Ordförenderier

Balkongdörren står på vid gavel, Bon Iver spelar, Emma har precis åkt och jag har slagit mig ner i soffan igen. Vi gjorde en stor brunch som vi avnjöt ute på balkongen i solen (japp, det var sol nån timme idag, can you believe it???) och jag är fortfarande mätt. Efter att ha tagit igen vad som hänt under sommaren började vi planera lekarna för insparken i höst och ja, en sak ledde till den andra och... Ja, vi satt helt enkelt och kollade igenom alla mötesprotokoll från det senaste året, skrev ner saker vi ska kolla djupare i, egna idéer, tips osv.. Mitt i semestern. And the worst part? Vi tycker ju det är skitkul. Och vad värre är? Vi pratar i "vi"-form hela tiden. Resten av föreningen kommer bli så trött på oss i höst men vi är astaggade höhö. Vi kommer att vara den bästa ordförande och vice ordförande!


Snoop Dogg

Nu har jag semester!!! Sååå otroligt skönt. Hade aldrig orkat jobba imorgon, är heeelt slut. Gymmade 1½ timme med syskon igår och gaah, träningsvärken är inte att leka med. Serri. Benen och magen dör. Slängde i oss lite mat efteråt och jobbade sedan på Snoop Dogg 16-23:30. I spöregnet. I kylan. I kaoset. Hann inte ens äta något, var så mycket hela tiden. Alltså. SÅ ARG PÅ VÄDRET. Sämsta tänkbara väder, verkligen vrääääkte ner hela kvällen, så synd om alla som betalat över 500 spänn för konserten... Belönade mig med en vaaarm dusch när jag kom hem, helt otroligt efterlängtat.

Idag har jag och systrar spenderat dagen hemma hos föräldrarna, ätit, spelat 500 och varit sådär övertrötta att vi garvat åt allt och inget samtidigt som vi irriterat varann så himla mycket♥

Kicki och Marilyn idag  - ganska talande för hur jag känner mig nu

I'm back. Sort of.

Är inne på min andra och sista arbetsvecka, därav den totala frånvaron här på bloggen. Har helt enkelt varit för trött när jag har kommit hem, har typ fastnat framför tv:n och inte orkat röra mig. Trött på jobbet också, trött hela tiden. Bra då att fotbollen äntligen sätter igång igen ikväll efter sommaruppehållet, behöver nog få lite energi genom att röra på mig. Saknat fotbollen!!!

Så. På vardagarna har jag jobbat och hamnat i halvkoma hemma men på helgerna har jag haft roligheter för mig. De senaste två helgerna har bestått av 25-årsfest, olympiad, Birger Jarl, ost- och vinkväll, inflyttningsfes och Flustret. BJ bestod av småglin och Flustret av konstiga oldies - vet inte vilket som var värst. Längtar tills alla nationer öppnar igen i höst... Tills dess får det bli Bryggan!
 
På Olympiaden var jag lagledare för Qatar

Me and my team

Vinnande laget USA

Powernap hos föräldrarna

Ost- och vinkväll

Inflyttningsfest

- Anna, gå ner! Du är alkoholpåverkad!

Efter utgång

Pizza och häng på Storvad

Gotland i bilder


RSS 2.0