Olympiad

Från nån timme efter att jag slutat jobba i fredags runt 17, till 3 natten till söndan festade jag. Så såg min helg ut och daaamn, vad bra den var! Grillning, födelsedagsfest och bryggan i fredags följt av uppgång vid 8 på lördag morgon, Olympiad under hela dagen där mitt lag Nordkorea såklart vann (enligt deras medier=true), hoppa i fyrisån med kläderna på innan dusch, käk och sen förfest i stadsparken följt av utgång på bj och hemgång vid stängning. Brabrabra helg men det plus en vm-final hos oliwen igår och sen upp för att jobba 05:30 imorse resulterar i mig som halvt zombie såå.. SOVA.

Mitt lag Nordkorea med vår mäktiga ledare

To yolo or not to yolo?

Vill inte ha fötterna på golvet, så trötta är dom. Jobbat hela dan, gått runt på stan, inhandlat proviant inför helgens festligheter, gymmat och nu är jag hemma, sittandes i köket efter att ha duschat för andra gången idag. Väntar på riset ska koka klart och velar på om jag ska med på utomhusbio eller inte. TRÖTT JU och jobb imorgon meenne... YOLO. Typ. Får se. Ciao så länge!

 
 

Hallå du

Trött som ett arsle. Klarat av flytt, första veckan på jobbet, träningar, glasshäng, fotbollshäng, firande av Malin och Kim, brännboll i stekhet sol, grill, fest och ja, lite sånt därna. Har inte orkat sitta vid datorn när jag varit hemma så nu när jag väl hänger här tänkte jag bara säga hej. Så. Hej!

Död tjej

RSS 2.0