I'm back

Första gången jag sitter vid datorn sen jag kom hem. Har haft lite fullt upp, roligast så! Fixat födelsemiddag med tipspromenad + fiskedamm med storasyster för vår familj, gråtit av skratt, solat i bikini på tomten, fotat med Oliwen, käkat misslyckad Cupido på kullarna, hälsat på gamla jobbet, fikat med mina finaste kompisar (-Elsa), kollat GoT i 69an och nu efter en dag utan nåt att göra är jag så uttråååkad och seg. Ska köra middag med mina kompizar ikväll. Blir nog att vi petar utgång på kvalle så kör vi bara valle istället imorgon! HÅLL TOMMARNA FÖR FINT VÄDER UTAN REGN!

Titta vad fint Uppsala är tittadåtittadå!

It's a beautiful day!!!

Vaknade så himla glad imorse med världens överskottsenergi. Varför? Jo för min feber är borta, yeeey!!!!!! Alla 20 glas vatten lönade sig, jag har kissat ut mina dåliga bakterier hihihi #fresh Tagit tag i lite saker; ringt försäkringen om min stulna cykel, mailat igen om sommarjobb, skickat in min uppgift, betalat försenad räkning och lyssnat sönder på Kajsa och Fredrika på soundcloud.
 
Nu ska jag duscha, kirra lunch (värma matlåda), dra på mig en mössa över mitt smutsiga hår, tagga till skolan och äga seminariumet, diska, packa och sen åka hem!!!!!!! WIIIIIIIIIIIIIE!!!!!!!!!! PEACE!!!

 SNART FÅR JAG PUSSA PÅ MINA GULLEKATTER IGEN!!!!♥♥♥

As a new day rise

Trots febern och allt som hör till fick jag klart min uppgift redan runt 7, sen dess har jag tagit igen lite Top Model. Imorgon blir det till att skicka in uppgiften (vill läsa igenom igen när jag sovit på saken), ha seminarium 13-15, packa, städa och sen taggar jag hem till Uppsala!!!! WOOP WOOP!!!

Ungefär såhär galen av ilska blev jag när jag vaknade upp sjuk. AAJUSTE. SÅ ARG! Eller nåt.

Such a beautiful day...

Idag är det synd om mig. Feber, ont i huvet, ont i halsen, ont i käkarna, ont i ryggen och ja, ont i hela kroppen, Bläää. Och så en inlämningsuppgift på det, yeeey! Vill att dagen ska gå toksnabbt och smärtfri men kan inte ens sitta på nåt bekvämt sätt. JAHA, stå upp och skriva uppgiften kanske???? Ska kriga iväg till affären sen och köpa lite ingefära och mynta så jag kan mirakelkurera mig själv.

Kollade precis på Malou - efter tio, hon intervjuade en rumänsk tiggare. Rejält bra att ge hennes perspektiv och uppmärksamma för att få bort lite fördomar. Starkt program och så sitter jag här och klagar. Jag är tacksam, det är jag! Har världens bästa liv med världens bästa folk, tack för det♥

Hahaha åh hur schitzo inlägg? Först är jag Klago Gonzales och nästa stund är jag astacksam. Så nej. Det är inte synd om mig idag. Det är synd om mig den dan jag inte längre uppskattar vad jag har.

 
 

Tomorrow

Tagit mig igenom en artikel, skrivit ner det viktigaste och tagit med bra citat; det får räcka för ikväll. Min hals gör ont juue, blä. Tänkte belöna mig med lite fotboll men får inte riktigt internet att funka på gamla datorn där jag har registrerat viaplay-kontot. SACRÈ BLEU. Det är helt okej dock.
Kan försöka streama härifrån eller kolla på nån serie och så kööttar jag plugg imorgon.

(hur många tror jag kommer uppskatta min uppskjutning imorgon höhö?)


