Festligt x 3

 
Mates, mina dagar har inte bara bestått av tentaplugg. I torsdags var det gasque med tequilashots och andra festligheter. Var ju sådär lagom festligt att vara på föreläsning kl 11 dagen efter och ännu festligare att möta herrarna på fotboll på kvällen. Gick ju inte asbra för mig... Hehehehehe.

Bättre gick det på lördagen! Efter att ha stått på en resemässa under dagen var det dags att fira Paulas 25-årsdag! Hitz for kidz-tema och jag var Britney Spears och det var tävlingar, allsång(/skrik) till gamla 90-talslåtar, Norrlands, offroadklättring upp till Slottet, Dr. Falafel och en otroligt sliten morgondag. Det är dock okej för det var så jäkla kul! Mindre kul att städa lägenheten sen dock hehehe, var kaooooz.
 
 

Bring it

Min vardag senaste tiden har verkligen bestått av tentaplugg och vet ni? Idag träffades vi i biblioteket kl 8 (för tidigt) och redan vid 11:30 kände vi att vi faktiskt var klara. Vi hade faktiskt koll på allt. Sååån skön känsla. Jag är klar med packningen också, håller på och fixar matlåda till imorgon, har handlat ny penna och risifrutti såå... tentan imorgon: I'm ready for ya! Hit me with your best shot!

 

Att plugga eller att inte plugga

Om exakt en vecka sitter jag och skriver min tenta. Och om exakt en vecka och sex timmar sitter jag på flyget till Paris. Eeeeeh, hur bra???? Och eeeeh, hur stressigt? Men ääh, dä löser saj!
Försöker plugga på dagarna och ha kvällarna fria, typ som i måndags. Då åkte jag till Elsa på kvällen och drack vin. Fin avslappning det där! Och idag blir det en heldag på Eko med tentaplugg med klassisar, sen insparksmöte, sen fotbollsträning och sen häng. Varvar tråkiga saker med roligt, bra ju!
 

Seriefinal: Härnevi - ISUN

Seriefinal för ISUN herr i söndags och några av oss damer åkte ut till Härnevi för att överraska och delta i vad vi hoppades skulle bli en magisk fotbollsfest. Och damn, vilken fest det var!!!
Fyra mål i andra halvlek, ISUN höll låda med en man mindre tills Härnevi också fick en utvisad och vi
i klacken stod upp sista kvarten för att det var så spännande. Och sen blev det dans. För resultatet?
ISUN vann med 3-1 och då var det sång, dans, bengaler och bara sann glädje. SÅ.JÄKLA.BRA!!!!!!!

 

Damn you wine

Drack ett glas vin igår. ETT. Ändå sov jag dåligt som om jag hade druckit massa. Efter ett glas vin. ETT GLAS I TELL YA. Så jag vaknade tidigt och nu sitter jag här och tittar på Vänner. Igen. Höhö.

Ska iväg snart och välkomna flyktingar (om det kommer några), kolla när ISUNiter går modevisning för Stadsmissionen, hänga med familjen och sen avsluta med att fira Elin. Sounds pretty good, eyyy?


Fredagsmys

Fredagsmysstämningen is on. Jag sitter i soffan, lyssnar på Yiruma, är sådär härligt mör i kroppen som man bara blir efter träning, har en ansiktsmask på mig (!!första gången nånsin förutom på någon sleepover???), jag har köpt rödvin, choklad och ska titta på Twilight. Hur underbart?
Jag ska bara få lite plugg undanstökat först och sen ska jag bara njuuuta♥ Ha en härlig fredag!

Weheartit men typ så

Föreningsmöte + middag

Föreningsmöte idag och vi avslutade kvällen med middag ute på Snerikes. Hur bra? Så bra! Fortfarande i matkoma. Bra tradition vi kommer att börja med där! Innan dess pluggade jag hemma och sen skulle jag och Emma plugga i skolan i två timmar innan mötet. Well, det slutade med att vi fastnade framför youtube hehhe. Oops. Kul hade vi iallafall! Och nu tänker jag matkoma i soffan, puss!

Matbild från weheartit för att jag inte tog en egen idag heheh

Fokuset just nu (y)

Jag gick upp tidigt imorse för att plugga. Läste några sidor och sen satte jag mig och tittade på Vänner. Efter föreläsningen åkte jag hem, satte mig på balkongen och skulle plugga. Läste några sidor och sen satte jag mig och åt Ben&Jerrys och tittade på Vänner och det är där jag befinner mig i nuläget.


 
 
 

Done, done and done

Insparken är slut, ansökningen för utbytestermin har precis blivit inskickad och snart kan jag äntligen börja vara social här igen. Snart. För först ska jag avnjuta kvällen med PSG - Malmö FF och imorgon är det förmiddagsmöte, föreläsning och sen. Vet ni? Sen har jag ingenting inplanerat!!! Sååå skönt. Behöver dock plugga inför tentan men det känns som en walk in the park att bara ha typ en sak att fokusera på (förutom föreningsgrejer och isungrejer). Så. Vi hörs mer imorgon (okej Linnéa??)!

Emma och jag på avslutningskalaset

Sunday is good day

Den otroligt sköna känslan igår när jag hade en hel dag utan något inplanerat eller några måsten. Kändes dock väldigt konstigt och blev ganska uttråkad men ändå hehhh. Drog iväg på fotbollsträning 10:30 och när jag kom hem dammsög jag hela lägenheten, torkade alla golv, la i tvätt, gjorde rent handfatet och toan, tvättade håret, diskade undan all disk, torkade alla ytor i köket, gjorde rent mikron, städade bort allt från golvet i mitt rum, försökte rädda min växt och ja, sen parkerade jag min röv i soffan och där stannade jag hela dagen i stort sett. Det är sååå skönt att inte bo i kaos längre♥


Så jag såg ut resten av dagen igår

Inspark

Terminen rivstartade verkligen igång, därför har uppdateringen varit utebliven. Jag har varvat föreläsningar med inspark varvat med möten varvat med allt som måste fixas vid sidan om insparken varvat med plugg varvat med häng med kompisar varvat med återhämtning och ja. Det här är väl resultatet. En hals som börjar göra ondare och ondare men ett sånt jäkla pepp på mer fest!

Temat för vår inspark är Barnkalas och mitt lag är Djungel-laget och åh, dom är grymma!!! Och taggade! Och duktiga! Efter förra veckans saftpong (aka beerpong), Ballongdagen med massa ballonglekar, pubrunda och till sist femkamp med utgång mjukstartar vi denna vecka med picknick idag innan jag ska iväg på föreläsning. Efter föreläsningen ska jag nollas av Personalvetarna och efter det ska jag laga middag med Majan, Linnéa och Lovisa. Fullsmäckad men ååh, sån rolig dag idag!

 

RSS 2.0