Oh, so this is what she means

Försöker värma mina händer med en kopp varmt kaffe medan jag lyssnar på Graceland. Aah, bra morgon. Nyduschad, nya kläder och så lite gammalt göra på det - plugg. Ska sammanfatta klart kapitlet innan skolan hade jag tänkt, jag gav upp vid midnatt igår, tooo tired. Kommer hänga i skolan 12-15, kl. 19 ikväll är det ISUNs första match på elvamannaplan och där kommer jag självklart stå och heja!
Gosar ner mig i soffan efter det i form av en filmkväll med Malin och Paula, mys! Välbehövligt kära ni. Mellan allt ska jag få in lite plugg också men det blir en annan femma. Pusspuss, trevlig fredag på er!

 
 
 

"Varsågod, världen! Här är jag!"

Hallå, hej! Kämpade mig igenom ett kapitel till idag (varför går det så tröögt för?) innan jag tog en lång och välbehövlig paus på Musikens hus. Drog dit med mina systrar och såg Kodjo - brott mot jantelagen. Aaaah så bra!! Varför har jag inte gått på stand up tidigare för? So much fun! 

Mysig kvalitetstid med systrarna♥ Nu är jag hemma igen dock, har handlat lite naturgodis och det är dags att ställa in min hjärna på att plugga igen och sammanfatta kapitlet, gah. Me don't wanna....

 

Decisions, decisions....

One chapter down, seven more to go. Och det här kapitlet innehöll en hel del årtal, massvis med länder och smockad info som jag inte behöver lära mig så blev till att hoppa över en hel del, skönt ju.

JAHA annars då? Jag är i valet och kvalet mellan att försöka ompröva min hemtenta eller göra omtentan på måndag-onsdag. Försöker jag mig på en omprövning är det stor risk att dom inte hinner kolla igenom den ändå innan omtentan och då måste jag ändå göra både och. Gör jag omprövningen, dom hinner titta igenom den och jag klarar den dock så slipper jag omtentan. Men åååååååååååh,
så omotiverad. Så nedslagen av att inte ha klarat det, exwiiiise me, vad hände där? Bajs. Bajs hände.

SÅ KOMMER EN BILD PÅ MIG HALVT LEENDES, passar så inte in men nu får det vara så!

Utomhusträning

Jag är så där härligt mör som man bara blir efter träning. Dock ovanligt att det är träning i form av fotbollsträning men det blir den nya grejen! Så sjukt kul och så sjukt jobbigt!!! Nu jäklar ska min kondition upp! Och mina knämuskler. Och vanliga muskler. Och teknik. DET BLIR BRA DET HÄR!

Ska försöka fokusera min energi på plugget nu; har 240 sidor att läsa tills nästa vecka men det blir nemas probs, gott om tid ju! Så länge jag lägger den tiden på plugg hehehh, det är en annan femma.

 

Global media and social changes

Nya kursen började idag, Global media and social changes. Verkar väldigt intressant ändå, kommer ha den tillsammans med utbytesstudenter, gulliga små saker! Opepp på redovisning på engelska men är knappast ensam om att känna så så det blir nog la bra det! JAHAJA, nurå? Har laxen i ugnen, potatisen och broccolin kokar så jag sitter här aphungrig och fördriver tiden. Bli klaaaaaarååå.


A buttload of crap

Storstädning med systrarna i mitt gamla rum igår och chaisse bitte vad mycket saker det finns där... Eller fanns, vi har fått ut en del av det nu. Var så trött efter den krigarinsatsen och sjukan som inte är helt bra än att jag på kvällen parkerade mig i soffan hos Thomas där det var spel och Geordie Shore. Haha alltså. Undrar om man någonsin kan se det programmet utan att sitta och skälla ut dom???? So much dubbelmoral och ologiskness överallt, gaah. Och ändå fortsätter jag att kolla...

