Autumn

Det här är nog inte helt okej att erkänna men... jag har längtat lite sådär i smyg efter hösten.
Måste nog vara första gången någonsin för mig och åh, det känns så bra att den är här! Trots iskalla vindar är jag glad, då får jag bara en anledning att borra ner mig ännu mer i min stora halsduk. Längtar till filmkvällarna, baksöndagar, färgerna ute, träna, spelkvällar, krypa upp i soffan med ett glas rödvin och en bra bok, kängor och stickade tröjor, spendera kvällarna på fik, drömma och planera, utgång i höstmörkret och en känsla av att det snart är jul. Bara drygt tre månader kvar!!

Så hur har jag spenderat denna iskalla men fina höstdag? Genom att plugga iförd turkiska färgglada sockor och en tokmysig stickad tröja, laga mat, planera hur jag ska fixa i mitt rum och slutligen trotsa kylan med min underbara halsduk, fingervantar och träningsväskan uppslängd på cykeln för att köra ett Intensivjympapass. Nu är jag nyduschad och sådär härligt mör i kroppen! Ska läsa lite mer tills jag blir för trött och däckar sådär skönt som man bara gör efter träning, puss på er göllisar 
/ övertaggad tjej (at last, yeeey)

 
 

Reccegasque

Lite halvt spontanade en reccegasque igår, tog över en kompis biljett och efter att ha sprungit runt på stan och försökt fixa smycken, skor och kuvertväska kunde jag äntligen slappna av (så gott det gick i högklackat...) med trerätters, nytt sällskap, dryck, tal och sång. Avslutade kvällen med kebab för att sedan cykla hem mitt i natten, barbent och i en alltför tunn kavaj utan tröja. HALLÅ KALLT JU.

Imorse vaknade jag upp med dimma utanför fönstret och ett sånt himla bra humör. Åh så skönt♥ Drack kaffe, tog på mysiga höstkläder (kjol men aa hehehh, halsduken och höstskorna var på!) och cyklade ner på stan och Snärkes där jag och los sis + extra sistros åt lördagsbrunch. ÅH SÅ GOTT, dregglar bara jag tänker på det!!! Åh, supermysig dag iallafall! Oklart hur kvällen ska spenderas men planer är på g, blir nog bra det! Fotboll hos Oliwen först iallafall, sen får vi se!

Gruppbilden är sååå obekväm haha, vi frågade en rar gubbe om hjälp.
Den när han sätter sig ner på knä och försöker hålla mobilen rätt och vi står där och posar
och gör vårt bästa för att inte skratta av obekvämlighet. Åh lilla lilla gullegubben då!

Pubrunda

Pubrunda igår och vi petade sista nationen för att käka på Max haha... Blev en ganska lugn runda, så pass lugn att jag gick upp vid 10 och ska sätta mig och läsa lite nu inför föreläsningen klockan 3. Sköönt att börja så sent idag! Direkt efter den ska jag hem till Kicki, hjälpa henne att ta med katterna till veterinären för vaccination, dra och träna och sen avnjuuuta Champions League ikväll♥

Le class!
Ser ut som en rejält obekväm minion (ingen jäkla geting) med Emmas superlånga arm på mig
 

How you doin'?

Inte för att vara den... men ni är rätt dåliga på att kommentera. Säger den bästa uppdatererskan någonsin... Börjar må bättre nu iallafall, febern igår var ey latch men den har gått ner nu och förhoppningsvis fortsätter den med det. Vill ha mycket energi inför utgången imorgon! Grillning och musikquiz är planerat innan vi drar till Norrlands, taggat! Något annat taggande är min lillebrors fotbollsmatch jag ska åka iväg till nu, kul ju, inte varit på match på länge. Wish him luck!!!

Jag och broder är totalt oretarderade i Turkiet för några år sen

mmmmmm

Igår var mysigaste dagen på länge. Drack kaffe, åt banan och drog till Friskis&Svettis för ett Intervallflex-pass 10:30 med mina systrar. Var pissjobbigt men ack så skönt! Nån timme och ganska mycket kaos efter det parkerade jag och sistrarna oss äntligen i Kickis soffa med världens godaste frukost framför oss och Frozen på tv:n. Dagen fortsatte myspys och kaos. Bakade nyttiga mellanmålsbullar, några med soltorkade tomater i, några med torkad frukt i och så några med tranbär i. Var mjöl pretty much everywhere i köket men lyckade blev dom!! Blev övertalad att avsluta söndagen med att följa med Oliwen och Thomas på bio, Let's be cops. Helt okej komedi ba.

I lördags var jag konstant hungrig förresten och gaah, vilken bra matdag det var! Köpte först cupidosallad med Oliwen och Thomas och kollade på nån film, sen fyllde vi på med lite godis och ett stycke Dilan, yeey! Efter ytterligare nån timme drog vi och köpte sällskapsspel och sushi, mmmm! Kvällen spenderades spelandes med även Leo, Obbe och Vartan som tillskott. Skön helg ju!

Omg look at that frulle!!!
Avocado, stekta och kokta ägg och toast med soltorkade tomater, fetaost och basilika i

A week from there

För en vecka sedan började jag skolan. Då satt jag nervös och försökte hitta rätt kläder och sminka mig så bra som möjligt. Nu orkar jag inte ens tvätta håret och duscha inför skolan haha. Visserligen är jag sjuk saatte... Ja, jag kände för att bli sjuk igår. Jag och två andra också tydligen ur min superbra grupp. Vi har dragit slutsatsen att det kanske inte är världens bästa grej att hetsdricka otroligt äckligt vin ur samma sugrör och hink som 30 andra pers, WEELL WHAT DO YOU KNOW? Med facit på hand känns det inte sådär superkonstigt men det var kul så det var värt det iallafall! Vinbrännboll i fredags alltså med utgång på Smålands, ÖG och sen avsluta kvällen på Max, mm! Skulle gärna fortsätta i festandets anda, vi har planerat in middag tillsammans idag mellan föreläsningen och beerpongen, ska till skolan and take it from there. Kanske håller min ipren tillräckligt bra för lite mer festande och annars hamnar jag framför EM-kval, helt okej det med.


Jag och två av mina gruppisar på Smålands toalett
 

RSS 2.0