San Diego

Soo... San Diego. Efter att skrattandes ha kutat i panik på flygplatsen efter en mellanlandning i ett snöstormigt Denver kom vi hit, hittade hostlet, tackade motvilligt nej till beerpong för att käka och sen däcka. Gatorna här är fulla av restauranger, heaven med så stort utbud!!

Spenderade första riktiga dagen med att se Bayern München - Barcelona (......) på en bar med nyfunna australienare som vi sen drog till Ocean Beach med innan vi drog ut på kvällen tillsammans. Sjuukt rolig kväll men chaisse bitte vilken kväll. Knappt sovit nåt och ingen av oss har nån aning om var den där sista kareokebaren låg, den vi gick till efter Hooters... Åh så lost tjejer haha men vi har krigat oss iväg för att hämta vår bil (!!!!!) och sen varit på San Diego Zoo. VET NI HUR GALET SNYGG BILEN ÄR ELLER? Convertible Ford Mustang och muuummma, dregglar fo realz.

Imorgon ska vi upp 5:30 för att byta parkeringsplats, KUL. Not. Fucking. Checkar ut härifrån vid 10, drar till Sea world och sen lämnar vi San diego och drar oss mot LA. Ba sådär.

Jag och Paula vid da säxy car tudaj

Kommentarer
elsa

Sexig bil! Ska ni åka i DEN till LA??

2013-04-25, 11:06:42
URL: http://camino.blogg.se
K

Cooola kissar!!!!! Njut av friheten och alla roliga folk och ha superkul bara! <3

2013-04-25, 14:48:13

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0