SÅNT FLYT

Helt stört vilket FLYT jag haft idag! Åkte in till stan för att springa 25 min på löpbandet och sen stressa till Solpalatset, satsade på att hinna åka hem på samma bussbiljett och pga detta stressade jag så mycket att jag tog det solariumet där två killar troligtvis precis haft sex i, tvättade det så noga att solariumet börja köra innan jag hann lägga mig, var tvungen att gå 5 min innan min tid gick ut och hann inte ta på min sport-bh, bara för att hinna med bussen som ändå var 5 min försenad. Lukta apa så ingen ville sätta sig bredvid mig men till slut var en kille tvungen att göra det och när jag går av och förbi hans fyra kompisar slår jag huvet i taket. I'M ON A ROLL!!! Fast hemma väntade lax och pasta innan jag övningskörde hela vägen (!!!!!) till Sunnersta där jag, Paula och Louise fixade iordning massa inför imorgon! TAGGGGGGGGAD!!!!!!! Hallå vad ska ni göra på nyår kära ni (nån MÅSTE svara??)?!?!

HUH. Okej. Andaaaas. För hypad känner jag haha. Ska tagga ner och sova, full rulle imorgon!♥

Louise och jag bar för fulla muggar för nån timme sen

29 december

Chaisse bitte vad jag är tlöött. Kicki och jag kriga oss runt på stan idag med GALET tunga påsar, massa folk och bara aaah. Allmänt kaos. Käka på Panini ♥ och fixa klart inför nyår, typ lösögonfransar, boobtejp och ja ni vet, the usual. Hehehe. Ska till Paula om nån timme och käka tacos och planera nyår!
Drar en pigg bild för att väga upp tröttheten i inlägget. Jag och Louise i Berlin innan The killers!!

Kirrat!

Shulu babes! Skrivit på kontrakt för nyårslokalen, lunchat med Louise, Elsa och Dilan, handlat all mat inför nyår och fått min klänning. HUR BRA DAG? JO, MEGABRA DAG!! Nu ligger jag och svullar hemma and I have no plans to do anything else. Lät mig inte övertalas att se Twilight med ett gäng grabbar. Satan vad jag är manligare än dom ibland. Blev Risk och köpt pizza med dom igår förresten. Hatade Risk ena stunden och älskade det andra. Ehm, sjukt ambivalent spel ja.

Viktor och Dennis under Risk igår


När jag och Oliwen tröttnade på Risk körde vi Hänga gubbe och det där jag-ritar-huvud-han-ritar-överkroppen-grejen på Thomas arm. Uppskattades!

Jag och Elsa skulle skicka en arrrrgh bild till nån idag men vi såg mest bara ledsna ut

Dress, you're breaking my heart!

Tror inte min nyårsklänning hunnit komma, tror inte dom räknade med alla röda dagar när dom skrev att den skulle komma SENAST den 27:e, sons of... Lite heartbroken men om den inte kommit imorgon får jag shoppa en på stan. Buhu. Ska ändå fika med Elsa, Dilan och Louise, MYS!!

Snart drar jag till Viktor där vi ska spana in hans temporära villa, laga hembakad pizza, spela spel och kanske kika film. Trevlans trevlans! Ciao mates!

Dilan och Elsa på middag/spelkväll/sleep over  i somras!

Come

Sitter i sängen och saknar min nyårsklänning. Eller längtar, kan ju inte sakna något jag inte haft.
SISTA DAGEN ÄR IDAG SOM DEN SKULLE KOMMA but I aint got no e-mail yet, kind of freaking out hehehehe men uppdaterar mailen och kikar brevlådan konstant så den kommer nog snabbare♥
 
 

Red

Färgade håret i söndags. För ovanlighetens skull blev jag riktigt nöjd på en gång,
utan några tvättar först. Rött och inte lila, me gusta!! Nu: film och sen däcka!
 

Juldagen - it went DOOOOWN

Juldagen igår och sicken juldag det blev. Död hela dagen trots tidig hemgång, vet inte om det riktigt var värt det trots att det var ASKUL men men! Firade ISUN-jul med the boyz och mina tjäjär hos Patrick och ja. Vad hände inte liksom haha? Drog in till stan runt 10-11 nån gång, först Tequilabar, sen Interpol och sen Subway, MMM♥ Och ja, idag har jag kikat Sagan om konungens återkomst och planerat nyår. Taggelitaggtagg!! Nu låter jag gårdagens bilder tala för sig självt, onödigt med nån beskrivning. Peace!


