önskelista

 
 

That adrenaline though

Skickade in hemtentan 16:59, en minut innan inlämningstiden stängde och mina händer fortsatte skaka i flera minuter efteråt. Men jag hann!!! Och förhoppningsvis lyckades jag få ihop den sista frågan tillräckligt bra. Nu efter det har jag storhandlat, lagat hemmagjord pizzza och återigen börjat kolla på Hart of Dixie. Blir dock en paus i kollandet nu på grund av fotboll, Moldavien - Sverige och jag sitter och är så himla nöjd över att jag äntligen, äntligen kan ta en otroligt välförtjänt helg. Pusspuss på er!

 

Nödvändig paus

Tagit en paus i hemtentan för att köra fotbollsträning ute i vinden och regnet. Var jättekul i vanlig ordning och nu sitter jag nyduschad med iskall rumpa i pyjamasbyxor, sockor, morfars gamla stickade tröja och är redo att ta itu med hemtentan igen. Imorgon ska den in, skräckblandad förtjusning♥

 

Perfect combo

Hemtentan har kommit ut och jag är pmseli = ingen bra kombo alls. Varit i skolan och pluggat lite med klassisar men nu är jag hemma igen, täntke att jag skulle kunna fokusera bättre hemma men det enda jag vill göra är att titta på Hart of Dixie... Jaja, bara att sätta igång ordentligt så går det nog bra.

Skulle hellre ligga och mysa med Marilyn nu istället

Such goodness.

Well, den här helgen gick fort... Men så går det ju när man har riktigt kul! Efter min redovisning på engelska i fredags tog jag helg och gjorde det med dunder och brak med en korridorsfest där vi körde hawaiitema. Drack drinkar ur urgröpt ananas, åkte madrass ner för trapporna och spöade alla killar på Mario Kart hööh. Var ju lagom pigg när min brorsa ringde 10 på lördagsmorgonen och skulle hämta mig om en kvart heheh.... Och att sen stå och försöka laga mat med fyra kaosiga syskon i tre timmar är ju sådär också meenne... Middagen blev bra och mammas födelsedagsfirande likaså ♥

Firade tre andra 25-åringar på lördagskvällen på en 90-talsfest med fiskdamm, dans-stopp, beerpong, backstreet boys-affischer överallt och bara massa roliga grejer. Kickade runt i adidasbyxor, magtröja, läppstift, orange ögonskugga och ditmålat halsband. Var ju lagom glad över det på söndagen när halsbandet inte gick fucking bort, fucking permanent penna hahaha. Kändes bra att ha kvar det på fotbollsträningen dan efter liksom... Lyckades dock skrubba bort det efter min andra dusch, lagom i tid till El Clasico som avnjöts på Interpool. Eller njöts och njöts... Var så sjuuuuukt nervigt, slappnade inte av under hela tiden men aaaah, victory! SÅ SKÖNT!!!!! Sån sjukt hetsig och intensiv match haha, gaah.

Snapchats från helgen @annnelis
 

Aah, happiness

Hur kan det inte bli en bra dag när man vaknar upp feberfri, pigg kl 7:30 och med sol ute? Ni hör ju själva liksom! Så jag cyklade in till skolan, arbetade och skrattade med min grupp hela dagen innan vi avslutade med att sitta ute i solen ett tag och planerade, lyssnandes till Ted Gärdestad, att baka lite kladdkaka imorgon. Cyklade hem glad i solen och nu sitter jag här i soffan med balkongdörren på vid gavel och lyssnar på Simon & Garfunkel. Aah, all glädje som kommer tillbaka när man blir friskare♥
Är fortfarande en snorvalp men det tar sig! Det som gör dagen ännu bättre är att det är fotboll ikväll också, Barcelona - Man. City. Den ska avnjutas hos tboy och fram tills dess har jag massa tid över. Eller nja, egentligen borde jag plugga, det drar ner lite på humöret hehehe meenne... Vi får la se!

 
 
 

Suck

Ååååh bajssjuka. Orkar inte sitta och titta på tv, är hungrig men pallar inte äta, är trött men pallar inte sova. KUL. Ska ta en ipren och halvsova lite, sounds like fun! Hoppas ni har en trevligare måndag!

Mina vänner idag♥

Hi again

JAHA. Frisk? Nää så kul ska man inte ha detHar jätteont i halsen idag så på dagens träning stod jag i jeans och var med på de lugna övningarna, funkar ju bra det med ioförsig. Får träna teknik utan att göra mig sjukare = win win. Är förövrigt inne på min tredje kopp ingefära, honung och citron för dagen, varav en hade pressad vitlök i sig. ALLTSÅ NÄ. USCH. Blä. Fy. Tvi. Bäst för den iallafall att den hjälper, obligatorisk föreläsning imorgon och sen styrelsemöte men det är kl 1 så ska nog gå!

