Fucking

Såg den här dokumentären idag i skolan, handlar om överfiske och dumpning av död fisk i Östersjön. Rejält sevärd, see it! Eftersom den var så bra har jag precis avslutat Garbage island: an ocean of plastic. Som att dokumentären inte var nedtyngande nog, läste kommentarer till klippet. Dom flesta handlade inte om hur det i stort sett inte finns någon plats på jorden där man inte kan se spår av miljöförstöring från människan, att inte ens när man åker i 7 dagar på en båt mitt ut till ingenstans och det finns fortfarande plast överallt i vattnet, nej det handlade om att en i dokumentären svor för mycket. SERIÖST EFTERBLIVNA FANSKAP, VEM BRYR SIG? Man får säga "fuck" hur ofta man vill, DET skadar inte jorden. FUCKFUCKFUCKFUCKINGFUCK. Åh, vissa människor.

Nä usch, less på mänskligheten just nu. Bara ignorerar skiten och förtränger, tror att nån annan ska ta hand om ens skräp. GÖR DET SJÄLV, det är ditt skräp, ditt ansvar. Argeli fucking.




Kommentarer
Kix

Åh neeej! Bra att du informerar och påminner oss!! Om bara en person blir mer medveten om det har du gjort jetestor skillnad :-)

Tips på matlådor: cornfärs eller får du ont i magen av det? Lax fylla med creme fraise, philadelphia, feta, vitlök, citron och kryddor. Äter du lax? Har fler men hinner inte skriva nu krrkkrkr!

2014-03-05, 06:05:54

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0