människor äcklar mig igen

Majan berättade precis att en av cheferna för Röda korset har tagit miljoner kronor av de pengar som dom har samlat ihop och lagt i egen ficka. Pengar de har samlat ihop till människor som är i enormt behov av det. Pengar som gör skillnaden mellan liv och död. Pengar som nu antagligen går åt till en fräsig bil, snyggt hus och dyra märken. Pengar till onödigt äckel tjafs. Fyfan. Hur kan man göra så?
Förstår han inte skadan som sker? Förstår han inte att förtroendet för hjälp-organisationer försvinner, att folk inte vågar donera lika mycket pengar?
Det som gör hela saken ännu värre är att rättsprocessen kommer ta en väldigt lång stund, så antagligen kommer han fortsätta få sin lön ända tills det är utrett,
ända tills det är helt bekräftat.
Att råna en bank är mer förståeligt än det här. Det här är att sno pengar från människor som inte har någonting alls. Människor som kämpar bara för att överleva dagen. Människor som inte ens orkar kämpa längre. Människor som kommer dö utan dessa pengar. Hur kan man sparka på någon som ligger? Spotta, håna och slå. Få in det sista slaget som till slut leder till döden efter en outhärdlig kamp. Nej. Fyfan. Återigen äcklar människor mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0