Höstmys

Ljusen är tända, det luktar popcorn och mysmusiken är på. Malin och Paula har precis gått och jag har tagit av min bh och gosat ner mig i soffan under en filt. Direkt efter mitt utbildningsmöte, som vi hade på en pub där vi drack öl och bollade idéer om framtida projekt, så åkte jag och mötte upp Malin på Willys. Vi köpte ingredienser till pizza som vi slängde ihop. Fetaost, tomat, pesto - så gott!!!

Sen, eftersom min trognaste bloggläsare Linnéa bjöd på bdaypartey i lördags måste jag självklart skriva om den!♥ Eller okej, om maten. Eller nej, hela festen! Det fanns en stor kylhink med öl och cider, silvriga stora ballonger med siffrorna 23, massa chips och sen maten... Maten. Fetaoströra, hummus, några slags betor med chévreost, sallad, pajer och så mycket gott! Ville aldrig bli mätt, blev så ledsen när jag blev det </3 Men det var sååå mysigt, superhärligt sällskap och glada människor!

Har inga bilder från i lördags så här har ni mitt fina utskott nu ikväll!

tbt

Hallå kan vi köra en throwback tuesday eller? OKEJ! Passar ju perfekt eftersom jag spenderat kvällen med att kolla igenom min hårdisk med massa gamla grejer, aaah. Så njut. Njut, kära vänner.
Njut av den tiden då jag var en bättre bloggare och gjorde kollage åt er, försökte ta bort bakgrunden i Paint på mina outfitbilder och bara tog allmänt artistiska bilder♥ Njut av den tiden då jag satt in massa dikter på fina bilder och la upp på bilddagboken. Njut av alla bilder från för tidig och för mycket fylla, från sjukt roliga och galna nätter från den tiden då jag körde. Och förstås, njut av alla fula(!!!) bilder.


 
Kan vi låta bli att uppmärksamma vilken oordning och olika storlek alla bilder är i (gamla bloggeli hade inte approvat)? Kan vi istället uppmärksamma att det här på långa vägar inte ens är dom farliga bilderna haha? Finns tusen stycken som är tusen gånger värre, alla dom här är liksom städade och okej ändå. Och när vi ändå uppmärksammar saker, kan vi då uppmärksamma vilken total babe jag är på sista bilden eller??? Alltså kolla dom ögonen, Tyra Banks hade varit så stolt över mig (hur mina ögon ser ut och vilken total babe jag är på den näst sista bilden kan vi också uppmärksamma)!! Den kvällen satt vi förövrigt på bryggorna i stadsparken tills det ljusnade nån gång där vid 5, den där härliga, underbara sommarnatten och pratade med nytt och gammalt folk. En sån där löjligt bra sommarkväll!

Sleep gone wrong

Ni vet när man råkar powernapa lite för länge och man vaknar upp, sjukt förvirrad, helt tung i huvudet och kan inte komma ur dvalan? Weell, så har det varit för mig hela dagen bara för att jag råkade somna om imorse och vaknade 20 min innan jag skulle träffa min grupp hehehe » abrupt vaknande » ville fortsätta sova » min hjärna hann inte vakna till  = varit såååå övertrött hela dagen!

Tack och lov är min grupp bäst och vi satt och flummade och mest bara gjorde konstiga ljud mot slutet av dagen när vi hade lessnat för mycket på vår kommunikationsplan vi höll på med. Att hålla i ett utskottsmöte efteråt gick ju också asbra hehehehe men tack och lov är även mitt utskott bäst! Sen, att fotograferas med styrelsen och sitta på styrelsemöte i en timme är ju också sjukt bra när man är övertrött men tack och lov är styrelsen också världens bästa och härligaste. Shit vad jag bara omger mig av härliga människor som ger energi, hur bra som helst ju? Nu har jag dock ingeeen energi!
Har lagat mat, typ ätit upp allt så jag nästan inte har nån matlåda till imorgon och slötittat på Vänner men orkar inte ens det längre så börjar faktiskt bli dags att sova denna arla timme. Såååå skööönt♥

Här är dom, de flesta från styrelsen!
Helt fräckt har jag snott bilden från uppsala_medievetare på instagram hehe, FÖLJ
*smygreklam*

Le Bokklub

För en vecka sedan hade jag och mina medsystrar vårt första bokklubbsmöte, en bokklubb som snart utvecklades till Le Bokklub (b:et fick inte plats på skylten, därför fick hela klubben få en fransk touch). Det vi gjorde var att äta pizza och bestämma in nästa dejt där vi skulle välja bok - vilket blev idag. Medan det regnade ute satte jag mig på Café Bokrullen, köpte kaffe och började läsa en av böckerna som fanns där medan jag inväntade mina försenade kompizar, så mys! När dom dykt upp och vi kaosat ner det tysta cafét valde vi tillslut (genom omröstning och sen via lottdragning pga oavgjort resultat heheh, didn't count on that) Peter Pan som vår första bok. Så taggad, ska bli så mysigt!!

Efter vårt lilla möte cyklade jag glatt hem, svängde förbi Willys, köpte fika och städade sen läggan, tände ljus och satt på mysmusik. Sånt måste man göra när man ska få finbesök á la Dilan och Louise! Dom kom med en inflyttningsblomma, vi myste ihop oss i soffan, drack te, klappade Dilans hår hela kvällen och pratade om allt och inget - precis som det ska vara. Nu ska jag äta upp resten av kakorna♥

Le Bokklub's första möte
HUR OBEHAGLIGA MÄNNISKOR? Vi fick till känslan vi var ute efter iallafall!


