Tchau Brasil e olá Suécia!

I onsdags landade jag på svensk mark igen, första gången på ett halvår. Och redan imorgon lämnar jag hemmet och fastlandet för att åka till Gotland i 2,5 veckor. Saatte... Uppdateringen här då? Händer liksom? Sista tiden i Sydamerika spenderades i Buenos Aires med på tok för mycket rött vin, för mycket gång i staden med med sällskap av två härliga mexikanare och en svennis aka Olivia. Efter drygt en vecka åkte hon och jag vidare själva till Foz do Iguacu och 275 vackra och häftiga vattenfall, bara för att sen avsluta Brasilien som vi började det - i Rio de Janeiro. En vecka med strandhäng, rundvandring, kristus-statyn och lite sånt senare var vi mer än mätta och nöjda (eller inte särskilt mätta då vi bara levde på bröd och pasta heheh, pengarna var i stort obefintlliga i slutet hehe).

Hur är det att vara hemma då? Konstigt. Skönt. Kul att träffa alla. Overkligt. Tomt. Lite allt möjligt. Efter att ha varit så borta från Sverige så länge är nu istället Brasilien så långt borta och jag har inte hunnit börja sakna det än iallafall. Så det är ju bra. Got that going for me, which is nice! Heheh. Puss.

Första veckan i Rio

 Sista veckan i Rio

Tchau POA

Tre timmar senare och mitt liv det senaste halvåret är nerpackat i tre väskor som ligger utslängda på golvet. I hörnen står flera skräppåsar fyllda med förstörda gamla underkläder och och papper som jag inte längre kommer behöva och det enda som finns kvar i hyllorna är de saker som jag ska ge tillbaka till personer härifrån. Avskedsmiddagen för ikväll är i rullning och skjuts till stationen imorgon är fixad. Det är så sjukt att jag har varit här i snart 6 månader, hur fort har inte tiden gått?!

Säger bara hejdå till Porto Alegre imorgon dock, inte till Brasilien, inte än. Imorgon åker vi till Buenos Aires och den kommande månaden kommer vi vara där, åka till Foz de Iguacu och sen avsluta i Rio de Janeiro innan vi flyger tillbaka till Sverige den 7:e augusti. SES DÅ JUE! Har ju med datorn men tvek på att jag kommer ta fram den så min uppdatering kommer vara sämre än sämst så länge haha♥ 


RSS 2.0