I'D RATHER GO NAKED THEN WEAR FUR

Djurrättsorganisationen Peta får kändisar att näcka för att visa sin ståndpunkt: mot päls


Christian Serratos


Dominiwue Swain

Eva Mendez

Khloe Kardashian

Kim Basinger

Natalie Imgruglia

Tommy Lee

Ron Jeremy

Steve-O


Jag tycker denna kampanj är jättebra. Det är ett effektivt sätt att nå ut till människor genom att använda kända personer som folk ser upp till. Bilderna är snygga och smarta.
Deras ståndpunkt är verkligen helt rätt också. För varför i hela fridens namn ska vi döda djur, ta deras päls när vi lika gärna kan använda fuskpäls? Öka kvalitén på fuskpälsen isåfall om det är vad folk klagar över. Som det står på Tommy Lee's bild:
"Be comfortable in your skin and let animals keep theirs."
Folk brukar säga att en riktig päls håller längre, alltså är det bättre för miljön. Gör nånting annat för miljön istället för att slakta och flå ett oskyldigt djur? Åk mindre bil, flyg mindre, släck lampor när ni går ut från ett rum, duscha inte för länge i för varmt vatten, tappa inte upp ett varmt bad varje morgon, köp närodlad ekologisk mat osv. Det finns hur mycket som helst som ni kan göra för att förbättra miljön, tusentals med saker där att döda ett oskyldigt djur bara för att "det ser snyggare ut" inte ingår. Puckon.
När ni gör alla dessa saker som står ovan och gör allt annat i er makt också för att förbättra miljön, köp då päls på Second Hand om ni måste gå runt med ett dött djur runt er, men det är ändå äckligt och fegt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0