HJÄLP? :)

Okej, jag kör på tjuv-looken. Nu är enda problemet bara skorna.
Converse vs. kängor
 vs


övrigt ser jag ut så här


HALLOWEEN

God allhelgona-afton eller vad man säger! Dagen har spenderats med att halvsova till halv 3, cyklat till Gottsunda med Majan och lämnat tillbaka film, cyklat till Ica norby med majan och lånat tröja av hennes kompis och nu sitter jag här. Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska klä ut mig eller inte för ikväll.

Vi ska antagligen till Sofia och dom kommer nog vara utklädda, men sen ska dom nog iväg till Norrlands och Malin och Johan har inte kårleg, alltså funderar vi på att vara hos malin istället och försöka hitta något annat att göra, men jag vet inte. Malin, paula och johan kommer inte klä ut sig iallafall vilket blir drygt för mig om jag gör det då. Plus att jag vill kanske ha klänning ändå.. Äh! Jag kör nog på utklätt ändå. Jag ska vara tjuv isåfall hehe! Inte alltför utklätt utan precis lagom.


TJUVLYSSNAT

Med dessa hilarious konversationer lämnar jag er till att ha en god natt eller en trevlig morgon.♥


Gröna tunnelbanelinjen
Ett par ~20 sitter på sätena bredvid varandra på tunnelbanan. Tjejen har suttit och smsat ett bra tag och killen försöker lönlöst fånga hennes uppmärksamhet genom att nafsa henne i örat, leka med hennes hår och smeka henne på halsen. Till slut lägger han huvudet på hennes axel och suckar. Han borrar in ansiktet i hennes kofta och rör kärleksfullt huvudet fram och tillbaka. Tjejen tittar irriterat upp från mobilen.
Tjejen: Vad fan gör du? Sitter du och torkar av snor på min kofta?


På spårvagn, Göteborg
Ett gäng killar ~15 sitter och försöker trycka ner varandra, och en av killarna säger saker som "men du e' en sån jävla fitta, du pallar fan inget". Efter några sådana uttryck reagerar en kvinna ~30.
Kvinnan: Vadå, gillar ni inte tjejer eller?!
Kille 1: Ööh…
Kvinna: Ja, tycker ni fitta är något dåligt kanske?
Killen: Ööh… nee?
Kvinna: Nähä, så varför kallar ni varandra fitta som något dåligt då?
Killen: Ööh…
Kvinna: Det är ju som om jag skulle sitta här och kalla er för jävla… jävla mandeltårta!


Linje 3, Jönköping
Två tjejer sitter och pratar på en buss. Den ena verkar jobba på Mc Donalds.
Tjej 1: Ja, och så hade han lämnat skräpet efter sig, och på servetten hade han skrivit sitt namn och telefonnummer!
Tjej 2: Vadå, var han snygg då?
Tjej 1: Nä, han var typ liten, men jag skickade ett SMS…
Tjej 2: Va! Vad skrev du då?
Tjej 1: "Släng skiten efter dig nästa gång du är på Mc Donalds, din jävel…"


Hornsgatan, Södermalm
En kvinna i ~50 står vid ett övergångsställe och äter en banan. En äldre rätt tjock man närmar sig henne bakifrån. Plötsligt, från ingenstans, vrålar han i hennes ena öra.
Mannen: DON'T EAT BANANAS! YOU'LL GET FAT!
Kvinnan hoppar till, vänder sig om och bara stirrar på mannen, men säger inget utan skyndar sig över gatan. Strax därefter smyger sig mannen närmare en kvinna med en cigarett i handen…


Linje 114, Jönköping
Två tjejer ~15 sitter på en buss och dricker öl. Efter ett tag börjar de sluddra och fnissa åt allt. Ännu lite senare:
Tjej 1 (skriker förskräckt): FAN, VI HAR BLIVIT BLÅSTA. DETTA ÄR JU BARA 3,5:OR!
Tjej 2 (besviket): Men jag som var så full


Tunnelbanan, Stockholm
Tjej 1 ~25: Om man bara någon gång skulle ta med en helt främmande kille hem och ha sex mitt på dagen.
Tjej 2 ~25: Ja, det skulle vara häftigt!
Kille ~22 (från sätet bakom): Hej! Markus.

Stockholm
Vi var ute och gick på stan idag, och hörde en kille prata med sin kompis i telefon:
 ..sedan går du ner mot vattnet. Har du inte sett oss vid det laget så fortsätter du ut på kajen och ner i vattnet och dränker dig, för då är du kass


Ica, Linköping
En tjej ~25 går in på Ica och har sitt barn, iklädd en rosa mössa, i en sittvagn. En äldre dam kommer fram och lutar sig mot barnet.
Damen: Nämen gud, vilken söt liten flicka!
Tjejen: Tack, men det är en pojke.
Damen (tittar upp och fnyser lite): Men varför har han då en rosa mössa?
Tjejen (svarar trött): För att han är bög.


Tunnelbana, Stockholm
Kille 1 ~19: Min tjej säger att jag är egoistisk… i sängen.
Kille 2 ~19: Va?
Kille 1: Typ att jag inte bryr mig om ifall hon får orgasm.
Kille 2 skrattar så han gråter.
Kille 1: Vad?
Kille 2: Tjejer kan inte få orgasm!


Apotek Hjorten, Lund
En tant ~70 går omkring med en rullator och råkar välta ner en massa flaskor. En man ~45 hjälper henne och låter henne sedan gå före i kön.
Tanten: Ja, jag ska bara ha tandkrämen.
Mannen: Ja, men gå du före.
Tanten (till kassörskan): Ja, sen skulle jag ha något som man har under armarna.
Kassörskan går iväg för att visa.
Mannen (tyst för sig själv): Jaha, du skulle ju bara ha den, kärringjävel.


Stora torget, Falun
Tjej 1: Vad tänker du på?
Tjej 2: Jo, du vet, det finns ju en sådan här sjukdom, där man får hår över hela kroppen.
Tjej 1: Aa?
Tjej 2: Om man fick ett barn med den sjukdomen…
Tjej 1 tittar frågande tjej 2.
Tjej 2: …tror du man skulle få döpa det till Chewbacca då?


4:an buss, Sundsvall
2 fyllon sitter längst bak i bussen när den enas telefon ringer.
Fyllo 1: Ja, hallå! Vem är du? Anders?! Näe du måste ha ringt fel!
Han fortsätter säga att personen på andra sidan ringt fel och lägger till slut på.
Fyllo 2: Men du känner väl Anders?
Fyllo 1: Ja, men jag orkade inte prata med honom.


Sjukhuset, Landskrona
Ett äldre par ~80 sitter i väntrummet på sjukhuset. Tanten sitter med ett papper, troligtvis en utskrift från ett test, i handen.
Tanten: Sex kvinna… Sex kvinna?! Vad står det? S-E-X kvinna?
Det blir tyst en liten stund. Båda läser återigen på lappen.
Farbrorn: De tycker kanske att du är en sexig kvinna?