 

Kewl

JAHA. Taggade hem tidigare från skolan idag och la mig och sov. Mådde icket bra och det gör jag fortfarande inte, tjock hals ju. Måste banta. Hahhhaa skjjjj. Nä men drygt är vad det är!!! Svårt att fokusera när man mår dåligt. Fast äh, svårt att fokusera annars också, använder bara det som ursäkt hehehehe. SÅNT HIMLA PLUGGOFLOW JUST NU, svävar bort efter en minut men det är okej.

Det är inget duckface, det är sadface, okiii?

SÅ NI SKA SE HUR LEDSEN JAG ÄR. Gråter nästan. Fast nä. Men kunde ha gjort om jag ville det!
Fast det vill jag ICKET! Schhh, sluta svamla, du svamlar Anneli. Svammeli you may call me. Schh.

School

Back in school och kickar in med heldagar. Eller okej, heldagar och heldagar, 10-15 och det är länge för oss, alla typ halvsov på sista föreläsningen. Hur bortskämda haha? Blir likadant imorgon men förhoppningsvis lite piggare människor! Var tillräckligt pigg för att promenixa hem innan jag däckade i sängen ett tag och nu laddar jag upp inför träning. Borde plugga men... men... är så trööött.

Utanför min skola. Nu ligger nästan allt rosa på marken som rosa snö, fint det med jue

Helgen + bildbomb

Sitter själv i min lägga och är lite bummed över att helgen är slut. Har haft en sån sjukt fantastiskt bra helg och det har varit så skönt att ha mina närmsta killkompiizar här! Vi har spelat massa kort, hetsat sönder varann, gått på Sjöfartsmuséet, smyggråtit till en film om fåglar med plast i sig, käkat glass, lagat pizza, hetsat, kört minigolf, spelat spel, sprungit runt på Universeum och kört tävlingar, förlorat tävlingar (...), blivit sminkad till ett halvt polskt luder av dom två, blivit reejält bortskämd och fått trerätters lagad till mig medan jag fått order att stanna i soffan med ett glas vin, kört Buzz, spelat ännu mer spel, kollat film, hetsat, tagit kort, irrat runt i Göteborg mitt i natten i några timmar och lekt i lite för många lekparker, käkat på Pizza hut, kollat när småglin lirat fotboll i kvällssolen, hetsat och ja, massa annat också men mest av allt har vi bara varit typ. Himlans bra det där och det suger att helgen är över MEN jag åker ju faktiskt hem på fredag och snart är det sommar och då kommer jag vara i Uppsala♥ Just nu längtar jag reeeejält, puss på alla där hemma!

Jag som ett halvt polskt luder. Thomas blev uppriktigt chockad över att han inte vann.
Eeeehm... jag står fast vid mitt beslut (hans sida är den med all eyeliner).


Tboy kläckte en idé om att ta kort i ägget

Huvudrätten: Ryggbiff med rostad potatis och BBQ-smör. TITTA VAD DUKTIGA!!!

 Gulliga killar som vet sin plats (i köket)

 Herregud vad vi verkligen lyckades få Thomas att se ut som en fågel med näbb...

 En av många lekplatser (jag var lite mer grym på att ta mig igenom hålet)

Såhär mycket mös dom (tredje hjulet, jaaapp)

 Leker utanför min skola

Duktigeli

Nu har jag städat i typ 2 timmar, hur duktig är inte jag då??? Jätteduktig! Våttorkat alla ställen, gjort rent handfatet, toan, städat bort allt från bordet, lagt in all tvätt, bäddat rent sängen åt pöjkarna, dammsugit överallt, gjort fint i köket och ja, that's about it. Nu käkar jag min andra middag, en sen middag, och kollar på Twilight på tv hoho. Blir lite småsugen på att läsa böckerna, länge sen man var helt hooked i en bok ju.När jag läste Twilight för första gången låg jag i min säng ett dygn, åt bara choklad och gick endast upp för att kissa och hämta bok nummer två. STABILT JU. Förstå chocken när min dåvarande pojkvän ringde ba, vem är du? Hehehe. Hörs efter helgen, puss!

