Flytt

Om nån timme flyttar jag till Paula. Kanske borde fixa iordning lite för just nu är det så pass kaos i mitt rum att man inte ens kommer fram till sängen utan att hoppa över alla väskor/högar med kläder/stolar. Saatte... Självklart sitter jag här då istället för att göra det jag borde göra hehe. Ahmagad, nu kommer min broder flytthjälpen hem, gotta get started heheheh, PEACE!

Paula, Malin, Amanda och jag på midsommar. KRIG att få med alla på samma instabild

Lite Gotland

 

Gotland

Imorgon drar jag till Gotland med Paula och Malin i en vecka, SKA BLI SÅ KUL! Vi ska bo i familjens stuga och ta oss runt med cykel så imorgon åker jag och köper en cykel innan vi åker. Heheeh. Heh. Är typ färdigpackad och tar nu en välförtjänt paus innan jag tvingar hit Thomas och Oliwen. Är trött som ett arsle, drog iväg till 69:an efter festen igår och tittade på England - Italien som kickade igång 00:00. Tre timmar senare kröp jag ner i sängen med mysiga lilla Marilyn, sååå skönt. 
 
Trötteli-men-måste-ändå-ta-en-selfie

30

30 år som gifta och det firade mina föräldrar med en liten fest. Var helt slut efter att ha hjälpt till och organiserat två dagar non stop men ack så bra det blev! Så underbart att hänga la familia igen♥ 30 gäster, allsång, tipspromenad, flera tal (bland annat från alla oss barn), mat, historier, skratt, Kajsa sjungandes och spelandes på För kärlekens skull, mat, mat, mat, mat och så lite mat senare var festen över och aah, lyckat blev det! Mami och papi var supernöjda = vi är nöjda!


Förrätterna

 Huvudrätterna

Ack, sicken vacker sorti

Avslutade Göteborg med båttur, smoothie på en varm brygga, promenad, filmkväll och sen lämnade jag Götet stapplandes fram, genomsvettig, med min otympliga och megatunga packning. Allt rullade på och efter att ha suttit igårkväll bland myggen och tittat på ISUNs fotbollsmatch vaknade jag upp nu imorse hemma med en katt i min säng och träningsvärk i armarna och axlarna efter all packning. Ätit frukost, läst tidningen och gosat med katter♥ Aaah, it feels good to be home! 

Den här synen vaknade jag upp till imorse hihi.

Eller nej okej, egentligen vaknade jag av att hon gick runt på
mitt skrivbord och prasslade med påsar men hur gulligt låter det liksom?

Allt är för bra nu

Jag har nyss kommit in i lägenheten igen efter att ha ätit sushi i en park här vid mig tillsammans med Britta och legat i eftermiddagssolen och lyssnat på Håkan. Behövdes en liten paus efter att ha flyttstädat hela lägenheten idag, nästan klar, wiiie!!! De senaste dagarna har både vädret och Göteborg levererat. Jag och Brittz gick till Delsjön igår där vi låg på gräset och solade, åt jordgubbar, kex med brieost och badade. Hur bra dag som helst när man är lite småbakis. Ja även när man inte är småbakis. Och ja. Lördagen. Den var bara helt perfekt. Åt godaste picknicken bland folkfesten i Kungsparken tillsammans med alla andra som också skulle på Håkan. Vi drack vin, öl och bara hade det så sjuukt jäkla gött innan vi drog till Ullevi som ja. Ah. Bara aah. Hög jäkla nivå!
Perfekta dagar, verkligen ett himlans bra avslut på Göteborg!

Vi var värsta pantertanterna med våra sugrör (som öh, inte riktigt syns på bilden...)

 GAAAAAH

Det är så jag säger det

Att tillsammans med 69 000 främmande människor stå och sjunga med i de låtar man drömt om, de låtar man har dansat till, och de man gråtit med. Att se den perfekta junidagen gå över till en varm sommarnatt tillsammans med alla dessa främmande människor. Att i närmare 3 timmar sjunga med i varenda låt, dansa tills fötterna gör ont och skrika tills man blir hes. Att se en överväldigad Håkan Hellström försöka ta in och förstå publikhavet. Att se honom falla ner på knä av tacksamhet. Att se, medan mörkret sänker sig över Ullevi, tusentals och åter tusentals ljus från mobiler lysa upp läktarna medan 69 000 människor sjunger tillsammans . Det. Det är magiskt.

 

Du är snart där

Sista seminarieuppgiften blev färdigskriven 00:18 inatt och den har nu blivit inskickad (måste ju läsa igenom vad fasen jag skrivit efter att ha fått sova på saken och jag säga det funka, mocket bra, mocket bra!). Nu är håret tvättat, det är soligt ute, jag lyssnar på en taggande fotbollslista och om två timmar ska jag och Britta träffas för att leta upp ett systembolag. HÅKAN IKVÄLL JU AHMAGAAAAAD. Blir lite häng i nån park, förfest på Trädgården och sen fucking Ullevi. AAAH.
Ni vet när man sett fram emot någonting jättelänge men det har legat så långt fram i tiden och så plötsligt kommer den dan. Ba va hände? Så är det inte nu. Skjjj. Övertaggadeli. Ih. Schh. Puss.