Café Linné, Uppsala
Tjej ~20 och kille ~25 sitter och fikar. Killen går iväg för att hämta mer kaffe, och en kort stund senare ringer mobilen han lämnade kvar på bordet. Tjejen tar tveksamt upp den när de andra gästerna börjar undra vem som inte svarar. Hon ser fundersamt på numret innan hon svarar.
Tjejen: Peters mobil. Hallå? (lyssnar) Han kommer snart tillbaka. Vem är det? (kort tystnad, sen irriterat) Hör du inte att det ÄR jag? Du ska inte ens ha det här numret. (kort tystnad igen) Men mamma, sluta snoka! Ring honom aldrig igen, han kommer när som helst.
Tjejen slår igen mobilen och hinner precis lägga tillbaka den, och låtsas som att ingenting har hänt, när killen kommer runt hörnet med två koppar kaffe.


JAG BLÅSER I DIN MUN FÖR DU VET DU MÅSTE VAKNA NU

En kille från min gamla skola har slagit mitt Bouncing balls rekord.... Jag hade rekordet på hans lista, alltså var han tvungen att informera mig när han väl slog det. Kuken. Försökte slå det som jag lovat honom och på tredje försöket kom jag på tredje platsen, men fortfarande inte tillräckligt för att slå hans poäng, morr :o

Att spela Bouncing balls påminner så mycket om i somras haha. Alla jobbade eller var bortresta, så om dagarna då jag inte låg ute och solade satt jag mestadels vid datorn och spelade, lyssnade på musik och pratade med keela haha. Jag var väldigt produktiv nu i somras... Lyssnar iallafall på låtarna jag lyssnade på då, mys.

Simon Norrsveden
- Ok baby det är dags att vi ska vinna allt
- Stockholmssången

Laleh
- November
- Call on me
- Hide away

Sister Hazel
- Your winter

Joshua Radin
- Only you
- Today

Damien Rice
- Cannonball
- Amie
- 9 crimes

Band of horses
- Marry song
- The funeral

Lars Winnerbäck
- Hjärter dams sista sång
- Under månenJag vill ha tillbaka spotify...... Har inte funkar på typ 2 månader, morrr......... :(


FAKE?

Alltså...... Är det här klippet äkta eller inte? Någon som kan säga? Om det är äkta så är det GROOSE! Kul är det iallafall!


FIVE ACROSS THE EYES

Hur lyckas man alltid faila när man hyr skräck-film? Förra gången jag hyrde skräck var med paula och jonathan, vi såg då Boogie-man, som var sämst. Denna film, Five across the eyes, var också sämst. Jättedåliga skådespelare, jobbig filmning, som om det var nån av dom som filmade, det var väldigt ryckigt och konstiga vinklar, men ibland så blev det bra med just den filmningen, men mestadels inte.

Det var trevligt ändå, vi åt massa godis och skrattade åt den failiga filmen, sen kollade vi på youtube-klipp och även lite Eva och Adam, åh, vill se det igen. Det måste vara ett tecken liksom....?


FREDAGSMYS

Ska alldeles strax cykla till Gottsunda och möta paula för att köpa godis och hyra en skräckfilm. Mysigt! Det sköna är att vi är hemma hos mig så jag slipper gå hem från bussen sen och bli rädd. Fast nu kommer jag koppla skräckfilmen till mitt rum kanske.... Aja, får prata och hålla för öronen när det blir läskigt så går det nog bra!


Jag och Paula på Värmlands för nån helg sen. Vi ser faktiskt ut att vara lite rädda då vi trycker ihop oss haha, finns för många skumma typer ute på nationer!(Det funkar att lägga upp bilder igen, yeey!)

AWESOMENESS

Såg precis ett youtube-klipp russels kompis mazdak lagt in på facebook. Exakt hur coolt är inte det här?!Awesomeness! Förstår dock inte hur dom kan stå så stilla och inte börja skratta?

AT THE NILSSON'S RESIDENCE

Pratade precis med min storasyster Kicki, först i telefon och sen nu via Skype på Tomas dator. Vi har webcamera och det är riktigt kul att få se henne lite igen! Dock var hennes kamera sämst så hon såg mest ut som en grå klump (yeah you did ;)) men still, kul! Hon har 35 grader hos sig i Egypten just nu... Vi har 4 grader.... Åh, vill också.Henrik roar sig vid poolen. Korfu -06(Alltså va? Jag kan inte lägga upp bilder alls nu. MORRRRR!)

THROUGH THE YEARS

Anledningen till att jag inte har bloggat idag är för att jag har varit på dåligt och rastlöst humör och det ville jag bespara er, men nu är jag back on track och jag tänkte visa er lite hårfärger som jag haft under åren!Utväxt, halvt råttfärgat, halvt blont, RAWRRR
Louise, Jennifer, Sabina och jag, skolavslutningen i 7:an
(Oj vad jag kommer få ångra att jag lägger ut den här bilden.... Speciellt pga min lilla b-friend som inte längre kommer vilja vara det efter det här haha. Sucks to be him :))Röd/lila/brunt typ med lugg
Jennifer, jag och Lisa i 7:an eller 8:an. Ehm ja.... Kommentar onödig.Mörkare brunt
Jag i 1:an


Ljusbrunt
Jag i 2:anMörkbrunt och kort
Jag i början av 3:an


Jag har även haft lugg i 2:an, men nu vill inte bloggen lägga upp fler bilder, skumt... Har provat att ta bort några och lägga till nya, men det går inte. D'oh! Aja. ENJOY.♥


CRAVING

Åh, jag är sjukt sugen på godis. Eller chips. Eller kakor. Eller kladdkaka, mmm. Jag som vanligtvis inte brukar gilla kladdkaka (varför tänkte jag inte på att baka en tidigare för...?). Det gick nästan så långt att jag köpte en kladdkaka på Storken idag, men efter mycket om och men (den kostade 34 spänn; jag är telefonförsäljare, inte rik) så blev det en stooor bulle för 25. Much better. Fast den var inte så jättegod. Anyhoe!

(Här försökte jag hitta en bra bild att lägga upp och då googlar jag på godis. Hur stupido får man bli?! Lägger istället upp den här länken. Skulle inte ens banga på det här godiset.)
http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6015551.ab
Undrar hur dom smakar.....?

Gabbi ska ha tenta-fest på Värmlands imorgon och undrade om jag ville med. Om jag är piggare då är jag nog på, för just nu är jag trööött och seeeg. Kanske får köpa godis på dagen istället och stilla mitt begär hehe? På lördag blir det iallafall chill-krök hos malin (eller enligt paula ska vi supa ner johan, men får se hur det går, kan bara önska henne lycka till!) och sen får vi se var natten leder oss!


För tillfället känner jag för att göra så här....
(Till hennes försvar måste jag säga att kameran lägger på 5 kilo (öh, blir typ en extra katt..), vinkeln är osmickrande (.....fast det var den mest smickrande bilden på henne) och hon är trött! Då får man vara så här!)

(Och ja, det är en leksaksmus hon har på sin mage. Vet inte ens om hon märkte att vi la dit den eller om hon bara inte orkade bry sig?)


