FREDAGEN DEN 13:E?

Andra natten i rad jag drömmer om Kicki. Snart kommer du hem!! Drömde även om Mina, världens bästa katt ever.♥

Idag är det fredagen den 13:e. Vad säger ni, tror ni att en viss dag ger otur till oss människor? Att ett visst datum kombinerat med en vecko-dag leder till att fler människor råkar ut för dåliga saker? Det tror inte jag. Om man inbillar sig att man ska få otur resten av dan, då kommer man med allra största sannolikhet märka oturliga småsaker, som händer vilken annan dag som helst också, men som man inte tänker på då. Man slår i armbågen när man sträcker på sig, man spiller mat, man svarar fel på frågor osv. Detta är saker som händer dagligen, men om man är fixerad på otur, då märker man ju dessa saker desto mer och tror att ja, fredagen den 13:e är nog en otursdag trots allt.

Det finns ingen statistik som visar på att det händer mer olyckor en dag som denna, det är precis lika som alla andra dagar. Min pappa föddes på en fredag den 13:e, och det var ju hur awesome som helst!! Jag har flygit när det spöregnat och haglat på fredag den 13:e, och här sitter jag idag, perfectly oskadd.

Nej, enligt mig är fredagen den 13:e ingenting man borde tro på, då gör man det hela bara värre. Varifrån denna skrock kommer vet man inte riktigt. En teori är att Jesus korsfästes just på en fredag, kanske var datumet den 13:e? En annan teori är att Jesus hade 12 lärjungar och när Judas förråde honom blev han nummer 13. Alltså borde inte dom som inte är kristna tro på detta, då det antagligen härstammar från kristendomen?
Aja. Your choise, men jag tycker man borde göra det till en turdag istället! Tänk vad mycket gladare alla skulle vara istället! Från och med nu ska fredag den 13:e bli min turdag genom att jag ska försöka få mig att vara extra glad dessa dagar, även om jag är seg, sur och har en dålig dag. Då ska jag tänka "Wow! Idag är det fredagen den 13:e! Awesomeness!"

Ska iväg och simma vid 3, nu kommer jag säkert drunkna bara för att jag utmanade ödet... Aja, if i'm going down, så gör jag det med ett leende på läpparna!


Om nåt sånt här skulle hända idag, då kanske man har liite mer otur än vanligt..

Kommentarer
Martin

shit jag tänkte inte ens på att det var fredag den 13e, och jag flög idag :O :p

2009-11-14, 00:17:54
Anonym

Kanske tur att du itne tänkte på det då :D Är du i uppsala nu alltså? :)

2009-11-14, 17:00:17
URL: http://annnelis.blogg.se/
Martin

Jupp det är jag :)

2009-11-14, 18:03:33
Anonym

Okaj, när kommer du hem nästa gång? Ska till morfar imorgon, annars hade det varit kul att träffas om du kunde :)

2009-11-14, 19:05:40
URL: http://annnelis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0