Bättre att ha tummen ute ur röven än i den

Trots sjuka under helgen har jag hälsat på morfar, gått på bio (Kickass 2, BRA!), letat massa jobb och sett dokumentär. Zeisgeist. Riktigt intressant, lite mindfucked även om man får ta det med en nypa salt. Lyckats kurera mig iallafall oooooch efter första arbetsdan denna vecka; lyckats bli sjuk igen. MEN ÄH. Ska se lite Cougar Town och sen lägga mig tidigt, börjar först 9:30, sovmorgon!! Gick bra på jobbet minus att jag körde ner min tumme i bajs. Spelar ingen roll att jag tvättat den tusen gånger,
tror fortfarande den luktar. Jaja, airhugs på er så ni inte blir sjuka!

Lillasyster och jag på Högklint i somras. Åh, älskade Gotland.

So then I took my time, oh what a thing to have done and it was all yellow

 

Au revoir!

Hej kompiizar! Är en working lady hela veckan, nästa vecka och ja, förhoppningsvis tills jag dragar iväg till Götet. Enda negativa är att jag är så trött efter jobbet så jag pallar inte leta jobb och lägenhet hehe men snart så! Slutade tidigt idag så orkade ta mig iväg och titta på ISUNs match. Lockade mina kompizar med picknick så blev ett gäng, himlans mysigt. Käkade hemmagjord sallad och försökte komma på hejaramsor men vi kom på dom försent, dom hann förlora,  buhu. 

Imorgon ska jag orka mig till en studievägledare efter jobbet och sen möta mina görlz på fika i stan för att säga hejdå till Elsa som drar till Strasbourg och på fredag drar jag en cupidosallad efter jobbet och drar häng med mina boyz för att säga hejdå till Thomas som drar till Helsingborg. Alla dumma hejdån. Eller nääääe. Alla dumma på återseenden! NÄ NI. Om man skulle börja tänka på refrängen?
Det är ju trots allt en dag imorgon också ;) Och med den coola frasen säger jag pussnatt!

Dilan, Elsa och Louise

Ollieboy och tboy

Crayfish

Ligger heeeelt död i soffan och tittar på Barcelonas första ligamatch mot Levante. Varit på en två timmars lång fotbollsträning med ISUN idag. Var hur kul och hur jobbigt som helst, dog några gånger men gjorde ett mål!!! Jag sköt och en i andra laget råka styra in den hehehe. MEN DET RÄKNAS SOM MITT :D Snela pojkar på fotbollen iallafall!

Igår blidde det kräftskiva. Bjöds på mat, bål, lekar, snaps och en riktigt kul kväll! Bangade i sista stund på utgång, inte taggad på det egentligen så skönt skönt, vaknade pigg, obakis och taggad på fussboll och nu taggar jag för jobb imorgon! Upp 06:15 så ska lägga mig inom en timme typ haha, såååå skönt♥

 Igår

Pirate

Kickade episk piratfest igår med massa lekar, ledtrådar som ledde till skattkartor och sen skattjakt som mitt lag vann! WOOOOAH GRYMT! Inte det minsta bakis idag, taggningen på alkohol är ju inte den bästa efter förra helgen hehe. Ikväll är det kräftskiva som gäller, blir en lugn kväll där med!

Jag och mina matroser drog iväg på äventyr

Kool stund i mitt liv



Irrade runt i skogen ovanför idag på min joggingtur. Vek av från stigen och sprang mitt bland blåbärssnåren, duckade för grenar, hoppade över rötter och ja, ni fattar grejen? Det gick hur som helst hur bra som helst. Sen. Sen kom jag ut på en ÄNG, heeeeelt plan mark. Sprang bredvid en kohage så stirrade på kossorna ifall dom skulle få för sig att börja jaga mig och då. Mitt på denna plana (trodde jag) mark, DÄR ska jag ramla. Flög ner med världens mest chockade uttryck, kravlade mig direkt och garvandes upp, ifall att någon skulle se mig, stirrade mig omkring  som en paranoid och fortsatte.

Ah, en av mina elegantaste stunder.

På't igen ba

Satte klockan tidigt imorse för att dra ut och jogga. Sov asskönt men gick upp, tog på mig träningskläder, satte på kaffe och medan jag väntade på att det skulle svalna gick jag ner till min säng där min katt lagt sig. Skulle bara liksom... lägga mig bredvid. Så kommer min andra katt och då är det ju otrevligt att gå precis när hon kommer. Och sen la hon sig på mig. Och sen somnade jag. Och gick upp halv 12 till ett väääldigt avsvalnat kaffe. Hehehe. SÅ DET KAN GÅ VA men efter att ha läst igenom hela Matte C-boken ute i solen kom jag ut på min joggingtur och slog mitt personliga rekord med 30 sek woop woop!!! 5 km på 36 min, awesome för att vara jag!