HALLOWEEN

I helgen är det ju halloween och för er som har brist på idéer kommer nu ett inlägg med lite tips och inspiration på vad ni kan klä ut er till!

 
Kackerlacka och råtta i fälla


Heidi Klum och Seal


Föda barn och toalett

   
Fåglar (ascool den första) och dinosaurie med bur
 
 
Mina personliga favoriter: Darth Maul och Leia + Cockman


LONG TIME SINCE

Kom precis hem från stan och en fika med Martin. Hade ont i magen så kom inte iväg på föreläsningen, synd, det var ju den sista. Aja, min lärare skulle skicka mina texter till mig, då får jag se hur det gick med betyg och så.

Det var iallafall trevligt att träffa martin igen, blir så sällan eftersom han gör lumpen uppe i Boden, men nu har han höstlov. Åh, börjar få ont i magen igen och maten är snart klar. Jag är inte hungrig, jag åt en stor bulle på Storken, men ska nog inte bli några problem att få i sig ändå!


Bild från förra sommaren på candymarrrrtin


FINALLY!! :o

Äntligen är stunden här, stunden som ni alla har väntat på! Anledningen till att ni har legat sömnlösa inatt. Anledningen till att ni har suttit fastklistrade framför datorn hela dagen. Det är dags att visa min nya hårfärg, amaagad! Hehe nej, men här är lite bilder på min nya hårfärg, det kommer förhoppningsvis ljusna lite och inte se lika färgat ut när jag har tvättat det några gånger.


FÖRE


EFTER


GODERNATT

Fick precis nattligt besök av pussel som kom hit efter att ha varit på Bj. Vi har precis borstat tänderna och nu ska vi sova. Sleep tight you. ♥

TIPS!

Ett awesome tips till alla som gillar fotboll:
Min brorsa Henrik har precis köpt en toksnygg barca-tröja på en hemsida som några av hans kompisar har. På den här hemsidan kan man köpa äkta fotbollströjor från i stort sett vilket lag du vill och du får bestämma om den ska vara kortärmad, långärmad, vara en hemma-tröja eller borta-tröja och bestämma vilket nummer den ska ha. Allt det här till ett på 400 kronor, frakt ingår, hur awesome är inte det?

Om ni är intresserade, säg till så skickar jag hemsidan till er. Det är en säker sida, min brorsa hämtade sin tröja utan några som helst problem.


Henrik med sin tröja


EVERY DAY I AWAKE, AWAKE IN A DIFFERENT SHADE

Jag har glömt bort hur man shoppar. Helt seriöst, jag har inte köpt någonting på jättelänge, i stort sett inte på hela sommaren och  inte efter den heller. Jag har blivit tvungen att spara pengar då jag inte haft fast inkomst och nu känns det som om jag måste fortsätta spara, alltså kan jag inte shoppa. WTF? Alltså blev det ingen shopping för mig idag, men russel hittade ett par inne-fotbollsskor och en jacka (för 4000..?!) som jag inte hann se.

Erik joinade oss efter ett tag och vi gick för att äta på Cupido. MMMMM, gott. Dom trodde inte att dom skulle bli mätta, men helt seriöst, efter fyra tuggor var dom det. Tss, killar.....

Russel skulle iväg på möte och jag mötte upp majan och jessica vid fyra och försökte hjälpa dom att inhandla lite små-saker inför sin halloween-outfit. Dom ska vara grekiska gudar, min idé faktiskt *stolt*. Kakbegäret gjorde att vi slutade på Storken och sedan var det dags för mig att jobba, vilket inte alls gick bra, usch.

Slappat och kollat på tv med Majan ikväll. Scrubs, vänner och Fråga Olle-dokumentären. Dom fick lära sig att ragga och ha wing-mans. Sötaste snutte-bonden som var med där haha. ♥
Jag har även färgat mitt hår, *damdamdam* För tillfället är det för mörkt, curse that, jag visste ju vilken hårfärg jag ville ha, om jag bara hade tänkt efter lite noggrannare.. Aja! Förhoppningsvis ljusnar det lite och ni får se bild på det imorgon, just nu är det helt ofixat och så är även jag.


Majan och Jessica på Storken. Dräggel, jag är hungrig... (inte på dom, på cookiesarna)


DOWN-TOWN

Halloj! Ska alldeles strax åka ner på stan för att möta Russel. Han ska iväg på möte vid 4 så då hade jag tänkt tränga mig på Majan och hennes kompis Jessica, eller så ringer jag Paula som slutat sin föreläsning, we'll see. Dom får i allafall hålla mig sällskap en timme för sen klockan 5 ska jag jobba. Hoppas det går bättre idag med att sälja.

Nu har jag bara en liten sak kvar att göra innan jag tar bussen och det är att komma på om jag ska platta håret eller inte..? Hmm.... Deep thoughts såhär  på morgonkvisten.

Btw så drömde jag om megan fox. Russels prat har börjat get to me höhö (nej det var ingen lesbisk-porr-dröm, jag skulle para ihop henne med nån FYI).


Snygg tatuering på snygg tjej!

Hörs runt 10 ikväll! Ha en bra dag! ♥


GOOD NIGHT MOON

Hade tänkt försöka sova nu. Jättelänge sen som jag blev trött, alltså verkligen sova-trött. Senaste typ två månaderna har jag gott och lagt mig för att jag måste eller för att jag är seg, men nu ser jag fram emot att sova, vad skönt! För att sova är ju verkligen underbart, fattar inte vad det varit med mig senaste tiden. Skumbanant!

Så nu mina kära sötisar som vill läsa det här, hade jag tänkt borsta tänderna, ta bort sminket, skriva dagbok och sen zzzova... Wonderful!

Btw! Jag ska bara ha en föreläsning kvar, och den bör vara nu på torsdag, men jag har hört tidigare och skrivit upp i min mobil att den sista är den 5 november, alltså nästa torsdag..... Hittar inte mitt schema heller, tricky. Får göra lit research på det där alltså!


Pussnatt på dig och din katt.♥

(gammal bild från 2007-2008 nån gång)


ANASTASIA

Nostalgi. Det blev Anastasia som vi såg. Väckte lite minnen då man kan i stort sett alla repliker plus scenen då Anastasia springer efter sin farmor som är på tåget och håller i hennes hand, samtidigt som hon skriker "Farmor! Släpp mig inte!". Kommer ihåg hur jag och majan ställde upp varsin trädgårdsstol bredvid varandra på tomten, sprang på stället med utsträckt hand efter stolarna och skrek "Farmor! Släpp mig inte!" Var får man allt ifrån som barn egentligen...?


Bild från hösten -07

För er som undrar så är jag the pretty boy, kajsa är the cool boy och majan är the ugly fat mad boy. ♥


FAMILY VALUES

Shululu! Åkte iväg på informationsmöte och en kortare arbetsinvervju idag för Coop Forum Stenhagen. Kändes väldigt bra och jag hoppas verkligen att jag får det!! Men det var 200 sökande och dom behöver endast 70-90 personer, men får hålla tummarna! Dock är det först i mars som man börjar jobba då, men still! Vore massa kul.

