T-day

Dagen D. The D-day. Eller T-day kanske? Dagen för tentan alltså. Och här sitter jag, bloggar, lyssnar på musik och hänger på facebook. Mådde bajs igår men efter massa vatten och nästan 10 timmars sömn är jag back on track och vet ni? Det känns faktiskt som att jag har koll på det mesta! Eller jag har koll på det som jag har pluggat in så så länge frågorna handlar om det är det nog luuuugnt. I believe.

Tentan är 14:00-18:00 och den ska firas ikväll med middag ute tillsammans med Paula och Malin för att fira Paula i efterskott hehehe. Mys! Mat i sikte och jag är så taggad redan nu! Well. Wish me luck!

 

Tentavecka

Aaah, tentaveckor. Igår var jag "bara" i skolan 7 timmar + ett möte (sen satt jag 5 timmar hemma också och pluggade) och i tisdags var jag hemifrån 10 timmar och sen slutade inte pluggdagen där utan var bara att sitta två timmar när jag kom hem också. So much att fixa men jag börjar se ljuset i tunneln!

Igår satt jag och sammanfattade klart sammanfattningen, blev klar i lagom tid till att det var läggdags så idag blir det till att gå igenom allt, diskutera och försöka nöta in (vi pluggkompizar som är kvar - 2 av 5 har blivit sjuka eeheheh). Saatte...Jag ska dricka upp mitt kaffe och sen dra till Eko och möta upp Emma och Frida. Jag unnade mig att ta lite sovmorgon idag, såå skönt efter dålig sömn! Jag har till och med hunnit kolla instagram, äta frukost framför Nyhetsmorgon och ja, se på fasen, blogga? Lyx!!

Gammal bild när man hade tid att läsa annat än kurslitteratur höhö :))))

Hello autumn

Tentapluggandet har börjat igen och vet ni? Jag har faktiskt sett fram emot det. Lite. Inte själva pluggandet, utan att hänga med klassisar i biblioteket, få lite ordning och reda på allt plugg, dricka massa kaffe, red bull och köpa lite "färska" bullar. Mysigt sätt att spendera kalla höstdagar på!

Ett annat mysigt sätt att spendera hösten på är att göra goda soppor med vitlöksbröd och krypa upp i sängen för att se Hart of Dixie med en skål naturgodis. Eller att sitta på möten och planera roliga event. Eller att köra fotbollsträning ute i friska luften och i mörkret. Eller att kolla på Champions League (me atm (halvlek just nu)). Typ allt det jag gjort de senaste dagarna. Hur mysigt som helst!

 
 
 
 

"Jag ska bara ta en öl"

Jaha. Det här med "en öl". Det gick ju inge vidare i lördags. Eller jag köpte bara en öl. Sen att jag blev bjuden på typ 4 öl, 3 shots och whiskey i fickplunta är en annan femma. Saatte... Istället för en chill kväll där jag kom hem runt 22 så snubblade jag in genom dörren runt 04:30. Om det var värt det? OJA. Så kul! Jag, Elin, Leo och Thomas var dom tappra som var kvar på slutet och v-dala där vi körde massa fuldans á la Dirty Dancing-hopp osv.. Riktigt lyckad kväll och det var värt trots att jag inte orkade plugga dagen efter hehehh. Powernapade med katter och spelade wii med syskon istället♥

Elin, Linn, Jakob och Vartan på puben

Effektiv bakisdag

Har äääntligen slagit mig ner. Hela dagen har jag pluggat, städat lägenheten, tvättat x2, åkt och tränat, duschat x2, handlat och nu är lasagnen inne i ugnen och jag ska varva ner lite. Jag var ju trots allt ute igår (vilket man inte kan tro med tanke på min dag idag va? Effektiveli höhö). Igår var det Värmlands med Louise och Mikaela och det var så länge sen jag träffade dom så var supermysigt!

Nu ska jag titta till mina nytvättade converse (hoppas dom höll i tvätten!), vila mina stackars små fötter i soffan, äta, kolla Vänner och sen åka ner på stan igen för lite pubhäng med härliga människor!

 

Lägenhetsjakt i Uppsala = KUL.

