Dimmiga dar, det var bra dar

Dom senaste dagarna har varit himlans bra! Bio i torsdags (Känn ingen sorg, brabrabra!!!). I fredags körde jag, lollo och sex killar beachvolleyboll, kvällsbad, grillning, linbana och sandis i Sunnersta, himlans kul!! Hänget i Sunnersta fortsatte på lördan med bad, grillning, förfest hos Louise och sedan en festlig utgång på Saluhallen som jag kom hemtrampandes från 04:45. Liite tungt att ta sig upp och åka på damernas EM-final (!!) men kul och coolt vare!! Igår blevre cupido på kullarna, lite hjärtsmälting av assöt tjockisbebis, världens matkomahäng i Malins soffa efter hon bjussat på asgod middag och när jag trampade hem från henne, blivit medtvingad och upplockad för skattjakt som failade 3 av 3 gånger. Slutade med att jag, tboy och ollieboy satt ute och jag ägde sönder dom på kort samtidigt som jag grät av skratt. Och idagrå? Idag har jag pluggat matte, käkat godis och tittat HIMYM.
Told ya att jag haft bra dagar♥

Häng hos Louise i fredags
 

Lite mer häng hos Louise i lördags


Oerhört nyktert en söndagsmorgon runt 5

EEEH nice platser eller vad??

I go Glen Coco!!

Av de senaste 30 timmarna har jag spenderat 16 av dom med att plugga matte. Gjort min hjärna lite för varm, känner mig febrig men det är nog ingenting som lite bio inte kan bota! Matteskiten är klar och det kändes bra faktiskt, hopppashoppas det gick bra också annars lackar jag. LACKARÅÅÅÅ. Typ. Imorgon ska jag kanske vara galen nog att vara ute i det fina vädret på DAGEN, inte bara på kvällen/natten. Woah, living on the wild side! Har glömt hur dagen ser ut.
#dramaqueensomvarutepådanförsenasttvådagarsenhehehe

 
 Spärrspärrspärra upp ögonen för att se pigg ut

Vackat kan vare sånt som kalles fäult nån annanstans

SÅ HIMLA TRÖTT. Kom hem för nån timme sen efter att ha åkt bil, båt, buss, tåg och buss. Gotland en vecka och jag har haft det så hiiiiimlans bra! Joggat och tränat på morgonen, badat i havet, ätit frukost utomhus och sen hängt i stugan vid stranden eller suttit på café inne i Visby. Det är helt stört vad bra man mår av en vecka med familjen och naturen precis vid havet, åh. Saknar det redan men skönt att vara hemma också; efter att jag har krigat mig igenom matten idag och imorgon ska jag leka massa hela tiden!

 

Bucket list

Jag är så himla RASTLÖS hela tiden. Vill göra saker men orkar inte. Vill göra saker men måste plugga. Vill göra saker men har inte råd. Åhhhhhh får spunkryck av att bara sitta hemma och försöka plugga om dagarna, kommer ju ingen vaaaaaaaaaaart. Less tjej, ge till mig nåt roligt. Och spännande. Och härligt. Ble. On the bright side är att jag kan kryssa av ganska många saker på min bucket list efter USA. Woop woop!


 
 

10 juli

Kört frisbeegolf, varit kass, satt mig på en pinne som skärt upp min rumpa, tagit på brännässlor, grillat, spelat massa sällskapsspel, cruisat runt och letat spökhus och lekplatser, bytt byxor pga köld med Thomas så han fick mina korta shorts och jag hans jeans, somnat och bränt mig ute i solen, spelat minigolf, tittat på Sunes sommar, pluggat massa matte och ja, här är vi nu! Gillar dom här uppdateringarna haha, måste få med allt jag gör ba. Nu google earthar jag och paapa min lägga i götet.
 
HALLÅ, har jag sagt det eller? Att jag fått läggan jag ville ha? Kanske jag gjort... Iallafall. 1 augusti drar jag dit och flyttar in!! Några dagar senare kommer min isländska, engelsktalande roomie och också flyttar in och förhoppnignsvis blir vi bff's haha. Och förhoppningsvis börjar jag plugga dirr om jag kommer in, annars letar jag jobb. Kan jag lika gärna göra där borta som här i Uppsala. Åh, skräckblandad förtjusning. Herregud. Ah. Ih. Eh. Jaha. Puss. Dags för matteplugg, taggga!

Tboy rocka mina shorts

 Och såhär snygg var jag på latinofesten i lördags

Sommar

Spenderat ett dygn i Elsas stuga där vi har målat staket, spelat spel hela natten, druckit rödvin, nakenbadat, rott ut med båt och bara myst. I lördags blev det askul latinofest och i söndags plugga jag matte på stranden med familjen. Idag blire bad om vädret tillåter så moln, försvinn sneela.

 

Tat

Nu är jag gaddad. IIIIH SÅ NÖJD. Enda dumma är att det är så himla svårt att se den,
ge till mig en nackspegel någon?! Eller nån som ständigt går och filmar mig bakifrån
så kan jag alltid se min fina lilla tatuering hihihii. Bild kommer upp sen babes, så länge
får ni en från chillhänget ikväll med en kinkig engångsgrill och kinkiga Lollo och Malle.

 

Jaråååå

Letar lägga eller rum i Göteborg för fullt, har några på g så hoppas satan
att jag får den jag vill ha och annars ba någon, liiite jobbigt annars hehe. 

Annarsrå? Sitter och försöker få över alla mina kontakter från gamla mobben till nya samtidigt
som jag försöker plugga lite matte samtidigt som jag försöker hitta någon intressant blogg heh,
multitasking när den inte är som bäst. Är helt färdigfixad iallafall, till och med gjort en liten matsäck!
Den ska jag ta med mig när min syster ringer för då ska jag åka till henne och släppa in några gubbar
från bredbandsbolaget. Eller damer, who knows. Några hens iallafall. Och... och.... och... efter det...
DÅ SKA JAG TATUERA MIG, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!!!! Blidde ju aldrig i Usa för tatueraren gjorde inge
snyggt. Eller gjorde inte i min stil snarare men NU SÅ. Hoppas jag. Ihhhhh. Efteråt, när jag är glad
och nöjd (förhoppningsvis) blire lek med kompisar och häng utanför Parksnäckan för att lyssna på
Abba-allsång med Nanne Grönvall. Hohohoh pensionärsvarning där men ack så mysigt! Puss!

När jag tatuera mig i Turkiet, hoppas jag inte dör idag hoho.

In the summertime

Fest hos Paulina i lördags efter en middag tillsammans med le girls. Avslutade kvällen på bj, trängandes med alla andra som skulle se De vet du. Brabra kväll! Brabra dag igår också; familjemiddag hos Kicki. Veeerldens beesta familj♥

NURÅ? Har semester. Underbar första dan på semestern; sov till 12, legat ute i solen och läst, pluggat matte och gjort en motivationsmapp när det blidde för svårt. Över 200 härliga bilder med inspiration och motivation, that oughta get me going! Ska hoppa in i duschen nu, sen hämta upp syster och dra på systerkväll med Linnéa och Lovisa. MYS!


Kicki hade gjort sjukt fint och gott igår, MMMM!!!


Glidit runt i morgonrock och bikini idag, BARA FÖR ATT DET ÄR SEMESTER AND I CAN

Älskar vår trädgård♥

RSS 2.0