Långhelg

Långhelg och vi ett gäng skulle åka till en stooor farm vid gränsen till Uruguay med massa sjöar, fyrhjulingar och vattenskidor men det gick inte i sista stund så i brist på annat och pga dåligt väder har vi istället kört lite fest och lite dagsutflykter, typ till en gammal järnväg med finaste utsikten och till Torres för lite ballongfestival och strandhäng på kvällen. Ätit crepes utomhus och tittat på thunderstorm också, samt lagat (misslyckad pizza), sett GoT (!!!finally) och lite sånt. Bra helg ändå ju!

 

 

TGIF

Älskar att mina helger börjar redan på torsdagar 15:30 och slutar på tisdagar 14:00. Hur skönt med mer lediga dagar än skoldagar liksom? Gör det till och med värt att när jag väl har skola är jag där minst 8 timmar (11 timmar en dag (y)). Så. Helg redan nu och idag har jag legat ute på altanen här och smält i 33° sol och efter 2 timmars powernap (hehheheheh råka) är det snart dags för lite barhäng.

Imorgon har ägaren av Casa do Campus bjudit in oss alla till hans casa för churrasco så 09:00 (kommer bli runt 10 snarare, brazilians...) hoppar vi allihopa in i två stora bilar för kött, dryck och häng. Kommer nog bli pretty sweet det där och så en utgång på kvällen på det! Blir nog en bra lördag!

Folket från Casa do Campus

Det är inte synd om mig

Wifi:et, vädret och alla beslut ger mig huvudvärk. Okej, att få huvudvärk för att jag måste bestämma om jag vill åka till Amazonas och Buenos Aires nu under terminen eller i juli är kanske inget som är legit att klaga på... Och att det är åska i luften men det faktum att jag fortfarande kan glida runt i linne och jeans kanske tar bort min rätt att klaga där också? Bara the struggle med wifi:et som är rimligt att klaga på då och egentligen, onödig sak att klaga på också kanske? Så. Hej. Allt är bra istället. Internet funkar tillräckligt bra för att lyssna på musik nu, jag svettas inte ihjäl utomhus och jag har massa roliga resor att planera. Not bad, huh? Så nu ska jag ta mig i kragen och dra till skolan, tchau!

This chill life♥

My bday weekend

Tjugo pers i röda soffor och pallar ihopträngda runt ett litet bord överbelamrat med tapas och drinkar. Så bra var fredagskvällen och den avslutades efter 01 någon gång när jag insåg att folk var för trötta för att dra ut. Bara att tagga till inför morgondagen liksom. Så. Under lördagen var jag beredd på att behöva försöka tagga igång folk, skulle bara spana få hjälp med att spana efter en ny mobil. På vägen tillbaka till Casa do Campus skulle vi hämta upp Bianca och hjälpa henne med hennes dator (eller ja, jag skulle titta på) så vi drog till hennes byggnad, gick in genom nån dörr och BAM.
Där stod alla i partyhattar, kastade ballonger och skrek. Blev såå chockad, trodde att dom eventuellt fixat nån tårta eller nåt att äta på Casa men förväntade mig verkligen inte en festlokal full med folk!

Så. Överraskningsfest med churrasco (grillning), massa champagne och caipirinhas, dans och bara en asbra kväll med alla underbara människor här! Kröp till sängs nån gång runt 06:40 efter att solen börjat gå upp. Var ju allt annat än pigg när klockan ringde 08:30 för bungeejump så blev inte alltför besviken när regnet stod ivägen för att åka och hoppa (japp, det var planerna för min födelsedag -
hade varit ganska episkt ändå). Istället spenderade jag dagen chillandes, ätandes och bara hängde, sååå skönt och oväntat bra dag! Drog ut och käkade mexikanskt på kvällen med mina favoriter, blev tvingad att ta en tequilashot och fick sen huvudet skakat i 10 sek, hade ett band med Son Jarocho som sjöng grattis och hamnade sen i världens matkoma. Var så underbart att åka hem och lägga sig efter en sjukt härlig födelsedagshelg. Blev ju ganska bra ändå, nästan 12000 km hemifrån liksom♥
 
 
 
 

Update

Oi meninos! Mitt wifi funkade inte i en vecka - trodde jag. Visade sig bara att lösenordet var fel heheheh. Och ja, sen har livet kommit lite i mellan men nu är jag här! Nytränad, nyduschad och nyäten (japp, jag har trotsat min envisa förkylning och invigt gymmet). Beställt ny mobil har jag också gjort så om en vecka är jag inte längre lika frustrerad varje gång jag måste använda min mobil (den blev förstörd förra helgen ute hehehehe, not sure how hehhe så har haft min reservmobil sen dess). Har varit i skolan, det har varit 24 grader och spöööregnat, det har varit 35 grader varmt (under samma dag) och ja, det har rullat på som vanligt här i Porto Alegre.Vardagarna har fått sina rutiner liksom.

Min skola när det är soligt

RSS 2.0