Kval och kvalborg höhö

Ätit cupidosallad i solen vid ån, bytt och provat lite kläder med syster inför kvalborg och valborg, hängt på systemet, skickat in min uppgift (YEEEY) och nu sitter jag lite i valet och kvalet. (K)val 1. Mat. Vad äta? Orkar inte laga. Inget riktigt kval egentligen, klart jag ska äta, orkar ba inte fixa hehe. (K)val 2. Forsfestivalen ikväll? Ska dit med Dilan och Elsa men känner mig krasslig och skulle verkligen behöva en lugn hemmakväll innan allt drar igång. To go or not to go? We'll see. JAHA. Så oklart inlägg och för att höja oklarheten får ni en bild på mig och el gato i söndags, chillandes i solen.

 

Gameday

Gameday idag. ISUN damlags första match och AAAH. Var så mycket nerver innan och så mycket hände hela tiden. Våra kära coacher står helt plötsligt i varsin blommig klänning med stay ups, vi värmer upp till Eye of the tiger, sen plötsligt är det avspark och halva herrlaget tågar in med ISUN-flagga, bengaler och hejaramsor. Det fanns fikabord, det fanns musik, det fanns underbar publik, det fanns en in i helvetes kämparglöd och glädje och aah, vad kul det var!!!! 1-1 blev det och bästaste lillasyster aka lagkaptenen gjorde målet *STOLT* Här komer en bildbomb från fotbollsfesten, enjoy!

 

Kickis bday

Such a lovely day yesterday. Kickade in dagen med ett Intervallflex-pass på Friskis med systrarna innan vi trampade i motvind och uppförsbacke med våra trötta ben till Valsätra och resten av familjen. Där körde vi lite fotboll, åt god mat, firade Kicki, åt supergod cheesecake, spelade Yatzy, hade kaossyskonklumpshäng, kelade med katter, spelade lite mer Yatzy och bara hade det jättemysigt♥ 

 

Mornin'

Vaknade imorse efter 8 timmars sömn och istället för att försöka somna om och vakna igen jättetrött vid 10-11 gick jag upp och åt frukost vid halv 9. Såååå. Nu sitter jag här, nyäten, halvseg men redo att sätta igång med pluggandet. Dock är jag redan hungrig igen, hur fungerar min kropp ens????

Idag har jag tänkt skriva så mycket som möjligt på min individuella uppgift som ska in på tisdag (egentligen onsdag men då är det kvalborg, så jag kör deadline tisdag).Kommit mer än hälften så det borde gå la bra! Bryter av plugget i eftermiddag med häng på stan, sen blir det träning och tillslut lite häng och matlagning med Oliwen. Now you know what I'm gonna be up to today. So long mates!

(Ååh börjar bli jättetrött nu, INTE lika nöjd över mitt val att gå upp tidigt, pna redan nu kanske hehh?)

Pluggisbild från Götlaborg men plugg som plugg liksom

Busyeli

Haft så fullt upp de senaste dagarna att jag inte hunnit komma hem och äta middag förräns kl 10 igår kväll och halv 9 idag. Det har dock varit bra dagar med dubbla träningar, presentköp, fotbollsstrumpor-till-laget-köp, seminarie, after scool i solen och Stockholm Travel Show båda dagarna där jag stått i World Animal Protection Sveriges monter och delat ut borschyrer och pratat med besökare. Sån himla kul chans! Mitt huvud är helt slut dock så ska lägga mig, godnatt♥

Här står jag och ler obekvämt men yeeey!

Hey you.

Ska iväg på eventmöte om en timme så sitter och försöker få undan lite plugg och medlem- och kassöruppgifter. Blir taktiksnacksmöte ikväll så vill få mycket gjort (säger jag och bloggar heheheh).

De senaste dagarna har iallafall bestått lite av plugg och häng ute i solen med bl.a fotboll, picknick i Slottsbacken och lite sånt. GÖTT. Här får ni lite bildbevis på att jag har gjort saker de senaste dagarna!

 
 
 

Åh.

Vet inte om det är för att jag är övertrött eller inte men det här är ju typ det gulligaste någonsin, blir alldeles tårögd. Tiiiittta då på deeeen dåååååå♥ Får ont i hjärtat så fin är den.

 

Be afraid, be very afraid...