Mötte upp paula och louise i en halvtimme och gick runt på stan innan jag begav mig till jobbet. På rasten gick jag och två nya jättetrevliga tjejer till Mc Donalds där jag fick mer pommes frittes än vad jag beställde, spanks keela! :D Jag har kommit in i en sån period då jag blir typ mätt i halsen men är fortfarande jättehungrig i magen....? Haha ja, det låter jätteskumt, men kommer in i såna perioder typ varannan månad, jättestörande för känner mig nästan ständigt hungrig då.

Jobbet gick överlag inte så bra, i allafall inte att sälja, men var ganska kul ändå. Fick lite tips och råd och lyckades få iväg en order i allafall innan stängning. Skönt. Sedan ringde jag även till min systers kompis pappa, vilket var min gamla fotbollstränare. Han skulle fundera på saken och jag kulle ringa upp imorgon igen. Hmm, ska jag avslöja vem jag är..? Ja, det ska jag nog.. Tack för hjälpen hehe!

Alltså.. Majan kom precis ner hit

Majan: Vill du kolla på film med mig och kajsa ikväll?

Anneli: Åh, okej, vilken film då?

Majan: Jag vet inte.. Men vi hade tänkt kolla i ditt rum i allafall.

Anneli: Åh, tack för att ni bjöd med mig...


Haha så ja. Blir väl film med dom om typ en halvtimme då da. Lutar mot Anastasia hehe. ♥


CATastrophic

Godermorgon sunshines! Ni vet den där nya Kavli-reklamen (inte den kassa med tanten)? Den där "Ingen morgon är den andre lik"? Så kan morgonarna vara hemma hos the nilssons resident.

Imorse kom jag upp helt fredligt för att äta frukost då nån av våra katter fångat en mus och jagat in den under vår spis. Närmaste timmen gick åt till att försöka rädda den (enligt mig) och få ut den (enligt pappa). Mitt jobb i det hela var att stå på en stol och hålla utkik medan pappa flyttade fram spisen och försökte fånga in den.

Först flydde den in i ett hörn, sen i nästa hörn, sen upp i gardinen, sen bakom kylskåpet (vilket tog en fasligt lång tid att få fram, Tomas och pappa blev tvungna att tömma kylskåpet osv), sen in i första hörnet igen och sen in i det andra ytterligare en gång.

Åhh, jag borde ha filmat. Jag fick panik att pappa skulle råka skada musen eller att nån av våra katter som kommit tillbaka för att hjälpa till (...?) skulle fånga den först.

I finalen av själva händelsen stod pappa på ena sidan bordet, musen var på andra sidan i ett hörn och där var även vår katt Gustaf och försökte fånga den. Kylen stod ivägen från ena hållet för pappa och enda vägen dit var över en soffa, vilket fick bli pappas väg för att rädda musen efter lite påtryckningar från mig. Så här lät det ungefär:

Anneli: Den är på andra sidan! Den är där! På andra sidan!! Gustaf har den! Gustaf försöker fånga den! GUSTAF FÖRSÖKER TA DEN! Rädda den pappa! SPRING! Gå över soffan! GÅ ÖVER SOFFAN!! Ta den!!! Åh, har du den?! Yeey! Släpp ut den försiktigt. Försiktigt!! Skada den inte!
Pappa: Oj......
Anneli: Vadå?!
Pappa: Jag råkade kasta den på grannhusets vägg... Men det var inget hårt kast, jag tror inte den blev skadad. Jag var tvungen att kasta den långt för att den inte skulle springa in under altanen. Men det gick nog bra, den landade mjukt..
Anneli: .......okej......... :(


Åh, jag hoppas att den klarade sig!! Stackars lilla mus...... Jobbig morgon för den säger jag bara......MMMMMMANDARIN

Godafton! Jobbet gick bra, jag fick till och med sällskap på bussen av Majan som också skulle jobba. Runt 7 så kände systemet för att lägga av, alltså kunde inte vi ringa på över 1 timme, men det fixade sig sen och jag fick iväg en order till innan slutet. När det inte funkade satt alla och pratade och körde rebusar (jag är sämst på gåtor FYI).

Tokhungrig när jag kom hem och det är jag fortfarande, fastän jag åt två portioner spagetthi och köttfärssås? Här är vi tjocka, jajemen! Vill ha mandarin.....mmmm...... Mamma köpte hem det för några dagar sen, men dom tog jag och majan slut på på nån timme.

   

Här är en mandarin-anka, en mandarin-fisk och en mandarin FYI♥

Helst seriöst.... Ge mig en mandarin...........
Åh, tyst nu Anneli.........


I'M OFF TO WORK!

I'm off to work, wish me luck! Ska bara äta lite och sen går jag till bussen om cirka en halvtimme.

Yeey, nu kom mamma och majan hem, då kan jag sno tillbaka halsduken......  :)Say hello to my little kitty...


I'M BACK

Howdy! Jag har varit kass på att skriva i helgen, har varit lite busy, men nu är jag back on track. Ikea var kul, dock köpte ingen av oss någonting. Vi åkte till Mc Donalds vid paula efteråt, vinkade lite till Hakan och tjockade oss, nice.

På väg tillbaka till paula var det en fjollkille och en fjolltjej som gick och slängde skräp två meter ifrån en papperskorg på marken. Vi pratade högt om hur omogna dom var, hoppas att dom hörde. Stan Helsing blev filmen vi såg hos paula och den var.. ja... en mycket sämre version på Scary Movie, men den hade väl sina stunder.

När jag kom hem satt jag mig vid datorn för att blogga, men då skrev Keela att det var Top model, det var jag ju tvungen att se så kutade upp :o :o (morr att London åkte ut och inte Aminat!)
Efter top model kom Russel, vi gick promenix till gottsunda och köpte chips och godis hehe, sen såg vi Barca - Zaragoza. Så snyggt spel barca har! mmmm... zlatans frisparksmål.....

Russel åkte nyss hem och jag börjar jobba om två timmar. Skulle kört lasergame idag, men inte så många som kunde, vi tar det senare i veckan istället!


Snyggt bord på ikea. Paula "vann" armbrytningen.


Inte bästa skorna för vandring på ikea, men dom funka!


IKEA

Godmorgon! Snart ska jag åka iväg till Ikea med paula och louise. Usch, var toktrött imorse, somnade runt fyra, och inte blev det lättare att gå upp när min katt kom och gosade ner sig bredvid mig. Dock började hon försöka bita mina fingrar så jag kom upp tillslut i allafall.
 

Tror inte att jag ska köpa någonting idag. Har presentkort på typ 150 kronor...? Men det är nog bäst att spara till senare tider, plus att mitt rum är ganska överfullt. Försöker få tillåtelse av min pappa att slänga lite möbler och om jag då kommer hem med någonting nytt till rummet går det nog aldrig.Mitt klädställ köpte jag sist jag var på ikea
(dom flesta skor har hamnat uppe i hallen ändå, ska flytta ner dom igen, ser snyggare ut)TTYL♥


VINTERTID

Ställ om klockorna, det är vintertid gott folk! Kommer inte ihåg vem som sa det till mig, men ett tips för att komma ihåg om man ska ställa fram eller tillbaka klockan är att tänka:
"På vintern ställer man tillbaka trädgårdsmöblerna och på sommaren ställer man fram dom igen." Voila, simple as that!

