Loppis poppis + första advent

I söndags var det dags för loppis poppis! Jag hade fattat det mogna och kloka beslutet att stanna hemma kvällen innan, så när klockan ringde 07:15 var jag ändå relativt pigg och framförallt, körbar. Så. Jag hämtade upp två mindre (!!!) pigga följeslagare och så intog vi Fyrispark! Målet var att vi skulle bli av med lite grejer och ett plus var ifall vi skulle tjäna på det hela och vet ni? Det gick över förväntan - vi tjänade 300 kronor var! Pengar rullar in som det ska ba. Så vi packa ihop, nöjda och glada efter en rolig dag (haha lame mening) och jag skyndade mig ner på stan, för vad är väl en 1:a advent utan fyrverkerier på slottet? NADA! Så där stod jag med finisar och sen mös vi inne på Terassen i värmen♥

 
 

DK3

Grupparbetet är inskickat, det egna PM:et likaså. Det enda som är kvar av den här delkursen är en liten tvärgruppsredovisning imorgon och den känns som nemas problemas! Sen. Sen är kursen klaaar. Kanske inte ska firas för mycket dock då samma lärare har nästa kurs = lika intensivt perhaps?

Aja, lite smått ska det iallafall firas och det ska det göras med en casetävling på onsdag! Japp, jag är med och anordnar utbildningens första casetävling, how awesome are we? Och ja, det är inte direkt ett klassiskt firande, det kommer snarare firas när casetävlingen är över (mucho jobb) men snart så! Snart är veckan slut! Och jag insåg precis att det alltid känns som att jag säger att "Snart! Snart är den stressiga perioden över!" och så kommer det en ny lika stressig. Weell... Snart så iallafall. Sen får vi se!

Här satt Malin, Thomas och jag (och Louise) och första adventmös igår med rödvin och osttallrick!

ISUN vs Gladiatorerna

Sundsvall då? Förra fredagen åkte en karavan med tre bilar och en massa isuniter till just Sundsvall för att heja fram bästa och tuffaste Helena, vår alldeles egna lagmedlem, i Gladiatorerna! Vår läktare imponerade på dom backstage då vi skrek oss hesa och körde massa fina ramsor. Hur det gick? Det får ni se på tv och när avsnittet dyker upp hojtar jag till! Rejält kul var det iallafall! Det var till och med roligt att spendera 8 timmar i en trång bil under en och samma dag - lädersmaken i arslet till trots.

 
 

TGIHELG

Ett stycke intensiv vecka senare... Har flyttat, åkt fram och tillbaka till Sundsvall, förberett och hållt i ett eget 45 minuters föredrag, lyssnat på 11 andra föredrag, suttit kvar i skolan varje dag för att hålla på med grupparbetet, skrivit PM, tränat, haft höststämma, ätit trerätters med utgång på det, varit på CV-workshop, ätit på Basilico och nu idag har jag äntligen fått undan alla måsten. Tror jag.

Vill fira med utgång ikväll men då jag måste köra bil halv 9 imorgon bitti för att stå på loppis är jag inte sådär överdrivet sugen... Upp 7 imorgon och vara körbar? Nja, kanske bättre att stanna hemma...

 

The end of an era

Nu är hälften av mina saker nedpackade. De senaste 1½ åren är i lådor på golvet och det gör mig sorgsen. Jag har trivts så bra här och jag är så glad över att ha fått dela lägenhet med en av mina allra bästa kompisar så det blir tungt att vi inte kommer göra det längre. Jag vet att vi såklart kommer att umgås och imorgon kväll när jag är hemma igen kommer det redan att kännas mycket bättre, men. Ikväll får jag vara ledsen. Ikväll får jag sörja att den här tiden är slut. Ikväll får saker kännas tunga.