Tackat ja till ett ben- och magpass med min bruri och jag är rädd. Hans pass är så himla jobbiga, just för att han är så bra på att motivera och hjälpa till att man faktiskt verkligen ger typ allt. Senast hade jag verkligen en smärtsam träningsvärk i magen i en hel vecka. Gaaah. Wish me luck....

Lillebror och storasyster efter en workout på Gotland för två somrar sen
 

It's not like in the movies

Den när man sitter för sig själv och börjar skratta så mycket att man grymtar fem gånger på raken, högt och tydligt... JAG MÅSTE FÅ BORT DESSA GRYMTNINGAR. Världens sämsta olyckliga vana. I filmer grymtar tjejer till lite så där sött. Jag ba låter som en fet, gammal gris. It has to stop.

Vad jag skrattade åt? Denna bild. Hahaha. So worth it. Hahha. Grymt. Hahhaa. Skjj. Men helt okej-kul.

 

F.R.I.E.N.D.S

 
 

14 april

Har haft fullt upp med grillning, lite för mycket fest, firande med familjen, skola, grillning, GoT-spel och nu ska jag snart iväg på intervju inför Marknadsföringsgruppen i Kontaktdagarna, sen skriva B-uppsats och till sist ett möte om Kontaktdagarna. Efter det borde jag sätta igång med min individuella uppgift, varit van vid att inte ha haft något att plugga senaste två veckorna typ men ack, not anymore. Och förresten. Fick VG på min hemtenta. Woop woop fucking woop woop!

Saatte... Ja. Sätta igång med plugget och dom framtida VG:na kanske? Ja. Jo. Det tycker jag!

Lördagens tävlingar

 Lördagens festligheter

PAULA, FÖRGRÖMMADE UNGE!!!!!!

Alltså okej....... Den här bilden från i torsdags..... Den förtjänar för bövelen ett eget inlägg. Den är ju helt bedrövlig men ack så kul. SER NI PANIKEN I MINA ÖGON ELLER? DET ÄR VAD SOM HÄNDER NÄR PAULA ÄR VÄRLDENS SÄMSTA WINGMAN OCH GÅR FRAM TILL JACCO OCH SÄGER ATT JAG ÄR JÄTTEKÄR I HONOM (?!??!?!?!) UPPREPADE GÅNGER!!!!! Vänta va? Nej. Nej. Bara nej.  Och när vi ska ta kort börjar alla ropa "kyss!" och jag har aldrig varit så obekväm i mitt liv typ vad gör dom hallå nej sluta?!?!?! Så nej. Jag kysste honom inte. Jag tog några fula bilder och sen drog jag därifrån fort som attan och dog skämsdöden. BEHÖVER JAG SÄGA ATT JAG INTE ÄR HELT NÖJD?
Förstörde mitt möte med Jacco helt hahah åh. Jag säger som Hercules hade sagt "Disapointeeed!"

 

Bastar 25

NU HAR JAG FYLLT ÅR!!!! Är dock inte klar med firandet än så känns inte riktigt som att jag har fyllt år ännu. Firade in med shots och fest på v-dala i torsdags, middag med finaste vännerna på Aalto igår, lekar och lagfest med skönaste gänget ikväll och mysdag och firande med bästaste familjen imorgon. HUR BRA? Massa bra!!! Ska snart iväg på ISUN-smash så nu taggar vi för idag också!!!

Labyrint och Amsie Brown i torsdags
(ja hans ögon stämmer ganska bra överens med hur han verkade må hahaha men vi blev kompizar)

Soooool

Haaallå soooool ju!!! Ååååh vad härligt, har suttit ute på balkongen sen jag kom hem från skolan och lyssnat på musik och bara njuuuutit. Vädret gör mig superdupertaggad inför ikväll då det vankas V-dala och labababa Labyrint yao! Jag är extra taggad eftersom jag knappt haft huvudvärk idag!
Den ligger lite på lur, därför jag retreatade från solen, vill inte äventyra min kväll så nu häller jag i mig vatten. Tanken är att min 25-årsdag ska firas in med lite shots och den tanken kommer jag nog ångra imorgon. Hehhh. Särskilt då jag borde vara i skolan för en grej kl. 9 men ääh, FIRA IN MIN BDAY JU!

