new york, new york

Åhh, hahaha, måste bara berätta en sak:

Kajsas pappa fick höra på sitt jobb om när hans jobbarkompis var i New York med sin man.
Dom var väldigt rädda för att bli rånade, misshandlade, you name it, och därför bodde dom på ett jättefint hotell långt ifrån alla slumområden.
Det började bra, dom hade inte råkat ut för någonting än så länge och det var nu dags för en dag på stan.
När dom går in i hissen för att åka ner kommer det tre stycken mörka, jättebiffiga killar in i hissen. Paret står där, helt tysta, spända och livrädda för att någonting ska hända.
De tre killarna trycker på knappen och ställer sig nära dom, lite för nära känns det som..
Plötsligt säger en mörk röst "Down". Paret kastar sig direkt ner på hissgolvet, ligger kvar där, knäpptysta under hela hissresan, och när dörrarna slutligen öppnas kutar dom ut så fort dom bara kan utan att se sig om.

Skärrade men glada över att ingenting hände kommer dom tillbaka till hotellet några timmar senare för att packa ihop det sista då en kille i receptionen ropar dom till och visar en lapp någon lämnat till dom.
På lappen står det "Dear Mr and Mrs. xxxx, I've never laughed so much in my life. I will pay for your whole visit here, thanks for giving me a laugh. Best wishes Will Smith"

Rösten som sa "down" var hissrösten, som alltid säger antingen "Up" eller "down" beroende på var man ska åka. Det var Will Smith i hissen med sina två livvakter. LOL. Laughed my pants of när majan berättade hehee. Så coolt och klockrent!! Antagligen roligare att höra irl, men still.

True story.

Kom att tänka på det när jag såg Will Smith
(på tv alltså. Så cool är jag inte).


Kommentarer
Anonym

kajsas vän matildas mamma* ;) blink flirt

2009-12-07, 14:16:51
Anonym

oh, it was? :o:O hon som råkade ut för det eller hon som hörde det? :o

2009-12-07, 14:44:37
URL: http://annnelis.blogg.se/
Anonym

Den där storyn har cirkulerat i 10-15 år, fast det brukar vara med Eddie Murphy istället för Will... Fast en rolig historia är det!

2009-12-07, 15:59:23
Anonym

Jaså, har du hört en liknande? :o Den här kompisens mamma har träffat dom, men sant, det är svårt att säga om det stämmer ändå, men jag tror det, blir mycket roligare så :)

2009-12-07, 20:53:51
URL: http://annnelis.blogg.se/
elsa

HAHAhAhAHAhAHAHAHHAHAHAHDJKASHDJKAS HDASJKNFAINOIAKNAOIJFN

2009-12-08, 01:12:38
URL: http://holabonita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0