That escalated quickly

Hand in my C-uppsats I said. I will have time after I said. Eeh. Weell, that didn't happen'. Det som hände däremot var att jag fick praktik (!!!!!!!). På bästa företaget!!! En kommunikationsbyrå med hållbarhetsinriktning, alltså att dom bara hjälper företag som vill kommunicera hållbarhet och som faktiskt lever upp till det. Åh bästa. MEN. Praktiken är i Stockholm och det här innebär att jag oftast går jag upp 05:45 (idag en halvtimme tidigare) och kommer hem 18:30 och går och lägger mig vid 21:30 saatte... Har inte överdrivet med tid. SEN. Utöver det har jag två distanskurser som tydligen var lite mer än vad jag trodde heheheh. OCH tre fullsmockade helger på raken. Så. Jag kikar in när jag hinner eller när jag bara vill ändå sötisar, don't loose hope hehe♥ I sann Arnold-anda: I'll be back.

Utsikten på väg hem från praktiken. Stockholm är rätt vackert ändå!

Årsresumé 2016 del I

Det senaste året har gått så otroligt snabbt. Jag har varit i Brasilien och skrivit C-uppsats - det är det liksom, känns som att 2016 bara har varit typ ett halvår? Har gjort vääldigt mycket dock och jag har känt vääldigt mycket. Jag har varit så glad och hög på livet men jag har också mått riktigt piss.
Jag har fattat stora beslut och lämnat personer som betydit så mycket för mig men det känns ändå bra att gå vidare. Det här är året då jag kommer komma ut i arbetslivet (förhoppningsvis, gah) och göra andra lite större ändringar. Säger hon kryptiskt och skriver inte mer om det... Nä men jag tror att det här året kommer jag att vara stabilare, gladare och det kommer bli ett utvecklande och spännande år! 
 
 
JANUARI
I januari skrev jag min sista svenska tenta på ett tag, fixade klart mina uppgifter som Vice Ordförande i Uppsala Medievetare, skaffade visum, vaccinerade mig, ordnade boende och sa hejdå till alla. Hatar när man är inställd på att åka men det är nån vecka kvar så man är bara i ett mellanting. Tydligen var jag i ett sånt mellanting att jag typ inte har några bilder men här sa folk hejdå till Brasilianeli aka mig.


FEBRUARI:
Den 3:e februari lämnade jag kall svensk vinter och landade 21h senare i Rio de Janeiro! Det var varmt, det var karneval och det var häärligt! Efter fem dagar åkte vi neråt i brasse och till Porto Alegre där det blidde skola, massa nya kompisar, häng på altanen och fest! Sån bra första tid, så glad på livet!


 
 


 
 
MARS:
I mars började skolan på riktigt och på helgerna passade vi på att åka på massa utflykter. Jag badade i floder gömda i skogen, mitt ute i ingenstans, vi åkte ett gäng på en spontanresa till Gramado där det blev världens festhelg, vi var på chokladfabrik, jag vande mig vid att äta frukost ute på altanen, vi svalkade oss och sov under palmerna i skolan på rasterna, åt god lunch, sightseeingade i Porto Alegre och bara hade så jäkla kul!
 
 
 


 

2017

Nio dagar in i 2017 och det har ändå hänt en del. Firade in det nya året på mina 24 kvadrat med nio härliga pers, massa mat, spel och snapsvisor och det var första gången på länge som jag inte vaknade superbakis in i det nya året. Så. Skönt. Särskilt med tanke på att jag spenderade hela dagen med att skriva C-uppsats hos Emma och sen komma hem runt halv tio till en allieboy och en helstädad lägenhet, så underbart!! Inte lika underbart att gå upp kl 06:15 dagen efter dock och åka till Emma igen för att spendera 25 timmar med att enbart plugga förutom två korta matpauser. Satt alltså i 25 timmar på en stol i köket, klunkandes Red Bull och köttade C-uppsats. No sleep, no chill - enbart effektivt arbete. Haha sååå sjukt men perfektionisterna hann klart och skickade in 1½ timme innan deadline. Alltså va. Nu är det bara opponering  på fredag, revidering och sen är det förhoppningvis klaart!!!

Dagarna efteråt har bestått av tokchill framför Vänner, dejtnight som började fint med rödvin och slutade med öl- och cidersvepartävling (som jag vann!!!!!!!), IKEA, tjejkväll med drinkar som slutade med ihopslagning av gäng och ölsvepning där också (som blev oavgjort) och idag ska jag äntligen fixa iordning saker. Ska tvätta om två timmar, städa läggan och packa upp allt från IKEA (så taggad!!!!), fixa opponeringen, laga mat och bara få lite ordning och struktur. Älskar såna här dagar hihi♥
 
Här får ni lite mobilbilder från det nya året, enjoy ladies and gents!

 

RSS 2.0