Bra citat ju

HA, BURNED!

Förresten finns det vissa saker man inte alltid ska kombinera. Som att dansa och laga mat samtidigt. Iallafall inte när man ska ta hälla över vatten från vattenkokaren och råkar komma åt själva pipdelen (?) där all ånga kommer ut. Spelar ingen roll att jag gått och spolat kallvatten MINST 10 gånger, still red as hell 4 timmar senare. VAR JU INTE DET SKÖNASTE ATT HÄNGA I TORKSKÅPET DÅ. Hahahaha åh, tänkte skriva att jag ju inte hängde på riktigt i torkskåpet (som att hänga där och chilla) men jag hängde ju faktiskt på riktigt för jag hängde in kläder. Hahahaha åh, kul ju. Ehm, iallafall. Var varmt för brännmärket. Var väl det jag ville få fram... Tyck synd om mig nu och håll tummarna för att jag får ett pyttelitet ärr, sånt är kul! Kan jag låtsas att jag fick ärret när jag gjorde något jättebadass och manligt istället för att stå och laga mat i köket som den kvinna jag är...

 

Where the witches at?

Hajhaj haaaallå. Insåg precis att det är skärtorsdag idag, visst? Har ju ingen koll när jag inte bor hemma, vad gör man ens förutom att hoppas att inga påskkärringar ska plinga på? Jag har gått upp tidigt för att skriva klart min uppgift, tvättat, duschat, gjort matlådor, handlat och ska städa. Det måste väl ändå vara ett okej sätt att spendera skärtorsdagen på? Jo men det säger vi. OCH IKVÄLL FÅR JAG JU BESÖK. Ska hämta Tboy och Ollieboy på stationen runt 11 och så ska vi leka och irritera sönder varann hela helgen, hur bra??????? Jaha. Nähä. Städa då da kanske? Ja. Okej. Städa.

SÅHÄR PIGG ÄR JAG. Men okej. Städa. Ja. Städa!!!

Ambivalenteli

HALLÅJA. Nu skriver jag av två anledningar. Dels för att skjuta upp plugget (heheheh) och dels för att ni där hemma inte ska gå runt och tro jag fortfarande mår bajs. Idag har jag faktiskt lyckats hålla mig glad typ hela dan, GO ME! Och jag ska göra mitt aaaallra bästa för att stay that way! JAG ÄR SÅ HIMLA LURIG NUFÖRTIDEN (ja så pass lurig att det krävs att jag skriver med versaler), jag kan slå om huuur lätt som helst men det är ju inte så himla konstigt. Egentligen. Så jag är lite på min vakt MEN jag ska försöka vara kladeli heeela dan (trots att jag kommer sitta hela dan med en förjävlig uppgift men that's aight). WISH ME LUCK FOLKS! Kanske skjuter upp plugget lite mer sen hehehh.

Gulliga Elsa får vara med och försköna min blogg!

-

Ibland är det lite svårare att vara 50 mil bort från alla. Typ som när man längtar hem, är sjuk men måste plugga, plugga, plugga. Då. Då är det lite mindre kul. Jag har aldrig känt mig så ensam som jag gjort den här terminen. Don't get me wrong, jag är sjukt glad över att jag flyttade hit och när jag är i skolan eller träffar mina kompisar trivs jag hur bra som helst men det är inte världens tempo här och när det går någon dag utan att jag träffar någon, då är det en helt ny ensamhet.

Jag har heller aldrig pratat så mycket med mig själv som jag gör här. Är så beroende av att prata med folk hemifrån men när det inte går, då måste jag ju prata med nån = mig. Schizoeli men hey, försöker bli min egen bästa vän här borta, nothing sad 'bout that. Hehhe. Har en del lite för personliga inlägg som fastnat i utkast, får se om det här tar sig längre. Vet inte riktigt varför jag skriver här, kanske är i behov av att få ut lite tankar till nån annan än mig haha. För just nu behöver jag få ut lite, just nu är det helt ärligt ganska jobbigt. Just nu längtar jag hem. Det blir verkligen en skillnad av hur man hanterar saker när man är omgiven av människor man älskar och när man är lite för långt bort.

