Vamos à praia

En intensiv helg senare och jag ligger utbredd i sängen, svettandes med datorn i knät, lyssnandes på nån portugisisk musik som dök upp på spotify. Skönt ändå. Och snart blir det sömn♥

I fredags var vi svenskar + några fler bjudna på middag så vi satt ute hela kvällen och natten, drack mojitos och åt sån sjukt god brasiliansk mat och sen ännu godare efterrätt, söp ner värden som sa att vi aldrig skulle lyckas och runt 2-3 på natten drog vi in till Cucko där vi körde på dansgolvet med alla andra från Casa do Campus! Rullade in med taxisarna runt 5 och somnade vid 6 och fyra timmars sömn senare var det dags för lördagen. Den kvällen bestod av Cidade Baixa där vi skulle lyssna på ett band men medan vi åt hann dom börja spela samt bli avbrutna av polisen saatte... Var bara att åka hem igen, försöka få lite sömn innan kl. 04:30 då larmet ringde. Why you might ask? Jo, för att det var dags att åka till stranden! Så 50 pers hoppade in i en asfräsch buss, åkte några timmar och kom fram till stranden! Var så trött och så trött på att prata engelska men var en trevlig dag ändå. Naturen var sååå fin, vattnet var perfekt svalt och vädret var härligt molnigt (yepp, härligt! Hade smält annars). Kom tillbaka hem med blöta jeansshorts (vågorna slog upp lite högt när vi var på upptäcktsfärd), bränd över halva låren, salt, blött och smutsigt hår och sååå trött nån gång runt 23:30 och sååå otaggad på att gå upp 06:45 dagen efter men det gick och ja. Nu sitter jag här och svettandes berättar om min helg.

Imorgon är det frukost på balkongen 07:30 som vanligt, sen skola 08:30. Vi kommer nog äta på vår upptäckta favoritbuffé för 40 spänn som vanligt och vi kommer be läraren eller snälla klassisar att översätta lite för mycket portugisiska till engelska, som vanligt. Kommer nog bli en bra dag. Puss!

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0