Tog igen mig lite vid Lottis efter all städning igår♥

London part I

Så. London. Well, that happened! Spenderade vår första dag i Surrey hos Louise's au pair-familj där vi fick lite smärre hjärtattacker av vänstertrafiken och jättegod mat. Mot kvällen tog vi tåget tillbaka, trotsade tröttheten och gick till en bar där vi träffade några asroliga engelsmän som vi drog med till nästa klubb - Sketch. Den där superfina som vi aldrig trodde vi skulle komma in på men joho ni!
Plötsligt satt vi där inne och drack vin och hade apkul. Så kul att när dom stängde ville vi inte bara tacka för oss utan vi hoppade in i en taxi, drog till John och körde Mario Kart till halv 8 på morgonen.

På Sketch (vi försökte med otaliga bilder, det här blev typ den bästa (säger en hel del...))

Deras toaletter såg ut som ägg och det hördes fågelkpip och äggknäckningar där inne, säg vaaaad

Dillie och jag in the bathroom

Utsikten från Johns balkong. Not bad. Not bad at all.


                      Men pga det läget och den fina utsikten tog det oss typ två timmar att ta oss hem


Our valentines day spenderade vi strosandes runt i stan, tog tusen kort, hittade en gammal bokaffär med vacker poesi, mötte upp Louises italienska kompis Filippo för en drink och lite predrinner innan det var dags för Jamie Olivers restaurang ihihi. Perfekt avslut på datenight!!

Ser ju otroligt riggat ut men nej, jag fastnade i boken och såg inte att Louise tog kort. FAKTISKT.

 
Vi och Filiiippo Roozziiiiniiii

Stela tjejer @Jamies
 

London part II

Vår söndag i London bestod av Camden Lock Market, such much coolness! Fullsmockat med mat från alla världens hörn som dom ropar ut att man ska provsmaka, smyckesstånd överallt, kläder, konstiga affärer och bara allt möjligt. Funfunfun! Hittade även ett ställe där man kunde klä ut sig i gammeldagsa kläder och ta foton vid passande rekvisita. So. Well... That happened as well... Hahahah SÅ KUL men ojojoj, undrar om dom där bilderna någonsin kommer få se dagsljuset? Kan se albumet på facebook framför mig - "Wild West Gals". Oh my.... På kvällen sa vi hejdå till Louise </3 innan jag och Dilan hittade en fin pub där vi provade Fish and chips och blev kompisar med den megasnälla mannen i baren! Aah, London. Måndagen gick åt att springa runt i affärer innan flyget och eh ja, den storyn är egentligen en berättelse i sig meenne... Låt oss nöja oss med att vi hann. Med en hårsmån. Tack vare snälla personer på Gatwick som kunde öppna upp in-checkningen åt oss igen heheheh
(ÅH SÅ MYCKET KAOS FRÅN DEN DAN HAHAHH ORKAR INTE, att springa runt och tokhetsa till ett flyg när man inte har ätit något på över 7 timmar och ens fötter dör av att ha gått en hel helg...)


Alltså det vi håller i (ja, det som ser ut som bajs) var så HIMMELSKT GOTT!!!

Dilan och jag är sjukt kreativa med mobilbilder woop woop

Well, fuck that.

Vaknade upp relativt feberfri och desto gladare imorse. Nu är jag däremot inte lika glad. Opponeringen gick inte lika bra som jag ville och så fick jag fucking U på min hemtenta. Den hemtenta jag var helt övertygad om att klara. SÄG.FUCKING.VAD.  Hur gick det till ens???? So much angry.

Var ju lagom pepp på att sätta mig och göra min reflektionsuppgift men shit has to be done and now it kind of is. Den uppgiften plus hemförsäkring plus nation. Alltsåååå. Saker har inte gått min väg idag; ringt fram och tillbaka till försäkring, mailat fram och tillbaka till nationer men nu bör det vara fixat.
I HOPE. Nu tar jag helg och så tar jag tag i den där sablans hemtentan på måndag och får den fixad.