Skönt, alltså är klockan inte kvart i fyra utan kvart i tre! Men jag börjar bli trött (se på fasen, är typ aldrig sov-trött nuförtiden! :o), jag har en del att fixa innan jag kan sova och jag ska vara på Ikea klockan ett imorgon så ja.
Avslutar nog denna dag(/natt) med en bild av vad jag hade på mig idag.


Har nytvättar hår och då alltså handduks-turban i håret så ni får nöja er utan min fejja.

Kjol - Monkii

Linne - H&M säkert

Tröja - Farfars gamla


UPDATE

Zombieland var awesome! Haha det var en jätteskön film, se den! Förövrigt så lyckades vi irritera biosalongen lite genom att komma försent och få människor att resa på sig för att släppa förbi oss till mittplatserna, bara för att inse att våra platser var precis i början på kanten, alltså var det bara att be dom resa sig upp igen och släppa ut oss hehe.

Fick nattligt sällskap av pussel och dagen spenderades med det som vi gör allra bäst: ingenting alls. Vi spelade Sagan om konungens återkomst (någon som har det som man får låna? Spelet är sönder så kan inte spela klart :'( På Playstation 2!!), kollade på Sagan om konungens återkomst, byggde en koja (lol), och ja, degade bort resten av dan fram till 8 då han åkte hem och jag åkte till paula.

Jag roade mig med att ta roliga kort i paulas webcam (lägger ut om jag får skickat) och sedan såg vi Harry Potter 6 och halva UP, som förövrigt var jättesöt och sad! Måste se klart den....vår lite halvt fail koja...


provade olika "scenes" på min kamera och detta är party. Louise leker däckad.


Strand/snö. Louise solar tydligen....? Jag trodde hon var en snögubbe...


Mat!

MR AWESOME GÄSTBLOGGAR!

Trodde han ja..Svårt att skriva när man inte kommer på något.. Perhaps next time! :)


Mr Awesome, OVER AND OUT!

ZOMBIELAND

Ska iväg nu och se Zombieland på bio med paula, russel, zaid och mazdak. Vi funderade på att äta ute nånstans först men kunde inte bestämma vart och sen blev dom sugna på Mc Donalds så jag och paula joinar dom lagom till filmen istället :)BYE♥

COME AWAY WITH ME

Jag vet vad som verkligen skulle få upp mitt humör.
Att åka utomlands! Komma bort lite, få sol, bad, ta det lugnt och lite ombyte av miljö.
Lovely.
Lite utomlandsbilder från resor med familjen♥
(klicka så blir bilderna större)

KORFU -06


Systrar på paradise beach. Sola i trappan.

MALLORCA -07


Bröder spelar ping-pong-tjong-eller-vad-det-heter. Sola och bada från klippan.

GRAN CANARIA -08

Hard rock café. Jag och Majs på strand.


TURKIET -08

Frukost i Icmeler. Syskon på stranden. Lerbad. Solkräm i ansiktet för typ första gången och har ingen aning vad jag gör


Majan, jag och tomas blev upptvingade på catwalk med hemska jackor..

Syskon i vatten. Mami&papi firar 24-årsbröllopsdag. Majs på balkong. Jag och jack♥

EGYPTEN -09

Vår balkong. Igen, denna gång en schack-match. Rompaaah. Och Majan lär mamma snorkla.


Rider kamel. Syskon framför pyramid.


TEMPERAMENT

Usch, nu är jag på så där jobbigt humör igen. What up med det? Vet varför jag är det, men inte varför jag reagerar så starkt. Ska man skylla på hösten, p-piller eller stress?
Äh, jag skyller på allting. Aja.
Det här makes no sense för er.

Funderar på att lägga mig i sängen, läsa harry potter och äta glass med kolasås, det borde få upp mitt humör lite för stunden i allafall?


Gammal emo-pic hhöhö


COLOUR?

Vad tycker ni förresten att den här skjortan har för färg?
Jag och russel hade slagit vad och om ni tycker att den är grön så måste han stå och flörta med den lång-gråhåriga-hästsvans-vaktmästaren som förövrigt brukade hänga på People på helgerna och verkar gilla ungdomar....


Så kom igen! Visst är den grön?


OLD SCHOOL

Hälsade på i fyris idag, min skola där jag gick i gymnasiet. Saknar den tiden lite, det var så tryggt på nåt sätt, att inte behöva tänka längre fram än alla 300 prov efter lovet
(okej, lite underdrivet, men ni fattar?).

Innan vi åkte till skolan (ja, vi åkte buss, fastän det tar 10-15 min att gå. Vi är lata) så köpte jag, Paula och Louise lite presenter till våra gamla lärare (nördar och ass-kissers? Hell yeah!).
Emma som åker till Thailand på måndag fick en thailandsbok av oss och solkräm och Johanna som ska föda barn i november fick världens sötaste dräkt till barnet. Åh, sånt ska lätt mitt barn ha! Och antagligen Louises och Paulas också. Dom kommer bli så coola!
Dom kommer kalla oss the bear-gang......
Är inte det här det sötaste ni sett?????? åhh ♥ (boken alltså höhö)

Vi mötte sen upp Malin vid fyris och gick och överlämnade våra vackra presenter och fick massa kramar!
Johannas klass skulle kolla på Simpsons, hon frågade om vi också ville se, vilket vi självklart ville, så vi satt där med den klassen och såg. Trevlans haha :)

Hälsade på Pussel i elevrådsrummet också där dom satt och spelade gitarr.
Majan behövde mitt linne jag hade på mig så åkte hem sen och voila, nu sitter jag här och hjälper Russel fuska på en frågesport genom att googla allting. Om han vinner nåt pris får han dela det med mig tycker jag allt..

Paula och presenterna på Åhléns


THE WEEKEND

HELGEN NÄRMAR SIG.
Vad ska man hitta på då? Småsugen på att festa, frågan är bara när, var och hur?

Här är i allafall lite bilder från förra helgen, vi invigde Värmlands!


jag och paula on the dancefloor


paula, sofia och gabbi med världens jobbigaste ryss (aren't they all?)
Sa att svenska tjejer måste ha alkohol för att ha kul. Jaha. Ryssar blir inte kul även med alkohol.


öl för 20 kronor=we like♥


LOVELY HAHA

How I Met Your Mother-snack och inbjudan till singstar-kväll. Niiice (y)

pain i våra stackars små fötter. Inte det bästa att gå hem barfota i spöregn,
men kvällen var helt klart värd!


DUMBLEDORES ADVICE

JAHA..... dumbledores råd till mig var:

Indifference and neglect often do much more damage than outright dislike.

Ja, det makes väl sense. Tror jag. Är trött, orkar inte tänka och så är min engelska ju sämst (enoyd liksom...) Curse ingalill!