Jag får spunkryck. Måste hitta lägenhet inom en månad, helst ett förstahandskontrakt så jag kan ha mina möbler där och hyra ut ifall jag åker bort i vår men nu har jag tydligen kastats ur UppsalaHem-kön igen SÅ DET ÄR JU GANSKA KÖRT ATT FÅ ETT FÖRSTAHANDSKONTRAKT DÅ. Kul. Verkligen. Bajsbajsbajs. Enda chansen nu är nationer MEN FÅR JU ALDRIG NÅT SVAR ÅÅÅÅÅÅH FÅR SPUNKRYCK. Så irriterad och less idag. KLART JAG INTE LOGGAR IN OCH LETAR BOENDE NÄR JAG HAR BOENDE, DUMMA KÖSYSTEM UPPSALAHEM, DET ÄR JU NU JAG BEHÖVER.
 
Min lägga i götlaaaaaborg

ISUN-galan

I lördags var det ISUN-galan och vilken gala det blev!!! Över 60 pers gick på den rosa matten och fyllde långborden ute i Bergsbrunna och njöt av våra fina toastmasters underhållning, den goda middagen, alla fina tal, alla episka uppträdanden och den spännande prisutdelningen innan vi kickade igång dansgolvet och festen med konfetti (som tog seriöst 2-3 timmar att städa bort..... damn you guldstjärnor....). Jag kom hem kl. 07:00 (japp, sa ju att guldstjärnorna tog lång tid att städa...) men det var det värt, sån lyckad kväll! Bilder kommer när vår fotograf (!) är klar men här är en preview!

 

Nollegasque + ISUN-gala

Nollegasquen gick av stapeln igår. Vi presenterade vinnarna och mitt bästa djungel-lag vann!
Det var en perfekt avslutning på en perfekt inspark med bästa insparksgruppen och härligaste nollorna. Jag fick även improvisera nomineringen inför typ 180 pers eftersom jag inte hittade lappen men det gick ju bra ändå, sa rätt lag och allt! Sen dansade vi tills musiken blev för dålig och då drog vi.

Idag laddar jag om, ikväll är det nämligen dags för ISUN-galan! Jag har bunkrat upp med Vänner i soffan så nu är jag redo att dra till lokalen om någon timme och fixa iordning allt. Ska bli så kul!!!!!

 

Back to reality

Kom hem runt 02 inatt efter en perfekt vecka med för lite sömn. Direkt när jag vaknade kastades jag tillbaka till verkligheten med alla som drar i en, krav och alla måsten och redan vid 12 hade jag huvudvärk (vilket mycket väl kan bero på att min näsa och bihålor är lika täppta som en kork typ). Har tagit igen nu iallafall, mailat runt, sökt spons, tvättat och packat upp. Holy moly vad jag är effektiv! Ska äta något, packa upp det sista och sen åka och inhandla alkohol inför ISUN-galan i helgen.

 

Paris

Paris. Behöver jag säga mer, egentligen? Troligtvis inte men jag vill prova att formulera mig, försöka få ner den här magiska veckan. Hur det har varit att bo med två av ens bästa vänner på ungefär 9 kvadratmeter, högst upp på 9:e våningen i en gammal, fin byggnad. Hur vi har kokat kaffe varje morgon, lånat varandras kläder tills vi knappt kan skilja dom åt och pratat om vad vi vill göra under dagen. Hur vi har strosat runt på alla charmiga gator, tittat upp på de fina byggnaderna där de franska balkongerna överöss med blommor och växter. Jag vill beskriva vilket lugn vi har haft, att vi verkligen inte haft några måsten utan bara har gjort det vi känner för och vi alla har känt för samma sak. Jag vill att ni ska se framför er de små stånden som sträcker sig längs med Seine, där gamla vykort och kartor från 20-talet blandas med vackra målningar. Jag vill att ni ska kunna höra alla samtal vi haft, hur vi har öppnat oss, frågat, planerat, velat veta, lyssnat. Men mest av allt vill jag nästan att ni ska uppleva känslorna, våra skratt när vi har varit för trötta, vår frihet, glädje och lyckorus. Känslan att dricka rödvin varje dag, äta ost, uteserveringar, mysa runt matbordet och äta pesto, pasta, fetaost och äpple och känslan av att gå arm i arm med sina finaste vänner och bara le. Men ja. Behöver jag ens säga det?


 
 

RSS 2.0