Typ så jag känner fast "bli frisk åt mig också"

Jakt

Huvudvärk idag igen, denna gång har det inte gått över. Möh hatar huvudvärksperioderna. Har trotsat den ändå och varit på möte angående kontaktdagarna 10:30, hem och powernapa och sen tillbaka in till skolan för seminarium 15-17 i en finsk bastu (typ, klassrummet hade nada ventilation). Ikväll blir det norrskensjakt. JAAAPP. Det finns en chans att man kan se norrsken här nere så iiiiih, vi ska ta vårt pick och pack (filtar, kamera, varma kläder) och åka ut en bit, tända en brasa, grilla korv och spana på norrskenet hihiih. Blir en ovanlig men mysig fredagskväll och friska luften hjälper nog huvudvärken hihi. DOCK, innan jag tar helg ska jag försöka få undan lite nytt ideellt arbete så jag slipper tänka på det under resten av helgen. Ha en bra fredagskväll! Pusspusspuss.

Maten igår - oxfilé och rödvin

Ah, sun.

Vaknade med solen i ögonen och huvudvärk, kände att den här dagen kanske blir lite seg ändå men NAEJ HJUE. Gjorde klart mitt ideella arbete och drog sen ut på en joggingtur i solskenet och efter lite om och men (hehhhe sprang lite vilse) hittade jag till Högarna där ett stycke Thomas väntade. Jag och han, a.k.a. coachas, drog och övade på att skjuta lite skott och nu är mina ben härligt möra. AH älskar vädret!!!!!!! Ska fixa iordning mig nu och sen cykla iväg i vårsolen ner till Stocken där kick-off middag väntar med styrelsen för Föreningen Uppsala Medievetare. Ska bli så gott! Och kul hehehe.

 Snart ser det ut såhär!!!! Yeeey!!

Hello effektiveli

Min kropp är så trött. 1½ timmes fotbollsträning ute i kyliga luften kind of have that effect.
Har varit uppe sen 7:30 också och hängt i skolan fram tills 15 för att sedan "varva ner" hemma med lite ideellt arbete. Blir fortsatt sånt arbete imorgon blandat med plugg innan det blir en styrelse kick-off i form av middag på Stocken, så taggad på maten redan nu (fuck, nu blev jag hungrig...). Hehe godnatt!

Från dagens träning

CL

Yessssssssssssssssssssssssssss! PSG vidare trots en man kort i 90 min och trots att denna man var Zlatan. Alltså denna hatkärlek till fotboll, så ambivalenta känslor haha men det är okej, worth it.

 

Spring

Åh, vår♥ Ni vet, den tiden på året då man springer ut så fort man har minsta lilla rast för att stå och huttra i den kyliga luften. Eller när alla helt plötsligt blir glada. Eller när solglasögonen dammas av, conversen snöras på och skinnjackorna invigs. Ah vad jag älskar våren, all lycka kommer tillbaks.

 weheartit

Such nerd

Hejhejhej. Tanken har varit att jag ska plugga massa idag och jag har pluggat en del, fått mer än hälften gjort men inte allt föraattte.... Har hittat massa andra roliga saker att fixa med istället. Nu tror ni säkert att jag har sprungit runt och lekt och ja, sånt är ju också askul, men jag tänker mer på askuliga saker så som att strukturerar upp ett dokument inför vårt fotbollslag. IIHIHIHI so much fun!!!!! Plus att jag har åtagit mig att kolla igenom typ 50 kommuner för att se om dom har medborgarförslag #ideelltarbeteforthewin Nä men ärligt så är toknörden i mig är så himla nöjd just nu hihiih ♥.

Weheartit

I swear, it was friday like two seconds ago

JAHA, det här inlägget skulle kommit upp igår? Jaja, det får komma nu istället hehh.


Seriously, det var ju alldeles nyss fredag? 
Helgen har gått lite för fort men det är väl så det är när man har kul? Blev lite drinkhäng i fredags med mah görlz, träning, häng i valsätra, titta på lillebrors match och avskedsfest för Obbe med utgång i lördags och till sist bakisfotbollsträning, pizzabakning och matkoma framför fotboll i söndags. Som ni hör är det ju en sjukt bra helg!

Idag skiner solen, jag har varit vaken sen 8 och tvättat håret, städat, tvättat och nu ska jag in till skolan. Tänkte hälsa på en kompiz efteråt och sen bygga häng med Oliwen. Blir nog en bra dag det här också!

 

TGIF - seriously.