Jul

Gullungar, har ni haft en bra jul?? Det har jag haft, därav utebliven uppdatering men GOD JUL!!!

Började dagen genom att gymma med syskon för att sedan få besök av morfar, äta julmiddag, se Kalle Anka, vara creepy tomte med en creepy ren, öppnat paket, ätit julgröt, sett Karl-Bertil, sjungit julsånger och efter en bedrövlig men ack så helhjärtad O helga natt fått storebror att stänga fönstret och skona grannarna och sedan avslutat kvällen med massa sällskapsspel, SÅ BRA!! Älskar att spela spel med familjen, kaozet♥ Slutade med charader, så lovely när paniken och frustrationen uppstår!!

 Saknade bara en lillasyster men snart kommer hon hem, YEEY!! Nu: däckardags kära ni, besos!

Sista bilden är underbar på en arg Kicki som inte fick bort sin röda mule trots upprepad tvättning♥

Dan före dan

Hunnit med att övningsköra, handla sista julklapparna, baka snickers, skrubba kylskåpet, färga håret själv, klä granen, göra marsipanfigurer, vara kattvakt, städa rummet och ställa iordning soffan och ja, det är väl pretty much it. Riktigt mysig dag men nu är jag helt slut så ska zooova, can't wait♥

God jul på er alla underbara gullungar!! Hoppas ni får en sån där megafin dag så hörs vi när vi hörs!

Finaste systrar förra julen

Pi

Goooodmorgon! Sitter och håller i min katts tassar, hon ligger och kurrar på en stol bredvid mig, så är liite svårt att skriva med en hand men det får gå! Vill inte släppa henne, inte efter filmen igår som jag spenderade halva med att hålla för öronen och gråta bakom 3D-glajjorna. Berättelsen om Pi, den var riktigt bra gjord! Ni måste se den!! Det är bara jag som är världens överkänsligaste djurvän so it broke my heart, tackade nej till äventyr efteråt för att åka hem och gråta haha, damn that movie!!

Om nån timme styr jag stegen ner mot stan för att träffa Elsa som är hemma nu!!!
Ska julshoppa dom sista klapparna och ta en fika, blir riktigt bra det. Poss poss på er!

Det var så otroligt vackra scener filmen igenom

Wanna switch so I can switch off?

Jag är helt fruktansvärt vidrigt galet trött. Vem vill gå på bio istället för mig??
Ska se Berättelsen om Pi, kommer gråta sönder mig om nåt händer tigern!


Jullov!

MEN HALLÅ BABES, jag har inte glömt bort er, jag har bara haft fullt upp! Jobbade igår, julshoppade, tränade, övningskörde och avslutade en bra dag hos Malin med mina bästa tjejer för lite pre julmys med Svenska hjältegalan, sangria och godis. Bra början på mitt jullov (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).

Ikväll blir jag ivägtvingad på bio precis som jag blev ivägtvingad på biljard i torsdags. Helt plötsligt sitter grapparna i bilen utanför eller bokat en biobiljett åt en, hur mycket val har man då?? Men dä nice!!

Snor en bild från Louise från förra helgen för att visa hur kul nice det alltid blir!

Kontraster

Återigen är jag comlpetely död efter jobbet. Trodde det skulle bli lugnt nu MEN TJI FICK JAG!
Jaja, kommer bli lugnare för varje dag (ehh, hoppas jag hehhh) och på fredag får jag jullov!!!!!!!

Åh. För ett år sen spenderade jag min dag såhär. På en varm brygga ute i Sitges, med ett fiskespö bredvid (utan bete på si claro), en öl i handen, nyhittade kompizar och Ted Gärdestad i solnedgången.

EN SATANS SKILLNAD VA? Både gillart och gillar inte!


Julspel

Julspelet gick av stapeln på jobbet ikväll och jag tror inte ni förstår hur trööött jag är.
Svurit satan över ungar idag bara för att sedan tycka dom är det sötaste som finns.

Bra blev julspelet iallafall!!! Och egentligen vill jag just nu vara med och planera nyår, så taggad på det!! Men eftersom jag kom hem 20:15 ikväll och ska på skolavslutning 8:20 imorgon borde jag nog sleepa. Eller borde och borde, vill ju. Jobbar till 17-ish imorgon så hörs väl efter det sötisar!!

Justja! Pulled myself together igår med hjälp av Kapten röd, samarin och ipren och tog mig till Fanny för mys och snack om världsnyheter och annat intressant. Så ni inte tror jag dog av ilska här.

