Hollywood & Santa Monica

Shulululululu. Sitter och halvblundar i köket på hostlet, aaaptrött. Bokat det sista nu, nu är vi redo för Grand Canyon, San Francisco och Alcatraz, bara Niagarafallen och boende i New York kvar!

Är ju i LA serrni. Bodde första natten i Hollywood, 3 min från Walk of fame. Smutsigt hörni, riktigt smutsigt med massa skumma människor dansandes på gatorna, svenskar överallt så föredrar Santa Monica som vi är i nu. Bor nära stranden och stan, riktigt bra när man vill vara creepy och stalka kändisar. Which we did today. Cruisade runt i Beverly Hills, köpte en Star map och spana på hus. Åkte förbi playboy mansion, Nicolas Cage, Leonardo  DiCaprio (lovar att det var han som åkte förbi oss), Kim Kardashian och Kanye West och Neverland. OCH VET NI? Jag körde idag. WOOOAH. Fett kul, astaggad på att köra imorgon! Blir stranden och Rodeo Drive.

Nu ska vi däcka gott folk. Puss puss på er, sleep tight!

Såhär cruisar vi runt

Kommentarer
elsa

heehehe blir lite skadeglad av att höra att L.A luktar kiss och består av människor som vill visa upp sig. Alla höjer det alltid till skyarna och får det att verka som The.place.to.be.. Speciellt dom som faktiskt bor där. Jag visste att det inte var sant!!!

MEn jag blir samtidigt sjukt avundsjuk på dig och Louise som får köra snygg bil med snygga tjejer i LA!! precis som på film!

2013-04-29, 09:40:59
URL: http://camino.blogg.se
Marre

Ta en miljard bilder ! Så grym resa mannen!! Barnen på Spiltan frågade hur du har det :D Sa att du hyrt bil och varit i Hollywood. Impade!

2013-04-29, 16:18:54
Katt

Cooolt!! Såg ni alla dom eller "bara" deras hus? Kul att köra!! :-D

2013-04-30, 06:50:47

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0