För såhär såg det ut på typ alla bilder heheh

Hemtenta

De senaste 48 timmarna har jag spenderat hälften av dom med att enbart plugga. Läsa, skriva, läsa, skriva och freaka out lite där emellan. Jag har hängt hos Emma från tidiga morgnar, fått lunch serverat av hennes bfriend, varit superhyper due to för mycket energidricka och när vi ÄNTLIGEN skickade in våra hemtentor 10 min innan deadline hoppade vi runt lite till "I just had sex" (oklart val, Emma önskade den som firnings-låt) och gick sen på promenad för att köpa godis. Så glada som vi var efter det här, hur jäkla mycket kommer vi inte fira då efter att ha skickat in vår C-uppsats? My, my.

Var i sånt flow när jag kom hem att jag, utan några förhoppningar egentligen, provade att skruva i glödlampan igen OCH VET NI? Den funkar!!!!!!!!! Alltså jag tror inte ni förstår hur skööönt det är att kunna sitta i en upplyst lägga, åååh♥ Firade med att äta lite mat och mycket godis framför Vänner och sen ta itu med klädhögen i soffan. Seriöst, den var så stor att det lätt kunde ha gömt sig någon där (jag var tvungen att kolla det igår innan jag skulle sova heheh). Nu är de flesta klädpåsar uppackade; hälften är i garderoben och hälften är sorterade i olika berg på soffbordet. Förundrades och förskräcktes över mängden kläder medan jag kollade på Mumford and Sons - the road to Red Rocks och varvade med lite försök till diktskrivning. Längtar så mycket tills deras nya dokumentär kommer!!!

Lite snapchats för känslorna de senaste dagarna. Hyper för minsta lilla, bitter som få över att behöva plugga i hallen pga mörkt i läggan, hyper som få pga energidricka och sen bara nööööjd

1st

Första natten gick så himla bra!!! Var inte läskigt, sov som en stock och vaknade utan att vara förvirrad. Say what, hur ofta händer det på ett nytt ställe? Så en timme innan larmet ringde gick jag upp, åt frulle, packade upp och cyklade sen till skolan för föreläsning och pluggstuga. Hängde med A-kursarna och försökte komma ihåg vad jag lärde mig för 2 år sen. KUL ATT MAN MINNS ALLT. Not.

Svängde förbi Willys på vägen hem och storhandlade och vinglade sen hem på min överfulla cykel och lagade mat. Åh har saknat att laga mat i ett eget kök med mina egna ingredienser som jag valt själv♥
Resten av kvällen har jag spenderat med att packa upp (fått upp alla lådor!!! Nu är det bara alla 20 000 påsar med kläder kvar), försökt byta lampa i taket men den nya bara blinkade á la epilepsianfall så sitter i halvmörkret igen, avnjutit en bulle och nu är det sovdags. Kl 08:00 imorgon ska jag infinna mig i skolan för då kommer hemtentan ut. ÅH VAD KUL JAG KOMMER HA DET. Not. Kanske, jag vet inte.

Ett av de få ställena i läggan som typ är färdigt yeeey!!!

Inflyttad √

Med ljusslingor som enda belysning sitter jag i min nybäddade säng och lyssnar på musik, omgiven av flyttkartonger och stora ikea-påsar. I min lägenhet. Oh yes hihiih. Är så megatrött men ändå så glad mitt i allt! Den är så fin och jag längtar efter att packa upp allt imorgon♥ Var mitt i uppackningen nu ikväll (var tvungen att packa upp två flyttkartonger för att hitta osthyveln så mitt utsvultna jag kunde äta nåt) när jag råkade slå till taklampan och den slocknade. Och jag fick inte igång den. Så nu har jag ljusslingor som sällskap och imorgon, i sällskap av solen, ska jag packa upp resten (och köpa ny glödlampa hehe (och köpa nåt mer än mackor)). Blir nog hur bra som helst det hära!!! 

 

Bdaygaaals

Medan det stormade utomhus i torsdags satt jag med världens härligaste och firade Dilan med veggiegryta, rödvin och chokladtårta. Som alltid med dom här skrattade jag så jag grät, hade samtal om allt från kiss till mansplaining till högläsning av dikter och när klockan slog tolv sjöng vi in Dilans födelsedag med Taylor Swift. Sån underbar kväll! Tackade och bockade för mig vid 01:30, gick ut till cykeln, höll på att blåsa bort, gick upp till Louises lägga igen och sov på soffan. Så obekvämt att jag blev tacksam när klockan ringde 07:30 och Louise serverade jättefin frukost innan jag cyklade iväg till skolan för att presentera mitt och Emmas ämne till C-uppsatsen. Gick superbra så åkte hem och sov!

Fortsatte med firandestilen senare på kvällen då det var förfest hos Paula som ledde till utgång som istället ledde till Palermo då födelsedagsbarnet hade glömt plånkan hehe. Var sjukt kul ändå och jag cyklade glatt hem med min burgare i cykelkorgen framåt 4. Lika glatt vaknade jag inte men det är okej.

Har inga bilder från Paulas bday så istället får ni overload på lite halvtaskiga mobilbilder från Dilans.

 
 
 

Flytt

IMORGON FLYTTAR JAG!!! Så taggad!!!!!!!! Jag ska äntligen få bo i ordning bland mina grejer igen♥ Jag och papi åker och hämtar släpkärran på eftermiddagen så har tid att packa klart imorgon, tack och lov. Har liksom suttit och kollat Zara Larsson-uppträdanden på youtube senaste timmen istället för att packa hehehhe. Men hon är så cool så det är okej! Och som sagt, halva morgondagen.

Har även passat på att låta bli att packa genom att utklassa Kicki på Yatzy

RSS 2.0