Snott citat

It's working, it's wooooorking

Var så ivrig att hämta ut min mobil från servicen att jag inte ens åt frukost innan jag gick iväg. OMG inte ofta jag inte äter typ direkt när jag vaknar #alwayshungry Rejäääält skönt att ha tillbaka mobilen iallafall, ih. Har dock dåligt samvete mot min gamla mobil jag använt under tiden heheh, nu ba dissar jag den igen flåt </3 It did goooood. It really did, puss på den.

Hade heldag i skolan igår och när jag kom hem lät jag bli att plugga för att istället skypa med Viktor och se GoT. OMGOMGOMGOMGOMGOMG. Didn't see that coming.... Fortsatte kvällen med hård träning. Mitt i passet kändes mina ben verkligen spagetthi, gosh. Träning står på schemat idag med men känner mig sjukl. Blä. Kommer dock vara sista passet på nästan en vecka så kbk ba!


En gammal bild på mig och min gamla mobil. Tog bilden bara för att visa upp mobilen, pråmiz
 

The last couple of days

Shululu babes. Sitter i soffan och undviker att gå och handla, så tråkigt att gååå, just give me my bike back </3 Skjutit upp handlandet hela helgen så dags nu haha. Vad jag gjort istället för att handla då? Well, i torsdags gick vi till två restauranger där Elin jobbar och hon och Britta skämde bort mig, sa till alla att jag fyllde år så fick gratis champagne, rostad lök-shot (eeh... ja.....), fick provsmaka olika spriter som var smaksatta med smör, med dill och med bacon (eeeh..... ja....), åt jättegod mat och avslutade kvällen på Jazzhuset där vi varvade dans med rundpingis. SUMMA SUMMARUM HIMLA BRA DAG. Efter skola ägnades fredan åt att tokchilla och fortsatte i det temat igår när jag och Britta lagade sjukt goda egna hamburgare med soltorkade tomater och fetaost i och så bjöd hon på födelsedagsfika och vin medan vi kika på Frozen. Himlans mysigt! Idag blir det kanske grillning om vädret tillåter och annars kanske quiz. Efter jag tagit mig iväg till affären dvs... Pusspusspuss.

En väldigt suddig bild på Elin och Britta är allt ni får for now
 

23 going for 24

Britta överraskade mig med en kanelbulle imorse på vagnen till skolan. Åh FINT GJORT. Blir ändrade planer; ikväll ska vi ut och äta och dricka drinkar , på lördag blir det nåt annat lek och så är födelsedagsfikat framflyttat till söndag. Inte mig emot, dra ut på det lite liksom höhö.

Är så himla trött, glömde bort att pna (och neeeej, att ringa syon insåg jag precis... crap!) men ska fixa mig, slänga i mig nån frukt och så är jag good to go! Ha en fin dag alla ni, man får ha det fastän man inte fyller år :) Här är vi inte själviska inte! Pusspssspuss. #fylleruthelaradensådetserfintuthehe

Min födelsedag förra året - såg Mumford and sons (!!!!!!!!!) i Sthlm och drog till USA dan efter

 På min födelsedag 2012 var jag klad men sjuk. Svårt att lista ut liksom...



 Min födelsedag 2011. Myshäng i solen med systrar + Kajsa som spelar så otroligt fint

Återigen. Champions fucking League...

Kanske inte blir bästa slutet på mitt år som 23. Ett Barcelona utslaget, första gången vi inte går till semifinal på 6 år. Inte heeeeeeeelt nöjd alltså...... ÅH. Fotboll, y u doing this????? Gah. Aja, måste erkänna att Atletico Madrid imponerar, dom gör det bra, jäkligt bra. Fick oss heeeeelt ur balans första 10 och ja, kom aldrig in till 100%. Första gången atl. tar sig till semifinal på 40 år, den tanken känns okej ändå, att vi då åkte ut mot dom, dom förtjänar det. Hoppas dom tar hem hela skiten nu. Oh, did I mention? Har värsta huvudvärken också, YEEY! VÄRLDENS BÄSTA KVÄLL EVAAH!!