LOL

HAHA en annan sak som hände vid matbordet idag också:

Majan: Henrik ska åka till Marcus land på höstlovet

Kajsa: Vart ligger det?

Anneli: I Markudonien

Pappa: Nej, i Danmarkus

jag och pappa gör high-five och skrattar nöjt..


ANNOYED?

JAG ÄR PÅ JÄTTEDÅLIGT HUMÖR för tillfället, varför vet jag inte. Jag är tjej, jag får vara det for no reasons.

Min irritation växte när jag inte var säker på om irriterad på engelska stavades enoyed eller inte så söker i lexin på internet men får inte upp rätt ord och tänker
Är dom retards eller, har dom inte det ordet? tills jag råkar stöta på det och ser att det stavas annoyed. Hehe. Fail på det.

Och vad är dealen med att det inte går att ladda dom bilder som jag vill här på bloggen för?! MORR. I'm on it, och då ska ni få se lite halloween-kläder ♥

(Är det halloween nu i helgen eller nästa? Nästa va?)

Anyhoe... (vet att det stavas anyhow, men roligare på mitt sätt)

Idag vid matbordet:
Majan:
Vi har en lärare på skolan som pratar som dig mamma!
Mamma: Oh, jaså?
Majan: Ja, hon mumlar för sig själv precis som du brukar göra!

 Öh.. Tack på den eller vad säger man haha?


FÖRELÄSNING

Världens motvind på väg till föreläsningen, och jag som inte cyklar så ofta nuförtiden! Pain!
Föreläsningen gick bra iallafall, dock har jag bara fått G+ på alla uppgifter hittills... Tror man bara kan få VG men still... Inte nöjd alls, usch. Dom här två sista borde jag iaf få bättre på.

Skulle ju möta upp Louise efter föreläsningen men den slutade tidigare och då skulle jag bli tvungen att vänta i en timme ensam. Fick inte tag på Gabbi heller som jag hade tänkt vänta med. Ringde Louise och fick tillåtelse att åka hem haha, men då ringde Majan och frågade om jag ville med på självförsvargrej.

Trampade i ilfart (lol) hem bara för att upptäcka att vi inte skulle hinna dit ändå. Fail. Jag som faktiskt ville göra något vettigt idag, har man sett på maken?
Jag försökte ta kort på hur röda mina kinder var efter den snabba och kalla cyklingen, men nej.
Syntes inte. Men ni kan ju försöka föreställa er lite rödare kinder iallafall.
Pretty.


I'M OFF

NU SKA JAG snart trampa iväg till min föreläsning, hoppas majan hinner hem med cykeln bara.. Ska möta paula lite innan, gabbi lite efter och sen träffa louise en snabbis också, mys.
Och nu har jag försökt få en bild på vad jag har på migjättelänge,
men det blev bara massa fail hela tiden så en gammal hederlig spegelbild hehe?


......mmmm...... stökigt rum i bakgrunden........


DONE!

VOILA!
Nu är jag klar med mina två arbeten till min kurs senare idag, Skriftlig Framställning. Det är en 7,5 hp kurs på 50% fart, så jag har bara lektion en gång i veckan, vilket är ganska skönt.

Ena texten man skulle göra var popularisering, alltså att man skulle skriva om en vetenskaplig text så att den blir mer lättförstådd. Jag skrev om illegal skogsskövling. Visste ni att 19% av all virke som EU tar in kommer ifrån illegal skogsskövling? Sick..
Köp bara virke som är FSC-märkt hädanefter you guys! ♥

Den andra texten, den argumenterande, den började jag att skriva på, om att vi ska ha mer mångkulturella samhällen, men jag kom en halv sida och sen fastnade jag. Istället förkortade och ändrade jag min emot-dödstraff-text till 1,5 sidor. Hehe. Denna vecka är en riktig lat-och-can't-get-anything-done-vecka..
Äh, jag kommer igen nästa vecka!

Lägger upp min klädsel sen innan jag går. Nu ska jag sminka mig och duscha, nice.


GODMORGON!

Vaknade av ett sms av Louise vid halv åtta imorse, snäll som jag är skulle jag svara, men det tillät inte comviq :o För helt plötsligt hade jag ingen mottagning alls i mitt rum, say whaaat, var kom det ifrån?

Vaknade vid 12 iallafall (ganska tidigt då jag somnade vid 4) av att telefonen ringde. Drog ut första bästa plagg är min nystädade garderob, kutade upp för trappan och slängde mig över luren bara för att upptäcka att när jag svarade så väntade dom tyst 10 sekunder i andra änden för att sedan lägga på!

Man har väl aldrig hört på maken (lol), curse that!
Till råga på allt såg jag att det var ett 08-nummer, alltså med allra största säkerhet Tele2, som redan har ringt var och varannan dag. Har dom ingen skam i kroppen, något sådant skulle jag aldrig kunna göra! Hehehehheh.....


DAGENS KLÄDSEL


Så här såg jag ut idag btw:

Lila klänning - Gina Tricot
Svart cardigan - H&M herravdelningen
Halsduk - H&M för massa år sen


(dålig bild, i know)


Nej, nu ska jag nog ge mig och gå och sova!
Hittade en emot-dödsstraff-text jag skrivit tidigare som var massa bra,
den kör jag nog på! Dock är den 4 sidor, tror den vi ska skriva får vara typ 2....?
Aja, det får jag jobba på imorgon!
CIAO ♥


LÄXA

EN ARGUMENTERANDE TEXT
ska jag ha skrivit tills imorgon för min kurs Skriftlig framställning. oops.
Diskuterade med majan och kajsa vad jag kunde skriva om och funderar på att skriva något om att man ska
sluta diskriminera kvinnor med slöjor
eller skriva en text om
varför vi ska ha ett mångkulturellt samhälle.


Vilken av dessa två det blir vet jag inte, det upptäcker jag imorgon när jag börjar skriva. Om det inte går vägen kanske jag skriver om:
- homosexuella ska få adoptera
- stoppa djurförsök
- sluta använd riktig päls
- ta cykeln till jobbet

Några förslag?
Jag har ingen inspiration alls inför denna uppgift, men får kolla igenom gamla argumenterande texter. Kanske lyckas jag bli motiverad därifrån och om inte så kan jag använda en av dom
(snälla Görel, läs inte det här hehe)


LOL

Majan visar mig och kajsa att hon inte rakat benen på några dagar
Anneli: Aren't you disgusting?
Kajsa: Yeah, disgusting boy!
Majan tittar länge och tomt på kajsa och visar sedan på hennes haka
Majan: Kajsa, du har dreggel där..


you know you love them ♥


KNÄKRIG

DEN NYA SPORTEN:

Vad?
Knäkrig
Hur? Man håller sig för sina knän och försöker sparka motståndaren.
(Helst ska man vara hög på socker så att skratt försvårar det hela)
När? Närhelst tristessen tryter
Regler? The rules are there are no rules. First to surrender förlorar matchen.