Klockan ringde 7:30 imorse, vilket inte är så fasligt tidigt egentligen, men när det är för tandläkaren känns det lite för tidigt. Det gick bra iallafall och efteråt gick jag hem till päronen och hängde lite med mami som var ledig idag. Annars har jag också hängt på Apoteket, köpt saker där inne tre gånger idag, eeh. Jaha. Det var nåt nytt... Har även hunnit få lite nytta gjort förövrigt; jag har precis korrekturläst alla texter till WAPS och nu tar jag helg. Ska inleda den på Pub 19 med bra sällskap!

FRIDAAAAAAAY!!!!!!!!!!!

FINALLY

DEN ÄR INSKICKAD!!! Yeeeeeeeeees. Jag hoppashoppas att jag klarar den annars kommer jag överklaga skiten ur dom. Juste. Precis. Kaxigeli. Hur jag firar? Well, fick dra en pet på Stocken denna vecka så istället firar jag med att ligga i sängen och lyssna på The tallest man on earth. Helt okej ändå.

 
 
 

Aah, those little things of joy

Det är vissa standardsaker man börjar sakna när man måste plugga. Till exempel en sådan enkel sak som att gå ut! Solen skiner och jag har typ aldrig varit så sugen på att jogga tidigare haha. Såklart. Annars är det ofta min bekvämlighet som stoppar mig men nu är det att jag faktiskt inte har tid att njuta av vårsolen, förutom här inifrån mitt torn (ja helt plötsligt är jag tydligen fast i ett torn). En annan sak som jag verkligen saknar (okej det har bara gått fyra dagar men ändå, låt mig va dramaqueen) är musik. Alltså musik där dom sjunger. Är så LESS på klassisk musik, vilket är det enda som funkar för mig när jag pluggar. Igår fick jag en halleluja-moment när jag upptäckte att LOTR-soundtrack funkade lika bra men nu spyr jag snart på den musiken och det går ju verkligen inte för sig, får ju inte koppla ihop det med ångest. Och saker som att glädjas åt andra som får göra roliga saker, det är typ obefintligt för mig just nu. Och att kunna sitta och kolla på tv och bara slaaappna aaav.

Alla ni som har turen att kunna njuta av detta - DO IT FFS! Haha god damn it, nu ska skiten bli klar!!!!

Så jag har stått under mina pauser idag

#Fundellbreakfastclub

Åh, älskar känslan just nu. Jag sitter i soffan, lyssnar på jättemysig musik, har ont i kinderna av allt skratt ikväll och inte sluta le♥ Har hängt med bästa extrasystrarna, ätit supergod frukost till middag, myst i soffan, diskuterat, skrattat tills vi gråtit och bara levt. Åh såna här underbara kvällar.

 

The usual

Pluggat från 9-10 på morgonen till midnatt de senaste dagarna så är lagom less men jag ser ljusglimtar - har äntligen läst klart allt och börjat skriva so I've got that going for me. Så skönt att ha börjat med det, spyr om jag skulle fortsätta läsa och gå in på Tyda.se varannan minut för att översätta ord...

Ska iväg på ett seminarium 15-17 snart och direkt efter det turbocykla med Emma till fotbollsträningen och sen turbocykla hem efteråt för att hinna fixa lite här hemma innan myskvällshänget med Linnéa, Lovisa och Majan hihi. Så nu vet ni varför jag är lite distanserad från er nowadays but I'll be back. Puss.

Majan, jag, Lovisa och Linnéa i somras♥

Study

Ännu en dag av plugg. Duschade, tvättade, åt frukost och påbörjades plugget nån gång runt halv 10 imorse och ja, förutom när jag tog mig till och från skolan idag och när jag hängde lite på Synsam för att fixa mina brillor så har hela dagen i stort sett bestått av plugg. Ingen ljusning de kommande dagarna heller men förhoppningsvis hinner jag klart så att jag kan gå ut och fira på torsdag. Yeey!

 

2 mars

Varit på Ekonomikum 9-17 idag för att plugga med den nya gruppen och avsluta med två möten. Rejält trött nu men ja, bara att hugga in på hemtentan. Me so tired, har inte hunnit ta igen all missad sömn från i lördags än. Det var förfest med massa folk här  hos mig och Paula med drinklekar, snurra flaskan och andra mogenheter. Så sjukt kul! Vi fortsatte festen på Norrlands där det var 04-släpp och avslutade kvällen på Max, mmmm. Har mersmak på festligheter och det kommer jag få utlopp för på torsdag - då är det middag, förfest och Stocken som gäller! Men först ut: plugg. SO MUCH FUN...

Såhär fint var det när jag kom hem, med utemöbler och diverse saker lite överallt

RSS 2.0