 Ungefär så jag såg ut hela vägen hem från skolan

Here we go again

Going strong, tredje dagen med feber, snuva och halsont. Men men, måste ändå ta tag i den där individuella reflektionsuppgiften som ska in imorgon, ni vet den jag hade lyckats förtränga hehehh? Måste förbereda mig inför redovisningen imorgon också. Hoppashoppashoppas min snuva inte är lika craycray så jag slipper stå där och snora, I'm not to fond of that idea... Aja, det blir som det blir. Peace!

Ungefär såhär pigg, som kl 8:30 en lördagsmorgon med en timmes sömn, är jag nu.
Trots att nu har jag typ 12 timmars sömn bakom mig.

Fusboll

Okej, det har inte kommit någon ordentlig uppdatering ännu, däremot har det kommit en ordentlig sjuka. Gah. Pluggat hemifrån igår och idag men nu måste jag släpa mitt äckliga jag iväg till Eriksbergsskolan för att titta på fotbollsträning. Skulle egentligen träna själv men inte så som jag mår nu... Sååå... Blir att titta på när typ tre pers spelar fotboll.

Okej. Hann inte lägga upp det där inlägget innan jag drog. Kan ju säga att det inte blev så mycket "sitta och titta på" hehhe. Rycktes med och var för jäkla kul, iiih!!! Jättetaggad!!!! Gissar på att min sjuka inte kommer vara lika taggad på det sen men aa, den stunden, den sorgen. Nu kör vi Korpen!!!!!

Här är vi, vår tappra styrka med två tränare!

Honey, I'm home!

Åh jag har haft en marvellous weekend i England, didn't wanna go back home. Men ja, nu är det back to reality och inleder det med projektarbete, tvätta och sen förbi en sväng till mami och papi i eftermiddag. Passar på att bli sjuk också, sånt är ju alltid trevligt men det bröt inte ut helt i London iallafall so I've got that going for me, which is nice. Okej. Nu måste jag fokusera på plugget och sen ska ni få en ordentlig uppdatering om helgen och massa bilder, sounds good eeyy?? Hörs sen kära ni!

 

Soon... sooooooon....

Haj haj haaallå! Börjar få lite resfeber nu inför London hehehe. Om två timmar ska jag vara på stan och just nu är jag ganska handikappad i väntan på att mina naglar ska torka. Har dock hunnit skriva mitt cv, göra min del på projektarbetet, packat och tvättat håret. Kvar är att packa ner det sista, laga mat och sminka mig hihi (fuck, måste jag packa upp sminket igen haha). Megataggad på att åka iallafall, kommer bli en sån bra helg!!!!!!!! Jag vill shoppa järnet och bara se och göra alltalltallt!!!!


Vi tre under Eiffeltornet 

Dan före dan

Körde projektarbete några timmar i skolan innan jag mötte upp storasyster och åkte hem till mami och papi för lite onsdagshäng. Hämtat min handbagageväska och lite andra nödvändigheter inför London. Iiiih så taggad!!!! Kollat ut massa saker jag ska köpa, vad hände med att jag egentligen inte hade tänkt shoppa där heheh... Weell, den tanken försvann ganska fort... ÄH, London ju! KBK!

Tredje hjulet mellan Gustaf och Marilyn. Pretty neat!

#nördeliärifartenigen

Jobbade med projektarbetet några timmar i skolan innan vi avbröt oss för ett brainstormingmöte med Föreningen Uppsala Medievetare och några nya potentiella medlemmar. Jag som älskar att planera njöt hur mycket som helst, särskilt eftersom jag hade massa synpunkter själv. Omg jag hör själv hur jobbig jag låter hahahh.... MEN eftersom jag inte ens vågade räcka upp handen i skolan fram tills jag var typ 18 är det okej, måste ta tillvara på min utveckling ju #suchanerd #detärokej

Tänkte sammanställa de punkter vi i Eventutskottet skulle ordna med. Hur kan jag vara så exalterad över att få göra det!??!? Omgomgomg mina nörderier vet inga gränser... Hur ska detta sluta?