Denna sport uppfanns då i mitt rum när jag helt fredligt försökte skriva dagbok. Majan och Kajsa kände för att störa mig och stod så bekvämt att dom inte orkade gå ut ur mitt rum när dom väl infunnit sig.
Istället uppfann de då den underbara sporten knäkrig.

Ska försöka ladda upp film om det går....
här ligger jag helt fredlig och oskyldig
här är dom mitt uppe i deras fight :o
ZZZÅ!

ÄNTLIGEN!
Nu har jag fixat min bloggdesign!


Dock vet jag inte hur man byter textfärg, tänkte ha svart istället för mörkröd som jag har nu, men då det inte gick tänkte jag ha vit bakgrund i inläggen istället, men what the fuck är html-koden för vit?!
Hittade ingenstans.
Mystiskt. Jädrigt mystiskt.
Om någon vet så let me know?


Anyhoe.... Vad tycks? :)


GAV UPP

ORKADE INTE MER.. Gav upp lagom till första gången Edward och Bella pratar, orkade inte se mer. Blev mer sugen på att läsa boken istället, så kanske ska ta och göra det och äta upp det godiset jag har kvar?
Men Robert Pattison har förtstört min bild av Edward, han var mycket snyggare i mina tankar innan och nu kommer jag inte ihåg hur han såg ut där... Fail.


Måste läsa ut Harry Potter 7 igen först, kommit till ungefär halva och har glömt bort att läsa, borde nog ta och göra det nu.


SURPRISE?

SURPRISE!
Det blev inget jobb idag heller hehe. Fail. Kommer igen med nya tag nästa vecka! Har istället åkt till Willys med Majan och Kajsa och köpt godis...mmmmmmm... Vi ska se Twilight med Henrik som inte sett den.

Jag såg den i veckan och jag tycker inte om filmen alls längre, böckerna är så sjukt mycket bättre. Bella förstör rollen, hon visar ingen personlighet, that sucks. Men, jag vill inte sitta i min ensamhet och äta godis så ser med dom ändå, kanske smiter ner till datorn lite då och då istället!
Kajsa, Majan, jag & Henrik härmar Top Model när dom springer från "Fashionpolis".
LOL
SO LONG!


DESIGN

EN DESIGN NÅGON? NÅGON SOM VET HUR MAN GÖR DESIGN? HJÄLP? :)

FACEBOOK

OH! JAG FICK BTW HJÄLP MED MITT FACEBOOK-PROBLEM IGÅR. TYDLIGEN VAR MAN TVUNGEN ATT GÅ IN PÅ ETT ANNAT STÄLLE OCH TA BORT ALLA TESTER MAN GJORT OSV.. SKA SE OM BILDEN FUNKAR NU SÅ DET MAKES SOME SENSE.NOPE. DET FUNKADE INTE. D'OH! NEVER MIND DÅ, MEN OM NI KÄNNER IGEN ER OCH VILL HA HJÄLP, TVEKA INTE ATT FRÅGA HEHE!


NAGELLACK

DETTA SYSSELSATTE JAG MIG MED IGÅR OCKSÅ NÄR INTERNET VAR NERE.
HAR INTE HAFT MÅLADE NAGLAR PÅ JÄTTELÅNGA SÅ DET VAR SKÖNT ATT FÅ LITE VARIATON.


jag använder Depend


åt mina naglar tycker vi såhär!


MMMMMMM....

MMMMMM......FRUKOST..........................dreggel........


HEHE

och var vänliga och ignorera att det står 2007 på anslagstavlan där bakom haha!

Jag är lat, okej? ♥


GÅRDAGENS KLÄDSELDetta var gårdagens outfit. Oerhört stilrent, don't you think?
Ignorera vampyrögonen och att mitt hår ser ut som ett troll är ni snälla.


MORNIN'

WELL HELLO! GÅRDAGEN SPENDERADES MED ETT STYCKE PUSSEL, GANSKA MÅNGA STYCKEN GODIS (som vi trampat i ilfart till gottsunda för att hinna köpa. Gick in i affären fyra minuter innan dom stängde hehe), ETT STYCKE MONSTERS INC OCH MASSA ÖVNING PÅ HANS TAL INFÖR MORGONDAGEN, VILKET HANDLADE OM HUR MAN SKA ROSTA BRÖD. VERY LOVELY.

HAN ÅKTE TILL SKOLAN PÅ MORGONEN, JAG SOMNA OM, ÅT NYSS FRUKORT OCH HAR ONT I MAGEN FÖR TILLFÄLLET. SÖKT LITE JOBB OCH HAR TAGIT EN BILD ATT HA PÅ MITT CV. HMM, HOPPAS DET FUNKAR?What say you? Kan jag ha den här bilden?


CURSE INTERNET

CURSE INTERNET IBLAND. SPECIELLT VÅRAT FÖR DET BRUKAR ALLTID SLUTA FUNKA. ALLTSÅ BLEV JAG TVUNGEN SKRIVA OM DET OERHÖRT NÖDVÄNDIGA INLÄGGET HÄR UNDER NU NÄR DET BÖRJADE FUNKA IGEN.

VAD JAG ROADE MIG MED MEDAN INTERNET LA AV? JO, JAG DUSCHADE, RAKADE BENEN OSV. DÅ EN VISS PUSSEL KOMMER PÅ BESÖK SNART. HAN SKA INTE FÅ KLAGA PÅ STUBBIGA BEN IDAG HÖHÖ.


ETT LITET SMS-UTDRAG FÖR NÅGON VECKA SEN:

(Nödvändig fakta är att jag brukar säga att russel tänder på lejon, varför minns jag inte)
Russel: Hahahah du är skön som en björn :D:D
Anneli: Oh, så du tänder på björnar nu också? Inte bara lejon? :o:o:o:o
Russel: Vadan detta? :o Jag tänder väl inte på några håriga varelser förutom dig? :o:o

HAHA OH SNAP PÅ DEN!


OCH MED DESSA SMS-CITAT LÄMNAR JAG ER, O ÄDLA SJÄLAR, TILL ATT HA EN TREVLIG KVÄLL! I KNOW I WILL ♥


ADDICTED

OKEJ... JAG KAN INTE SLUTA BLOGGA HAHA, MEN DET ÄR KUL JU! DOCK SKRIVER JAG BARA WHATEVER COMES IN MY MIND OCH OM DET BLIR BRA ÄR EN ANNAN FEMMA. MÅSTE JU ÄNDÅ SKRAPA IHOP LITE INLÄGG SÅ MIN BLOGG INTE ÄR SÅ TOM.

EN ANNAN SAK SOM ÄR TOM FÖR TILLFÄLLET (jag har börjat skriva "för tillfället" jätteofta! Addicted to that too?), APROPÅ TOMHET, ÄR MIN MAGE. JAG BRUKAR ALLTID ÄTA NÄR JAG ÄT UTTRÅKAD MEN IDAG HAR JAG HELT GLÖMT BORT DET DÅ JAG BARA SUTTIT VID DATORN.

