gå genom hela stan för att ta mig till Ica och leta balsam (som inte fanns där...) istället för att åka en hållplats längre till Ica:t 500 m från mig (så leeeess på den vägen jue). En vääälbehövlig hårtvättning senare innan jag satte igång och storstädade läggan och nuuuu är jag äntligen klar! Perfect, hinner jag chilla 30 min innan jag  möter upp Britta. Middag, Eurovision, ost och kex står på schemat som två medelålderstanter. Puss!

JAHA här står jag och provar kläder och flashar min tatuering liksom
(vilket ni säkert inte tänkte på innan jag skrev (HA, I made you look!)

"Om vi inte agerar för att hantera klimatfrågan och de pågående miljökriserna kommer varken tidiga betyg eller skattesänkningar att hjälpa oss."

Går in på femte raka dagen med huvudvärk, har en massa plugg jag skjuter upp genom att läsa nedslående artiklar medan jag egentligen bara vill läsa min bok. JAHA. Turboplugga så jag kan fortsätta läsa sen kanske? Så länge kan ni läsa den här, otroligt tänkvärd. Bra det hade varit om alla människor faktiskt kunde överväga det här alternativet, for reals. Men. Okej. Dags för plugg!!!

 
 

The only thing you can buy that makes you richer

 
 

Wake up

Well hello mates! Började dagen med att leta mig till Göteborgs Operan och Älvrummet för första gången för lite grupparbetsintervju innan vi drog tillbaka till skolan och skrev och var duktiga. Drog en långfika med Elin och Britta direkt efter innan jag irrade mig in till nåt Willys på stan i spöregnet (BRA att ha datorn i en väska då som inte går att stänga...hehehe) och när jag kom hem var klockan helt plötsligt halv 8. Ba att laga mat, kolla på Berg & Meltzer och tokchilla då jue. DONE!

Fikade på Wake up där dom har sjukt fin inredning av massa återanvända grejer. BRA JU!

Headache

Som så otroligt megamånga gånger förr är mitt huvud inte med mig. En härlig huvudvärk som följt med mig hela dan men tog tablett igår, I don't wanna overdo it. MEN. Man får ju inte klaga utan att göra nåt åt saken (fast det gör jag ändå men det är okej) SÅ. Igår drog jag och gjorde en synundersökning och imorse stod det i tidningen om en gratis konsultation av käkarna om man har spänningshuvudvärk så 8:30 på lördag ska jag dit. DEN NI! Och så lite avslappningsövningar på det!

Så länge ska mitt ömma huvud och mina trötta ögon försöka plöja igenom en 13-sidig engelsk artikel och sammanfatta det så jag har lite att gå på under grupparbetet imorgon. HOW FUNNY?? (......)

HÄR ÄR JAG GLAD. Isn't that all wonderful and stuff??

Uppsala

Hey you. Tillbaka i Götet efter en otroligt bra vecka! En klockren valborgsdag med champagnefrukost, häng i eko, champagnegalopp och tröttkväll och sen ba rullade dagarna på. Lunchade med Majan, Lovisa och Linnea, käkade pizza med Oliwen, Thomas och Josef på kvällen och nästa dag blev jag bjuden på middag på Tzatsiki av Josef som tack, chillhängde hos Palle och avslutade med spelkväll i 69:an. Lördagen bestod av kosläpp (iih), häng hos Oliwen och titta på medan Obbe målade om för att jag inte pallade åka hem (ingen hemma ju), äta minipicknick och kolla på deras träning, laga middag och spelkväll igen i 69:an och sen häng med la familia på söndan. HUR MYCKET SOM HELST JU. Måste skriva med allt så ni förstår att jag är populär och busy.


Obbe och kossa i staring-contest

RSS 2.0