Packing like a baows

Den när man måste packa och det enda man gjort so far är att ställa fram resväskan öppen och sen satt sig i sängen. My work here is done-style. Slängt i tvätt har jag också gjort men sen så fastnade jag här framför datorn när jag-ska-bara-sätta-på-musik. Well, musiken är på men ändå sitter jag kvar här och hittar på andra saker som "jag måste göra". Jaja, tids nog skjutauppeli, tids nog.

 

24 juni

Sista fotbollsträningen innan det blir en månads uppehåll. Kulkulkul träning med massa springa och tävlingar och jag gjorde mål i matchen på slutet hihi. Kulkulkul var det på jobbet också även fast det var massa städa. Vi måste städa och rensa ut allt den här veckan så bra timing att det regnade likt en mf hela dagen och väldigt skönt att inte åka till badet idag, vi har ju varit där varenda dag de senaste två veckorna. Barnen badar ju fastän det är moln och pisskallt, dom känner inte kyla...

Efter jobbet hann jag hem och laga mat och nu har jag sett andra halvlek av U21, Portugal - Sverige. Såå skönt att inte komma hem och bara behöva lägga sig dirr. Välbehövligt att landa lite. G'night!

Tog mig tiden att läsa imorse and that's what I'm gonna do now as well!
 

Midsommar

Midsommar blev otroligt lyckat, vädret till trots. Den firades ute i en villa med en grym fest uppstyrd av Paulina. Det åts sill, potatis, grillat och en underbar jordgubbstårta. Det dracks och sjöngs snapsvisor, vi plockade fina kransar, körde kubb på grannens tomt, vann på beerpong, smög iväg och nattbadade på en annan grannes tomt, körde flip the cup, hade ölhävartävling, dansade och jag och Paula snubblade in genom dörren vid 5 på morgonen och lagade mac and cheese♥ I love it!

 

23 juni

Hej kompizar. Jag dissar er inte, jag lovar, jag har bara inte tid att sitta vid datorn. Jag har liksom inte gjort det sen jag senast skrev för typ en vecka sedan men nu har jag kommit hem efter att ha tittat på bruris fotbollsmatch, tvättat håret och slagit mig ner i sängen framför datorn. Aaah så skönt♥

Vad har skett då? Ja, det vanliga typ. Jobbat, gått på stan, hängt med folk, lagat mat, spelat spel, myst hos familjen, kollat lite mer fotboll och lite sånt. Nu jobbar jag veckan ut och sen åker jag till Gotland en vecka. Ååh vad mysigt det ska bli, can't wait! Hoppas sommaren kommer bara, helst typ igår.

Utanför vår stuga på Gotland♥

Hej.

Haallå haallåååå! Första dagen på lääääääänge som jag kommer hem efter jobbet och faktiskt inte behöver åka iväg på en gång, träningen är inte förräns 19:30. Har haft fullt upp non stop typ så jag är helt slut, till och med i helgen. Jobbade i Botaniska Trädgården 16:30-23ish på Carola i fredags och Mark Knopfler i lördags. Gick hur bra som helst och var superkul men var verkligen helt slut. Återigen. Som nu. Vilket kanske märks eftersom jag svamlar. Hehhe. Ville mest bara säga hej. Så. Hej. 

Min utsikt på jobbet varje dag. Inte helt fel liksom.

Skolavslutning

Hejhejhej. Jag har inte riktigt suttit vid datorn sen jag skrev sist utan har haft fullt upp med att spela fotboll, titta på fotboll, vara sällskap på akuten, jobba och ja. Massa sånt. Idag var det skolavslutning för barnen och det firade vi med glasstårtetävling på jobbet! Smällde i mig så mycket glass att jag fortfarande har matkoma, två timmar senare... Eller så är jag i koma för att jag var orutinerad och tog av min sovmask lite halvt i sömnen någon gång under natten så jag ändå vaknade av solen kl. 5. Yeeey.. So much sun vid den tiden men när man väl ska upp, då är den borta... Bitterli, very much yes.

Kicki vid en lekpark under vår 8 km långa promenad i söndags

Sommarlov

Idag har jag gått på sommarlov. SÅ OTROLIGT SKÖNT! Vi behöver inte ens komplettera vår
B-uppsats so we're done and done. Det firade vi med buffé på uteservering i solen, så himla typiskt svenskt. Så fort det är lite sol springer alla ut and I love it. Trots att det egentligen är liite för kallt.

Ska fortsätta firandet med match ikväll, först måste jag bara återhämta mig i soffan. Heeelt slut, måste vara pollen eller åska i luften? Eller det faktum att solen väcker mig kl 05:10 och håller mig uppe....

Nu verkar solen dock passa på att hålla sig borta, har just börjat regna. Det var den sommardagen det..

En solig fotbollsträning för nån vecka sen (vi hade åkt ut så vi latar oss inte bara)

Det går fort att ställa om sig

Åh det är så svårt att ta sig ut när man väl börjat fastna hemma... Har haft en period då jag knappt varit hemma, typ alls, förutom för att vända, äta och sova, så därför har jag velat ta igen mig lite meenne... Nu är jag typ för bekväm. Allt känns jobbigt. Ta sig iväg till skolan för ett möte? NAEJ USCH. Det går ju inte för sig! Fast nu får det faktiskt gå för sig ändå för jag måste faktiskt dit saatte. Ja.

Och nu låter det som att jag inte har varit ute alls... Var ju faktiskt borta hela dagen igår, både i skolan och som kattvakt. Så det så. Jag är inte helt no lifer. Och så kanske jag ska ut ikväll. Om jag lyckas tagga till mig själv. Och Emma. Soo, we'll see 'bout that... ÅH vad flummigt inlägg det här blev.Heheh. Hejdå.

Ni får ett gammalt paintkonstverk så länge på mina systrar och jag

Screw them if they can't take a joke

1 juni och jag har spenderat dagen framför Mamma Mia medan det blåser galet och härjar ute.
Älskar den, sååå härlig!!! Så nu har jag överskottsenergi, vill ut och resa and seize the day but how?

Matchen ikväll blev inställd (</3) så blir en fotbollsträning istället ute i solen som äntligen börjar kika fram. Kan ni seriöst förstå att det är juni redan? Var i hela friden tog maj vägen? Helt ärligt? Har gått för foooort och våren har inte ens varit här innan det är sommar. För nu blir det väl sommar? Vava?

Dom här bilderna tog jag 2 juni för ett år sen. Då var jag ute på klipporna i Saltholmen i Göteborg och tog årets första dopp, hade världens godaste picknick och bara njööööt av livet, ååååh♥

RSS 2.0