 

Slutseminarium

13 timmar tillsammans med min grupp senare och vi skrattade fortfarande så vi grät på vagnen hem; då är det banne mig en bra grupp! Efter en heldag i skolan med redovisningar och opponeringar satte vi oss på en uteservering, beställde in varsitt glas vin och började med vår komplettering. Vi lär ju ha nailat det som skulle kompletteras liksom. När vi lessna drog vi till Kings head där resten av klassen var och där vi satt i 4 timmar och grät av skratt i iallafall 3 av dom timmarna. Nu gör mina kinder så jäkla ont och träningsvärken i magen är ett faktum. MEN VI HADE KUL IALLAFALL. Den där när man märker att alla har jätteseriösa samtal och vi sitter och letar upp hur man säger "blöja" på teckenspråk... Då jäklar, då är det en bra nivå på samtalet! Pussnatt på er.

Tog inga bilder idag men en där jag är måttligt road funkar välle?

Snart

Jahaja små kompisar, nu är det bara typ två dagar kvar tills jag får sommarlov. Imorgon är det slutredovisning och opponering och på fredag ska jag sitta hela dan och göra min sista uppgift,
SEN SÅ. Vi förberedde oss idag, jag och min grupp. I vanlig ordning skrattade vi så att vi grät flera gånger, aaah such a good group! Blir nog en bra dag imorgon! Så länge vi inte dör av skratt...

Det här är vår grupp och så avslutar vi vår powerpoint. SÅ HIMLANS VACKERT JU.
 

Idyll

Gårdagen spenderades på Saltholmens klippor med picknick, årets första dopp och solning på de varma stenarna. Hur underbart som helst och vi börjar verkligen bli experter på picknick!
Idag är det plugg, träning och lite häng med Brittz däremellan, får se vad vi hittar på. Pusspusspuss.

 
 

Gotland

Den där känslan att längta efter en plats. Den känns verkligen. Jag längtar efter lugnet, efter friheten. Jag längtar efter den energin. Att gå ut 10 meter och sätta sig vid kanten bland gräs, blommor och stenar flera gånger varje kväll bara för att titta på vågorna. Ut och jogga på varma och stilla landsvägar varje morgon och avsluta med ett iskallt och uppfriskande dopp i havet. Åh jag längtar efter att gå ner och lägga mig på de solstekta stenarna och läsa, ta mig fram genom algerna för att hitta det bästa stället att gå i och bada, att göra ringar på vattenytan i misslyckade försök till att kasta macka. Jag längtar efter att äta middag utomhus i kvällssolen och sen avsluta med fika och te i köket medan man ser solen gå ner i havet, lika vackert varenda kväll. Åh vad jag förstår varför morfar älskade den ön, den platsen, den stugan, varför det var så viktigt för honom att komma dit en sista gång. Precis som varje sommar hittills i mitt liv kommer jag alltid vilja komma tillbaka.
Det, kära ni, är svårslaget.

 
 
 
 
 

Men pass på allt det där, bara se på mig nu

Gjorde det bästa av dagen och drog ut på en joggingtur, följt av långsnack med lillasyster medan jag handla och laga mat och sen avnjöts lite godis framför fotboll. Dock har jag sååå ont i huvet just nu; att jogga i sol som sen byts ut mot ett tryckande åskväder har aldrig varit bästa kombon. Inte ens ipren eller massvis med vatten hjälper, god damn it åska. MEN det är okej, börjar lätta nu yeey!

Vill hellre jogga på Gotland, bästa joggstället iiiiiiiiiiiiiih

Crazy cat lady

 

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAH. Hahahahahhahahahhahaaha. Vänta..... Hahahahaha. Åh.♥
 

Weeell, what do you know

Vaknade på helt fel sida idag, gråtandes till och med. Well isn't that all smack me in the face and call me Gretzel fantastic? Varit så otaggad på allt och inget de senaste dagarna, börjar gå upp för mig att jag har bott här i en termin och ba jaha? Is this it? Typ. Näää otroligt oklara känslor men har fullspäckat schema fram tills jag flyttar hem i stort sett så blir nog asbra det häraa plus att en sommar i Uppsala kommer sitta reeejält fint! Otroligt oklart inlägg också haha, avslutar med en gullig katt.
BARA FÖR ATT GÖRA DET HELA ÄNNU MER OKLART LIKSOM, varför vara logisk liksom???

 

Andra lång

Timbuktu var himlans megabra, picknicken likaså och resten av kvällen spenderades hos Marja där hon, Elin och Julia spela gitarr och sjöng medan jag och Britta satt avundsjuka och hänförda. Riktigt mysigt! Så pass mysigt att vi bestämde oss för att träffas dagen efter och göra andra lång! Sagt och gjort, andra långdagen och vi trängde oss fram mellan allt folk (sjukt mycket), lyssnade på alla utomhus-dj's, satt på gatan och drack öl, kissade i parkeringshus, åt tre små rätter på indisk restaurang, drack lite bubbel i en lekpark, blev störda och roade av lite för fulla och konstiga människor som vi sen sprang ifrån, hängde på massa barer, drog till nån härlig reggaeklubb vid Stigbergstorget och satt och stirrade på människor. Nothing creepy 'bout that hehh...

Picknicken i fredags. GOOOOOOOOOOTTTTTTTTT

Timbuk

Andra lång

RSS 2.0