Vem vill köpa en tiger åt mig som jag kan sova på? ♥ Tills dess, godnatt!!!!
 

arghh

Det typ rycker i mig så irriterad är jag. På vad? DET VET JAG VÄL INTE, LÅT MIG BARA FÅ VA DET!!?!?!??!?!? Åhhhhh satan vilka bitchfasoner hahah, palllaaarinte. Irriterad över pengabrist, att vara sjuk, barn som dummar sig och bara aaaaahhhhh. Vet verkligen inte vart jag ska ta vägen haha. Får lyssna på lite musik och bli glad innan kvällen då jag ska på julmys hos Fanny. Om iprenen börjar hjälpa bara, nu mår jag vidrigt piss. AS YOU MAY HAVE NOTICED? Nu: dumma bilder till dumt inlägg.

 

blä

Ligger i sängen och måste upp nu men mår pretty much piss trots att jag sovit (kasst) i nästan 10 timmar. För mycket på jobbet också så hinner inte vara sjuk, bara att suck it up sista veckan innan jag också får jullov!!

Video från igår

Sa ju att vi fuldansa igår. ISUN, skönaste grapparna någonsin, PWWWWNADE DANSGOLVET.
När ni ändå är i farten, spana in resten av deras julkalender, den är bättre än SVT:s, ja sväär. 
 
 

v-dala

Att dra ut när man egentligen är sjuk är inte det bästa. Men det roligaste! Förade hos Louise
med massa grappar, körde snöbollskrig på vägen in till stan, drog in på v-dala och dansade fuldans
hela kvällen innan vi stod längst fram som groupies när Kids on the run spelade. Brabra det dära!
Avslutade på bk i vanlig ordning innan jag fick skjuts hem. Soft ju att slippa ta nattbuss med drägg!

Att skruva isär en soffa och åka till återvinningen med den är inte heller det bästa när man är sjuk.
Men likt väl gör jag det ändå! Och vet ni vad som troligtvis inte heller är så bra när man är sjuk?
Jo, att tvätta väggen med målarsoda men det måste göras saatte är bara att sätta igång me're!
Pallar inte överföra de få bilder jag har nu utan istället får ni en från fb från igå.
Viktor och Dennis rocking it like tvättäkta retards :)

Lite hjälp tack?

OKEJ, världens i-landsproblem här. HJÄLP MIG BESTÄMMA NYÅRSKLÄNNING!!!
ALLA måste säga vad dom tycker, okej?!?!? Här kommer 20 000 klänningar och pris,
skriv vilket nummer ni tror JAG skulle passa bäst i, okej!?!? Alla är från Miss Selfridge.
Tack pussisar♥

1. £75
*

2. £75


3. £65
 
4. £39


5. £39



6. £25
7. £75


8. £49

9. £49



10. £85

Damn myself ibland

Vissa stunder blir jag så otroligt trött på mig själv. Till exempel som imorse när jag inte hittade de tre senate månadernas timrapporter jag ännu inte lämnat in men måste lämna in för att få lön från förskolan. Eller som nu, när jag inte hittar mitt presentkort på 400:-. STÄDA VARE JA? Åh, att ta tag i saker♥

Hey you

Märks när jag jobbat på förskola och kånkat runt söta små barn, går likt en tant nu pga min höft
MEN OLD STYLE ÄR NICE, ELLER HUR VARE? Mysigt och skrikigt på förskolan iallafall, tror
min tinitus förvärrats lite extra men men höhö. Färdigwhinat för min del, väljer ju jobbet själv liksom!

Laddar upp med julmusik här hemma, 10 DAGAR KVAR JU!! Och inte en enda julklapp klar, woop woop!!!! Men vet ni vad som däremot är klart?? NYÅR!! Sunnerstastugan är kirrad och det kommer bli SÅ NICE, TAGGGGA!!! Nu är det bara nyårsklänning kvar men det är ju bland det roligaste!

Nu tar jag mig friheten och slänger, helt random, upp härliga bilder från Frankrike förra våren!


Roadtrip

Tillbringat dagen med att släpa en soffa från högsta våningen och skrikit med i låtar i bilen,
nu har syster och jag precis lagat mat och det är snart dags att dra till stan och The hobbit!!
Chill i bilen med syster på Gotland i somras

Shuuuuuulululululu

Segaste dagen evah. Förutom en timmes jobb har jag tillbringat dagen vid datorn med att bland annat leta nyårsklänning, som ni kan se i inlägget nedan. Dregglar över alla, mmm. Sugen på den andra klänningen vänster från Miss Selfridge... Längtar tills imorgon, DÅ BLIRE GYM!!!!! Och sen övningskörning och Västerås för att hämta soffa med syster! Och på kvällen bliiiiree.... THE HOBBIT!! 

