If you're going to San Francisco, be sure to wear flowers in your hair

Åh känner mig lagom dum som inte uppat på pisslänge men verkligen inte hunnit/orkat. Lämnade bästaste San Francisco idag, åh vad jag gillar den stan! Så sjukt färgglad och knäpp stad, man kan verkligen inte åka en kort busstur utan att tusen konstiga händer, I LOVE IT.

Efter 15 timmars resande är vi nu i Georgetown, Washington DC. Verkar sjukt gulligt här! Ska turista och se alla saker man bör se, gå i alla söta antikaffärer, dricka vin på uteserveringar och bara ta igen oss lite. Det har varit ganska intensivt men grymt i SF. Varit i Yosemite nationalpark som var så vacker att man inte visste var man skulle ta vägen, gått runt och facinerats av Alcatraz, haft födelsedagspicknick med baguette, brie, vin och jordgubbar, dansat fulaste dansen med mustach för att undvika jobbiga lammkött ute på klubb, hängt på bio (The great Gatsby. SE DEN. SÅ BRA), sett transor bråka, fått en shemale i en bil som säger "Get in hoes", träffat så sjukt skumma och härliga människor, hängt bland alla människor i park under San Franciscos motsvarighet till valborg och aldrig velat åka därifrån.

En av alla kvällar på hostlet, sånt stört bra hostel!!

San Francisco

På ett hostel i San Francisco ska vi nu försmäkta i 8 dar. Grymt bra kommer det bli tror jag, bara gårkvällen med lite spontanfestande på hostlet blev sjukt kul! Preparty och dom delar ut gratis drinkar så körde på med Flip the cup (farligt, farligt men kul kul). Tog det dock lugnt, har vegas för nära i minnet. Snacka med massa sköna och asskumma människor, me gusta. Ikväll är det vilo- och tjockisdag, annars försöker vi bli av med sockerberoendet (har försökt i två dagar och tar redan en paus haha).

Hängde i the Golden Gate-park idag. Soligt men blåste iskalla vindar så efter vi käkat vår lunch skyndade vi oss in till Japanese Tea Garden där buskarna skyddade mot vinden och sen kollade vi konst. Kulturella brudar, japp japp. Imorgon blire till att tvätta och jaaa, sen får vi se vad det blir!

Förresten kom min och ett av barnens teckning på jobbet med i Kalle Anka. HUR COOLA ÄR INTE VI?

Highway 1

Kompizar, jag lever och mår bra men är trött som ett as så orkar ju inte skriva här nu egentligen but it's been to long since </3 Ligger på ett hotell i San José, tagit oss från LA på highway 1 de senaste dagarna. Såå otroligt vackert överallt, dör och dregglar lite nonstop åt all natur. Höga gröna berg med topparna indränkta i moln till höger och klippiga stup med höga vågor blandat med turkost vatten och vita stränder till vänster. Ah, så bortskämd med motorvägar just nu.

Imorgon drar vi till San Francisco för att hänga där i 9 dar, skönt med samma ställe ett längre tag.
Vi har börjat inse att tiden går liiite för fort här, resan, ta inte slut!!! STANNA KVAR FÖR BÖVELEN!!

Har det jättebra som ni ser....hehehehe....

Vegas, baby!

Alltså. Vilken jävla dag. När man är så bakis att man knappt kan röra sig utan att behöva spy, då vill man verkligen spendera dagen med att checka ut från det fina hotellet i Las Vegas och sitta med en påse i knät i en bil i 7 timmar, minus den timmen då jag knäade framför toaletten på IHOP medan Louise och Paula käka och servitörerna knackade på och trodde jag hade dött.

Hade jag kul då? I DUNNO, obviously leverera vegas. Är en timme från Grand Canyon nu, lollo och palle kikar solnedgången där medan jag tagit världens mest välbehövlig dusch och sakta återhämtar mig på hotellet med Mumford and sons. Har äntligen lyckats få i mig mat! Inte att rekommendera att bara ha ätit två tuggor macka och en tugga äpple på hela dan fram till kl 6. BTW, nämnde jag att min spypåse börja läcka i bilen på mina knän och min byxdress? PREEECIIIIS vad man behöver när man mår skit hahaha. Ååhh chaisse bitte... Drar tillbaka till las vegas imorgon eftersom det är sån lång körning. Då blir det bannemej lugnt och kvällen ska spenderas med att se en show! Dan efter drar vi tillbaka till LA, tar typ 5 timmar. Och ja, sen börjar vi röra oss uppåt mot San Francisco!

Vid hollywoodskylten i LA i brist på vegasbilder

RSS 2.0