 
 
 

Festikvalborg

Satte klockan 08:30 för att köpa biljetter till FestiKvalborg på ÖG med Paula och Viktor. Vi ställde oss vid en annan butiksingång till Rådhuset och slapp den superlånga kön till stora ingången OCH vi kom in före den andra jättelånga kön så 5 min efter att dom hade öppnat hade alla vi fått våra biljetter och kunde tränga oss ut genom den slingrande jättelånga kön höhöhöö. SÅ NÖJD. Mindre nöjd dock av att cykla hem i superblåsten, kom knappt över ett övergångsställe innan det blev rött för att det blåste för mycket haha. Kom hem iallafall och la i tvätt och färgade håret och nu är min utväxt borta, yeeey!! Skulle helst bara sitta kvar i soffan resten av dagen men måste ge mig ut i blåsten om en halvtimme igen för att åka till banken och officiellt bli kassör för ISUN. Jaja! Vad gör man inte liksom.

 

Brunch

Storasyster bjöd på sån himla fin och god brunch igår med hembakat bröd, avacado, keso, fil med valnötter, honung och kanel,färskpressad apelsin- och morotsjuice, kiwi, banan, jordgubbar, vindruvor, pannkakor med morötter, ägg, bacon, fetaost och ja, lite sånt. SÅ GOTT. SÅ FINT. SÅ MYSIGT. Efter brunschen åkte systrarna ner för ett hemligt uppdrag på stan som jag inte fick följa med på hööhöh (fyllerårsnarteli hihihi) så jag cyklade hem och hängde med Paula istället hihi.

Gick upp 6:45 imorse för tidig föreläsning och sen b-uppsatsfika på stan. Blev ungefär lika mycket b-uppsatssnack som valborgssnack höhö. SÅ TAGGAD. SÅ KUL. SÅ BRA. Så länge vädret är fint hiihih.
 
 

This day so far

 

La familia

Gick upp tidigt igår (okej, halv 10 men var trött så kändes tidigt och det var ju helg hehehh), drack kaffe och cyklade iväg till Friskis&Svettis där jag och Kicki körde ett härligt, jobbigt intervallflex-pass. Trampade med våra halvdöda ben till Valsätra, stannade och köpte lite påskblommor till päronen på vägen och sen spenderade vi hela dagen hemma med familjemys♥ Åt lite påskmiddag, chokladkaka, spelade Yatzy, tittade på semesterbilder, powernapade bredvid katter och bara hade det mysigt.

Idag skiner solen och jag ska snart cykla iväg till Kicki för lite systerbrunsch med henne och Majan. Mysmysmys. Åh, fin dag. Vill ut och jogga, skriva på min bok, ha spelkväll och bara göra massa roligt!

 

Pysselkväll

Blev en pysselkväll med Dilan igår, vi satt och lyssnade på gamla kärlekslåtar som vi knappt hört sen högstadiet och sjöng med supervackert. Stackars Paula. Vårt pyssel blev himla bra iallafall, yeey♥

Idag har jag huvudvärk som jag har försökt bota med en låång hårtvättning och bra musik, lyckades sådär så fuck it. Städat min garderob ändå, slängt i tvätt och nu ska jag skriva lite i min bok. Glad påsk!

 

Fusboll

Fint väder firas med privat fotbollsträning utomhus av coachas med tema mottagningar.
Så himla kul att träna fotboll och så himla kul att jag tycker det är så himla kul!!! Himlans kul alltihop!

Förövrigt är det långhelg och vet ni? Jag har inte en enda sak inplanerad. Typ. Dilan kommer snart hit, vi ska pyssla lite och imorgon är det fotbollsträning och eventuellt fest som jag nyss blev bjuden på och på söndag påskmiddag hos familjen. Okej, var lite saker planerat ändå men innan festen hade jag både fredag- och lördagskväll oplanerade. Sånt händer inte ofta ska ni veta! Och OJ vad jag lät wannabe-popular.... Meeenne.... Är ju så. Heh. Eller så är jag bara bra på att planera in saker  #planereli

 

1:a april

1:a april och denna vecka går vi in på de två sista kurserna denna termin; metodkurs och b-uppsats parallellt. Den här månaden fyller jag 25, vår första fotbollsmatch äger rum och valborg kommer kicka in våren BIG TIME. Är ju lagom pepp ska ni veta! Mindre pepp på den tre timmars långa föreläsningen idag och mötet efter det men sen blir det lååånghelg så ba att köra på! Trevlig onsdag!!!

NU FIRAR VI IN VÅREN

RSS 2.0