Nyår för två år sen. Funderar på att köra röda ögon i år igen?

NEW YEARS EVE INSPO

Alla de översta samt den med fjädrar är från Miss Selfridge och de andra två från Nelly

Entreprenöriellt lärande

Skulle ju bara på kurs i entreprenöriellt lärande idag men pga den underbara tågtrafiken som inte alltid är med pendlare fick jag rycka in och jobba hela dagen med hyperaktiva barn. Kaosdag alltså men bara att skratta åt de, blir lite ruuuligare då ju! Jag som ville gymma idag, åh... Men blir gym 9 imorgon bitti istället och sen jobb 11-17:30! Förövrigt ska jag se The hobbit på torsdag! TAAAGGGGGAA!!!


Basilico

Är fortfarande i matkoma, jeeeez. Åt på Basilico med mina bästa homeboyz,
vår julklapp till oss själva. Helt sjukt mysig och rolig kväll, mina görlz är bäst.

Imorgon blir det bara jobb mellan 9:30-12:30 sen ska jag gymma med Paula.
Typ två veckor sen sist?! Ska bli helt stört tokskönt att komma igång igen!


BJ

Firade Robin igår och som vi firade honom! Hoppade i sängen och skrek med till gamla klassiska låtar och först vid halv 1 kom vi iväg till BJ. Dansade satan med världens bästa tjäjääär och bara hade en sån där sjukt bra utgång!! Vid stängning fick vi skjuts till McDonalds och kaozzade sönder i bilen, I love it!

Idag har jag hängt hela dan på jobbet (japp, på en lördag!!!). Julbasar i kyrkan bredvid så vi passade på att ha vernissage med barnens bilder. Har smygätit popcorn hela dan, helt okej soft ju. Ikväll ska jag iväg och säga hejdå till Kristin som drar till Kanada! Blir häng på Plock och troligtvis blir det toknice!


Viktigt.

Snökaoset igår, gick knappt att ta sig fram och jag gav mig ut för att köpa godis.
I've got my priorities straight.

Julafton förra året, tråkväder då!!

December so far

Inte suttit vid datorn sen jag sist bloggade men första advent blev hur mysig som helst!!
Jättefint (men kort?!) fyrverkeri. Stod och höll armkrok som en tant för att inte frysa ihjäl,
 hade samma min som ett exalterat och imponerat barn och sjöng med som en fjortis.
Drog till Louise efteråt för fika, julfilmer och sjukt mycket kaos med ballonger som Thomas
köpt. Julpyntade Louise lägga men konstigt nog uppskattade hon inte det, skumt. Hmpf!

Igår var jag på shoppingtur och jag har nog aldrig garvat så mycket under en tur på stan.
Skulle leta nyårsklänning. Till Thomas. Aldrig sett någon pull dresses of like that!!

Storebrur blev firad idag, han fick en cykel i 25-årspresent och marrängswiss, MMM!
Och ja babes, det är väl pretty much vad ni har missat? Ska blogga bättre i veckan!!

Vinter <3

Fick som jag ville igår och min lördagskväll spenderades med pulkaåkande i Sunnerstagropen med 6 livsfarliga och halvt galna killar, fy satan vad kul!! Och ont. Haha har ett blåmärke på min rumpa och en pajad höft och rygg men still worth it ;) jag vill åka igen!!!! Blidde after-pulk på BK och sen Mario Kart hos Johannes i bunkern. Satan vad jag har börjat få oflyt!!! Måste köra wii igen, inte nintendo 64... 

Nu ska jag strax ner på stan och avnjuta fyrverkerierna och sen glöggmys!! Glad första advent♥

Århundradets snyggaste fyrverkeribild från nyår. Hahahha älskar Magda (?!) i hörnet!

Update

Åh, dålig uppdatering men haft fullt upp med jobb, megahuvudvärk, bokning av usa (!!!!!!!)
och en katt som fått operera bort sitt öga. Älskade missen♥, henne ska vi hämta idag!
Kommer bli coolaste katten på gatan, värsta piraten med krigsskada ju, arrrgghhhh!!

USA då?! Jag, Louise och Paula samlades igår och bokade enkel resa dit. Till Miami.
11 april, dagen efter att jag har firat min födelsedag på Mumford and sons-konsert.
Satan vad mycket bra!!!! 2 månader kommer vi spendera åkandes runt, WOOP WOOP!

RSS 2.0