ÄTER MYCKET, OFTA OCH ONYTTIGT OCH NU SENASTE ÅRET HAR JAG I STORT SETT SLUTAT BRY MIG OCH SLUTAT FÖRSÖKA ÖVERTALA MIG SJÄLV ATT TRÄNA DÅ JAG VET ATT DET ALDRIG KOMMER ATT HÄNDA (självinsikt? hell yeah!). SKULLE VÄL MÅ BÄTTRE AV ATT TRÄNA LITE MEN JA. PALLA. HEHE.

NU ÄR IALLAFALL MATEN SNART KLAR! ....MMMMMMMM.....MAT.............DREGGEL.....
(stavas dreggel med e eller ä btw :o?)så här mätt är jag inte för tillfället :o


OH, jag kom på en sak. Jag är addicted till mat också haha. Min rubrik har så många levels! Blogg, "för tillfället" och mat! Genialiskt, helt enkelt genialiskt......... Lol


UPPSÄGNINGAR PÅ PAPIS JOBB

HMM... PAPI KOM PRECIS HEM OCH SA ATT JAG FICK HJÄLPA HONOM ATT SKRIVA ETT CV. TYDLIGEN SKA DOM STÄNGA NER HANS FÖRETAG OCH FLYTTA TYP ALLT TILL TYSKLAND. CURSE TYSKLAND. MAMMA OCH PAPPA HADE VARIT BEREDDA PÅ DET IALLAFALL, MEN STILL. KÄNNS LITE LÄSKIGT. TÄNK OM HAN INTE HITTAR ETT NYTT JOBB? VI HAR JU INTE VÄRLDENS BÄSTA EKONOMI JUST NU DÅ VI HAR REST MYCKET OCH HÄLSAT PÅ KICKI DE SENASTE ÅREN. TUR ATT VI BESTÄMDE OSS FÖR ATT BARA MAMI OCH PAPI SKA ÅKA OCH HÄLSA PÅ KICKI I DOMINIKANSKA REPUBLIKEN IÅR IALLAFALL. LITE BILLIGARE SÅ.


JAG VAR VERKLIGEN INTE BEREDD PÅ DET HÄR, MEN DET KOMMER NOG GÅ BRA FÖR PAPPA ATT HITTA ETT NYTT JOBB OCH VI TJEJER I FAMILJEN FÅR HJÄLPA HONOM ATT SKRIVA SITT CV
(killarna i familjen är bra på matte och problemlösning, vi tjejer är bra på att skriva).

syskon ♥mami och papi ♥WHAT UP MED FACEBOOK?

MORRR PÅ FACEBOOK JUST NU. WHAT UP MED ATT DET LÄGGS TILL HÄNDELSER SOM JAG INTE HAR GODKÄNT ELLER HAR TAGIT NÅGOT TEST I.

JAG LOGGAR ALLTSÅ IN PÅ FACEBOOK, TÄNKER "WOW, 10 NYA HÄNDELSER!", TRYCKER OCH SER ATT DET BARA ÄR EN MASSA TESTER JAG INTE GER ETT BAJS OM.
HÄNGER NI MED?(här tänkte jag ladda upp en bild för att make some sense men blogg.se vill inte heller work for me... Curse that)


MIN ÄLSKADE FAMILJ

ETT SAMTALSÄMNE SOM KOM UPP IGÅR NÄR VI ÅT MIDDAG TILLSAMMANS
(HELA FAMILJEN MINUS KICKI, INTE OFTA ALLA ÄTER VID MATBORDET. OFTAST LOCKAR TV:N OCH DATORN MER..) VAR FRÅGAN VAD GRANNARNA TYCKER OM OSS. DET HELA BÖRJADE NÄR JAG SA ATT JAG VILLE HA EN KATTUNGE TILL, VILKET PAPI PROMPT SA NEJ TILL, DÅ VI REDAN HAR TRE KATTER OCH ALLA GRANNAR UPPSKATTAR KONSTIGT NOG INTE DETTA HEHE..

MIN FAMILJ BESTÅR AV EN MAMI, EN PAPI, EN STORASYSTER KRISTINA (KICKI) SOM ÄR RESELEDARE I EGYPTEN FÖR TILLFÄLLET, EN STOREBROR TOMAS, ETT MELLANBARN I FORM AV MIG, ETT TVILLINGPAR VARS NAMN ÄR MARIANNE (MAJAN) OCH HENRIK OCH SEN DÅ 3 STYCKEN KATTER.


I LOVE IT, MAN KAN INTE HA EN BÄTTRE FAMILJ ♥
MEN RISKEN FINNS ATT VI VAR/ÄR LITE HÖGLJUDDA. ANYHOE....MAJAN VÄCKTE MIG X ANTAL GÅNGER IMORSE DÅ HON ROTADE IGENOM MIN GARDEROB. PALLRADE MIG UPP PRECIS INNAN HON SKULLE IVÄG, HON HADE TVÅ MINUTER PÅ SIG ATT SPRINGA TILL BUSSEN OCH JAG ROPADE
"RUUUN! RUN LIKE THE WIND!!!!"
EFTER HENNE NERFÖR GATAN. ATT HON BÖRJADE SKRATTA FÖRENKLADE NOG INTE HENNES SPRINGNING.

JA. SÅ FRÅGAN KVARSTÅR.. VAD TYCKER GRANNARNA OM VÅR FAMILJ EGENTLIGEN.........


PAIN PÅ MIG

FÖRRESTEN. VAD JOBBIG JAG ÄR.. HAR HELT KOMMIT UR MIN JOBB-BALANS FÖR TILLFÄLLET.

JOBBAR DELTID PÅ SECURIA SPÄRRSERVICE, TELEMARKETING (ETT FINARE ORD FÖR TELEFONFÖRSÄLJARE) OCH DET ÄR GANSKA NICE NÄR DET GÅR BRA OCH DET GICK BRA SIST JAG JOBBADE MEN JA...
ONT I HUVUDET IGÅR LEDDE TILL ATT JAG STANNADE HEMMA OCH IDAG STANNAR JAG OCKSÅ HEMMA PLUS ATT DET INTE BLEV NÅGON PRÖVODAG PÅ AYAKOS SUSHI IMORSE PGA LAZYNESS.

IMORGON MÅSTE JAG JOBBA (KEEP TELLING MYSELF THAT...)


WELL HELLO METHIS IS ME BTW.
LITE DRUNKIE, LITE GLAD OCH JÄKLIGT SMÄRTANDE FÖTTER PÅ VÄRMLANDS.
NICE.


WHAT UP?

SHULU!
FÅR SE HUR BRA DET HÄR GÅR, SJÄLVA GREJEN ATT JAG SKA BLOGGA. MEN WHY NOT? NÄR JAG TILL OCH MED BÖRJAR DRÖMMA OM BLOGGARE, DÅ GÅR DET FÖR LÅNGT. ISTÄLLET FÅR JAG SE TILL ATT JAG SJÄLV BLIR EN BRA BLOGGARE SOM ANDRA DRÖMMER OM.. HÖHÖ.. TYP..

NEJ, MEN HJÄRLIGT VÄLKOMNA ÄDLA SJÄLAR SOM LÄSER MIN BLOGG! :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0