SÅ NÖJD. HEJ NÄSBORRAR.

London, baby!!!

Vet ni vad som händer på torsdag? Jag och Dilan drar till London, baby!!!!!!!!!!!!! Vi ska hälsa på Louise, äta på Jamie Olivers restaurang, irra runt i tunnelbanan, fika på kattcafé, gå på marknader, shoppa, äta english breakfast, besöka Surrey, gå vilse på smågator och bara ha det alldeles... alldeles... underbart! Åh vad jag längtar! SKA BLI SÅ SKÖNT ATT ÅKA UTOMLANDS LITE IIHHIHIHIIHI!

Lillasyster i London under vår weekend för några år sen♥

Pluggeli

Plugg i skolan i 6 timmar och sedan avsluta med ett 2 timmars långt styrelsemöte för Föreningen. Imorgon blir det precis samma, bara en timmes kortare plugg woop woop! But I aint complaining, riktigt rolig uppgift som vi håller på med nu och föreningen har massa planer så det är ruuuligt!
Gör inte så mycket då att jag är helt slut nu. Kan njuta av lite choklad framför tv:n so that's aight!

 

Thursday

Hejhejhej! Vaknade av att Paula höll på att frosta av frysen, så när hon drog till skolan tog jag över. Efter det vare ju lika bra att bara fortsätta med att lägga i tvätt, diska, städa undan och tvätta håret. Pausade lite också med Masterchef och godis hehehe. Mår ju bara illa av det, why am I still eating it? 

Ikväll kommer några klassisar hit på middag och vin innan vi drar vidare till Stocken! Kul ju hallå!!!

Emma, jag, Therse och Sofie.
BARA ANDRA EMMA SOM SAKNAS MEN HON KOMMER IKVÄLL FAST INTE THERESE
(glad we cleared that up)

Tuesday

Tvätten ligger i maskinen, rummet är städat och nu tänkte jag nog slå mig ner framför nån film med lite naturgodis innan jag åker hem till los päron ikväll och hälsar på min nyss hemkomna syster. Blir nog en bra dag det här!

 

I haven't been everywhere but it's on my list

Ikväll vill jag ut i världen. Jag vill skriva om nya erfarenheter i min bok, gå vilse på dom små kullerstensgatorna i en okänd stad, sitta själv på ett fik, avnjuta en glass i solen, hitta dom mysiga, pittoreska affärerna, få höra om någon annans liv; någon som nästan levt hela sitt. Jag vill ta hand om djur, gå på föreläsningar och lära mig saker, hitta fina bibliotek, se fotbollsmatcher, bada i vattenfall, hoppa från klippor, vandra i djungel. Jag vill bli hembjuden på middag till en främmande familj, lära mig prata italienska, äta god mat, vinka in en taxi, ta fina bilder, känna gräs under mina fötter. Jag vill så mycket och jag hoppas att jag är så lyckligt lottad att jag får tillräckligt med tid att göra allt detta.

 
 
 
 
 
 

Snow

Vaknade upp till klagomål om vädret på fb. Jag tyckte det kändes mysigt med all snö men nu, efter att ha haft så kalla fötter att det gör ont i en timme innan jag kommit hem, nu är jag inte liiika vänligt inställd längre... Fast ja, mina fötter börjar sakta tina och jag börjar se fördelarna (pulka!!!!!).

Sen sist har jag haft en hemtenta, jobb, en inspark som avslutades i lördags med middag och sanning och konka på Snerkes, katt- och familjemys, restaurang och nu sitter jag här efter en skoldag och ska strax iväg och laga lite pizza. HUNGRIG. GOTT. Imorgon är jag helt ledig, ska bli otroligt skönt!

 Ser förövrigt ut som att jag försöker putta ner katten medan hon håller i sig hahaha.
Kan intyga att så var INTE fallet.
 

RSS 2.0