Efter att ha läst igenom Matte D-boken sitter jag här nu, bitter och med vääärldens huvudvärk. För mycket sol, för lite vatten (fast nej, druckit massa), för mycket stress, koncentration och för mycket ihopbryt och storbölning är ingen bra kombo. Bläblä. Bajsmattens fel. Men men, dags att lägga sig så huvudvärken försvinner tills imorgon; då styr jag och tboy fetaste piratfesten!!!! AAAH KUL :D

Hur kan man gå upp från det här???

 Vidermatte jag trodde jag skulle varit klar med nu....

Sådär härligt fräsch tjej. Tog några minuter innan jag kunde prata igen när jag kom hem.
Stackars papi, kommer jag inflämtandes, sjunker ihop i en stol utan att kunna förklara nåt

"Some people feel the rain, others just get wet."

Fixat ihop mitt cv, betalat räkningar , pluggat matte och massa andra duktiga saker har jag hunnit med idag innan jag kämpade mig iväg och blev upphämtad av tboy för att åka runt på pirathattsjakt, laga pizza och planera vår episka piratfest som ska äga rum på fredag. Taggarååå! Och tagga för nada regn!!

Igår drog jag ut på skönaste jogginturen i skogen och cyklade sen till Nyby för att hänga hos Dilan. Asmysig kväll med seriösa diskussioner, vääärldens stormspöregn, singstar och mat. AWESOME.

Igårå, torr och oblöt

 Louise, Elsa och Dilan, torra och oblöta

 Vi, inte så torra och oblöta längre efter en tur till affären men damn happy ändå!

 Jag och tboy hade en mycket seriös planeringsdag

"Life always offers you a second chance. It's called tomorrow."

MEN TJEEEENARE. Chillar hemma och är så hiiimla glad över att vakna upp och må bra idag! Hade vääärldens bakisdag igår. Ey latch mannar. Låg i sängen fram till 19:14 då jag gick upp och käkade första målet på dan minus några rån; världens godaste hemgjorda pizza, mmm ♥ Tror inte jag legat i sängen så länge förut, förutom när jag varit sjuk eller när jag började läsa Twilight och låg i sängen heeela dan och åt choklad. Gick bara upp när jag behövde kissa och hämta bok nr två. JAJA. Ny dag, nya tag. Funtar på att dra ut och jogga innan jag ska cykla iväg på middag hos Dilan. MYS!

Hade jag kul i fredags förresten? Was it worth it? Värt och värt vet jag väl inte men kul vare. Efter en veckas jobb blidde det förfest och Bezzerwizzer hos Maja och sen Bryggan. Nu ska jag njuuuuta av dagen och av att må bra. Gör det ni med!!!! Puss!!

Elsa, Maja och Sara

 Paula och Magda

 Min attentionwhore till katt som satt sig på datorn när jag och Kicki titta på Cougar town igår

Den veckliga uppdateringen

Uppdatera efter varje helg känns väl... lagom. Typ. Har mest ba pluggat matte hela dagarna i veckan och på kvällarna/nätterna har jag dragit och kollat film eller spelat spel. Bra mix! Pluggat matte har jag väl gjort hela helgen också, suttit hela dan och skickade alldeles nyss in sista uppgiften, WOHO!!! Nu är det bara muntlig examination kvar men det är 15 augusti såå dää luuunch!

Har iofs inte bara nördat mig i helgen. I fredags körde jag, Louise och Elsa middag och förfest som Magda joinade senare och sen cykla vi in till stan och Bryggan. Himla rolig kväll!!! Träffa sköna människor ute och när bryggan stängde tog vi en sista shot och gick till bj som hade öppet en timme längre. Jag och Elsa cyklade hem efter det och jag ramlade väl in genom dörren runt 4. Tog mig upp på lördan och insåg att min mattehjälp (aka papi) skulle dra och bada med resten av familjen så va ba att hoppa in i bilen jag med och dra till Fjällnora (åh nej liksom (not)). Mysigt fast mitt huvud dödade mig så blev en hemmakväll sen när jag äntligen pluggat klart nån gång vid halv 10. JAAAJAAAJAAA. Nog tjat om plugg. Jag är jätteduktig, jag veeet. I veckan blire jobb! Skönt med cash, puss på det!

Cykelpojkarna i fredags. TOO COOL FOR SCHOOL.

 På väg hem. Det e la görvackert här va

Standard-ego-bild-i-badrummet-efter-utgång

Dagen efter. JÄÄÄÄÄÄÄÄÄKLAR VILKEN FRÄSCH BRUD!!! Mumma!

RSS 2.0