På Camp Nou för 2 år sen

Bodyattack och allt vad det innebär

HEJHEJJÄTTEMYCKETHEJ! Precis kommit hem från ett Bodyattack-pass. Ja ni hör ju själva? Do I even need to say that folk står och ba WOOAAH och ledaren är helt sjukt crazy bra och står och ba KOM IGEEEEN och skriker med i låtarna och svetten verkligen RINNER på alla i 60 min och mjölksyran bränner och man tror inte man orkar men så står hon där och ba YOU'RE A FIGHTER och man ba HEEEELL YEAAH I AM!!!!! Liksom kom igen, do I even need to say that? Gissade ni nog själva bara jag skrev Bodyattack liksom. Jag och Britta har iallafall kommit överens om att vi ska stå där längst fram och ba HUH, HUH, HUH innan sommaren. Bra mål! Hårt pass i måndags, tisdags och så idag. IMORGON BLIRE VILODAG. Vet ni varför? Det berättar jag i nästa inlägg så blir inte det här så långt hehehe *cliffhanger* #pleasereadnextinläggocksåhehehe #brostophashtagging #okej.


För att göra hela omg-vilken-känsla-I'm-on-top-of-the-world-inlägget ännu värre får ni
en bild från förra våren när jag står över Hollywood-skylten. Lite dålig känsla i händerna
MEN NI FATTAR GREJEN VA? WOAH!

It's my party and I cry if I want to

Soooo.... Imorgon. 10 april. Vad händer dårå? JO JAG FYLLER FUCKING ÅR. Aah. Första födelsedagen jag inte kommer bli grattad på sängen, omg är det såhär det är att växa upp haha? Det är okej dock, Britta har bjudit in mig på födelsedagsfika hos henne imorgon. HIHIIH HUR GULLIGT? So that's how I'm gonna spend my birthday!!! Fast först seminarium och jag är i stort sett redan klar med uppgiften #awesomeli På lördag ska vi ut och äta och dricka drinkar och sen förhoppningsvis dansa hela natten hihih, blir perfa det ju. Nu måste jag laga mat, vrååålhungrig, fixa klart uppgiften och sen njuta (förhoppningsvis, don't let me down again football) av Champions League.

 Skypektor och jag igår när GoT didn't let me down iallafall, OMGGG

Champions fucking League

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Ibland undrar jag va tusan jag kollar på fotboll för. Zlatan skadad, PSG utslaget, och hans dröm om att vinna CL blir fortfarande bara en jäkla dröm som bara kommer längre och längre bort. Och så är Real Madrid vidare fastän Dortmund ägde dom nu i senaste matchen. DISAPPOINTED. Åh. Nu ska jag titta på GoT med Viktor över skype. FÖR JAG LÄR JU INTE BLI ÄNNU MER BESVIKEN EFTER DEN SERIEN VAVAVA? Bara bra grejer som händer där ju va?? Åh.

 

En fullsmockad önskelista senare

 

stretched my arms into the sky, I cry "Babel! Babel! Look at me now" then the walls of my town, they come crumbling down

Hade sett fram emot världens chilldag idag men vad händer? Jo jag vaknar med viidrigaste huvudvärken som bara blev värre och värre, gah. En iskall hårtvättning, en ipren, mumford and sons och lite mat senare och den är inte lika vidrig längre, yeey! Fått bort all tvätt, disk och städ idag ändå trots huvudet, go me! Nu är jag ändå fit nog för att ta mig ner till andra lång, quiz och Britta, PEACE!