 

Tidsoptimisteli

Plugget har börjat komma ikapp mig och paniken likaså. På tisdag ska jag hålla ett 45 minuters föredrag och jag har inte ens hunnit läsa allt material jag behöver och inte heller har jag börjat på PM:et som ska in samtidigt. Det är lugnt, jag har fem dagar på mig? Nja, imorgon flyttar jag (!) och på fredag är jag i Sundsvall hela dagen och natten saatte... Men det blir bra! Och vad mer då? Har jag börjat packa? Heeeeeell no. Haha åh, tidsoptimisten. Tror verkligen fortfarande att det kommer gå snabbt när jag väl kommer igång, jag har ända tills 16 på mig imorgon när bilen, däää luuuunch!

Idag skulle jag vara effektiv men då det var kickoff med föreningen igår blev inte riktigt så fallet... Det var cykelsafari där vi cyklade runt till folk, blev bjudna på drinkar, körde beerpong och sen utgång på Snerikes där det blev lite mer dricka. Åh, var förstörd som människa när jag skulle vara i skolan kl. 10 imorse efter på tok för dålig och lite sömn. MEN KUL VARE! Men ingen effektiveli idag inte...

Har inga bilder från igår men här är jag och styrelsemedlemmar under insparken

For the world

Med anledning av den senaste veckans händelser har jag inte orkat skriva. Hur börjar man ens? Det är så mycket som måste bli sagt men det allra viktigaste är att inte låta IS lyckas med sitt mål - de ska inte få splittra oss. Vi ska stå enade, starka tillsammans. Mot terrorn men med varandra.

 

Nytta över nöje?

Just nu väljer jag bort mina nöjen och gör istället sånt jag borde. Typ som igår. Sjuk och eländig ville, ville, ville jag verkligen på pubrundan men efter att ha sminkat mig, lockat håret, dragit på mig dom fulaste rosa paljettshortsen insåg jag att that aint going to happen'. Jag kommer må piss och inte orka plugga dagen efter så jag stannade hemma, åt godis och tittade på Hart of Dixie. Och idag. Idag ville jag verkligen följa med till IKEA men insåg att jag aldrig skulle hinna plugga om jag gjorde det så istället stannade jag hemma, slösade tid på fb och pluggade sen klart på typ 20 min (hade alltså hunnit följa med om jag bara var lite effektiv istället...). Och i tisdags! Efter att ha varit i skolan 9-17:30 ville, ville, ville jag träna så jag bytte om, cyklade till träningen och insåg hur dumt det skulle vara om jag sprang runt när jag mådde som jag mådde, så istället agerade jag assisterande coach. Och åt godis.

Look at me, massa kloka beslut. På grund av det kan jag faktiskt åka iväg nu och fika med gott samvete!

Titta vad taggad och redo jag var för disco-pubrunda!!!

TGIF

Idag var en dålig dag. Så frustrerad över allt och har mest bara velat sova men jag tog mig iväg till föreläsningen och sen jag kom hem har jag kollat på Hart of Dixie, ätit mandariner och choklad. Skippade en intressant föreläsning men det behövdes verkligen och jag hoppas att jag vaknar på bättre humör imorgon. Då är det skola 8-10, grupparbete hela dagen och sen fredagsmys hos Louise. Fredag är ju trots allt fredag och fredagsmys innebär massa gott att äta med bra sällskap så det borde bli bra♥

 

Tenta + tentafest

Tentan gick bra. Får jag inte G skulle jag bli väldigt förvånad, särskilt eftersom jag knappt trodde jag skulle få G sist och så gick jag och tog hem ett VG. Det kändes ju ungefär hur megabra som helst!

Tentafesten däremot, den gick... sådär. Haha. Eller själva förfesten gick bra med jelloshots i sprutor, knytis med tapas, utklädnad, allsång, vinbål med en fryst hand i och ja, massa bra saker! Utgången däremot... VI STOD I KÖ I 2,5 TIMME. 2,5 TIMME. JAG VAR BARBENT. Fucking. Överfullt på alla nationer så det slutade med att vi hängde på Palermo men det var kul det med, vi körde lite high five-tävlingar där det ingick kullerbytta, lyft och snurr som vi fick applåder för från dom andra där!

Alice i underlandet, prisoner, white walker
jag som wildling, Jon Snow, wildling

RSS 2.0