 Rejält omotiverad bild men den dan var reeejält härligare än denna

American hustle

Upp 06:30. På en lördag? Jaja! Idag äre test! *kul tjej* Högskoleprovet dårå, förbättrade mig och fick bra resultat but not good enough troligtvis för att plugga det jag vill i höst, gah! Jaja, får lösa det somehow. Drog trött som ett arsle till Bergakungen där jag och Britta gick på bio. Trodde jag skulle somna men vet ni? Filmen var för bra så glömde bort att jag var trött, så bra var den!
American Hustle. Grrrryymma skådespelare hela bönten va and I liked it. Nu: sovdags, poss!


Goooood morgon

God morgon kära ni. Ätit frukost framför Nyhetsmorgon och snart ska jag iväg till Fjäderborgen för lite badminton. Resten av dagen ska bestå av plugg; högskoleprovet, heeere we come!

Efter träningen igår stressa jag hem för att se PSG - Chelsea, var så himla taggad!!! Ooooch så strular internet som fään. GAH, bland det mest frustrerande som finns ju!!! Slängde ihop lite mat och fick igång en halvdan stream lagom till andra halvlek iallafall och efter matchen (2-1 :D) provade jag på balsammetoden. Mitt hår känns aslent!!!! Eeh men det kanske bara är för att det är nytvättat,
det är säkert alltid såhär lent, jag är bara drabbad av placeboeffekten nu hehehh.

Upptäckte Elena Shumilovas foton igår. Helt fantastiskt otroligt vackert...
 

2 april

HEJ KOMPIZAR. Efter seminariumet i skolan idag gick jag, Elin och Britta och lunchade i solen på en uteservering på en av Järntorgets bakgator. Otroligt mysigt, satt några timmar tills solen försvann och det blidde kyligt istället men aah vad skönt det var där ett tag! Nu tar jag igen mig lite framför Top Model Sverige innan jag drar iväg och tränar, CXWORX står på schemat ikväll! Poss poss.

Längtar tills trädgården hemma ser ut såhär igen♥

Flyt

Saatte... Skulle skicka in min mobil på service idag så drog till Willys, handlade och blev sen skickad till Ica Maxi för dom kunde inte helt hjälpa. Traskade dit, köade till posten, blev inskickad in på själva Ica för att köpa nåt kuvert för billighetens skull. Traskade dit, frågade mig fram till kuvertet, går mot kassan och inser att jag har en tygpåse full med varor från Willys utan kvitto. Tänker att ÄÄÄH, dom kollar aldrig men väljer ändå kassan med han som ser snällast ut. Jo men tjena, tror ni inte han frågar varenda gamling framför mig "Kan du visa innehållet i din ryggsäck?" Nä men okej, I'm screwed. Hur ofta händer det liksom haha? Lyckas snacka bort det iallafall, han var så snel han såg ut, går tillbaka till posten, skickar in mobilen OOCH. Nu sitter jag här med två reejäält halvdana mobiler. En som stänger av sig så fort jag försöker uppdatera nåt så jag kan använda den och en som inte ens vill ladda. Åh, this will be some fun couple of weeks i väntan på att få tillbaka mobilen♥

Positiva är att jag har masas glömda USA-bilder på mobilen iiih!!!
Här i Yosemite, finaste bakgrunden, gah.

April, april

HALLÅ JAG SKOJADE JU BARA INNAN, APRIL APRIL! Jag har inte fixat en ny tatuering hihi men ni gick på det va? Vavava? Prata lite med min syster idag och aprilade henne, hon sa att hon inte kände någon som tog första april på så stort allvar. Fattar inte alls vad hon menar... Ringde btw papi idag och lurade honom (i några sek innan jag fick för dåligt samvete) att jag spillt kaffe på datorn. Han var mest glad att det inte var mjölk... NU: andra halvlek av Champion League!

Sis och jag i somras med aaaascoola effekter (haaha creeps)

Surprise

Hihih den här gjorde jag i helgen, suuurprise! 

RSS 2.0